Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Pikoulina πολύ συγκινητικη η σημερινη μερα..

Να σας ζησει και πάλι η Βερα πλέον!!!Επίσης πολύ συγκινητικο το γεγονος που εχετε δεσει τοσο καλά με τη Μαρια και μοιραστηκατε μια τοσο προσωπικη στιγμη σας!!

Κικη (οτι θυμαμαι θα γραφω χαχα) καλε σαν πολύ δεν βιαζεσαι???Εγω τον Ανασταση τον ενιωσα στην 20η εβδομαδα και το μικρο τωρα 17-18η εβδομαδα..το ακουω καθημερινως, θα δεις και εσυ σε 3 εβδομαδες περιπου απο τωρα..

Να πω και το αλλο????Λυσσαξατε βρε!!!!Σημερα που ζυγιστηκα διαπιστωσα οτι εβαλα 3 κιλά απο τις 10/5 που πήγα τελευταια φορα στον γιατρό...:roll::roll:

Η κοιλαρα πλέον ειναι εμφανεστατη και αρχισα να ενοχλουμαι οταν καθομαι σε καρεκλα για αρκετη ωρα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλινάκι μου γλυκό πολυ χαίρομαι που πήγαν όλα τόσο καλά, να σας ζήσει και πάλι! Όσο για την Αρμοοικογένεια είμαι σίγουροι ότι είναι γλυκύτατοι όλοι τους! Θέλουμε φώτο άμεσα ε? Και να μου πεις τις ιδέες σου να κλέψω καμία!!?:mrgreen:

Για το κρεβατι αχ με βάζετε σε σκέψεις, γιατί δεν ανησυχώ κι εγώ τόσο κατά τη διάρκεια της νυχτας αλλά μέχρι να τον πάρει ο ύπνος, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τα έχω στο ίδιο δωμάτιο με τη μπουμπού και φοβάμαι μην τη ξαγρυπνάει!

Πετρούλα το είχα δει κι εγώ αυτό το ξενοδοχείο στο ίντερνετ και τρελάθηκα!!! Δε μου φάνηκε όμως ότι ήταν και πολύ κατάλληλο για τσιπιρίκια γιατί νόμιζα ότι ήταν πολύ ψηλά το δωμάτιο με ένα μικρουτσικο μπαλκονάκι και από κάτω η θάλασσα που έδειχνε στο site ήταν όλο βράχεια. Παίζει όμως και να φαινόταν έτσι από τη φώτο! Αχ να το έχουμε υπόψη μας για άλλη φορά!

Όσο για τη μέρα μας στο εμπορικό κορίτσια πραγματικά γίνεται συνήθεια, το παίρνεις απόφαση και πορεύεσαι, δεν είμαι και από τους τύπους του σπιτιού οπότε και τα δύο παραμάσχαλα και βουρ, στο 2ο εξάλλου είσαι όντως πολύ πιο χαλαρός. Εξάλλου τι να πουν άλλες κοπέλες με 3 και περισσότερα μωρά? Το προηγούμενο Σκ πήγαμε σε μια φανταστική παιδική με ίσκιο στη Φιλοθέη (όποια ενδιαφέρεται να της πω λεπτομέρειες) και ήταν μία κοπελίτσα το πολύ 28 η οποία είχε ένα μικράκι 8 μηνών στο καρότσι, ένα κοριτσάκι 21 μηνών δίπλα της και άλλο ένα που σε λίγο κλείνει τα τρία, καθόταν στο σκάμα και έπαιζαν τα παιδιά τόση ώρα και εδώ να πω ότι είχε έρθει τελείως μόνη της! Πώς ήρθαν από το σπίτι ή έστω με το αυτοκίνητο δεν ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα, γιατί παραπονιέσαι παιδάκι μου; Kαλά τα λες εσύ, ε, λέμε κι εμείς τα δικά μας. Σε κλείνω από τώρα για όταν θα αποθηλάσω να έρθεις για ψυχολογική υποστήριξη, εγώ όλο βαρυγγομάω με κάτι τέτοια κι εύκολα τα αναβάλλω, σε βλέπω να είσαι πιο δυναμική!

