Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλα μου εσυ για που ψαχνεις;προχθες εβλεπα ενα ωραιο μπροστα στη θαλασσα με κουζινακι και κατω απο τα δωματια ειχε και ταβερνουλα.

Φιλιώ μου βλέπω Κατερίνη, Χαλκιδική και Θάσο για να ειμαστε κοντά λόγω της μικρής.

Που ειναι αυτό που λες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίνα τωρα τα ειδα τα μπουμπουκακια σου!!!

Καλε μαγουλήθρα ειναι η μπέμπα..Και η μαμα ομως στις φωτο του γαμου ειναι μια κούκλα!!!Πολύ ωραιο το φορεμα σου και σου πηγαίνει πολύ αυτο το στυλ!!

Μαρινα αυτο το μαγαζι κτ μου θυμιζει..Ειναι το ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ που εχει και ξενοδοχειο μαζί???Πήγαμε και εμεις εκει σε ενα γαμο το καλοκαιρι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

σουλα μου,δεν καταφερα να βρω το τηλ του ξενοδοχειου,το γραφει καπου στη σελιδα και δεν το βλεπω?ασε που γραφει οτι ολα τα παιδια ειναι ευπροσδεκτα.

αν βρω το τηλ τους σιγουρα θα παρω.αααχχχχχ πως την περιμενω την στιγμη αυτη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Οσο για το εν λόγω ξενοδοχείο στο site τους το γράφουν έτσι:

Τα παιδιά δεν επιτρέπεται να διαμείνουν στο ξενοδοχείο μας.

Δεν υπάρχουν επιπλέον κρεβάτια διαθέσιμα .

Δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο.

Βικάκυ μου τώρα μπήκα πάλι στο site τους για να σου δώσω το τηλέφωνο και εχεις δίκιο.

Το αλλάξανε και τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι πω?Είχανε κανει λαθος και τους αρπαξαμε τους ανθρώπους?

Πάντω το κειμενο που παραθετω και πανω το ειχα κανει αντιγραφη από το site

Ο μαθητης μου επεσε ξερος για ύπνο.

Κάνανε παρτι, σβησανε τα κερακια, φαγανε τη τουρτα.... Το τι αγκαλιες και φιλια πηρε ο Κωνσταντίνος σήμερα στο σχολειο δέ λεγετε. Τους είχα πάει και φωτογραφικη μηχανη και βγαλαν αρκετες φωτογραφίες.:D

ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΤΕ ΒΡΕ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ?

λαζαρενια μου δεν ήταν τυχαίο...το ψάξαμε πολύ το συμπεθεριό να ταιριάζουν τα παιδιά!:mrgreen:

Οσο για τη μεταθεση τί να πω.... Τους λένε οτι δεν έχουν έρθει ακόμα?

Για το όνειρο σου το κόκκινο ξερω οτι είναι κατι καλό και γρηγορο.

αν βρω το τηλ τους σιγουρα θα παρω.αααχχχχχ πως την περιμενω την στιγμη αυτη.

Συμπεθέρα σε τρώει η γλώσσα σου ε?:D Να σου πω, καλα θα τους κάνεις.

Διαφημίσεις

Ζουζούνες θα σας ακούσω και θα ακολουθήσω και το ρητό «Η τσιγγουνιά είναι μαγκιά» και δεν θα πάρω δώρο εφόσον δεν φέρει μπομπονιέρα o Mr.Αν όμως σκάσει μύτη με κέρασμα τότε θα πάω με τη Βίκυ γιατί πρέπει να δείξω ανωτερότητα και ας μην έχω μια στην τσέπη.

Mαρίνα θέλω και εγώ φώτο της μπουμπούς με μαγουλήθρες, ζήλεψα.

Κωνκων και του χρόνου κοπέλα μου.

Κοριτσάκια διάβασα το παρακάτω στο troktiko και μας το χαρίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρίες και κύριοι,

λόγω έκτακτων συνθηκών, για φέτος το καλοκαίρι αναβάλλεται.

Φυσικά και θα έρθει, διότι δεν μπορούμε και να του κλείσουμε την πόρτα στη μάπα, είμαστε χώρα μεσογειακή και φιλόξενη,

αλλά οι εορταστικές εκδηλώσεις που το συνοδεύουν συνήθως, αναβάλλονται επ΄αόριστον.

Στις βιτρίνες φιγουράρουν ...

