Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα !!!

Χρονια πολλα στην φωτεινουλα μας και στα αγορια μας Κωνσταντινο και Νικολα !!Θα ευχηθω προσωπικα και στα αναλογα θρεντς .

Λετε για συναντηση Παρασκευη ...πειτε ωρα και αν θα παμε με παιδια και θα συννενοηθω με την φιλη και γειτονισσα Μαρια !!!Μαρια θα παμε ????

Πικουλινι να την χαιρεσαι την Βενια !!!!

Λευκαδα ..εχω παει και 8 φορες και λιγες λεω..ομορφη -οχι για Αυγουστο- ωραιες θαλασσες απο την μερια του Καθισματος αλλα βαθια πολυ ..

Και επισης δεν μπορω να με φανταστω να κατεβαινω τα σκαλια στο πορτο κατσικι και να κουβαλαω τσαντα θαλασσης, μπρατσακια , κουβαδακια ,φορτηγα ..Ουυυυυφ κουραστηκα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κων κων και νικη να τα χαιρομαστε τα παιδακι μας.να ειναι πολυχρονα και ολη τους η ζωη να ειναι γεματη ευτυχια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ θα ευχηθώ στα αντίστοιχα τοπικ θα σας διαβάσω σιγά σιγά γιατί μαγειρεύω για τα μικρά

Τι καλό που είναι το

Λαπτοπ παντού το πας τυχερές όσες έχετε

:tongue::tongue:

γιοβανουλα να σας ζησει το κοριτσακι σας.

πικουλινα μου να σας ζησει το πικουλινακι με το ονομα!!!

παω να παρω κερασματα για το γραφειο.

το απογευμα θα εχω συγγενεις σπιτι και εχω δουλειες με φουντες παλι.

σαρδελακι πως ηταν το παρτακι σας???

α!!!ριτακι γκρεμισα χθες το χριστουγεννιατικο σπιτι που ειχα κανει και εφτιαξα μια....ας πουμε...παραλια.εβελα χρωματιστη τρουφα για θαλασσα γιατι δεν εβρισκα κατι μπλε και σκονη μπισκοτου για αμμο.εφτιαξα και μια σχεδια απο πουρακια και τα στολισα με τις φιγουρες απο τις τουρτες γενεθλιων μας.

βασικα δεν ηθελα να μεινει κενο εκεινο το σημειο στο τραπεζι.ειχε συνηθισει το ματι μου να βλεπω το σπιτι!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και από μενα,

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο , στη Φωτεινούλα και στον Νικόλα μας.

Pikoulina μου να σου ζησει η νεοφώτιστη.

Lazarenia μου ευχομαι να ακούσετε τα καλύτερα νεα για εσας.Περιμένουμε να μαθουμε.

Διαβάζω για τις διακοπές και εγώ ακόμα στο ψάξιμο είμαι.Είναι και λίγο ρευστα τα πραγματα με τις ημερομηνίες μας και δεν ξερω τι θα κανουμε.

Κορίτσια η μικρή μου εχει ένα κόλλημα με το κρεβάτι της εδώ και λίγες μέρες.Θέλει να κοιμάται μόνο στη μια ακρη και παει και κολαει πανω στα καγκελα.Δεν θελει να πει με τιποτα στην άλλη πλευρα.Όταν τη ρωτάμε γιατι λεει «εχει κακα» και μεσας τη νυχτα αν παει κατά λαθος ξυπναει και κλαει.

Τι να είναι παλι αυτό ???Εχετε καμμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Μια γλυκιά καλημέρα και από’μένα και ένα μεγάλο Χρόνια πολλά για τα 3 όμορφα εορτάζοντα ζουζούνια της παρέας. Εύχομαι να είναι χιλιόχρονα και εσείς οι οικογένειες να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Καλέ τώρα παρατήρησα ότι το ζευγάρι της παρέας (Φωτεινούλα και Κωνσταντίνος) έχουν και την ίδια μέρα γενέθλια συνεπώς όλοι οι οιωνοί είναι με το μέρος τους και πρέπει να επισπεύσετε τη γνωριμία μεταξύ τους.

Στα δικά μας τώρα αν και δε θυμάμαι πολλά από αυτά που γράψατε (με μάτιασες ΠανΜαρ) και έτσι δεν θα έχει σεντόνι σήμερα να πω και πάλι να ζήσει η Βένια της Πικουλίνας , χαίρομαι που περάσατε όμορφα και το απολαύσατε αλλά και μας το μεταδώσατε έτσι όμορφα Ντίνα και Αρμάκι.

