Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω - πω βρε Νατάσα μου. Τι γκαντεμιά και αυτή με τα αυτοκίνητα τελευταία; Άλλο κακό να μην έχετε εύχομαι.

Λαζαρένια είδς τελικά που το κοριτσάκι σου τρώει κάποια φρούτα; Όλα καλά θα πάνε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάει... Τελείωσε και ο Παπακαλιάτης...

κι ενα τραγουδακι αγαπημενο που παντα το ακουω και με συγκινει,με ταξιδευει ,με ανατριχιαζει!

αφιερωμενο με αγαπη!

καλο απογευμα,μακια....

Φοβερό το τραγούδι λαζαρένια μου, αλλά λάθος εκτέλεση!

Οχι με την Τσαλιγοπούλου...

mrdIp3.png

Οι μικρούλες της παρέας αποκλείεται να το θυμάστε. Εγώ το έχω στα αυτιά μου σαν όνειρο.......

Καληνύχτα..........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

τι εγινε τελικα με το τελευταιο επεισοδιο του παπακαλιατη?ηταν αδερφια τελικα?

Αααα, έχεις χάσει πολλά επεισόδια! Όχι μόνο το τελευταίο!

Όχι δεν ήταν. Και γενικώς, όλα καλά... Αλίμονο. Παπακαλιάτης είναι αυτός!

mrdIp3.png

Οι μικρούλες της παρέας αποκλείεται να το θυμάστε. Εγώ το έχω στα αυτιά μου σαν όνειρο.......

Καληνύχτα..........

Γιοβάννα μου, εγώ που σίγουρα δεν είμαι από τις μικρούλες της παρέας, το θυμάμαι!

Καλή σου νύχτα!

Σου έχω πει ότι η γυναίκα του αδερφού μου είναι Κερκυραία?

mrdIp3.png

Hello τσούπρες.

Νυχτόβιες σας βρίσκω!

Lazarenia μου κανένα νέο? Αλήθεια με τη συνέντευξη που είχες έγινε κάτι?

Πανμαρ εγώ μόνο τα πρώτα επισόδεια είδα. Μετά με κούρασε δεν ξέρω γιατί.

Εμείς βγήκαμε βολτίτσα το απόγευμα, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ. Για άλλο πηγαίναμε και άλλο καταφέραμε να κάνουμε τελικά.

Δεν έχει πολύ ώρα που τον έβαλα για ύπνο.

Πανμαρ φαντάζομαι η δικιά σου θα έχει ώρες που κοιμάται! Αλήθεια δεν σου ξυπνάει το βράδυ?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Όχι lazarenia μου δεν ήταν αδέρφια, έχεις χάσει επισόδια. Όσο για το τραγούδι όνειρο............................. δεν έχω λόγια... lazarenia μου, ότι κι αν γίνει αγάπη μου, η ζωή είναι πολυ-πολύ-πολύ ωραία. Θα μάθεις τα νέα, κι ότι κι αν γίνει εσύ θα ξεκινάς εκείνη τη στιγμή που θα τα ακούσεις, την υπόλοιπη σου ζωή.

Και τώρα κάτι πιο πεζό, το πλυντήριο μου μετά το τέλος της πλύσης βγάζει πάντα μια λιμνούλα νερό... τί να έχει... κι άραγε χρειάζεται υδραυλικό ή τεχνικό πλυντηρίου; O άντρας μου υποστηρίζει ότι υδραυλικός=τεχνικός πλυντηρίου, εσείς τί λετε;

Ο γαστρεντερολόγος μου έγραψε μια αλοιφή για τη ραγάδα μου (lazarenia junior το ίδιο πρόβλημα έχουμε;...)κι όταν του θύμισα ότι θηλάζω μου είπε όχι... τελικά συμφωνήσαμε να μιλήσω με τις συμβούλους θηλασμού... ουφ... μου είπε ότι χρειάζομαι και κολωνοσκόπηση αλλά, πάλι εφόσον θηλάζω δεν μπορώ να κάνω, αφού πώς θα μου κάνει μέθη;... μαμαλευτερακι τί λες κι εσύ; Μπορώ λέτε να στείλω pm στην Αγλαΐα; Απαντάει προσωπικά; Την εμπιστεύομαι πολύ. Παιδιά, δε θέλω να τα αφήνω αυτά, θέλω να τα ξεμπερδεύω, τώρα θα φαγωθώ αν δεν κάνω κολωνοσκόπηση. Αχ, σας τον είπα κι εγώ τον πόνο μου... σας ευχαριστώ που με ακούσατε, και κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη.

Δε λέω ακόμα καληνύχτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ φαντάζομαι η δικιά σου θα έχει ώρες που κοιμάται! Αλήθεια δεν σου ξυπνάει το βράδυ?

Τώωωρα! Αν και σήμερα ξενύχτησε... Είναι βλέπεις που μέχρι της 21 Ιουνίου μεγαλώνει η μέρα, οπότε αργούν ν' ανάψουν τα φώτα! Σήμερα κοιμήθηκε 9.10!

Όχι, το βράδυ (δόξα τω Θεώ) δεν ξυπνάει. Μια και καλή το πρωί. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Και να σου πω την αλήθεια το φοβόμουν αυτό από την στιγμή που της άνοιξα τα κάγκελα για να μπαινοβγαίνει μόνη της. Νόμιζα ότι με το παραμικρό θα κατεβαίνει για να έρχεται σ'εμάς. Αλλά ευτυχώς, σηκώνεται μόνο το πρωί που θα έχει ξυπνήσει και έρχεται για να μας ξυπνήσει, όχι για να κοιμηθεί στο κρεββάτι μας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...