Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και τώρα κάτι πιο πεζό, το πλυντήριο μου μετά το τέλος της πλύσης βγάζει πάντα μια λιμνούλα νερό... τί να έχει... κι άραγε χρειάζεται υδραυλικό ή τεχνικό πλυντηρίου; O άντρας μου υποστηρίζει ότι υδραυλικός=τεχνικός πλυντηρίου, εσείς τί λετε;

Τι ακριβώς εννοείς με τη λιμνούλα filaki? Σε ποιό σημείο τη βγάζει? Και όχι υδραυλικός δεν είναι = τεχνικός πλυντηρίου. Για τον τεχνικό θα πρέπει να βρεις καλύτερα το τηλ της αντιπροσωπείας και να καλέσεις το service τους. Αλλά αν η λιμνούλα γίνεται κάτω αριστερά, μήπως θέλει καθάρισμα το φίλτρο. Μπορεί να έχει μαζέψει τριχούλες ή όπως το δικό μου να είχα πιάσει κάποιο ξεχασμένο κέρμα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώωωρα! Αν και σήμερα ξενύχτησε... Είναι βλέπεις που μέχρι της 21 Ιουνίου μεγαλώνει η μέρα, οπότε αργούν ν' ανάψουν τα φώτα! Σήμερα κοιμήθηκε 9.10!

Όχι, το βράδυ (δόξα τω Θεώ) δεν ξυπνάει. Μια και καλή το πρωί. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Και να σου πω την αλήθεια το φοβόμουν αυτό από την στιγμή που της άνοιξα τα κάγκελα για να μπαινοβγαίνει μόνη της. Νόμιζα ότι με το παραμικρό θα κατεβαίνει για να έρχεται σ'εμάς. Αλλά ευτυχώς, σηκώνεται μόνο το πρωί που θα έχει ξυπνήσει και έρχεται για να μας ξυπνήσει, όχι για να κοιμηθεί στο κρεββάτι μας!

Αχ τι τυχερή είσαι! Ο δικός μου από μωρό δεν σταμάτησε καθόλου τα βραδυνά ξυπνήματα. Από 5 μηνών τα αραίωσε βέβαια, αλλά 2 με 3 φορές θα ξυπνήσει και πάντα με κλάμα. Ξέρω ξέρω υπομονή μέχρι να πάει φαντάρος!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ thank you, ναι κάτω αριστερά είναι πάντα η διαρροή αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό που λες γιατί πάλι την προηγούμενη εβδομάδα το άνοιξα και το άδειασα... τί να πω... δηλ. απλά ξεβιδώνω την ταπίτσα του και τρέχει το νερό και καθαρίζω και την τάπα στη βρύση, πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τι ακριβώς εννοείς με τη λιμνούλα filaki? Σε ποιό σημείο τη βγάζει? Και όχι υδραυλικός δεν είναι = τεχνικός πλυντηρίου. Για τον τεχνικό θα πρέπει να βρεις καλύτερα το τηλ της αντιπροσωπείας και να καλέσεις το service τους. Αλλά αν η λιμνούλα γίνεται κάτω αριστερά, μήπως θέλει καθάρισμα το φίλτρο. Μπορεί να έχει μαζέψει τριχούλες ή όπως το δικό μου να είχα πιάσει κάποιο ξεχασμένο κέρμα!

Φιλάκι, συμφωνώ με την maeleni, απλά δεν είναι απαραίτητο το φίλτρο να είναι κάτω αριστερά. Στο δικό μου είναι δεξιά!

mrdIp3.png

Αχ τι τυχερή είσαι! Ο δικός μου από μωρό δεν σταμάτησε καθόλου τα βραδυνά ξυπνήματα. Από 5 μηνών τα αραίωσε βέβαια, αλλά 2 με 3 φορές θα ξυπνήσει και πάντα με κλάμα. Ξέρω ξέρω υπομονή μέχρι να πάει φαντάρος!

Μπαααα... Τότε είναι που θα ζητάει την μανούλα του!

mrdIp3.png

Μη με κοροιδεύετε λεεεε! Πάτησα στη σακαράκα πριν μερικούς μήνες το κουμπί΄που έχει σαν αθόρυβο και έκτοτε δεν ...ξεπατιέται με τίποτα! Κι ο άντρας μου με δούλευε και δοκίμασε να το φτιάξει και έφαγε τα μούτρα του, κάθε μέρα τον ζαλίζω να πάρω καινουριο! Που θα πάει, θα βαρεθεί να με ακούει και θα μου το πάρει δώρο! :)!

Τέλειωσα με τα ταίσματα πάω να την πέσω κοριτσάκια μου! Καλό βράδυ σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλάκι, συμφωνώ με την maeleni, απλά δεν είναι απαραίτητο το φίλτρο να είναι κάτω αριστερά. Στο δικό μου είναι δεξιά!
Αχ ναι καλέ, α, καλά, δεν πάω καλά απόψε.... στα δεξιά είναι και το δικό μου......... πάντα είχα αυτό το θέμα με το αριστερά-δεξιά, χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ thank you, ναι κάτω αριστερά είναι πάντα η διαρροή αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό που λες γιατί πάλι την προηγούμενη εβδομάδα το άνοιξα και το άδειασα... τί να πω... δηλ. απλά ξεβιδώνω την ταπίτσα του και τρέχει το νερό και καθαρίζω και την τάπα στη βρύση, πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Με προσοχή, γιατί έχει ένα ελικάκι που γυρνάει, να βάλεις κάτι και να δεις αν έχει μαζέψει τίποτις. Σου λέω κι εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν και είδε το κέρμα ο αδερφός μου. Εσκυψε κι έφεξε με φακό και το έβγαλε. Αν δεν είναι κάτι ανάλογο δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Μήπως δεν έκλεισες καλά την τάπα? Μήπως έχει φαγωθεί το λαστιχάκι? Μήπως χάθηκε τελείως το λαστιχάκι σε κάποιο καθάρισμα?

Αχ ναι καλέ, α, καλά, δεν πάω καλά απόψε.... στα δεξιά είναι και το δικό μου......... πάντα είχα αυτό το θέμα με το αριστερά-δεξιά, χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Σκόρδο - Κρεμμύδι !

Δεξιά είναι το χέρι που κάνουμε τον σταυρό μας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...