Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!

τι κανετε;

ριτακι τι εγινε εχασα επισοδεια;

εδω ολο το πρωι εβρεχε και τωρα εβγαλε ηλιο!!!

εμεις μολις πεσαμε για υπνο σημερα ημασταν στην πεθερα μου για φαγητο και ηταν ολα τα εγγονια μαζεμενα ενας χαμος αλλα επαιξαν και το ευχαριστηθηκαν μεχρι και ο μπεμπης χαιροταν !

το απογευμα ειμαστε καλεσμενοι σε παρτυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κι από μένα!

Φάγαμε, η μικρή κοιμάται, ο άντρας μου βλεπει moto GP μ΄'ενα φίλο του, οπότε μπήκα κι εγώ να "πιω τον καφέ μου"!

Κατ'αρχάς, Ριτάκι αν είμουν κι εγώ μία από αυτές που σε θύμωσαν, σου ζητάω συγνώμη. Δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο.

Τώρα σε σχέση με τα νησιά που λέτε, το αφεντικό του άντρα μου πάει σχεδόν κάθε χρόνο στη Σίκινο και είναι ξετρελαμένος. Έχει και παιδιά, αλλά βέβαια η μικρή του δεν είναι τόσο μικρή όσο τα δικά μας.

Όσον αφορά στα νησιά γενικότερα, είμαι της άποψης πως ό.τι στραβό και να σου τύχει (που μακάρι να μην τύχει), αντιμετωπίζεται! Κι ο αγροτικός γιατρός να μην είναι στο ιατρείο του, τον παίρνουν τηλέφωνο κι έρχεται αμέσως. Επίσης πάντα θα βρεις γιατρό να σε βοηθήσει για οποιοδήποτε λόγο. Κι ας είναι εκεί για διακοπές. Αν έχει χτυπήσει ένα παιδάκι, όλοι θα τρέξουν. Και στα πολύ δύσκολα... Υπάρχουν και τα ελικόπτερα!

Και όλα αυτά σας τα λέω από προσωπική εμπειρία και όχι από πράγματα που έχω ακούσει.

Από το 1987 και μετά κάθε καλοκαίρι πάω Σέριφο. Οπότε πιστέψτε με, έχουν συμβεί πολλά. Παρ'όλα αυτά από το πρώτο καλοκαίρι της μικρής, την κατέβασα κανονικότατα στο νησί!

mrdIp3.png

ριτα κι εγω κι νομιζω για ψιλοπραγματα πχ ραμματα αντιμετοπιζονται στο νησι τωρα αν γινει κατι σοβαρο χτυπα ξυλο δεν ξερω εμενα πιο πολυ θα με προβληματιζαν τα 500 ευρω για το καραβι χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

μαργαριτακι θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα δες πως μας παει ..μια ο Γιωργος αρρωστος επειτα εγω τωρα το παιδι ...Παντα θεου θελοντος και αρρωστιων επιτρεποντος το Σαββατο να συναντηθουμε..

Αντε ρε γειτόνισσα... Κι έλεγα μήπως αυτή τη βδομάδα καταφέρναμε κανένα απόγευμα να βρεθούμε... να πάμε καμιά πλατεία!

mrdIp3.png

Γειτονισσα να συνελθουμε πρωτα γιατι οπως ειμαστε ή θα κολλησατε απο μενα ιωση ή απο τν χρηστο γαστρενετριτιδα ..το δωρακι θα το παρετε φευγοντας..

Βατραχακι μου ,μονο διαρροια κανει ..γενικοτερα εμετους σαν παιδι δεν κανει ...εχουμε να δουμε εμετο απο τις αναγωγες τοτε με τις αλλαγες του γαλακτος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Η μικρή Βαρβάρα μας λέτε να απέκτησε κιόλας το όνομά της επισήμως? Να σας ζήσει Πικουλινα μου και να την καμαρώνετε γερή και ευτυχισμένη!!!

