Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε με να σε βοηθησω σε αυτο, θα κανουμε μια αιτηση (απο τεταρτη που θα ειμαι σπίτι θα συνταξω ενα προχειρο κειμενακι να το εμπλουτισεις εσυ) και πάρε αριθμό πρωτοκολλου απο τον υπευθυνο γραμματειακης υποστηριξης του Παιδικου Σταθμου οταν το καταθεσεις..Θα σου απαντησουν θετικα ή αρνητικα,δεν εχεις να χασεις κτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://peristerakia.gr/?p=196

Και εδώ το λέει για της αυτοαπασχολούμενες μητέρες λαζαρενια το διάβασες ?

Πετρούλα ρίξε μια μάτια με απλή δήλωση νομού 105 γίνετε

:tongue::tongue:

Ηλιανα αν ειναι ετσι οπως τα λές τοτε ειναι μεγαλη γκαφα του νομοθετη..

Τι ειναι αυτο που εχεις στα χερια σουΥπουργικη Απόφαση??Αριθμο δεν εχει, ΦΕΚ κτ..

Είναι ένα μάτσο χαρτιά που μου έδωσαν από την δημαρχεία μου κάτι που ισχύει σε όλους τους δήμους της Ελλάδας τι στο διαλο τα νησιά τι είναι Τουρκιά ?

τα περνώ τώρα

Κούκλες πάω να δω τι κάνουν τα μικρά φιλιαααααααα λαζαρενια όπως σου είπα οκ καλό μου

ματσσσσσσσσσσσσσσς:roll::roll::roll::roll::roll:

ματσσσσσσσσσσσσσσς

Πετρούλα βοήθησε και εσύ όπως μπορείς να βρεθεί μια λύση τέλος απαντον

Διαφημίσεις

(((Λαζαρένια))) μου σε καταλαβαίνω απόλυτα (εγώ είμαι στην αντίπερα όχθη παρακαλάω να μην έρθει η μετάθεση, τέσπα δε νομίζω για φέτος έτσι κι αλλιώς) αλλά θα σου έλεγα μόνο και μόνο επειδή οι πιθανότητες είναι μικρές για φέτος καλυτερα να βάλεις στο μυαλό σου ότι δε θα φύγετε κι αν κάτσει το άλλο σενάριο χαράς Ευαγγέλια, σε αντίθετη όμως περίπτωση τουλάχιστον δε θα απογοητευτείς!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για μενα, επειδη το ζω απο μεσα, ειναι ολα στο χερι του Δημαρχου..Πέρα απο εντοπιοτητες κλπ γιατι συγκαλειται ΔΣ και αξιολογειται καθε αίτηση και με κοινωνικα κριτηρια..

Λαζαρενια πρεπει να τον παρεις με το καλό και να του καταθεσεις μια αίτηση με λίγη σαλτσουλα..Αν θελει στο χερι του ειναι να βοηθησει...

Πάω και εγω , ξυπνησε ο μπουρμπουλιατσκος μου, χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Να ευχηθώ πρώτα και από εδώ να είναι γερή και ευτυχισμένη η νεοφώτιστη Βένια μας και χαρούμενα γενέθλια για τη Φωτεινούλα μας, τον Κωνσταντίνο μας και το Νικόλα μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς είχαμε ένα πολύ όμορφο ΣΚ. Όλη μέρα έξω ήμαστε. Την Κυριακή δηλαδή γιατί το Σάββατο δεν είχε καλό καιρό.......και να είχε όμως δεν θα έβγαζα την Αλεξάνδρα αφού δεν είχε συμπληρώσει 24ωρο απύρετη.

Joa πώς είναι ο Χρήστος από τις διάρροιες; Συνήλθε καθόλου. Πολλή μπανάνα και καρότο να του δίνεις. Επίσης μήλο και ρύζι σε ζουμί από κοτόπουλο (χωρίς το κρέας όμως - μέχρι να αρχίσει να συνέρχεται). Να μας πεις και τα νέα από τον ορθοπαιδικό.

Κωνκών ο Κωνσταντίνος απύρετος; Φαντάζομαι πως ναι για να τον στείλεις και Σταθμό. Λειτουργεί τελικά κανονικά; Σκωτσέζικο ντους σας κάνουν;

Πετρούλα περάσατε καλά; Χαίρομαι. Έχω πάει μια φορά Λευκάδα και λέμε να ξαναπάμε φέτος με την Αλεξάνδρα γιατί έχω τάμα για το Μοναστήρι της Φανερωμένης.

