Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Η υστεροσκοπηση βοηθάει πολύ, μπορεί να δει ο γιατρός αν υπάρχει κάτι από πίσω, δυστυχώς στον υπερυχο δεν φαίνονται όλα, για μένα καλό είναι να την κάνεις όπως επίσης και σκρατσινγκ ταυτόχρονα με την υστεροσκοπηση ,έχει κάποιο κόστος αλλά είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά 

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

πρίν από 50 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έλεγε έλα να σε δω αλλά οι εξετάσεις σου δείχνουν κύστη οπότε δεν ανησυχεί. Και όλα σωστά να τα κάνουμε Ε τον μήνα που θέλουμε να πάνε όλα καλά θα 🤬 όλα! Δεν το ξέρετε; Είναι νομος! 

Η υστεροσκοπηση κορίτσι μου δεν είναι υποχρεωτική. Συνήθως συστήνεται μετά από αποβολές ή επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες ετ ή μετά από χειρουργεία κλπ. Συνήθως δεν γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ετ θα πρέπει να «χάσεις» τουλάχιστον έναν κύκλο. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά το ιστορικό σου, οι εξετάσεις σου, η εικόνα που έχεις κλπ. Αν πχ έχεις κάνει δύο εμβρυομεταφορες αποτυχημένες ε αρχίζεις και το ψάχνεις. Κάποιοι γιατροί δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και το ψάχνουν από πριν την ετ ούτως ή άλλως. Και η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή. Εγώ δεν ήθελα να προχωρήσω χωρίς υστεροσκοπηση γιατί έχω μόνο δύο έμβρυα και είπα θα τα κάνω όλα να τους δώσω τις καλύτερες πιθανότητες. Και απ ότι φάνηκε έκανα πολύ καλά.  
      Στο τέλος η απόφαση είναι δική σου αν θες να προχωρήσεις ή όχι με την υστεροσκοπηση χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Είναι ένα εργαλείο να δουν το εσωτερικό της μήτρας ξεκαθαρα. Στην υστεροσκοπηση φαίνονται πράγματα που στον υπέρηχο ή σε άλλες εξετάσεις μπορεί να μην φανούν ποτέ. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιαννα σχοληθηκες και τα καταφερατε και μπραβο σας.

Εγω παλι στεγνη πανα την νυχτα οσο τη φορουσε δεν ειδα ποτε και παλι καθαρισαμε.

Ολα σχετικα ειναι.Εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα εκπαιδευσης.

Εκπαιδευση μπορει να γινει και σε 1 εβδομαδα και σε 6 μηνες και σε 1 χρονο(εξαρταται απο πολλους παραγοντες) παντως αν το προσπαθησουμε στο τελος τα καταφερνουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οπωσδήποτε αν πάτε να με πάρεις άλλο που δε θέλουμε να έχουμε και λίγο παρεούλα! Με προβλημάτισε αρκετά αυτό με τη θάλασσα αλλά δεν κατάφερα τελικά να βρω κάτι καλυτερο οπότε θα συμβιβαστούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χμμμ εμείς στο θέμα πάνα μάλλον ανήκουμε σε αυτούς με τον ένα χρόνο, να μην πω και παραπάνω! :)! Πλάκα κάνω, το γιογιό το χρησιμοποιούσαμε γιατί είμαι σιχασιάρα σιγά μην έκοβε την πάνα από 8 μηνών! Πάντως δεν ξέρω αν στη μπουμπού θα έχω την υπομονή να το ξανακάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο Γρηγορης δεν ειχε κανενα θεμα με το κρεβατι ουτε με την κουνια ειχε βεβαια....

Το ιδιο του κανει.Κοιμαται μια χαρα απλα με το κρεβατι αργει πολυ να αποκοιμηθει...σηκωνεται 1 εκατομμυριο φορες να παρει παιχνδια μεχρι να αποκοιμηθει και τις μερες που σηκωνοταν για τσισα ερχοταν στο κρεβατι να με φωναξει.Ευτυχως το εκοψε και πλεον εχουμε να ξαναδουλεψουμε το να κοιμαται λιγο νωριτερα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χμμμ εμείς στο θέμα πάνα μάλλον ανήκουμε σε αυτούς με τον ένα χρόνο, να μην πω και παραπάνω! :)! Πλάκα κάνω, το γιογιό το χρησιμοποιούσαμε γιατί είμαι σιχασιάρα σιγά μην έκοβε την πάνα από 8 μηνών! Πάντως δεν ξέρω αν στη μπουμπού θα έχω την υπομονή να το ξανακάνω!

Εσεις τα εχετε παει καλυτερα απο ολους ο Γωγος ειναι μικροτερος απο ολα τα παιδακια μας και τα παει περιφημα.Ειμαι σιγουρη 100% οτι θα καθαρισει σε 10 μερες απο τη στιγμη που δεν θα του την ξαναφορεσεις.Ασε τις δασκαλες να λενε....

