Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα οσον αφορα στον γυναικολόγο , εγώ πλήρωσα μια και καλή όταν γέννησα .

Στις επισκέψεις δεν πλήρωνα και πλήρωσα 2200 ευρω όλα επισκεψεις και καισαρική.

Σουλα μου ουτε του παπα να μην το πεις τζαμπα σου βγηκε κανε και δευτερο γρηγορα :D:D:D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τώρα σας διάβασα λίγο.

Ο δικός μου παιδίατρος παίρνει 30 ευρο στο ιατρείο.

Φαρμακα δεν χρειάστηκα ποτε (ευχομαι να μην χρειαστώ) αλλα ας πούμε για τα εμβόλια δεν εχω πληρώσει τιποτα.

Τα πιο πολλα τα φερνει αυτος και όταν καποιο δεν γινεται μου το γραφει και δεν το πληρωνω.

Τώρα οσον αφορα στον γυναικολόγο , εγώ πλήρωσα μια και καλή όταν γέννησα .

Στις επισκέψεις δεν πλήρωνα και πλήρωσα 2200 ευρω όλα επισκεψεις και καισαρική.

Επίσης από τη στιγμη που γενησσα εκει ενώ κανονικα παιρνει 50 ευρο για την επισκεψη εμενα μου παιρνει 30.

Stone μου η πεθερά μου δεν καταλαβαίνει ουτε με σπόνδες ουτε με τροπο.

Απλα κανω την κουφη τις περισσότερες φορες γιατι αλλιως θα γιναι ο κακος χαμός.

όντως συμφωνώ απόλυτα με το vatraxaki, μια χαρά σου πήρε έτσι κάνω και εγώ άλλα 2 (που με έχει φάει και ο άντρας μου).

Βρε κοριτσάκια δεν είναι οικονομικό το θέμα ,

γιατί ετσι και αλλιως και αυτα τα χρήματα δεν τα εδωσα εγω πληρώθηκαν από τα χρηματα που πηρα απο τι ικα.

Ετσι οπως ειναι ομως τα πραγματα τωρα με τη δουλεια και με το σηριαλ των γιαγιαδων ουτε να σκεφτομαι για δευτερο δεν θελω.

Διαφημίσεις

Μια χαρα Σουλα..

Εμεις καθε μηνα στην εγκυμοσυνη επισκεψη 90 ευρω συν μεγαλους υπερηχους δλδ αυχενικη,β επιπεδου ,ντοπλερ στο Ιασω (150αρες)

Απο εκει και υστερα 2,500 ο γιατρος,300 η μαια συν 300 για τον αναισθησιολογο συν φυσικα το δωματιο στο Ιασω που ξερετε ποσο εχει..

Παρολα αυτα ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι φοβερος ανθρωπος και το σημαντικοτερο για μενα εχει τελεια εξοπλισμενο ιατρειο.

Δε με εστειλε ποτε να παω αλλου να δω το παιδι ,εχει εγχρωμους υπερηχους και ολα τα σχετικα,δικη του μαια και δε μου δημιουργησε κανενα αγχος και ανασφαλεια καθ ολη της διαρκειας τς εγκυμοσυνης,ουτε για κιλα,ουτε για την πορεια της εγκυμοσυνης τιποτα ηταν πολυ κουλ και οσο και να το κανουμε εχω δεθει μαζι του τοσο που δεν τον αλλαζω.

Ααα απο ολα αυτα απο το τεβε πηραμε 800 ευρω συν τις εξετασεις χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ο δικός μας γιατρός είναι του ΙΚΑ...δεν έχει ιατρείο...πηγαίνω στο ΙΚΑ μου τα γράφει όλα, τον εξετάζει κι όποτε θέλω έρχεται σπίτι. Τώρα που κυκλοφορούν και πολλές ιώσεις τον φαίρνω στο σπιτι...30? μου παίρνει!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα για να κλεισεις ραντεβου στο ικα ποσο νωριτερα πρεπει να κλεισεις ραντεβου ??

και ραντεβου 30 ευρω στο σπιτι ειναι σουπερ!!!

εμας αυτο το θεμα με το φαρμακειο επισης ποναει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναι αλλα για να κλεισεις ραντεβου στο ικα ποσο νωριτερα πρεπει να κλεισεις ραντεβου ??

