Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια ''Ειρηνη ημίν''! :mrgreen:

Καλέ γιατί κάθε φορά που ανοίγουμε θέμα πιπιλογιογιομπιμπεροσυζητήσεις πρέπει να αρπαζόμαστε οεο???

Ριτάκι κακώς νιώθεις ότι απολογείσαι. Δεν είναι κακό να λέμε πως είναι και στο παιδί ούτε φυσικά ότι εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα και ο Γρηγόρης τα έκανε όλα από μόνος του. Άλλωστε αν σε έπαιρναν στραβά τα κορίτσια δεν θα σε ρωτούσαν ξανά και ξανά πληροφορίες:wink:

Φυσικά και προσπάθησες για να τα καταφέρεις όλα αυτά, φυσικά δεν είναι απλά, αλλά από την άλλη ούτε κι εγώ πχ μπορώ να ''κατηγορώ'' τον εαυτό μου(γενικά μιλάω) ότι δεν ασχολούμαι με το παιδί γιατί θα ήταν ψέμα. Με το γιο γιο είδες τι έγινε. Η Εύα έφαγε τρελλό στράβωμα, έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα. Δεν είναι λοιπόν ΚΑΙ στο παιδί? Τι να έκανα από κει και πέρα να την έδενα στο γιο γιο όπως είπε η θείτσα?:mrgreen: Μίλησα πρώτα γι'αυτό γιατί είναι αυτό που στην προκειμένη φάση με απασχολεί περισσότερο απ'όλα. Και θέλω πολύ να την κόψουμε την πάνα. Και φυσικά δεν θα έλεγα ποτέ ότι τα έκανες νωρίς κλπ.επειδή σε εμάς δεν λειτούργησε. Σε εσένα πέτυχε σε εμάς όχι. Δεν βρίσκω κανένα κακό σε κανένα από τα δύο:wink:

Για το μπιμπερό και την πιπίλα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω σκεφτεί καν να κόψω κανένα από τα δύο.Δεν με απασχολούν ακόμα.Μία φορά η Εύα από μόνη της ζήτησε καλαμάκι για το γάλα, ήπιε δυο γουλιές και μετά το παράτησε και φώναζε ''πιλα πιλα''(να της ξαναβάλω την πιπίλα στο μπιμπερό). Για την Εύα που είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό και στην ρουτίνα του φαγητού πιστεύω πως αν κόψω τώρα το μπιμπερό θα κόψει και το γάλα. Είναι τόσο περίεργη που όταν αλλάζουμε θηλές για 2-3 μέρες δεν πίνει γάλα...επίσης τώρα που πίνει και φρέσκο και σκόνη(μόνο το advance τελικά πίνει εκτός της σκόνης) κάθε φορά μου ανακοινώνει και ποιο από τα δύο είναι. ''Νουνου'' η σκόνη ''κουκουβάγια'' το advance..:lol: Έτσι δεν ρισκάρω ακόμα τίποτα. Μπορεί και να το δεχτεί και όλα να είναι στο μυαλό μου, άλλωστε είναι απρόβλεπτη αλλά προς το παρόν δεν είμαι έτοιμη να το ρισκάρω.

Πιπίλα το έχω ξαναπει αν δεν βγάλει τουλάχιστον και τους κυνόδοντες δεν την κόβω.

Αυτά! Και είπαμε όλες θέλουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας! Ας μην μπαινουμε σε διαδικασίες ''συγκρίσεων'' κλπ. Ο κάθε γονιός και το κάθε παιδί είναι διαφορετικό!:wink:

Έχουμε χαρές σήμερα!!!!Βαφτίζεται η πικουλινομπουμπουκα!!!! Με το καλό φιλενάδα!!!!

Πάω να ετοιμαστώ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!

Κωνκωνακι περαστικα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα .

Προσπαθω εδω και ποση ωρα να ξυπνήσω το κοριτσακι μου αλλα με αγνοει.:twisted:

Τι εγινε καλέ πάλι ?Εχασα επεισοδια?ΜΑργαρίτα μου γιατι κοριτσι μου ?:confused::confused:

Νομίζω εχουμε ξεκαθαρίσει καποια πραγματα.Η καθεμια μας καταθετιε εμπειριες .Καποιες μανουλες -παιδακια εχουν κανει μεγαλύτερα βήματα και καποια πραγματα νωρίτερα.

Φυσικά θα τα ακουσουμε για να παιρνουμε ιδεες απο καποιες που τα περασανε ενω εμεις τα εχουμε μπροστα μας.

Αυτα δεν λεω τιποτα αλλο για το θεμα.

Με το καλό η βάφτιση Κωσταντινα.

ΠΑω να ξυπνησω το παιδακι μου:rolleyes:

καλημερα κοριτσαρες μου!

να ευχηθω στην πικουλινα για την βαφτιση της μπουμπους τα καλυτερα!

