Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παν μαρ ναι σαλαμακι- μωσαικο εγω φτιαχνω αυτο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3382&Itemid=49

Εχω δοκιμασει οτι συνταγη κυκλοφορει και εχω καταληξει σε αυτο χρονια τωρα

Το αλλο που εκανα προχθες ηταν μια ιδεα της στιγμης απλα γιατι ηθελα να το βαλω ψυγειο και οχι καταψυξη.

Για Σικινο εχεις ακουσει καλα λογια ε?Ναι μωρε παιδι μου κι αυτα τα παιδια το ιδιο μου λενε οτι για οικογενειες ειναι πολυυυ καλα.

Θα δουμε...

Μπράβο ρε Ρίτα! Ευχαριστώ!

Έφτιαχνε η θεία μου σαλαμάκι και ήταν από τα πολύ αγαπημένα μου και θέλω κι εγώ να το φτιάχνω στο παιδάκι μου (όταν αρχίσει να τρώει γλυκά...)!

Για Σίκινο, ναι, έχω ακούσει φοβερά λόγια! Κι εμένα ,πάντως, πιο πολύ θα με προβλημάτιζαν τα 500 ευρώ και οι τέσσερεις ώρες του πλοίου, παρά οι γιατροί!

Να σου κάνω μια πρότασή? Ρώτα τους φίλους σου αν είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο στο νησί. Μήπως δεν χρειάζεται να κατεβάσετε αυτοκίνητο, οπότε το κόστος του πλοίου θα μειωθεί αισθητά! Υπάρχουν πολλά νησάκια (δεν ξέρω αν η Σίκινος ανήκει σ'αυτά), που το αυτοκίνητο είναι περιττό. αν δεν το χρειάζεστε σε καθημερινή βάση, μήπως συμφέρει να νοικιάσεται ένα για μια-δυο μέρες, να κάνετε τη βόλτα του νησιού, να πάτε σε κανένα άλλο χωριουδάκι, αλλά καθημερινά να κινείστε με τα πόδια!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa

περαστικά σας κοπέλα μου

Να σας ζήσει Πικουλινα μου και να την καμαρώνετε γερή και ευτυχισμένη!!! Καλοφωτιστη θα περιμένουμε φωτογραφίες

vatraxaki φαγητό στην ΜΑΜΑ-ΜΗΤΕΡΑ διαβάζω ιχιχιχ τουλάχιστον πέρασαν καλά τα μικρά

ΚΙΚΟ μετα ις 19 εβδομαδες αν περιμένεις να νιώσεις κάτι καλό μου όπως στα είπε και η φιλιω :wink:

ΚΩΝΚΩΝ πως είναι ο μικρός έχει πυρετό?

Ντελενι μου μανίκι διαβάζω η επιχείρηση κόψιμο πιπίλας

Αρμα όμορφα τα είπες .....

και θα σου πω την κλασική ατάκα μου..:D:D

κανένας ενηλικας

δεν κεικλωφορει με πάνα –πιπίλα η μπιπερο και ακόμη καλυτέρα δεν είδα κανέναν να θηλάζει επα αορίστου …:wink:

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ καλό ταξιδάκι να έχεις

filaki μου θα συζητήσουμε εκτενέστερα το θέμα αποθηλασμός αν θες όταν παω

ω σπίτι εξάλλου όπως είπες δεν βιάζεσαι πάντως ως αρχή θα ήθελα να σκεφτείς αν είναι έτοιμη η μικρούλα σου για αυτό το μεγάλο βήμα ….?

Πανμαρ πολύ όμορφο το τατουσαν στείλε

ας μια φωτογραφία αν το δούμε ο δικός μου

εν θα έκανε με τίποτα τατου

ξέχασα καμιά ?φιλιαααααααααα

επανέρχομαι επικρατή ησυχία παίζουν ο δικός μου δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτα έκανε και κακά στο γιογιο τον χειροκροτούσαν τα ανίψια μου θρίαμβος σας λέω

:tongue::tongue:

Πανμαρ πολύ όμορφο το τατουσαν στείλε

ας μια φωτογραφία αν το δούμε ο δικός μου

εν θα έκανε με τίποτα τατου

Και πολύ καλά κάνει!!!