καλοκαιρινά ρούχα, αλλά είναι το περσινό στοκ που έχει περισσέψει.

Οι έμποροι δεν είχαν ρευστό για να αγοράσουν καινούργιο εμπόρευμα, και έτσι θα δείτε τα περσινά σε επανάληψη.

Ετσι δε θα μπείτε και στον πειρασμό να αγοράσετε, αφου ετσι κι αλλιώς είναι ιδια με αυτά που έχετε, εκτός κι αν τα περσινά δε σας κάνουν, γιατι με τόσο Light διατροφή το χειμώνα αδυνατίσατε και σας κατεβαίνει το παντελόνι στον αστράγαλο. Και δεν είναι κι εποχές να'χουμε τον κώλο μας εκτεθειμένο...

Τα μπάνια του λαού θα συνεχιστούν κανονικά. Με το νεο πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, πλεον θα κάνουν όλοι μπάνια, μηδενός εξαιρουμένου. Με τον κουβά και κρυο νερό. Μόλις παμε να στεγνώσουμε, θα ειναι ετοιμη η επόμενη ψυχρολουσία, να μην καταλαβαίνουμε και ζέστη.

Το επίδομα αδείας για φέτος θα καταβληθεί κανονικά, ωστε να έχει ο κόσμος χρήματα να πληρώσει τη βενζινη για να πάει στη δουλειά του τον επόμενο μηνα.

Αναβάλλονται επίσης οι επισκέψεις στο χωριό, γιατι με κομμένη τη σύνταξη του παππού σιγά μην έχει να γεμίσει το τσουκάλι να ταίσει τόσους χαραμοφάηδες που θα μαζευτούν.

Καταργούνται οι παιδικές κατασκηνώσεις, γιατι στα σκατόπαιδα ανοίγει η όρεξη στην εξοχή και τρώνε τον άμπακο, κι επιβαρύνουν τον προυπολογισμό του κράτους. Να τα κρατήσετε σπίτι και να κανετε κουμάντο να τα ταίσετε playstation...

Για φέτος, οι παραλίες θα παραχωρηθούν σε ξένες τουριστικές εταιρείες, μπας και καταφέρουν να μαντρώσουν κανα τουρίστα και τον φέρουν κατα δω να δούμε κάνα φράγκο. Αυτό λέγεται εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας. Διότι τόσα χρόνια την αφήναμε αναξιοποίητη, και πηγαίναμε με το τάπερ με τα κεφτεδάκια απο το σπίτι και δεν αφήναμε δεκάρα. Τώρα θα κόβει εισητήριο και το τάπερ στην παραλία, με αυξημένο ΦΠΑ ως είδος πολυτελείας.

Κυρίες και κύριοι ζητούμε την κατανόηση σας...

Η ενόχληση είναι προσωρινή, τα μέτρα είναι μόνιμα.

Θα συνηθίσετε...."

σημερα που σβηνουν τα κερακια τα παιδακια σας,

κανω κι εγω μια ευχη!!!!

να πανε ολα καλα.........

δεν αντεχω αλλο,ακουω απο δω ακουω απο κει...........

σουλα μου πολυ βαρυ το κειμενο.μου ηρθε κατα κουτελα!

ασχετο !παπουτσια και καφες στον υπνο(δεν ηπια) σου τι σημαινει?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου οτι και να ''σημαινουν''αυτα που βλεπεις μην δινεις σημασια σε ονειρα και τετοια...οτι ειναι να γινει θα γινει.

Χειροτερα θα ειναι για σενα μετα αν δεν ερθουν ολα οπως τα θες...

Ξεαγχωσου και συντομα θα μαθεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχει δικιο το ριτακι σε αυτο...οταν θελεις κατι πολυ αθυποβαλλεσαι ...οπως πολλες κοπελες που εχουν τα συμπτωματα εγκυμοσυνης χωρις να ειναι ..

Λαζαρενια χαλαρα ...οπως και να εχει ολα να πανε καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ζουζούνες θα σας ακούσω και θα ακολουθήσω και το ρητό «Η τσιγγουνιά είναι μαγκιά» και δεν θα πάρω δώρο εφόσον δεν φέρει μπομπονιέρα

.

Έγραψες

και εγώ αυτό κάνω σε άτομα που δεν το αξίζουν...........

Θα επανέρθω διαβάζοντας και τις υπόλοιπες διαβάζω από το τέλος λίγο αναποδα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...