Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, για την Λευκάδα έχω μια λίγο διαφορετική άποψη...

Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ωραίο νησί, με καταπληκτικές παραλίες (ειδικά η δυτική της πλευρά), αλλά Αύγουστο στην Λευκάδα, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να φανταστώ! Έχει πάρα πολύ κόσμο, τραγικό οδικό δίκτυο, ανύπαρκτες θέσεις για παρκάρισμα, οπότε τι να τις κάνω τις φανταστικές παραλίες, άμα πρέπει να αφήσω το αυτοκίνητό μου 2 χλμ μακρυά? Με μεγάλη μου χαρά θέλω να ξαναπάω Λευκάδα, αλλά να τα καταφέρω να πάω μετά τις 10 Σεπτεμβρίου! Να έχουν ανοίξει τα σχολεία και να έχει φύγει ο πολύς κόσμος!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ!μινι καυσωνα αυτο το σκ?

καταλαβα...........θα λιωσω .....

κοριτσακια οτι θελετε.αν ειναικαλυτερα απο δευτερα κανενα προβλημα

ναι αυριο ειναι η μεγαλη μερα (ελπιζω ναμην αλλαξει κατι παλι.απο ιανουαριο περιμενουμε)

αντε να βγουνε να τελειωνουμε να πακεταρω!:roll:

καληνυχτω γιατι οι ματαρες μου κλεινουν!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

τωρα τι να πω ...καληνυχτα η καλημερα?:):)

θα σας πω μονο οτι εχω αυπνιες:) μαλλον ειναι απο την συγκινηση που η μικρουλα μας σημερα γινετε δυο χρονωνhttp://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1539 εδω παρακαλω δεχομαστε τις ευχες σας με μεγαλη χαρά

Ρε κορίτσια, για την Λευκάδα έχω μια λίγο διαφορετική άποψη...

Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ωραίο νησί, με καταπληκτικές παραλίες (ειδικά η δυτική της πλευρά), αλλά Αύγουστο στην Λευκάδα, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να φανταστώ! Έχει πάρα πολύ κόσμο, τραγικό οδικό δίκτυο, ανύπαρκτες θέσεις για παρκάρισμα, οπότε τι να τις κάνω τις φανταστικές παραλίες, άμα πρέπει να αφήσω το αυτοκίνητό μου 2 χλμ μακρυά? Με μεγάλη μου χαρά θέλω να ξαναπάω Λευκάδα, αλλά να τα καταφέρω να πάω μετά τις 10 Σεπτεμβρίου! Να έχουν ανοίξει τα σχολεία και να έχει φύγει ο πολύς κόσμος!

Εχεις απολυτο δικιο,και εμεις Ιουλιο ειχαμε παει και τις 2 φορες και 1 φορα Σεπτεμβρη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτακι μου και εσυ αυπνιες?:):)

εγω εχω την αγαπουλα μου διπλα μου και κοιμαται και δεν χορταίνω να την βλεπω ειναι και ο παππουκας της .... καθομαστε σαν χαζη και η δυο και χαμογελαμε απο ευτυχια ...η Βικυ ειχε εξοδο σημερα το βραδυ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Φωτεινή μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!

Χρόνια πολλά και επισήμως για την μικρούλα σας και για τον Κωνσταντίνο μας.

Ευτυχώς ξεκινάει και με ήλιο η σημερινή μέρα να μας αλλάξει λίγο και τη διάθεση, γιατί με τόση μούχλα και συννεφιά από τις προηγούμενες πέσαμε λιγάκι.

Φιλιά σε όλες σας, θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα με την ησυχία μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι όμορφη μέρα! Πόσα γενέθλια!

Να χαιρόμαστε την Φωτεινούλα, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα μας!

Σήμερα θα πάω για δουλειά το απόγευμα, ελπίζω να καταφέρω να σας ''δω'' λίγο αργότερα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα καλημερα!:D

Προσπαθω να μη δίνω στον πονοκέφαλο που εχω εδω και μια βδομάδα.... και συνεχίζω!

Αχ τί συγκίνηση! Δύο χρόνια πριν ήρθε ο πιο γλυκός άγγελος στην αγκαλιά μου! Υπέροχη στιγμή, φοβερό συναίσθημα.... Το θαυμα που περιμέναμε ήταν ολοζωντανο στα χέρια μου!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας!

Συμπεθερούλες μου να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

fast χρονια πολλά στον Νικόλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...