Παντως Μαρινα αν δεν ησουν εσυ να μας λες οτι το ξεκινησες τοσο νωρις ουτε που θα ειχα σκεφτει να ψαχτω και να διαβασω.Με ειχε εντυπωσιασει.

Στο επομενο θα ξεκινησω ακομα νωριτερα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δε μου είπες με το κρεβάτι πώς τα πάει ο Γρηγόρης το συνήθισε? Πρέπει να το κάνουμε κι αυτό γιατί θα μας λύσει τα χέρια στις διακοπές, αλλά με αγχώνει πολύ!

Μην το σκέφτεσαι καθόλου εμείς προχτές πρώτη νύχτα που ετοιμάσαμε το δωμάτιο του μέχρι τώρα κοιμόταν μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα κοιμήθηκε μονός του στο κρεβάτι και τον μεταφέραμε κοιμισμένο στην κούνια γιατί ακόμη μύριζε από την μπογιά θα δεις θα ενθουσιαστή από τα σεντόνια κ τα υπόλοιπα

Πάντως κάθε φορά που του φορούσα πάνα σαν να επαναπαυόταν και να τα έκανε εκεί χωρίς πάνα είναι ποιο υπεύθυνος να ρωτήσω καταφέρνουν να τα ανεβοκατεβάσουν μονά τους τα παντελονάκια τα δικά σας ?

:tongue::tongue:

Ναι εμενα το κατεβαζει μια χαρα απλα στο ανεβασμα καμμια φορα δεν το καλοβαζει...

Ακομα τον βοηθαω παντως.

Τυχερή εισαι εμενα Κάποιες φορές τα κατεβάζει ολα όταν έχει παπούτσια δεν βολεύετε και ουρλιάζει θέλει να τα βγάζει τελείως τα ρουχα του

σύντομα θα αγοράσω στεφανάκι γι την λεκάνη

Η αδερφή μου πάντως λέει έχουμε χρονιά μπροστά μας στο να σκουπίζουμε κολαράκι :tongue:

:tongue::tongue:

Εμενα μου ειπαν οτι θελει περιπου 1 χρονο για να γινουν τελειως ανεξαρτητα σε αυτο το θεμα.Τωρα το σκουπισμα λογικο ειναι...μικροι ειναι ακομα πως να τα καφερουν σωστα?

Παω να τους ξυπνησω να παμε βολτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτό γιατί ξαναμπήκε 2η φορά δεν ξέρω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!!!!

Ηρθαμε πριν λίγο και δεν σας εχω διαβασει ακομη-γραψατε πολλά για Σαβκο ε???.

Ηταν ενα υπέροχο, ξεκουραστο Σαβ/κο, το ματι μου χορτασε απο πρασινο και μπλέ!!!Πολύ ομορφο νησί, ωραιο φαγητό, το ξενοδοχείο σουπερ και οι ανθρωποι του νησιου πολύ ευγενικοί!!Παραλίες ειδαμε μονο αυτην που ειχε μπροστα το ξενοδοχείο αλλά είπαμε πως τον Αυγουστο θα επισκεφτουμε σιγουρα το νησι τα δυο μας για να απολαύσουμε και τη μαγευτικη θαλασσα του νησιου

Ο μικρος μας υποδεχτηκε με μια τεραστια αγκαλια και πολλά φιλια, πάλι με συγκινησε ο σκατουλης μας..Του φεραμε και δωρα αλλά αφου μας χορτασε μετα πήγε στα δωρα..Μας ελειψε και του λείψαμε

Ντινα να σας ζησει η Βαρβαρα και να ειναι γερη και ευτυχισμενη, καλή χριστιανη και καλος ανθρωπος!!!

Ρε Μαρινα τι μνμ ηταν αυτο το τελευταιο??Κοντεψε να μου πέσει το laptop, ο Γιωργος ο πιο μικρος της παρεας καταφερε να χρησιμοποιεί αψογα το γιογιο απο πολύ νωρίς και θεωρεις οτι αργησατε??Τι να πουμε οι υπόλοιπες???

Πάντως το Σαβ/κο πρεπει να φτερνιζοσουν πολύ ε??Σε σκεφτηκα πολλές φορες, μιας και το ξενοδοχείο που μείναμε ειχε ολα οσα ζητουσες..δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα σε ικανοποιουσε η Λευκαδα ...

Πάω να σας διαβασω γρηγορα-γρηγορα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρε για πλάκα το έγραψα και για να τονίσω ότι δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα κρατήσει η διαδικασία, αρκεί ουσιαστικά ο τρόπος να βολεύει και τους γονείς και το παιδί! Ο ουσιαστικός για μένα λόγος να το επισπεύσουμε και ειδικά στα κοριτσάκια είναι για να αποφύγουμε όσο γίνεται και πιθανές ουρολοιμώξεις.

