Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε καλα και εμας καθεται οσο τρωει μετα σηκωνεται και αν εχουμε παρεα λυσσαει εκει κοντα μας αν ειναι μονος απομακρυνεται κιολας προκειμενου να βρει χαχα και κυνηγαμε αλλα τι να κανουμε?Ας βγουμε και λιγο διοτι παρακλειστηκαμε με τον ταλιμπαν.Αυτο το παιδι ουτε νεογεννητο δεν μπορυσαμε να το παμε ουτε σε καφετερια αφου δεν καθοταν στο καροτσι,αργοτερα ηθελε να κατεβαινει να μπουσουλαει οποτε παλι μεσα,μετα οταν πρωτοπερπατησε ετρεχε αφηνιασμενος και σαβουριαζοταν, ε τωρα πια που συννενοουμαστε καπως ειπαμε να ξεμυτισουμε διοτι δεν πηγαινε αλλο.Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβει οτι δεν ειναι ολα τα μερη για παιχνιδι αλλιως δεν την παλευουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω το κολλημα μου νε τα νησια ...πεφτει το παιδι και χτυπαει και χρειαζεται ραμματα και πατε στο κεντρο υγειας και ο γιατρος δεν ειναι εκει (κλασικα...)τι κανεις τοτε??περιμενεις το επομενο καραβι και εν τω μεταξυ εχεις τρελαθει απο την αγωνια σου ??

Και αν πας Αυγουστο και εχει αερα και απογορευτικο τι κανεις ??εμεις μεχρι τα παιδια μας να πανε τουλαχιστον 5 σε νησι διακοπες δεν παμε (σε νησι μικρο εννοω)η ανασφαλεια μας ειναι μεγαλη ...

Και γενικως ολοι οι προορισμοι που παμε επιλεγουμε να εχει κοντα μεγαλη πολη με νοσοκομεια ..

Α ακριβως αυτο το ειπα και εγω στον ανδρα μου σημερα...ξεχασα να το αναφερω στα αρνητικα πριν....δε ξερω ρε παιδι μου μονο για την παρεα ελεγα αλλα εχεις δικιο και εγω πολυ το σκεφτομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν θελω να σε εππηρεαζω αρνητικα απλα σου εαναφερω τους δικους μας προβληματισμους ...για ενα σκ οκ παω αλλα εγω 5-6 μερες διακοπες προς το παρον δεν το συζητω ...

βεβαια υπαρχουν και πιο cool γονεις που δεν παει το μυαλο τους τι θα κανουν αν γινει η στραβη ..εγω παλι ειμαι απο τους αγχωτικους ..

Παντως για Σικινο εχω ακουσει πολυ καλα λογια -με αυτους που υποψιαζομαι ριτακι ?-

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι !!!!Ο Γρηγορης τρελαινεται για το Γιαννακη τους...χαχα

Δε ξερω μωρε παιδι μου κι εκει πολυ απομακρυσμενο ειναι...τερμα θεου του νησι.

Κεφαλλονια που παμε ας πουμε εχει ενα νοσοκομειο κανονικοτατο καλυτερο απο τα εδω, αλλα εκει?Μαλλον τιποτα δεν εχει...

Ουφ με κουρασε αυτη η αναζητηση φετος αν ειχαμε ενα εξοχικο εδω κοντα θα ηταν ολα πιο ευκολα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για κεφαλλονια ζακυνθο κερκυρα δεν λεω τιποτα μιας και νοσοκομεια εχουν και συχνη συνδεση με την στερια και μεγαλες πολεις κοντα!!!

καλε εδω η μυκονος που δεχεται τοσο κοσμο και ακομη κεντρο υγειας εχει ..τωρα νομιζω φτιαχνουν νοσοκομειο ..

ειμαι ολιγον υστερω ε ??

εμεις μαλλον για πορτο χελι λεμε για φετος και φυσικα αρκιτσα στην λαμια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε καλα τα λες...εδω εγω περισυ 30 χρονων γαιδουρα που εκοψα το ποδι και ετρεχα για ραμματα...η μανα μου ειχε πανιασει...χαχα

Καλα και εμεις θα παμε λιγο στα πεθερουλια δεν το συζηταει ο ανδρας μου.Κεφαλλονια θα δουμε αν το συνδιασουμε με τα υπολοιπα αλλα θελουμε οπωσδηποτε να παμε και καπου αλλου ανεξαρτητοι φετος...που ξερεις μπορει το χρονου να μην μπορουμε....χιχιχι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις για μπανιο παμε στην αρκιτσα και ειναι παααρα πολυ ωραια ...ρηχη ζεστη θαλασσα με αμμουδια ,με την ξαπλωστρα σου και τον καφε σου (τις θελω τις πολυτελειες μου)οσες μερες ειμαστε στην λαμια παμε καθε πρωι ..ειναι περιπου 35 λεπτα απο την λαμια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα αλλο ενα μερος που θα μπορουσαυτε να πατε διακοπες ειναι στις παραλιες του Βολου ,στα καλα νερα πχ ...ωραιες αμμουδιες κοντα στον βολο με ζωη το βραδυ ..ξενοδοχεια απεναντι στην θαλασσα με ωραια ταβερνακια...

εμεις εχουμε παει αρκετες φορες λογω Λαμιας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στο Βολο το ξερω...εχω την κολλητη μου.Πιο πανω δεν ανεβαινουμε, τοσες ωρες με το αυτοκινητο δεν παλευεται ο μικρος.

Ουτε και ξερω ακομα ...το Πορτο χελι ειναι στα υποψιν παντως πολυ σοβαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαργαριτακι θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα δες πως μας παει ..μια ο Γιωργος αρρωστος επειτα εγω τωρα το παιδι ...Παντα θεου θελοντος και αρρωστιων επιτρεποντος το Σαββατο να συναντηθουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...