Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα να μη σε πάρω στο λαιμο μου, η θαλασσα σε εκεινη την παραλια ισως να εξυπηρετουσε για απογευματινα μπανακια για να μην τραβιεστε μακρια..

Αλλα ετσι κι αλλιως μια εβδομαδα μονο στη θαλασσα του ξενοδοχειου θα κανατε μπανιο???

Επίσης εγω απέρριψα την Λευκαδα για διακοπές με τον μικρο γιατι μου ειπαν οτι εχει βαθιες θαλασσες το νησι και δεν θα ευχαριστηθει το παιδι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι εχει βαθιες θαλασσες το νησι μονο ο Αγιος Νικητας κανει και αυτο αν δεν εχει κυμα.Και εμεις για αυτο αποκλεισαμε τη Λευκαδα για φετος.

Γενικα πιο φιλικες θαλλασες για τα παιδια εχει η ζακυνθος απο το Ιονιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εντάξει λοιπόν με πείσατε ότι έπραξα σωστά λόγω θάλασσας! Πετρούλα μου επειδή γενικά από τις βόλτες με το αυτοκίνητο δε σταματάμε στην Αθήνα, θα ήθελα αν είναι δυνατόν στις διακοπές να μην το χρησιμοποιήσουμε καθόλου! Βασικά το θέμα μου είναι αν είναι μακρυά η παραλία μέχρι να γυρίσουμε που θα ειναι κουρασμένα θα τα παίρνει ο ύπνος στο αυτοκίνητο και με το που θα μπαίνουμε στο δωμάτιο τσουυυυπ το μάτι γαρίδα! Πάω να ποστάρω κάτι φώτο στο φατσοβιβλίο και ξανάρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα μου, υπέροχη ιδέα η Σίκινος, αν και δεν έχω πάει ποτέ, θέλω να παώ όμως σε όλα τα ελληνικά νησιά, είναι η αγάπη μου. Αν θες να μειώσεις τα έξοδα, αν δεν έχετε πρόβλημα με το πλοίο γιατί δεν παίρνετε το συμβατικό. Αν δεν ήταν το πρόβλημα της μικρής μου, θα πήγαινα μόνο άγονη γραμμή, και ζηλεύω τώρα, λιγάκι...!

Μόλις τσάκισα μια μεριδούλα πατάτες ογκρατέν και πάνω που σκεφτόμουν το γλυκό να η Ρίτα... και τώρα θέλω οπωσδήποτε κάτι με σοκολάτα..... Α ρεεεε, πότε θα λειτουργήσει ο διακτινισμός να μου στείλεις ρε Ρίτα κανένα κομμάτι... μου τρέχουν τα σάλια μου...

Κορίτσια έχω 10 πλυντήρια ασιδέρωτα κι εγώ καθομαι και χαζολογώ στο parents.

Aχ, τί μου κάνετε... κορμός-μωσαϊκό είναι το αγαπημένο μου σας λέω... θα κάνω επίθεση στη μερέντα...

μαμαλευτερακι, συμφωνούμε σε όλα, κι η κλασική σου ατάκα με αντιπροσωπεύει απόλυτα κι εμένα!!! Φαντάζομαι τί ακούς μαμαλευτεράκι που θηλάζεις το γιό σου... το λέω γιατί ακούω κι εγώ διάφορα, και τελειώνοντας αυτοί που τα λένε όσα λένε, κι αφού βλέπουν ότι είμαι αμετάπειστη, πετάνε κι ένα "ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είναι αγόρι"... τί να τους πεις...

Ρίτα κι εγώ πιπίλιζα το δάχτυλο μου... κατά τη διάρκεια του δημοτικού κατάφεραν να μου το κόψουν οι γονείς μου με 1000 ζόρια... ήταν, θυμάμαι, μεγάλη ευχαρίστηση. Πάντως για τον θηλασμό, έχω διαβάσει πολλές φορές, ότι το παιδί το κόβει μόνο του όταν είναι έτοιμο, μπααααααα, δε νομίζω.... είναι μεγάλο κόλλημα. Βλέπω όμως ότι ανάλογα δυνατά κολλήματα είναι κι οι πιπίλες και τα μπιμπερό κτλ.

Και αφου υπαρχει και η αλλεργια στη μεση μηπως να μην το βιαστειτε?
Ρίτα μου, δε θα το πιστέψεις, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μας είπε κι ο παιδίατρος πριν από λίγο καιρό όταν τον ρώτησα για αποθηλασμό. Άστη, μου είπε, της κάνει καλό, και ψυχοκινητικά την οφελεί. Τράβα το ακόμα ένα χρόνο αν μπορείς. Και φαντάσου ότι ο παιδίατρος μας δεν ήταν ποτέ κανένας κολλημένος με το θηλασμό, το αντίθετο, στην αρχή όλο συμπλήρωμα με παρότρυνε να της δίνω!!!! Για να συνηθίζει.

pikoulini μου πρώτα από όλα να σας ζήσει η μικρούλα σας και πάντα ευτυχια στην οικογένεια σας. Να την κάνετε ένα καλό άνθρωπο κι Ο Θεός να της δίνει υγεία. Τώρα, μου το είχε πει κι arma όταν συναντηθήκαμε ότι έχετε ερθει πολύ κοντά κι έχετε γίνει φίλες. Όντως, πολύ συγκινητικό, να προκύπτουν φιλίες μέσα από το καφέ μας, μέσα από ένα κομπιούτερ γίνονται και θαύματα, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάνω από όλα. Εύχομαι να είστε πάντα φίλες.