Τελικά Κωνκωνάκι μαζί το μοιράσαμε το γάλα σήμερα! Ξύπνησα κατά τις 7 και κοιμήθηκα στις 3, νυστάζωωωωωωωω! Ρε κορίτσια ακούστε τι κουφό μου συνέβη! Εκείνη την ώρα έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμαστε σε ένα εστιατόριο (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!) και ήρθε η σερβιτόρος να παραγγείλουμε και ήταν η σειρά του Γιωργάκη οπότε τον ρωτάω τι θέλεις να φας Γιώργο μου? Και ταυτόχρονα τον ακούω να φωνάζει μαμ, μαμ, μαμ! Μόνο που αυτό δεν ήταν στον ύπνο μου, αλλά όντως φώναζε! Απίστευτο? Προφανώς νερό ήθελε, αλλά δεν ξέρει να το ζητάει ακόμα! Τέσπα μετά ήπιε λίγο, αλλά είχε ήδη ξαγρυπνήσει η μικρή οπότε μέχρι να τη θηλάσω ξαγρύπνησα εγώ και είπα να μεταφερθώ στο σαλόνι αλλά στις 8 στο πόδι ο μικρός και μετά διαρκώς στην τσίτα, τι είναι αυτό που δεν κάθεται λεπτό χωρίς να είναι κάποιος μαζί του μου λέτε? Ευτυχώς κάποια στιγμή τον έβγαλε λίγο έξω ο άντρας μου και πραγματικά ξεκουράστηκα σιδερώνοντας αφού κοιμόταν η μπουμπού, φυσικά τώρα που κοιμάται εκείνος η μικρή τραγουδάει οπότε γιοκ ύπνος και πάλι! Αρκετά κλαύτηκα και σήμερα αν ήθελα ας μη βγαίναμε να κοιμόμουνα νωρίτερα! Κατά τα άλλα και εμείς όταν βγαίνουμε για φαγητό μας βγαίνει ξινό γιατί δεν κάθεται λεπτό στην καρέκλα και φυσικά δεν τρώει αφού δεν έχει μυαλό παρά να ενοχλεί τους υπόλοιπους γύρω του! Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και πηγαίνουμε μέχρι να μας διώξουν!:mrgreen:

Ιωάννα μου περαστικά στο Χρηστάκη, τις κανονίζετε κι εσείς τις διακοπές σας σιγά-σιγά ε? Τελεια! Πάντως εγώ είμαι λίγο αλλού για αλλού γιατί αν ήταν με καλη παρέα δε θα το πολυσκεφτόμουνα το θέμα του γιατρού και θα πήγαινα με τα μικρά στο νησάκι, τώρα βέβαια που το συζητήσατε κατάλαβα ότι μάλλον πατάτα θα έκανα!:|

Φιλάκι όντως βίαιος τρόπος να αποθηλάσεις έτσι, αν το ξεκινούσες σιγά-σιγά από τώρα όμως μήπως αυτό το διάστημα αφού θα είναι με το μπαμπά της και θα καλοπερνάει θα σε βοηθούσε να το κόψετε τελείως? Είμαι ανίδεη με το θέμα δεν το συζητώ, οπότε μάλλον χαζομάρες λέω!

Αν κανονίσουμε για συνάντηση που θα είναι και η Λαζαρένια μας εδώ, είμαι μέσα φυσικά και ωραία η ιδέα με τα φουσκωτά να χαζέψουν τα μικρά μας να τα πούμε κι εμείς λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Το μωσαικο προχθες το εκανα ψυγειου τελικα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4640&Itemid=49

Ρίτα, εσύ που απ'ότι έχω καταλάβει είσαι η μαγείρισσα του καφέ, το "σαλαμάκι", που το βάζουν σε αλουμινόχαρτο στην κατάψυξη το ξέρεις? Πάντα νόμιζα ότι είναι σαν το μωσαϊκό, αλλά τώρα που διάβασα την συνταγή του μωσαϊκού, δεν έχει και πολύ σχέση. Έχεις καμιά ιδέα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα σαν εμπειρη στις γαστρεντεριτιδες ...

τι κανεις με θεμα διατροφης και κυριως με το γαλα ??του πηρα χωρις λακτοζη το οποιο το πινει ο ερμος αλλα μετα απο το γαλα εκανε 3 φορες διαρροια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Joa μου εγώ του δίνω κανονικά το γάλα του λίγο αραιωμένο, αν θέλει να το πιει το πίνει, αλλιώς δεν τον πιέζω! Μόνο μια φορά που δεν έλεγε να συνέλθει για πάνω από 3 ημέρες μου πρότεινε η γιατρός να πιούμε γάλα με λιγότερη λακτόζη αλλά επειδή μου έκανε ήδη νούμερα δεν το πήρα καν, του έδινα πάλι αραιωμένο απο το κανονικό και σταμάτησε μετά από καμιά μέρα η γαστρεντερίτιδα! Όσο για τη διατροφή προσπαθώ να του δώσω λαπά άντε με λίγο κοτοπουλάκι βραστό αλλά αν δεν το θέλει δίνω ό,τι έχουμε και θελήσει να φάει (εντάξει πέραν των πολύ αντίθετων στη διάρροια) αλλά από φρούτα μόνο μπανάνα και μήλο. Συνήθως όμως φροντίζει από μόνος του και το ρίχνει στην αφαγία οπότε δεν έχει νόημα ότι και να κάνω εγώ! Γρήγορα περαστικά σας και πάλι!

