Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πανμαρ καλε τι καλο κοριτσι εχεις κοιματε νωρις νωρις οχι σαν τον δικο μου τον ξενυχτη αμα δεν παει 11 δεν κοιματε βεβαια με αποζημιονει το πρωι που ξυπναει αργα ;)

Μαρινα μου αντε με το καλο να πατε διακοπουλες!

αληθεια που ειναι αυτο;το ξενοδοχειο ειναι αυτο που μας εδειξες με 200 ευρω;

καλα να περασετε αν βγηκατε για ποτακι!

Σουλα μια ιδεα ειναι ολα θα συνηθησεις στην πεινα χαχα αν κι εγω λογο θηλασμου τρωω λιγο παραπανω χαχα οποτε τωρα ειναι που δεν σταματαω να θηλαζω :tongue:

Κικο μου σεφ κι ο δικος σου ε;σαν τον δικο μου χαχαχαχα τιποτα δεν σκαμπαζει στη κουζινα!

γιοβαννα μου να σας ζησει το καινουριο μωρακι!!!

ριτα πηρα τα υλικα κι αυριο αν προλαβω θα τα κανω και θα τα ψησω αφου το λες εσυ σου εχω εμπιστοσυνη ;)

α Μαρινα εμενα ο μικρος νομιζω ειναι πιο προχωρημενος σε ολα σε σχεση με τον τιμο σ'αυτη την ηλικια γενικα τα κανει ολα πιο γρηγορα γελασε πολυ νωρις τωρα μας κανει κατι γελια και με φωνη προσπαθει να μιμιθει τους ηχους που κανω ειναι πολυ γλυκας και μολις ακουσει την φωνη μου με ψαχνει τον κοβω μεγαλο μαμακια :mrgreen: και τρελενεται να κοιματε μαζι μου ενω ο τιμος δεν κοιμηθηκε μαζι μας ποτε!

δωστε μου κι εμενα μια κουκουβαγια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για την πιπίλα εμάς απο 1 χρονών την έπαιρνε μόνο το βράδυ και στο αυτοκίνητο (σε μεγάλες αποστάσεις) αλλά αν δεν την είχε δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί. Επειδή το να την κόψουμε με το μωρό στο σπίτι είναι πάρα πολύ δύσκολο δοκίμασα κάτι που διάβασα στο άλλο φόρουμ... έκοψτην πιπίλα στην άκρη το πρωί πριν ξυπνήσει και την άφησα δίπλα της ότι και καλά την δάγκωσε και της έκοψε κομμάτι..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και Έπιασε!!!!!!! Δεν το περίμενα, την κοιτούσε εντωμεταξύ με τόση αηδία που ούτε καν δοκίμασε να τη βάλει στο στόμα της... όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η ώρα του ύπνου...τη ζήτησε, της την έδωσα, μου την πέταξε στα μούτρα και ... κοιμήθηκε!!!! Εγώ δεν το πίστευα!!!! Βέβαια κοιμάται λίγο πιο δύσκολα και με περισσότερη γκρίνια αλλά μια βδομάδα πέρασε και ελπίζω σιγά σιγά να τα παμε καλύτερα... Όσο για τις γιαγιάδες Ελένη δεν άφησα περιθώρια πέταξα όλες τις πιπίλες και κράτησα ακόμη και τώρα την κομμένη ώστε όταν τη ζητάει επειδή δεν πιστεύει ότι κόπηκε να της την δείχνω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλό το κόλπο Ελενάκι μου, αλλά αν ξυπνάει μέσα στα χαράματα όπως ο δικός μου τί κάνετε?

Τώρα ευτυχώς είναι η 3η μέρα που κοιμάται χωρίς αυτήν, αλλά το βράδυ θα ξυπνήσει καναδυό φορές και χωρίς την πιπίλα δεν ξανακοιμάται. Τσιρίζει και κλαίει και ξυπνάει όλο τον κόσμο!

Αλλά και το μεσημέρι, όπως είπα, φρόντισε πρώτα να την εξασφαλίσει και μετά να πέσει για ύπνο!