Πετρούλα επίσης χάρηκα που πέρασατε και εσείς εξίσου όμορφα στην εκδρομούλα σας , να είσαστε καλά και να το επαναλάβετε. Όσο για τα κιλάκια που υποτίθεται πως έχεις πάρει να σου πω ότι εγώ είμαι πίσω σου πόσες εβδομάδες και από τώρα δεν μπορώ να κάτσω πολλές ώρες στην καρέκλα πόσο μάλλον εσύ που με περνάς και κάτι μήνες. Αν και ξεκίνησα δίαιτα και τα βράδια τη βγάζω μόνο με φρούτα, δεινοπαθώ αλλά τι να κάνω πρέπει να μαζευτώ λιγάκι γιατί μετά δεν θα μαζεύομαι με τίποτα.

Μαρινάκι στο ξενοδοχείο που κλείσατε πάνε συχνά οι συνάδελφοι από τη δουλειά μου (όταν πάνε ταξίδι επαρχία) και είναι υπέρευχαριστημένοι, το θεωρούν από τα καλύτερα της περιοχής. Νομίζω θα περάσετε πολύ όμορφα.

Ιωάννα περαστικά στο Χρηστάκη εύχομαι γιατί διάβασα ότι περνάει μια μικρή γαστρεντερίτιδα , εύχομαι να είναι καλύτερα τώρα όπως και εσύ με τον βήχα.

Ρίτα μια φίλη μου είχε πάει πέρισυ Σίκινο και Ανάφη και έμεινε κατενθουσιασμένη, περισσότερες πληροφορίες δεν έχω αλλά αν θες μπορώ να ρωτήσω.

Εμένα μου έχει καρφωθεί τώρα η Ιθάκη (δεν ξέρω γιατί) αλλά θέλω να μάθω και εγώ διάρκεια ταξιδιού , τι ξενοδοχεία υπάρχουν κτλ.

Λαζαρένια μου και εσύ με το καλό και πάλι κοπέλα μου , μακάρι να έχετε μάθει ήδη τα ευχάριστα.

Όσο για τη συνάντηση κορίτσια εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε και ώρα αλλά θα με βόλευε ιδιαίτερα να έχουμε και τα πιτσιρίκια μαζί αν είναι βράδυ για να με φέρει ο σύζηξ.

Εμείς πάλι περάσαμε το πιο ξενέρωτο ΣΚ , όλο το Σάββατο μέσα (με είχε πιάσει τρελό ψυχοπλάκωμα με αυτό τον καιρό) και χθες ένα τοπικό καφεδάκι έτσι για να ξεφύγουμε λιγάκι και έτσι δεν έχω πολλά να σας πω. Μετά το βράδυ κλασσικά μπάσκετ μέχρι τελικής πτώσεως (ΠανΜαρ χαρήκατε χθες για τα καλά) αλλά ευελπιστώ να επανορθώσω αυτή τη βδομάδα γιατί είπαμε με την κουμπάρα μου να πάμε να δούμε το Sex and the City.

Θα προσπαθήσω να επανέλθω και με τις υπόλοιπες ζουζούνες.

Υ.Γ σας ευχαριστώ που με καθησυχάσατε για τις ανησυχίες μου σχετικά με την εγκυμοσύνη μου , μπορώ να πω πως το ξέχασα για λίγο το θέμα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα να μου πείτε τη γνώμη σας: Λοιπόν χθες ο προϊστάμενος μου βάφτιζε τον γιο του(σημειώστε ότι εγώ τον είχα καλέσει στη βάφτιση , αλλά αυτός δεν κάλεσε κανέναν από την εταιρεία ) απλά μας έδειξε την Παρασκευή την πρόσκληση να του πούμε αν μας αρέσει και έτσι έμαθα πότε γίνεται η βάφτιση. Σημειωτέον πως σήμερα το πρωί δεν έφερε μπομπονιέρες αλλά εγώ του ευχήθηκα. Εν συντομία , πιστεύετε ότι πρέπει να του πάρω δώρο (εκείνος είχε φέρει στον δικό μου αν και δεν είχε έρθει στη βάφτιση).