καλοφωτισμενη και υγεια να εχει στην ζωη της!

κωνκων μου εγω θα φτασω παρασκευη πρωι και σαββατο πρωι ενδεχεται να φυγω για εναν γαμο.

παρασκευη απογευμα ειμαι μεσα και μετα απο δευτερα!:wink:

πολυ ωραια νεα κωνκωνακι μου για την μπεμπουλα μας!

περαστικα στον κωνσταντινουλη.μα κι αυτος τα μυρμηγκια ψαχνει?αχ φατσα!

αυριο η μεγαλη ωρααααααααααααα.....

παλι εκλαιγα στον υπνο μου!

παντως η αληθεια ειναι οτι οτιο νεο και να μαθω θα κλαιω!!!

ριτα με καλυψε η αρμα σε αυτα που σου λεει.μην νιωθεις οτι απολογεισαι.τα χουμε ξαναπει αυτα!

ολα καλα ετσι?

1654096yn4fep17z7.gif

ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Με έχεις τρελάνει τελείως καλέ... αυτή η περιγραφή στο εμπορικό... σε θαυμάζω κι εσένα, κι επίσης βλέπω ότι κι ο δικός σου γιός την έκοψε τη πάνα! Μπράβο, με έχετε τρελάνει τελείως, στην παρέα μου ακόμα κι ένα αγοράκι ένα χρόνο μεγαλύτερο από τη Ναταλία ακόμα πάνα φοράει.

Σχετικά με τον αποθηλασμό, συμφωνώ με τη μαμαλευτερακι, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να απομακρυνθούμε, είναι μια δύσκολη φάση και θα με θέλει δίπλα της. Από την άλλη κι ο πατέρας της ξέρει πώς να την καλμάρει και να της μιλήσει, κι έχει τον τρόπο του μαζί της. Δεν ξέρω...

Φωτεινή μου, μουντός ο καιρός κι εδώ... πού τα μπάνια που κάναμε το προηγούμενο Σ/Κ;;;

GiovannaXA, εγώ δεν έχει χρειαστεί να προσέξω ποτέ κάτι στη δική μου διατροφή, ευτυχώς.

μαμαλευτερακι, καθόλου άμεσα δεν με νοιάζει να αποθηλάσω. Ο άντρας μου το είπε γιατί φέτος το καλοκαίρι πέρα από κάποιες μέρες που θα κάνουμε οικογενειακές διακοπές, τις υπόλοιπες θα πρέπει να κάνουμε χώρια, πότε εγώ με τη Ναταλία και πότε εκείνος. Όταν εγώ θα δουλεύω κι εκείνος θα έχει άδεια, του λέω δε θα φύγετε, αφού θηλάζει, και μου λέει θα φύγουμε, ευκαιρία να το κόψει... δεν νομίζω ότι είναι σωστός τρόπος... έχω προβληματιστεί...

Kαι μετά Μαρινάκι, διαβάζω τί ωραία που περνάτε, αχ τέλεια, δεν την αλλάζεις με τίποτα αυτή την ευτυχία!!!

lazarenia θα συναντηθούμε σίγουρα αγάπη μου.

πανμαρ, ωραίο concept το τατού σας! Συμπεριέλαβε κι εσένα!!! Κι εγώ χτες όταν γύρισε και είδα το Ναταλία στο χέρι του, του λέω "κι εγώ νόμιζα ότι θα μου έκανες έκπληξη και θα έγραφες το δικό μου όνομα"!!!!!! Ε, γέλασε κι αυτός. Κάποια με ρώτησε αν πονάει, ε, πονάει λίγο μου είπε. Ίσως είναι και το σημείο, στην εσωτερική μεριά του μπράτσου που είναι τόσο μαλακό. Πειραιά πήγε κι ο δικός μου πανμαρ, κάπου στο Μικρολίμανο νομίζω.

kiko, μην το σνομπάρεις το φαγάκι που σου φτιάχνει ο αντρούλης σου, από τα καλύτερα φαγητά είναι κι όλοι το θέλουμε μια στο τόσο!!!

Όπου νά ναι θα το ακούσεις το μωρό σου kiko μου! Εγώ νομίζω οτι γύρω στη 18η άκουσα κάτι μπουρμπουλίθρες, αχ τί συγκίνηση, δεν το ξεχνώ.

Πάω για καφεδάκι-τσιγαράκι στο μπαλκόνι με καλεί ο άντρας μου. Καλημερα κορίτσια μου, συνεχίζω μετά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ίσως είναι και το σημείο, στην εσωτερική μεριά του μπράτσου που είναι τόσο μαλακό. Πειαιά πήγε κι ο δικός μου πανμαρ, κάπου στο Μικρολίμανο νομίζω.