Λαζαρένια δεν ξέρω τι παίζει με τους δημόσιους σταθμούς για να σε βοηθήσω. Δεν θα έδινα όμως ψεύτικες υπεύθυνες δηλώσεις, ειδικά φέτος που τα κάνουν όλα 'φύλλο και φτερό'. Καλύτερα μία δήλωση από τον ΟΑΕΔ όπως είπες και εσύ.

Κίκο ο προϊστάμενος σου μου θυμίζει έναν παλιό προϊστάμενο δικό μας, για τον οποίο πάντα μαζεύαμε λεφτά για να του πάρουμε δώρο, αυτός δεν κέρναγε ποτέ και ποτέ δεν θυμόταν να πει σε άλλον χρόνια πολλά :evil::evil::evil::evil: Να πάρεις δώρο - κατι φτηνό :tongue::tongue::tongue:- για να είσαι εσύ από πάνω. Πήρες τα αποτελέσματα της εξέτασης;

Άρμα γιατί δίνετε στην Εύα 2 γάλατα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπέρα φιλεναδούλες μου...

είχα μείνει στην σελίδα 770 και τώρα είστε στην σελίδα 780 οπότε καταλαβαίνεται ότι δεν διάβασα τίποτε. Ελπίζω όλα τα ζουζούνια και οι μανούλες να είναι καλά.

Ο καιρός δυστυχώς μας τα χάλασε χθες στο πάρτυ μας, αλλά πάλι το γλεντίσαμε. Ο Αστέρης από την Πέμπτη που είχε γενέθλια τραγουδάει όλο το τραγουδάκι "να ζήσεις Αστέρη..." και το λέει όλο και πολύ σωστά...αααααααααααχ μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας.

Ααααααααααααα κι από την Τετάρτη ξεκινάω με τα σεμινάρια στον ΟΑΕΔ, με πήραν τηλ.!

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσια,

Χαθηκα, το ξερω αλλα ειχα ενα καρο δουλειες το ΣΚ, απειρη δουλεια εδω σημερα και μεσα σε ολα αυτα, το πρωι πηγα να βγαλω το αυτοκινητο απο το γκαραζ και ειχα αφησει το πορτ μπαγκαζ ανοιχτο και του αλλαξα τα φωτα! Θρυψαλα εγινε ολο το πισω παρμπριζ... Και ειναι και το αυτοκινητο που χρησιμοποιει ο αντρας μου και παλι ειμαστε ενα αυτοκινητο μειον, συν τα λεφτα... Μιση ωρα εκλαιγα, δεν μπορουσα να ηρεμησω...

Να ευχηθω στην Πικουλινα μας να χαιρεται τη Βενια της!!! Να σας ζησει!!!!

Και να πω και χρονια πολλα στη Φωτεινουλα μας, στον Κωνσταντινουλη μας και στον Νικολα μας!!! Να τα χαιρεστε κοριτσια!!! Παντα γερα και τυχερα να ειναι!!!

Λαζαρενια πολυ σε σκεφτομαι! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τελεια νεα!!! Αλλα και παλι, να σκεφτεσαι πως ο,τι γινεται, γινεται για καλο!!!

Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Λαζαρένια δεν ξέρω τι παίζει με τους δημόσιους σταθμούς για να σε βοηθήσω. Δεν θα έδινα όμως ψεύτικες υπεύθυνες δηλώσεις, ειδικά φέτος που τα κάνουν όλα 'φύλλο και φτερό'. Καλύτερα μία δήλωση από τον ΟΑΕΔ όπως είπες και εσύ.

γιοβανα μου ακριβως κι εγω αυτο σκεφτηκα.και να πω την αληθεια κι εγω θα φοβομουν να κανω υπευθυνη δηλωση ψευτικη.

ποτε κι εγω θακινηθω με οτι χαρτια εχω.ποτε δεν ξερεις.μπορει να υπαρχει κενη θεση και να μου την παρουνε.

πολυ ωραια τα νεα σου.παντα ετσι να περνατε.

(((Λαζαρένια))) μου σε καταλαβαίνω απόλυτα (εγώ είμαι στην αντίπερα όχθη παρακαλάω να μην έρθει η μετάθεση, τέσπα δε νομίζω για φέτος έτσι κι αλλιώς) αλλά θα σου έλεγα μόνο και μόνο επειδή οι πιθανότητες είναι μικρές για φέτος καλυτερα να βάλεις στο μυαλό σου ότι δε θα φύγετε κι αν κάτσει το άλλο σενάριο χαράς Ευαγγέλια, σε αντίθετη όμως περίπτωση τουλάχιστον δε θα απογοητευτείς!!!!