και ραντεβου 30 ευρω στο σπιτι ειναι σουπερ!!!

εμας αυτο το θεμα με το φαρμακειο επισης ποναει ..

δεν κλείνω ραντεβού...έτσι πάω...στον παιδίατρο δεν έχει ραντεβού!

m57Zp2.png

κοριτσια μου δεν σαςδιαβασα ολες.σορυ με πιεζει ο χρονος.

η μικρη μου κοιμαται στην κουνια της αλλα στις 4 τα ξημερωματα ξυπναει και κλαιει.αυτο το κανει κανα διμηνο περιπου.

κι επειδη δεν ειχα υπομονη τοτε την επερνα μαζι μου αλλα τωρα το πηρα αποφαση.

θελω νασας ρωτησω αν τα παιδακια σας που βγαλανε ολα τα δοντακια ξυπνανε το βραδυ?

οσο για το γιογιο κι η δικια μου 11 μηνων τα εκανε επιτυχως στο γιογιο και της αρεσε.μετα ομως με την δυσκοιλιοτητα δεν ηθελε καθολου.τωρα δεν την πιεζω απλα πηγαινει κ καθεται με τα ρουχα.αλλο που κανω ειναι να βαζω την κουκλα της και καλα οτι κανει κακα.το κανει κ αυτη.

μετα τις γιορτες θα αρχισω με αυτο το θεμα γιατι τωρα δεν θελω ολα πεσμενα μαζι.θεωρω οτι θα την πιεσω γενικως.επισης θα φυγουμε για διακοπες οποτε δωρον αδωρο.

οσο για το μωρακι 4μηνων κι εγω λιγακι υπερβολη το θεωρω αλλα μου αρεσε πως τα ειπε η κοπελα.δηλ οτι θεωρουμε οτι δεν μας καταλαβαινουν αλλα εχουν μεγαλη αντιληψη σε ολα και με λιγα λογια οπως τα μαθουμε εμεις!!!

σουλα μου πολυ υπομονη εχεις.κι εγω το ιδιο κανω και πιεζομαι μετα κι εχω αρνητικα αποτελεσματα και σε εμενα αλλα και στο παιδι μου.βρες λυση!

stone με καλυψανε τα κοριτσια κ ειδικα η ριτα.ταισε τον στην πεθερα σου.

γιοβανα φοβερο το σπιτι σου.αντε καλο μηνα καλα χριστουγεννα να εχουμε.

μαρινα πως εισαι?

αρμα υπομονη με τα δοντακια.ολα θα πανε καλα.απλα αργησανε λιγακι εσενα και δεν ξερω αν ισχυει το ρητο ''οσο μεγαλυτερο το παιδι τοσο καλυτερα''

σας φιλω και ριτα προσεξε τον λαιμο σου.

1654096yn4fep17z7.gif

Εγω βατραχακι μου επειδη το περασα εδω μεσα και ακομα δε ξερω τι μου ξημερωνει δεν ειμαι καθολου αρνητικη πλεον ..(για εμας μιλαω οχι για τον μικρο)

Αχ δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω όλα αυτά που ποστάρετε κυρίως τα έξτρα αλλά κι εγώ επειδή έχουμε περάσει και περνάμε ακόμα δηλαδή πάααααρα πολλά με τις συνεχείς ασθένειες και πιστεύω ότι αν μας τύχει και η γρίπη που είναι καθαρά θέμα τύχης εκτός κι αν κλειστείς τελείως στο καβούκι σου κάτι που δεν είμαι διατεθιμένη να κάνω, θα μας αποτελειώσει οικογενειακώς, επιμένω στον άντρα μου και τη μάνα μου να κάνουν το εμβόλιο και όταν με το καλό γεννήσω θα το κάνω κι εγώ, παρόλο που ανησυχώ λίγο μήπως αν θηλάζω περάσει στο νεογέννητο!Τώρα δεν το κάνω-παρόλο που ο γιατρός μου ηταν θετικός από την αρχή- γιατί φοβάμαι για το έμβρυο, πάντως δεν έχω καμία ανησυχία για μας! Ειδικά μετά το συνεχές τρέξιμο σε γιατρούς και νοσοκομεία να ψαχνόμαστε για το αν το έχουμε ή όχι, για το πώς θα προφυλάξουμε το παιδί κλπ εντάξει πείστηκα εντελώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...