Αν είναι δυνατον... και ο δικός μου εκει θέλει να το κάνει:mrgreen:

Filaki αν σου είναι ευκολο ρωτησε τον καλό σου διευθυνση ή τηλεφωνο απο εκεί που το έκανε.

Λαζαρενια μου θελω να σε δω οπωσδηποτε. Ελπίζω να μας βολεψει.

Ο πονοκεφαλος με έπιασε πάλι.... Εχω τρελλαθει απο τον πονο. Ο μικρός νομίζω είναι λίγο καλυτερα, πάνω απο 37,5 δεν έχει κάνει σήμερα.

καλημερα κοριτσια!

Ουτε θυμωσα ουτε παρεξηγηθηκα απλα ειδα μερες τωρα να συζητατε για την πιπιλα και ειπα να ξαναπω τι εφαρμοσα εγω που φυσικα δεν το εμπνευστηκα.. καπου το διαβασα,καποιος με συμβουλευσε και επιασε.Μηπως και θελετε να δοκιμασετε.

Ολες οι απαντησεις που ακολουθησαν οπως και αλλες φορες που ειχαμε αναλογες συζητησεις,ελεγαν οτι ειχα περισσοτερο χρονο στη διαθεση μου και οτι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο...

Ε το ξερω βρε παιδια, εσεις τι λετε?Λετε να μην ξερω οτι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο? Καποια πραγματακια ομως ΙΣΩΣ πιασουν και σε άλλα παιδακια λιγο εως πολυ για αυτο και καθησα και τα εγραψα .

Τεσπα μην σας γεμισω παραθεσεις τωρα, εκει ειναι, αν θελετε ανατρεξτε πισω να διαβασετε τι ακριβως με ενοχλησε και απλα το ειπα.Γιατι ετσι ειμαι, οτι εχω να πω το λεω .

Πικουλινακι με το καλο σημερα!!!Εχει λιγη ψυχρα ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!

Μας την χαλασε ο παλιοκαιρος και ειχαμε μεγαλα σχεδια για σημερα.Γμτ...

Παω να κανω οικογενειακο συμβουλιο να δουμε που θα παμε τελικα.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω ..ο ιυιος κοιμαται και βρηκα την ευκαιρια μας ..

Τα νεα μας ...ο Χρηστος απο την Παρασκευη κανει διαρροιες ...και παρολο που του κανουμε την σχετικη διατροφη σήμερα εκανε ακομη πιο νερουλα κακα και αρκετες φορες..απο διαθεση ειναι πολυ καλα ,φροντιζω να του δινω πολλα υγρα αλλα με ανησυχει που δεν βλεπω βελτιωση ..Με διαβαζετε αγχωμενη γιατι με διαρροιες δεν εχω εμπειρια ..πρωτη φορα ..βεβαια να πω οτι το μισο σχολειο απουσιαζει με ιωση γαστρεντεριτιδας οποτε απο εκει κολλησε το αγορακι μου..

Αυριο εχουμε και ραντεβου στον ορθοπαιδικο μετα απο ενα χρονο ελπιζω να μας τα πει ολα καλα..

Πικουλινι με το καλο σήμερα ...Να την χαιρεστε την μπουμπου σας ..

Μαρινα διαβασα ολο αυτα που εκανες στο εμπορικο και...κουραστηκα...εχειςπ ολυ κουραγιο συμπεθερα..

Για μπιμπερογιογιοπιπιλο ιστοριες (καλο αρμακι!!)δεν νομιζω να υπαρχει λογος παρεξηγησης ..ο καθενας καταθετει τις εμπειριες του , βοηθαει την αλλη μανουλα με την εμπειρια της και ετσι προχωραμε ...Εμεις μια που ειμαστε σε ολα πισω (δεν εχουμε κοψει τιποτα..)μπορω να σας βοηθαω μονο με τις ιατρικες μου συμβουλες χαχαχαχα!!!

Εγω παντως τα εχω βαλει σε σειρα πρωτα θα κοψουμε πανα (παμε καλα μιας και μονος του ξεβρακωνεται και παει και κανει τσισα αλλα θα γινει το καλοκαρι και αυτο), επειτα πιπιλα(μιας και εχουμε αρκετα δοντια να βγουν ακομη )και τελος το μπιμπερο (το γουσταρει πολυ και πινει μονο πρωι και βραδυ απο εκει οποτε δεν με ενοχλει ---εγω στα 5 το εκοψα το μπιιμπερο -)

Ντελενι μου οι μετρησεις του μπεμπουλη σουπερ!!!!!!

Κωνκων μου με το καλο το ντοπλερ ..

Πωπω πιο πολλα και απο την κικο εγραψα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μας τη χαλασαε ο καιρος ειχαμε κανονισει Πορτο Ραφτη για παιχνιδι και μετα φαγητο αλλα η παρεα μας επειδη τα ειχε λιγο μυξωμενα τα μικρα δεν ηθελε να παμε και τελικα καταληξαμε μαζι τους στον γνωστο παιδοτοπο και μετα πλατεια για καφε.