Εγώ (με αφορμή το Φιλάκι), σας είπα τι τατουάζ έκανε ο δικός μου. Δεν σας είπα ότι μου αρέσει κιόλας!!!! Χα!Χα!

Α! Και πώς ακριβώς να σου στείλω φωτογραφία? Ούτε το έχω τραβήξει, ούτε μπορώ να κάνω τόσο σύνθετα πράγματα με την τεχνολογία!

mrdIp3.png

Και πολύ καλά κάνει!!!

Εγώ (με αφορμή το Φιλάκι), σας είπα τι τατουάζ έκανε ο δικός μου. Δεν σας είπα ότι μου αρέσει κιόλας!!!! Χα!Χα!

Α! Και πώς ακριβώς να σου στείλω φωτογραφία? Ούτε το έχω τραβήξει, ούτε μπορώ να κάνω τόσο σύνθετα πράγματα με την τεχνολογία!

Ενώ εγώ μπορώ να κάνω ιχιχι

ας είναι καλά ο αντρας μου

που με βοηθά

εγώ τελείως άσχετη με την τεχνολογία

από θρησκευτικής

]πλευράς δεν θα έκανα τατου πάνω μου σε αλους μου αρέσουν :-D:grin:

Διαφημίσεις

Να μας ζησει η Βαρβαρα μας!!!!περασατε απο οτι διαβαζω πολυ ομορφα ..

Αρμακι τωρα το καλοκαιρι αν πατε χωριο μιας και παμε και εμεις συχνα Λαμια ειναι ευκαιρια να συναντηθουμε στην Αρκιτσα!!!

Μαμα Λευτερακη οντως δεν υπαρχει κανεις μεγαλος που να εχει πανα-πιπιλα-μπιμπερο ή στηθος..ο πατερας μου (71 ετων τωρα)θηλαζε την μαμα του μεχρι 5 ετων !!!αφου την εβλεπε στο δρομο και φωναζε μαμα κατω βυζι τωρα!!!ολο το χωριο εχει να το λεει με τον μπαμπα μου ..

Πωπω με τα γλυκα με ξελογιαζετε ...τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη ξεκιναω απο πολλα κιλα και δεν με παιρνει να τρωω και πολλα πραγματα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαμα Λευτερακη οντως δεν υπαρχει κανεις μεγαλος που να εχει πανα-πιπιλα-μπιμπερο ή στηθος..ο πατερας μου (71 ετων τωρα)θηλαζε την μαμα του μεχρι 5 ετων !!!αφου την εβλεπε στο δρομο και φωναζε μαμα κατω βυζι τωρα!!!ολο το χωριο εχει να το λεει με τον μπαμπα μου ..

QUOTE]

Παλιότερα ήταν φυσιολογικό να θηλάζουν έως τα 3-4μεχρι και 5 χρονών τώρα μας φαίνεται παράξενο και ανώμαλο έχω ακούσει χίλια δυο που θηλάζω τον δίχρονο γιο μου

μέχρι και ότι θα γίνει ντντις μαμακιας και …..

και……

τα ξεχνάω είναι τόσα πολλά

Τέλεια στην Πικουλοβάφτιση ε? Μπράβο στη Βαρβαρούλα που ήταν μια κυρία θα της είχε πει από το σπίτι ο Παναγιωτάκης που τα έχει πρόσφατα τι πρέπει να κάνει και ακολοόυθησε τις συμβουλές του! Άντε Πικουλίνα σε περιμένουμε με φώτο!!!

Η Πετρούλα πού χάθηκε? Αναλαμπή, ξέχασα ότι θα πήγαιναν ταξιδάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι ομως υπαρχουν παρααα πολλοι ενηλικες που εχουν θεματα με την τουαλετα,δυσκοιλιοτητες,ακρατειες κτλ και σε καποιους ειναι καταλοιπα απο τη βρεφικη ηλικια(τα γραφουν μελετες).