Καλέ pikoulini, Bένια θα τη λες ή Βέρα, βλέπω που γράφει η Stone να σου ζήσει η Βέρα.

marina28, αν το ακυρώσεις όσο είναι νωρίς πρέπει να σου επιστρέψουν όλα τα λεφτά, οπότε βιάσου!

Κι ομως Μαρινα σε αυτο που μεναμε εμεις ειχε πόρτα ξυλινη απο το δικο μας δωματιο που την ανοιγες και ειχε πάλι αλλη μια ξυλινη πόρτα με το κλειδι στο αλλο δωματιο..Πρωτη φορα το βλέπαμε αυτό και μας εκανε εντυπωση..

Τα χρησιμοποιουν για δικλινα οταν τα ζητανε ετσι και για τετρακλινα ανοιγουν τις πορτες και γινεται ενα διχωρο διαμερισμα

Γκρρρρρρρρρ, τί μου θύμισες. Είχα μείνει σε τέτοιο δωμάτιο κάποτε στα Χανιά. Μόνο που δίπλα έμεναν άλλοι, οι οποίοι ακούγονταν σαν να ηταν μέσα, μέσα όμως, στο δικό μας δωμάτιο. Τρικούβερτο καβγά είχα κάνει το επόμενο πρωί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

θα τα παίρνει ο ύπνος στο αυτοκίνητο και με το που θα μπαίνουμε στο δωμάτιο τσουυυυπ το μάτι γαρίδα! ι!

αχ αχ αχ!ετσι την παταω κι εγω πολλες φορες!!!

καλα τα σκεφτηκες μαρινακι!!!

ριτα παρασκευη φτανω πρωι.σκ πιασμενο ,οποτε απο δευτερα εως τεταρτη ελευθερη.

καλη φαση ειναι η παρασκευη που ειπε η κωνκων μας!

πετρουλα ναι για μια μερα θα λειψω.

κι εγω σε κοβω για 12 με 13 κιλα να παρεις!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλέ pikoulini, Bένια θα τη λες ή Βέρα, βλέπω που γράφει η Stone να σου ζήσει η Βέρα.

Ουπς!!Συγχωρεστε με, ειναι μια ωρα δυσκολη, τωρα με κλωτσαει ο γιος μου και δεν εχω το μυαλο μου σε αυτα που γραφω..

Βενια λοιπόν, διορθωνω!!!

Ρε κοριτσια,βλέπω την κοιλια μου να ανασηκώνεται απο τις κλωτσιες..το δειχνω στον καλό μου και κοιτώντας την κοιλια μου, κουναει το κεφαλι του και λέει "καταλαβα!!" χαχα

Καληνυχτα μανουλες, πάω για υπνο

Ενω απο αυριο θα καθομουν για 3 μερες τη βδομαδα βγηκε εκτακτη δουλεια και αυτη η βδομαδα πάει πίσω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρε κοριτσια,βλέπω την κοιλια μου να ανασηκώνεται απο τις κλωτσιες..το δειχνω στον καλό μου και κοιτώντας την κοιλια μου, κουναει το κεφαλι του και λέει "καταλαβα!!" χαχα

..

Τέλεια αίσθηση!!!

Φιλάκι μάλλον έχει δίκιο ο παιδίατρος! Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτή η αλλεργία κι αφού δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να βιαστείς, χαλαραααα!!!

Την κάνω κοπελιές, καλό βράδυ να έχουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κι από μένα!

Μπασκετάκι έβλεπα η καημένη, αλλά διακόπηκε ο αγώνας, οπότε μέχρι να ξαναρχίσει είπα να μπω να σας διαβάσω λίγο.

Πικουλίνι να σας ζήσει η μικρή σας. Επισήμως πλέον Χριστιανή Ορθόδοξη! Να την χαίρεστε και να έχει τον Θεό πάντα μαζί της.

Λαζαρένια μου, τι διάβασα? Έρχεσαι Αθήνα? Που θα μένεις? Νίκαια?

Αύριο είναι η μεγάλη ημέρα? Μακάρι ν'ακούσετε τα καλύτερα νέα!

Ωχ! Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω...

mrdIp3.png

Οκ καταλαβα Λαζαρενια.

Εγω για Παρασκευη μπορω χωρις το παιδι γιατι ο ανδρας μου γυριζει αργα εκτος και αν θελετε να ερθετε στα μερη μου οποτε ειμαι οκ και για παιδι.

Ας πουν και οι αλλες ποτε βολευονται και το κανονιζουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Φιλακι δεν παιζει να ταξιδεψουμε με το παιδι 14 ωρες με καραβι...με τιποτα...δεν αντεχω καθολου ουτε εγω απο μονη μου τα καραβια τοσες ωρες.Με το γρηγορο ειναι 4 ωρες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

lazarenia μου, την Παρασκευή λέμε να πάμε χωριό γιατί ακούμε για επερχόμενο μίνι καύσωνα το επόμενο Σ/Κ. Από Δευτέρα όμως... θα είμαι όλη δική σου, χιχι. Άντε κορίτσια ξεκινάει και το μουντιάλ σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! Τους χάνουμε τους άντρες μας!!! πανμαρ, ξεκινάει το παιχνίδι μάλλον, ελπιζω να χάσετε, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...