Μαρίναααααα, δεν παίζεσαι, πήγες και για ποτό μετά από αυτήν την τρέλα που μας περιέγραψες!!!!!!!! Φτου κορίτσι μου, να μη σε ματιάσω, φτου σκόρδα! Πού πήγατε; Πώς περάσατε;

κωνκων Tattoo Manolo's Studio, Ναυάρχου Βότση 5, Μικρολίμανο, τηλ. 2104225248 & 6945656177, στοίχησε 100 να γράψει Ναταλία με καλλιγραφικούς λατινικούς χαρακτήρες στην εσωτερική πλευρά του μπράτσου, ευχαριστημένος έχει μείνει. Όλοι οι πατεράδες για τατού βλέπω!!! Περαστικά στο μικρό σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρινα η θαλασσα ειχε λίγα βραχακια η αληθεια ειναι αλλα μονο απο την μια πλευρα..επίσης ειχε βοτσαλάκι (ενα-ενα στα λέω ε???)

Το προτιμω το ψιλο βοτσαλακι πάντως γιατι δεν κολλάει η αμμος στα πόδια μολις βγεις απο τη θαλασσα (μετα βουρ για πλυσιμο ξανα κ.ο.κ)

Καλα στο εμπορικο βλέπω και εγω κατα καιρους κτ μαμαδες με τρια παιδια, το μεγαλύτερο πολλες φορες οχι πάνω απο 4 ετων

Φιλακι οικονομικο μου ακουγεται το τατουαζ..Αρραβωνιασμενη ηθελα να κανω και εγω αλλα ο συζυγος μου ειπε πως θα εκανε και εκεινος και ενω εγω του ειχα πέι τι θα εκανα εκεινος δεν μου ελεγε και ετσι το αφησα για να το ξεχασει και εκεινος...

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά μόνο εμένα τα βγάζει ανακατεμένα τα μηνύματα ή και εσάς?

Γκάζι είχαμε πάει Φιλάκι γινόταν Ο χαμός και τελικά καθήσαμε σε μια παρακμιακή ταράτσα με τελείως παρκακμιακά ποτά!!! Όχι ότι θα έπινα αλλά οι υπόλοιποι την πάτησαν! Ούτε εμφιαλωμένο νερό ρε κορίτσια δε σέρβιραν!

Μαρή Πετρουλα άντε από εδώ που θα μας δουλεψεις που έκανες κοιλάρα με 3 κιλάκια που πήρες και 5 μέτρα πόδι!!! Λοιπόν είδα ξανά το ξενοδοχείο που έλεγες, εγώ δεν ξέρω πώς είχα καταφέρει και είδα τελειως ασχετούα φωτογραφίες μόνο 2-3 ήταν κοινές! Πάντως τώρα που τα ξανακοίταξα τα δωμάτια δεν είναι δίχωρα, ή τουλάχιστον δεν υπάρχει πόρτα που να κλείνει ανάμεσά τους, έτσι δεν είναι? (όχι τίποτα άλλο, αλλά έτοιμη είμαι να ακυρώσω το άλλο -ακόμα δεν κρατάνε την προκαταβολή αν κάνω ακύρωση-)

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα μες τη ρομαντζάδα σας βρίσκω! Πραγματικά όσο μπορείτε πριν γεννηθεί και το άλλο μπεμπέ ευχαριστηθείτε το γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο να τα αφήσεις και τα δύο έστω και για λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι ομως Μαρινα σε αυτο που μεναμε εμεις ειχε πόρτα ξυλινη απο το δικο μας δωματιο που την ανοιγες και ειχε πάλι αλλη μια ξυλινη πόρτα με το κλειδι στο αλλο δωματιο..Πρωτη φορα το βλέπαμε αυτό και μας εκανε εντυπωση..

Τα χρησιμοποιουν για δικλινα οταν τα ζητανε ετσι και για τετρακλινα ανοιγουν τις πορτες και γινεται ενα διχωρο διαμερισμα

μανουλες γεια σς κι απο μενα.βιαστηκα σας διαβασα..

να ευχηθω και παλι στην πικουλινα.