Δε θα το πιστέψεις ότι σε σκέφτηκα κι εγώ πολλές φορές και για μία ξεχάστηκα ότι λείπατε και ρωτούσα τις κοπέλες πού είσαι!:-D Για πες για το ξενοδοχείο, μια χαρά κοιτούσα και για Λευκάδα γιατί θα είμαστε Γιάννενα και θα πάμε απευθείας με τα παιδιά, αλλά δε βρήκα το ιδανικό για μένα ξενοδοχείο! Αν το βρήκες τώρα που έδωσα προκαταβολή θα πάθωκατιτίς! Θέλω λεπτομέρειεεεες!

Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά με το καλό να ξαναπάτε! ΟΠ Αναστάσης τα πέρασε καλά ε? Σίγουρα θα τον είχαν στα όπα-όπα! Σκέφτεστε να πάτε κι αλλού για Καλοκαίρι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα διαβασα μονο το τελευταιο μνμ χωρις να εχω παρακολουθησει την προηγούμενη συζητηση..

Νομιζα το εννουσες ετσι οπως το εγραψες..

Το ξενοδοχειο ειναι το PortoGalini (www.portogalini.gr) και ειναι πολύ πιο ωραιο απο κοντα απο οτι στο site

Καταρχην ηταν γεματο με παιδια όλων των ηλικιων από 2 μηνών εως 14 ετων (είχε συνεδριο γιατρων και αφιχθησαν οι γιατροι μετα των οικογενειων..χαχα),

Μου εκανε εντυπωση που ολα ηταν σχεδιασμενα για οικογενειακες διακοπές με μικρα παιδακια, στον καταλογο παιδικο μενου, παιδικες πισινες, ολοκληρος εσωτερικος παιδοτοπος σε ξεχωριστο κτιριο και εξωτερικη παιδικη χαρα, μπανιερα στα δωματια, διχωρα δωματια, χτιστα μπαλκονια, παντου παιδικα καρεκλάκια και αλλα που σου αφηναν την εντυπωση πως αυτο το ξενοδοχειο εγινε με μελέτη για να φιλοξενησει και μικρους επισκεπτες..

Εμεις κλεισαμε στη Θασο για να πάμε με τον μικρό, αλλά μετα το β 15ημερο του Αυγουστου θα πάμε καπου οι δυο μας για ενα τριημερο και λέγαμε για Συβοτα η κτ τετοιο αλλα η Λευκαδα μας αφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το σκεφτομαστε για εκει..

Μαρινα τωρα ειδα οτι εκλεισες τελικα..

Καλα εκανες και μου αρεσε που εχει και κουζινακι, εψαχνα και εγω κτ τετοιο και ευτυχως βρηκα οπως το ηθελα..Εμενα δεν με πειραζε η θαλασσα να ειναι κοντα, εσενα ομως με τη μπουμπου που θηλαζει σε καταλαβαίνω...

Τι παθατε ρε παιδι μου το Σαββατο που πηγατε για ψωνια..καθε φορα που διαβαζω τις περιπετειες σας ρε Μαρινα παίρνω θαρρος και κουραγιο για αυτα που θα ερθουν, συγγνωμη αν ακουγεται καπως αλλα εσυ και η Ελένη ταλαιπωρειστε τόσοο και τα πάτε περιφημα..Ελπίζω συντομα να γινουν ολα πιο ευκολα, αν και φανταζομαι σου εχει γινει και συνηθεια τωρα..

Στη δουλεια αποφασισες ποτε επιστρεφεις??Θα εξαντλήσεις ολη την αδεια??

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας κοριτσια μου. Ευχαριστουμε κυρια αρμα για τα καλα σας λογια!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια και ημασταν ολοι πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!!!!! Η μπουμπουκα αψογη ουτε δακρυ δεν κυλισε απο τα ματακια της!!!! Και ο Πανουλης αρκετα καλος γιατι τον ειχα μεγαλη εννοια!!!

Η γιαγια μου ηταν παρα πολυ συγκινημενη. Βαφτιζε το δισεγγονο και ακουγε για δευτερη φορα τη μανουλα της. Μια οταν βαφτιστηκε η δικη μου μαμα και μια σημερα!!

Η Ευουλα ολα τα λεφτα!!!!! Δεν κατεβηκε απο τη πιστα!!!! Μα εφαγε ολες τις πατατες και ολο το τζατζικι. Ευχαριστουμε πολυ την αρμοοικογενεια που χθες το απογευμα ηρθαν απο το Περιστερι για να μας δανεισουν ενα μπουφανακι για τη μπουμπου!!! Ευχαριστουμε τον αρμοανδρα που μας πηρε 100 τηλεφωνα για να μας βοηθησε σημερα. Ειναι τρομερο και συναμα συγκινητικο που μεσα απο εδω με τη Μαρια γιναμε πολυ καλες καλες φιλες!!! Ευχαριστω Μαρακι που μοιραζομαστε τοσα πολλα.

Μακαρι κοριτσια να ειχαμε και ολες οι υπολοιπες το χρονο να μιλαμε και βλεπομαστε αρκετα συχνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...