ευχαριστώωωωω

Γεια σου κικοπαπλωμα ...

Οσον αφορα το δωρο ,να σου πω τι εγινε στην δικη μου περιπτωση .Οταν βαφτισαμε τον χρηστο και η εταιρεια ειχε πουληθει ημουν στο νεο γραφειο 2 μηνες ,η βαφτιση εγινε στην Λαμια οποτε εγω θεωρησα σωστο να μην τις καλεσω τις νεες συναδελφους μιας και ηταν σαν να τις καλω για το δωρο μιας και η βαφτιση εηταν στην Λαμια . Παρολο αυτα με το που γυρισα και οι 3 ειχαν παρει δωρο στο μωρο .

τι θελω να πω ..απο την στιγμη που δεν σε ειχε καλεσει δεν εχεις καμια υποχρεωση αλλα αν νοιωθεις οτι πρεπει να παρεις ,παρε καποιο δωρακι αλλα σε καμια σχεση δεν ειναι υποχρεωτικο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα σε όλες και καλή εβδομαδα!!!!

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο , στη Φωτεινούλα και στον Νικόλα μας.Να ειναι γερα τα παιδακια μας και να τα χαίρεστε οι γονεις και οι παπούδογιαγιαδες!!

Κορίτσια η μικρή μου εχει ένα κόλλημα με το κρεβάτι της εδώ και λίγες μέρες.Θέλει να κοιμάται μόνο στη μια ακρη και παει και κολαει πανω στα καγκελα.Δεν θελει να πει με τιποτα στην άλλη πλευρα.Όταν τη ρωτάμε γιατι λεει «εχει κακα» και μεσας τη νυχτα αν παει κατά λαθος ξυπναει και κλαει.

Τι να είναι παλι αυτό ???Εχετε καμμια ιδεα?

Σουλα κανεναν εφιαλτη θα ειδε που θα τη φοβισε..Ισως καμια μυγα πάνω στο κρεβατακι της, τι να πω..

Πάνω που αρχισε να στρωνει ο υπνος, αυτο σας ελειπε τωρα...Οτι και να ειναι θα το ξεχασει γρηγορα

Αν αλλαζες θεση στο κρεβατι???

Κικη δεν ειναι αυτος που του ειχε παρεις δωρο για το παιδι οταν γεννηθηκε???

Εγω δεν θα επαιρνα δωρο, αν σας κερασει τοτε ναι, αλλά τι ηταν αυτο..σας εδειξε το προσκλητηριο και μετα εκανε την παπια??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Χρονια πολλα και παλι στα παιδακια που εχουν γενεθλια!

Σουλιτσα μηπως να τις εβαζες ας πουμε λιγες μερες το παρκοκρεβατο αν εχεις για να δεις αν θα κοιμηθει καλυτερα?Κατι την εχει τρομαξει...

Κικο εγω θεωρω οτι δεν πρεπει να παρεις.Αφου σας εδειξε το προσκλητηριο θα επρεπε τουλαχιστον να σας φερει μια μπομπο ή εστω ενα κουτι γλυκα να κερασει.Βεβαια επειδη ειμαι και λιγο θυμα σε αυτα και αδιακριτως ανοιχτοχερα(κατα τον αντρα μου χαχα)ισως επαιρνα κατι να βγαλω τη δικη μου υποχρεωση.

Η ιθακη ειναι ευκολα προσβασιμη απο Πατρα.Νομιζω 2 ωρες αλλά εινα παρα πολυ μικρο νησι και ησυχο.Δεν ειμαι σιγουρη οτι θα εχει κατι να κανει το παιδι..εστω μια παιδικη χαρα...