πικουλινα να σας ζησει η ομορφη βερα και να ειναι παντα ευλογημενη και καλοφωτισμενη.

πολυ συγκινητικο που δεθηκατε τοσο πολυ με την αρμα.

ειναι απιστευτο που το ιντερνετ τοσο απροσωπο,δενει ανθρωπους.

να ευχαριστησω και παλι για τις ευχες σας.

μακαρι να μαθω καλα νεα αυριο (ή απο αυριο)

την πεμπτη ταξιδευω τελικα (το αποφασισα)

αρμα μου θα καθησω μια βδομαδα αλλα το σκ θα πεταχτω λαρισα για τον γαμο της κολλητης μου.

πολυ θα ηθελα να σας δω αν και δεν ειδα συζητηση για θεμα συναντησης που θιξαμε.

οσο για τις διακοπες που αναφερετε ,συμφωνω κι εγω με την σειρα μου οτι καλο θα ειναι να επιλεγουμε μερη με ιατρικα κεντρα!

ριτα εχεις σκεφτει για παραλιες του πηλιου ή απεναντι σκιαθο,σκοπελο?

δεν ξερω αν εχεις παει αλλα ειναι καταπληκτικα.

μαρινακι εισαι ηρωας με δυο παιδια και τα καταφερνειςμια χαρα.

καλες διακοπες να εχετε και να περασετε υπεροχα!

φιλακι θα σε παρω γλυκεια μου.μιλησα και με την κατερινα και ειναι χαρουμενη.

τατου κι ο δικος μου εχει κανει στον πειραια ,κορυδαλλο.

πετρουλα περασατε καλα?πως εισαι?

κωνκων ο κωνσταντινουλης καλα?

δεν θυμαμαι αλλα ,συγχωρηστε με.

φιλια πολλα σε ολες.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου όλα καλά, ανανεωθηκαμε λίγο μεχρι την επόμενη εξορμηση..χαχα

Δεν καταλαβα, θα ταξιδεψεις χωρις την μικρη και τον συζυγο??

τελεια!αυτα ειναι ωραια.αντε να ξεσκασεις κι εσυ λιγακι!

οχι μαζι θα ταξιδεψουμε.θα τους αφησω πειραια κι εγω θαπεταχτω για μια μερα.ειναι κοπος για την μικρη να την τρεχω με τα λεωφορεια στον γαμο.

κι ευκαιρεια να ξεσκασω κι εγω λιγο αλλ το μυαλο μου εκει συνεχεια.πως θα την αφησω.?

1654096yn4fep17z7.gif

Πάμε στοίχημα ότι δε θα ξεπεράσεις τα 12?

Οτι θες!!!!!Στο 20αρι με βλέπω πάλι...

Βρε Λαζαρενια για μια μερα το σκεφτεσαι???Αντε βρε να πας και οχι με μιση καρδια, θα μεινει με τον μπαμπα και τους νονους,ποσο καλύτερα???

Και εμεις θα ξαναφυγουμε Σαβ/κο για γαμο στη Ναουσα...Πρεπει να πάμε και θα ξαναφησω πάλι τον μικρο..

Μαρινα στο ξενοδοχειο που σου εδειξε η Πετρουλα εχουμε μεινει και εμεις (για δουλεια ειχαμε παει)και ηταν εξαιρετικο ηταν απο τα λιγα ξενοδεοχεια τωρα που το σκεφτομαι που ειχε καγκελα στη πισινα....

Ομως η θαλασα εκει μπροστα δεν ηταν καθολου καλη...

Εχω ξαναπαει λευκαδα αλλες 2 φορες και γενικα εκεινο το κομματι απο Νυδρι εως Νικιανα δεν ειναι καλο απο αποψη θαλασσας.Ουτε καν εμεις δεν καναμε μπανιο.

Σαν σερβις ομως σουπερ.

Πετρουλα ωραια η Λευκαδα αν εχετε την ευκαιρια να ξαναπατε!!!

Λαζαρενια για πες για ποτε θα βολευε να συναντησθουμε?Πες μας το προγραμμα σου μπας και συντονιστουμε να βρεθουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...