Φτούυυυ ξύπνησε κιόλας ο μικρός! Μάλλον λήξης το διάλλειμα για σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

παν μαρ ναι σαλαμακι- μωσαικο εγω φτιαχνω αυτο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3382&Itemid=49

Εχω δοκιμασει οτι συνταγη κυκλοφορει και εχω καταληξει σε αυτο χρονια τωρα

Το αλλο που εκανα προχθες ηταν μια ιδεα της στιγμης απλα γιατι ηθελα να το βαλω ψυγειο και οχι καταψυξη.

Για Σικινο εχεις ακουσει καλα λογια ε?Ναι μωρε παιδι μου κι αυτα τα παιδια το ιδιο μου λενε οτι για οικογενειες ειναι πολυυυ καλα.

Θα δουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κάθισα και η σούπερ νταντά …….

στο μικρό ροζ υπολογιστή της ανιψιάς μου…..

από χτες βράδυ είμαι εδώ 4 παιδιά και ένας ο δικός μου έχουν ξεσαλώσει τελείως

αλα το είχε ανάγκη η αδερφή μου αυτό το ταξίδι

και φυσικά έπρεπε να φύγουμε από τα πόδια του άντρα μου

ώστε να βάψει με την ησυχία του .

αύριο βραδάκι επιστρέφουμε σπίτι μας

λίγα πρόλαβα Να διαβάσω και δεν κατάλαβα και πολλά μια στάλα είναι η οθόνη

ρητα μου γιατί ένοιωσες άσχημα ? εγώ σε θαυμάζω που ασχολήθηκες τόσο πολύ και νομίζω πώς ολλες οι κοπέλες μόνο καλά σκέφτονται για σένα …

όσο για πληροφορίες για της δικές μας παραλίες όποια θελήσει βοήθεια εδώ ειμαι Λάρισα –βόλο και περίχωρα τα έχουμε φαί με το κουτάλι και εμείς προς αναζήτηση προορισμού είμαστε

θα προσπαθήσω να ξανά μπω αργότερα καλό απόγευμα σε ολλες

:tongue::tongue:

Γυρίσαμε!

Αχ κορίτσια η βάφτιση ήταν υπέροχη!!!! Η Βαρβάρα μας ήταν άψογη. Δεν έκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Η Ντίνα μας ο καλός της και ο Πανούλης μας κουκλιά! Έλαμπαν ολόκληροι!

Είναι υπέροχη οικογένεια και εκείνοι και οι γονείς τους και όλοι! Νιώσαμε σαν να είμαστε σε βάφτιση συγγενή μας! ΠΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Στο κέντρο περάσαμε φανταστικά,ωραίος χώρος, τέλειο φαγητό, είχαν και την Μίνυ για τα παιδάκια! Όλα ΤΕΛΕΙΑ!

Η Εύα για ακόμα μία φορα με εξέπληξε, χόρευε συνέχεια:shock::shock::shock: Νόμιζα ότι θα τρομάξει με τη δυνατή μουσική αλλά εκείνη μεράκλωσε!:lol: Το χαρήκαμε πολύ οικογενειακώς!

Και πάλι ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

Λαζαρένια μου εύχομαι ολόψυχα αύριο να μας πεις ότι έρχεσαι Αθήνα και να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για σπίτι!:-D

joa μου περαστικά στον Χρηστάκη, προσπάθησε να του δώσεις αλμόρα που είναι για την αφυδάτωση.

Ρίτα λοιπόν για το νησί εγώ δεν θα πήγαινα πρώτον για θέμα γιατρών, δεύτερον θα σας φάει ο αέρας εκεί πέρα τον Αύγουστο...Λοιπόν κλείσε Αρκίτσα, είναι δίπλα και ο Θεολόγος και το χωριό μας! Θα κάνετε τις διακοπές σας στο ξενοδοχείο, θα έρθετε και κάποιες μέρες στο εξοχικό μας και θα είναι σούπερ οι διακοπές σας! Επίσης αν αποφασίσετε στον Βόλο και σου φαίνεται μακριά πάλι μπορείτε να κάνετε στάση κάποιες μέρες στο χωριό μας και συνεχίζετε μετά!;)

όσο γα συνάντηση καθημερινή είναι δύσκολο για μένα εκτός αν έρθω μόνη μου και το σκ θα πάμε χωριό(να δούμε αν υπάρχει ακόμα! :lol: ) Λαζαρένια μου πόσο θα κάτσεις?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...