Επισης υπρχουν πολλοι ενηλικες που πιπιλιζουν το δαχτυλο για να αποκομηθουν και ειχα και συμμαθητρια που επινε μπιμπερο εως το λυκειο(ακραιο???) :confused:

Τωρα για το στηθος οσο και να μη συμφωνω οταν πρατραβαει, δεν το ξερω το θεμα καλα για να εκφερω γνωμη αλλα αν το καλοσκεφτειτε ειναι το μονο φυσικο πραγμα που κανουν εφοσον θηλαζουν.Πιπιλες,μπιμπερο, πανες ειναι αντικειμενα που φτιαχτηκαν προς ευκολια των γονιων.

Και φυσικα ολοι τα χρησιμοιποιουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησει Πικουλινα η νεοφωτιστη!!!Να τη χαιρεστε!!!!!!!!!!!!

Αρμα ξεσαλωσε η Ευα ε?Μπραβο, μπραβο!Θελει γλεντια το κοριτσι!!!

Γιοβαννα να σας ζησει η ανηψουλα!Πολυ συγκινητικη η ιστορια των παιδιων.Γεροι να ειναι να καμαρωσουν το κοριτσακι τους.

Κων κων περαστικα στον μικρο.

μαρινα κλεισατε?Αντε καλες διακοπες.Να ηρεμησετε λιγακι!

Κικο εγω 19η εβδομαδα τον καταλαβα καλα- καλα το Γρηγορη για πιο πριν δεν ημουν σιγουρη.

Φιλακι εγω δεν θα τον εστελνα.Αν θελει να αποθηλασει και θελεις και εσυ καλο ειναι πιστευω να γινει πιο ομαλα...δε ξερω ισως ειναι λιγο βεβιασμενο αν παει με τον μπαμπα.

Και αφου υπαρχει και η αλλεργια στη μεση μηπως να μην το βιαστειτε?

Τι να πω...οπως νιωθεις εσυ καλυτερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κλείσαμε Ρίτα μου γιατί βαρέθηκα να ψάχνω! Άσε που πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι πιο εντατικά και με τη βάφτιση γιατί τον Ιούλιο θα λείπουμε σχεδόν όλο το μήνα και τον Αύγουστο δεν κινείται φύλλο!

Πάντως αν έχετε καλή παρέα νομίζω στη Σίκινο θα ξεκουραστείτε αρκετά! Τελικά το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για εκεί?

mGKop3.png60Jvp3.png

ΡΗΤΑ μακάρι να μπορούσαμε να αποτρέψουμε

ψυχολογικά πράγματα -

Προβλήματα

από τα παιδιά μας

δεν εχω ασχοληθεί Καθόλου με το θέμα πιπιλά –μπιμπεΡΟ

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ σχετικές ,μελέτες

γιατί απλά δεν τα έκανε ποτέ χρήση

και το κομμάτι πάνα μπορώ να πω ότι έγινε εύκολα

όχι μονό γιατί εγώ τον βοήθησα

αλα γιατί εκείνος το ήθελε

δεν θα ξεκινούσα να κόψω πάνα

αν δεν τον έβλεπα στεγνό το πρωί

δεν τον εκπαίδευσα εγώ να κρατιέται όλοι νύχτα από 20 μηνών

Έπαιξε ρολό και τα όσα είπαμε εδώ με βοήθησαν αρκετά οι συμβουλές σου

πιστεύω έγινα την κατάλληλη στιγμή με την σωστή μέθοδο

κάθε παιδί δέχεται διαφορετικά μιλάω μόνο για το δικό μου παιδί δεν θέλω να παρεξηγηθείς

Για να πας στη χωρα που ειναι πανω ναι ειναι απαραιτητο...αλλα και να μην ηταν, που θα κουβαλησουμε ενα αυτοκινητο πραγματα?Δε ξερω ...δυσκολο μου φαινεται χωρις...δεν το συζητω...

Το βραχατι ειναι πολυ ωραιο!!!Μονο η θαλσσα πασχει λιγο οπως σου ειπα.

Αν παμε στους φιλους μας καμμια βολτα θα σε παρω τηλεφωνο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...