Εχω παει πολλες φορες απο Κεφαλλονια αλλα προ Γρηγορη και δεν εδινα τοτε σημασια ιδιατερη.Και οι θαλασσες ειναι καταπληκτικες αλλα νομιζω οχι ιδιατερα φιλικες για παιδια.Βοτσαλο και βαθιες.Τωρα τι να σου πω?Θα υπαρχει καποια παραλια καταλληλη αλλα δε θυμαμαι τοσες λεπτομερεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα και απο εμενα.... Χρονια Πολλα στο ζουζουνακι μου, στην Φωτεινουλα και στον Κωνσταντινουλη. Να τα χαιρομαστε ..πολυχρονα γερα και ευτυχισμενα μια ζωη.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Εμεις σημερα θα παμε στο τζαμπο να διαλεξουμε ενα ομορφο δωρο για τον μικroυλη μας και θα σβησουμε μια πολυ μικρη τουρτιτσα 4 μας κάπου έξω. Είναι η δευτερη χρονια που κάνουμε γεννεθλια στον Νικόλα μεταξύ μας.. Αντε απο του χρόνου που θα καταλαβαινει πιο πολλα και θα χαιρεται θα τα κανουμε "ανοιχτα" :D :D . Στην Ανια σαν πρώτο μωρό και εγω πιο "χαζομαμα" τα καναμε απο τα πρωτα γεννεθλια σε παιδότοπο... Τωρα με τα 2 πιο δυσκολα τα πραγματα... αντε να δουμε απο του χρόνου. Σκέφτομαι αν τυχει μια χρονια να εχει πολυ ζέστη αρχες Ιουνιου να τα κάνουμε στην παραλια (οπως τα καναμε και περυσι δλδ) με την διαφορα να καλέσουμε και κόσμο.

Σας ευχομαι καλη μερα να έχετε και ευχαριστλω πολύ για τις ευχές σας. Φιλια

Κορίτσια το μόνο που μου είπε το πρωί (μόνο σε εμένα γιατί μόνο εγώ του ευχήθηκα μιας και το θυμόμουν) είναι ότι θα φέρω άλλη μέρα μπομπονιέρες. Πετρούλα ναι αυτός είναι που του είχα πάρει το δώρο όταν γεννήθηκε το μωρό, αλλά επειδή είμαι λίγο ψιλουπερήφανη σε αυτά δεν θέλω να έχω υποχρέωση σε σχέση με το δώρο που μου είχε πάρει εκείνος στη δική μας βάφτιση. Από την άλλη πώς να του πάρω κάτι αφού κάνει τελείως τον κινέζο;

Σουλίτσα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός από το να την έχει τρομάξει κάποιο όνειρο , νομίζω πως όσο περνάνε οι μέρες θα ξεχαστεί. Προσπάθησε να τη ρωτήσεις και αν δεν υπάρχει βελτίωση να κοιμηθεί κάπου αλλού ίσως.

Η Νατασούλα που είναι καλέ;

Σαρδελάκι ξεχάστηκα , αλήθεια που είσαι να μας πεις και για το δικό σας παρτάκι

Κυρία Φωτεινή εγώ επειδή είμαι σε δίαιτα θα το πάρω το γλυκάκι σας. Να τη χαίρεστε και πάλι.

Καλημερα!!!!!!

Χρόνια πολλά στη Φωτεινούλ, στον Νικόλα και τον Κωνσταντινο!!!! Να τους χαίρεστε!!!

Πετρούλα και εμείς είχαμε πάει Λευκάδα πριν 3 χρόνια και περάσαμε πάρα πολύ ωραία αλλά όντως οι θάλασσες δεν είναι για μικρά παιδιά...

Λαζαρένια κανένα νέο;;;;

Σούλα μήπως πέφτει καμιά σκιά σε εκείνη την πλευρά;;;

Σαρδελάκι πως περάσατε;;;

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο...:roll::roll::roll:

Θα επανέλθω δριμύτερη...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια νομίζω ότι το θέμα ξεκίνησε όταν της εβαλα ένα σεντονάκι με παραστασεις.

Αλλα είχε επάνω μπαλόνια που είναι τα αγαπημένα της.

Φυσικά το αλλάξαμε αλλα μιλάμε εχει τρελό κολλημα.

Πετρούλα μου δεν σχολίασα πριν.Μπράβο που περάσατε τοσο ομορφα .Και για τα τρια κιλακια μην μιλάς καθόλου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κική μου έτσι όπως τα λες εγώ πάντως δεν θα επαιρνα δώρο.Αντε να μην σας καλέσει αλλά να μην φέρει ένα κέρασμα??

Νίκη μου καλά να περάσετε στο παρτάκι σας.Να σου πω τι καλύτερο από το να είναι ολη η οικογένεια μαζί???

Ρώτησα και εγω σε έναν παιδοτοπο που μου αρέσει πολύ .Οι τιμές είναι καλές αλλα υπαρχει ένα θεμα ότι κλεινουνε τελη Ιουνίου και περιμένω απάντηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...