ναι μαρινακι αλλα η ελπιδα παθαινει παντα τελευταια.

φετος ουτε τα ''βυσματα '' δεν θα παρουνε μεταθεση.

το μεγαλυτερο μου βυσμα ειναι ο θεος.

οποτε το δυσαρεστο το χω στο μυαλο μου αλλα ειπαμε ''ολα για καλο''

αλλα ας μαθουμε ρε γμτο να τελειωνουμε να ξερουμε!

εχω πολλα πραγματα που θελω να κανω.

πχ για παιδικους που ψαχνω.

μη τρεχω κι αδικα καταλαβες?

αλλα και για του χρονου θα ειναι δυσκολα μαρινα.του χρονου ειναι που δεν θα φυγει κανεις ετσι πιστευω.

και τα εξοδα μεταθεσης θα κοπουν οποτε.πακετο!

να σας πω κι ενα ευχαριστο.η λαζαρενια τρωει ακτινιδιο,βερικοκο,κερασια,φραουλες προς το παρον.

παμε πολυ καλα!

το αυγο της το κοψα (1 φορα τη βδομαδα) και ειδα βελτιωση και στα κακα της!

για δεκατιανο της δινω γαλα με κουακερ και δημητριακα,φετα με μελι ή και τοστ.

μετα τρωει το μεσημερανο της με πιο πολυ με ορεξη.σημερα εφαγε αρακα με μπαμιες το μαναρακι μου!

1654096yn4fep17z7.gif

Ωχ βρε Αναστασία μου τι ήταν αυτό πάλι σήμερα, ευχέλαιο και γρήγορα!!!

Λαζαρένια μου σίγουρα ότι κι αν γίνει θα ηρεμήσεις μόλις μάθετε σίγουρα τι προκειται να γίνει! Και πάλι να είναι ευχάριστα τα νέα εύχομαι!

Παρεπιμπτόντως κι εγώ χεθμεντέν σε αυτά, ψεύτικη δήλωση δε θα έκανα,ούτε θα υπέγραφα ότι απασχολώ κάποιον γιατί μερικές φορές δεν ξέρεις από πού σου έρχεται!

Κορίτσια μόλις κατάφερα από το πρωί να κοιμηθεί η μπέμπα! Ουφφφφφφφ έκανε τα κακά της και ηρέμησε αλλά εγώ έχω βγει οφ οπότε έστειλα άντρα και παιδί στο πεθερικό να δουν εκείνοι τον μικρό να μην παραπονιούνται (1 φορά την εβδομάδα καλά είναι), να διαβάσει κι εκείνος λίγο μπας και ηρεμήσω και κάνω τίποτα στο σπίτι, αλλά δεν το βλέπω αυτό το τελευταίο, η τεμπελίτιδα μου βαράει και πάλι την πόρτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέ ξέχασα να σχολιάσω την τέλεια πρόσκληση για τα γενέθλια του Τιμου! Πολύ φωτεινά χρώματα και χαρούμενα σχέδια!

Δε σας είπα και το άλλο, έστειλα τον μικρό σταθμό με βρακάκι (και 2 αλλαξιές στην τσάντα), τους πήρα τηλ, έμειναν λίγο αλλά τους το είπα σε στυλ ανακοίνωσης να τον βάλουν τουαλέτα! Μου ήρθε με τα ρούχα που τον έστειλα στεγνός και πολύ χάρηκα! Ας συνεχίσει έτσι γιατί είχα αγχωθεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α, ναι κι ο Νικόλας, Χρόνια Πολλά Νικόλα!!!!!!!!!!!! Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας όλες!!!

Στα δικά μας τώρα αν και δε θυμάμαι πολλά από αυτά που γράψατε (με μάτιασες ΠανΜαρ) και έτσι δεν θα έχει σεντόνι σήμερα
Σώπα καλέ! Μπορεί και να έσπασες το ρεκόρ! Για τον προϊστάμενο κάνε όπως νιώθεις χωρίς να υπολογίζεις τους τύπους.

Φωτεινή ωραία γλυκά διάλεξες, να τη χαίρεσαι την εγγονούλα σου!

Η Ιθάκη είναι ένα πανέμορφο νησί (άσχετο).

Φεύγω, πάω γιατρό-γαστρεντερολόγo, ως τώρα δεν διάβασα κανένα νέο από τη lazarenia κι έχω τεράστια αγωνία... Θα συνεχίσω όταν επιστρέψω. Φιλιά.

lazarenia μου, τί έκπληξη επιφυλάσεις;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...