Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι!

Σας διάβασα βιαστικά.

Να ευχηθώ ,κατ'αρχάς στα εορτάζοντα πιτσιρικάκια μας και μετά πάω να σχολιάσω με την ησυχία μου!

Κωνκων, Βίκυ και κα Φωτεινή να χαίρεστε τα αγγελούδια σας! Να είναι πάντα καλά και να τα καμαρώνετε σε κάθε λεπτό της ζωής τους!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο !παπουτσια και καφες στον υπνο(δεν ηπια) σου τι σημαινει?

Τι κάθεσαι και σκέπτεσαι δίνεις σημασία στα όνειρα καλέ….??????? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο ζουζου …

moytsssssssssssssssssss

moytsssssssssss :D:D:D:D

:tongue::tongue:

Λετε για συναντηση Παρασκευη ...πειτε ωρα και αν θα παμε με παιδια και θα συννενοηθω με την φιλη και γειτονισσα Μαρια !!!Μαρια θα παμε ????

Γειτόνισσα δεν έχω αντίρρηση, αρκεί να μην φύγω για Λουτράκι.

Απλά, σε σχέση με την ώρα, εγώ μπορώ μόνο με την μικρή μαζί, οπότε θα πρέπει γύρω στις 9.30 να είμαι πίσω (άντε 10.00...). Δύσκολο?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Στα δικά μας τώρα αν και δε θυμάμαι πολλά από αυτά που γράψατε (με μάτιασες ΠανΜαρ)

Μετά το βράδυ κλασσικά μπάσκετ μέχρι τελικής πτώσεως (ΠανΜαρ χαρήκατε χθες για τα καλά)

Λες να φταίει το ότι είμαι Σαββατογεννημένη και με πράσινα μάτια? Χα!Χα!Χα!

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Απλά αυτοί οι γαύροι με τις φασαρίες τους μας ξενύχτισαν...

mrdIp3.png

δικιο εχετε.......

απλα παιζουν με τα νευρα μας!

Ααααααα για τους παιδικούς μια φίλη σου να σου κάνει μια υπεύθυνη δηλώσει η ο περιπτεράς όποιος δίποτε γνωστός σου τέλος πάντων εγώ έκανα για την από πάνω ότι μου καθαρίζει το σπίτι κατάλαβες ? το τηλ σου δεν φαίνετε στο πμ

Όσο για τα μόρια θα σου στείλω τον μετρητή να τα μετρήσεις μονή σου

Παντός να ξέρεις στης ΥΕ μετράμε τα κοινωνικά κριτήρια ενώ στης ΔΕ ο βαθμός πτυχίου και κτλ

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα να μου πείτε τη γνώμη σας: Λοιπόν χθες ο προϊστάμενος μου βάφτιζε τον γιο του(σημειώστε ότι εγώ τον είχα καλέσει στη βάφτιση , αλλά αυτός δεν κάλεσε κανέναν από την εταιρεία ) απλά μας έδειξε την Παρασκευή την πρόσκληση να του πούμε αν μας αρέσει και έτσι έμαθα πότε γίνεται η βάφτιση. Σημειωτέον πως σήμερα το πρωί δεν έφερε μπομπονιέρες αλλά εγώ του ευχήθηκα. Εν συντομία , πιστεύετε ότι πρέπει να του πάρω δώρο (εκείνος είχε φέρει στον δικό μου αν και δεν είχε έρθει στη βάφτιση).

ευχαριστώωωωω

Κίκο μου, χωρίς πολλά λόγια, ΟΧΙ! Δεν υπάρχει κανένας λόγος!

mrdIp3.png

Χρόνια πολλά-πολλά και ευτυχισμένα στη Φωτεινούλα (προηγουνται οι κυρίες :-D) στον Κωνσταντινούλη και στο Νικολάκη! Να τα εκατοστήσουν τα καμάρια μας!

Λαζαρένια θα συμφωνήσω κι εγώ με τις κοπέλες ότι επειδή είσαι σε περίοδο έντασης βλέπεις διάφορα όνειρα, μην προσπαθείς να τα ερμηνεύσεις, άσε που έμαθα ότι οι μεταθέσεις υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν και τέλος Ιούνη γιατί για κάποιους δεν είναι έτοιμες :confused::confused::confused:!

Πετρούλα όντως το Δίας είναι το μαγαζί! Ρε θηρίο πώς το κατάλαβες από μία (εντάξει και περισσότερες) φώτο???

Κίκο μου κι εγώ με το λαώ θα ταχθώ, δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναπάρεις δώρο! Πήρες τα αποτελέσματα από το άλφα τεστ?

Βατραχάκι μου η μπουμπου είναι δεν είναι 5.800! Δεν ξέρω πώς γίνεται και στις φώτο φαίνεται μαγουλήθρα!!! Άσε να ξεγελλάμε το γαμπρο-Χρηστάκο!

Την τύχη μου μέσα ξύπνησαν και τα δύο, η μικρή δηλαδής δεν κοιμήθηκε, έφυγα γιατί κλαίει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

http://peristerakia.gr/?p=196

κοριτσια αυτο το ξερετε?

Είδες τη λέει στη παραγράφω 2. 3??????

2. είναι αυτοαπασχολούμενες, ή

3. είναι αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα, :wink::wink:

μολις τελειωσα την προσκληση μας!!!

λοιπον επειδη δεν προλαβαινω να την στειλω σε ολες μια μια

θα την βαλω εδω και εισαστε ολες καλεσμενες τα στοιχεια τα εχω σβησει οποια ειναι να ερθει ας μου στειλει πμ να μιλησουμε αν και ολες εισαστε μακρια!

123mfu.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια η μικρή μου εχει ένα κόλλημα με το κρεβάτι της εδώ και λίγες μέρες.Θέλει να κοιμάται μόνο στη μια ακρη και παει και κολαει πανω στα καγκελα.Δεν θελει να πει με τιποτα στην άλλη πλευρα.Όταν τη ρωτάμε γιατι λεει «εχει κακα» και μεσας τη νυχτα αν παει κατά λαθος ξυπναει και κλαει.

Τι να είναι παλι αυτό ???Εχετε καμμια ιδεα?

Σούλα, μήπως είναι καμιά σκιά στο δωμάτιό της, που από την συγκεκριμένη θέση και οπτική γωνία του κρεββατιού, της την τρομάζει?

mrdIp3.png

μαμαλευτερακη θα κανω υπευθυνη δηλωση οπως μου ειπες αν και δεν θα πιασει.

τεσπα εγω θα το κανω.

θα σου ξαναστειλω πμ

οσο γι αυτο που εβαλα σε καθε μερος μεσω εργατικης εστιας ,μπορεις να βαλεις το παιδι σε παιδικο σταθμο.εγω πηρα εδω και λεει οτι το νησι δεν ειναι ενταγμενο!

δηλ ολ τα στραβα εδω?

μεσα λεει και για ανεργες μητερες το ειδες ηλιανα?εχω καρτα 3 χρονια +.

μαρινα κι εγω το ακουσα για 25 ιουνη.:twisted:

ελεος πια!

βαταρχινα τι ωραια προσκληση?με το καλο να γινει το παρτακυ σας!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...