Φαγαμε και βλεπει μια dora που του πηραν με τη real news.

Ιωαννακι περαστικα...αν ειναι μονο διαρροιες μωρε θα περασει αφου ειναι ευδιαθετος.

Εχει πυρετο?Εμετους?Νομιζω να ρωτησεις για almora ηλεκτρολυτες αν συνεχιστει.

Και προσεχε εσυ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Και εμεις κλεισμενοι σπιτι ...που να τον παω αλλωστε ετσι...να φανταστεις δυο σορτσακια εχουμε αλλαξει απο το πρωι μιας και οι κενωσεις ειναι τοοοσο υδαρεις..

Αυριο θα τον κρατησω σπιτι και αν δεν ειναι καλυτερα την τριτη θα τον παω παιδιατρο ...

Ο Γρηγορης ακομη κολλημενος με την ντορα ε ??εμενα βρε παιδι μου τελειως αδιαφορη του ειναι η τυπισσα , παντως την γνωριζει ...που ειναι η ντορα του λες και σου δειχνει την τιβι ..γενικως η τηλεοραση δεν του τραβα καθολου μα καθολου το ενδιαφερον ..προτιμα τα σκαρφαλωματα...

Ριτακι το κρυωμα ακομη παραμενει ,οπως και ο βηχας το μονο που μου λειπει ειναι η γαστρεντεριτιδα...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α του αρεσει πολυ η ντορα γιατι πλεον απανταει και συμμετεχει κανονικοτατα αλλα οχι τοσο οπως παλια.Μου φαινεται οτι ειχε πανω απο μηνα να δει αλλά του πηρε ο παππους το καινουργιο ντι βι ντι σημερα και χαρηκε.

Καλα εχτες στο αυτοκινητο μας ειχαμε μαζι μας αλλα 2 παιδακια 1 τετραχρονο και 1 ισα με το Γρηγορη αγκαλια στη μαμα του.

Να τα ακουγατε πως μιλουσαν μεταξυ τους και τα 3 θα τρελαινοσασταν.Μιλαμε η τελεια συννενοηση οι μεγαλοι γελουσαμε συνεχεια.

Τα πηγαμε σε παρκο,μετα στο Αthens heart στον παιδοτοπο,μετα σε ταβερνα και μαζευτηκαμε 12 το βραδυ.Εφαγε τοσοοοο πολυ ο μικρος που πρωτη φορα επεσε χωρις γαλα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α να σας πω και το αλλο....μας προτειναν οι φιλοι μας να παμε μαζι Σικινο για διακοπες...

Αρκετα μακρια, κοντα στη Σαντορινη ....

Μας επεισαν οτι ειναι τελεια για παιδια.Μας προτειναν και ξενοδοχεια και θα ειμαστε κοντα τους.

Ο ανδρας μου ψηνετε αλλα ρε παιδια λυπαμαι να δωσουμε 500 ευρω κοντα για το καραβι...(γρηγορο 4 ωρες απο πειραια) μονο η παρεα με δελεαζει...τι λετε εσεις?Εχει παει καμμια σας?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τον παιρνετε ριτακι συχνα για φαγητο εξω ε ?εμας μας εχει βγει ξινο οσες φορες το εχουμε κανει ..δεν καθεται λεπτο στην καρεκλα ή αντε να κατσει το πρωτο πενταλεπτο ..βαριεται ..καταληγουμε να τον κυνηγαμε ενναλαξ ..ειναι και απο την φυση του παιδι που δεν βαζει πωπο κατω και να σου πω το αποφευγουμε να πηγαινουμε για φαγητο εξω ..και ειναι και πεισματαρικο αμα του κολλησει κατι ..οπως λεει και η κοπελα στον παιδικο τι εχει να τραβηξει η γυναικα του χρηστου απο το πεισμα του δεν περιγραφεται χαχαχα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να σου πω το κολλημα μου νε τα νησια ...πεφτει το παιδι και χτυπαει και χρειαζεται ραμματα και πατε στο κεντρο υγειας και ο γιατρος δεν ειναι εκει (κλασικα...)τι κανεις τοτε??περιμενεις το επομενο καραβι και εν τω μεταξυ εχεις τρελαθει απο την αγωνια σου ??

Και αν πας Αυγουστο και εχει αερα και απογορευτικο τι κανεις ??εμεις μεχρι τα παιδια μας να πανε τουλαχιστον 5 σε νησι διακοπες δεν παμε (σε νησι μικρο εννοω)η ανασφαλεια μας ειναι μεγαλη ...

Και γενικως ολοι οι προορισμοι που παμε επιλεγουμε να εχει κοντα μεγαλη πολη με νοσοκομεια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...