ΤΕΣΠΑ θα έρθει η τελική ώρα!

Καληνύχτα σας κορίτσια και παιδάκια. Αντε αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κικο μου κανονικα στην 20 περιπου εβδομαδα καταλαβαινεις το μωρο αλλα αν εισαι εμπειρη δηλαδη το εχεις ξαναζησει μπορει κι απο την 17η με 18η εγω τον μπεμπε τον ακουσα καλα στην 19η ενω τον τιμο στην 21η εβδομαδα οποτε ειναι ακομη λιγο νωρις για να ανυσηχεις!

κικο μου κανονικα στην 20 περιπου εβδομαδα καταλαβαινεις το μωρο αλλα αν εισαι εμπειρη δηλαδη το εχεις ξαναζησει μπορει κι απο την 17η με 18η εγω τον μπεμπε τον ακουσα καλα στην 19η ενω τον τιμο στην 21η εβδομαδα οποτε ειναι ακομη λιγο νωρις για να ανυσηχεις!

Αχ μπράβο βρε Βατραχάκι μου με ηρέμησες κάπως βρε κοπέλα μου γιατί με έχουν πιάσει τα χαζά μου. Ήμουν βέβαιη ότι τον Αναστάση τον άκουσα γύρω στην 13 με 14η εβδομάδα αλλά μπορεί και να ήταν το έντερο φάινεται:roll: και βάσει αυτού με είχε πιάσει τρελή ανησυχία για το 2ο αλλά αφού μου λες έτσι είμαι κάπως καλύτερα. Εν τωμεταξύ αν μπορούσε να μιλήσει απο τώρα αυτό το έμβρυο το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να με βρίσει γιατί συνέχεια πατάω την κοιλιά μου και μετά κάθομαι ήσυχα για λίγο μπας και κλωτσήσει.:?:???:.

Βλέπω ο μπεμπούκος σε έχει τρελάνει και αυτός με τα καμώματά του. Εγώ θεωρώ ότι στο 2ο παιδί είμαστε και πιο ψύχραιμες εμείς οι μανούλες και έτσι απολαβάνουμε πλέον το κάθετι σε αντίθεση με το 1ο που είμαστε συνέχεια στην τσίτα μη τυχόν και έχουμε κάνει κάτι λάθος.

Καληνύχτα Ελενίτσα.

Kiko μου να σου πω το κόλπο και να ξανακαληνυχτίσω.

Μου είχε πει ότι το πρωί τον αφήνει ξαπλωμένο στο κρεββατι, σε μαξιλάρι, να βλέπει τηλεόραση, του δίνει το γάλα στα χέρια και τον αφήνει. Το δοκίμασα, αλλά εκτός του ότι ο δικός μου το αφήνει και πέφτει κι αρχίζει και κλαίει, γινόμαστε και μέσα στα γάλατα! Οπότε ξανά-μανά αγκαλιά και κρατάω εγώ!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Kiko μου να σου πω το κόλπο και να ξανακαληνυχτίσω.

Μου είχε πει ότι το πρωί τον αφήνει ξαπλωμένο στο κρεββατι, σε μαξιλάρι, να βλέπει τηλεόραση, του δίνει το γάλα στα χέρια και τον αφήνει. Το δοκίμασα, αλλά εκτός του ότι ο δικός μου το αφήνει και πέφτει κι αρχίζει και κλαίει, γινόμαστε και μέσα στα γάλατα! Οπότε ξανά-μανά αγκαλιά και κρατάω εγώ!!!!!

χιχιχιχι και εμάς τα ίδια ακριβώς κάνει.

κικο μου μην αγχωνεσαι αδικα απο μερα σε μερα θα το νιωσεις το μωρακι σου!δεν νομιζω στη 13η να ηταν το μωρο αυτο που ειχες νιωσει.

κι εμενα κοριτσια τα ιδια μου κανει θελει να το κραταω εγω το μπιμπερο ο τεμπελης!

Καλε ναι απο ορεξη αλλο τιποτα.....δε με ειδατε?

Χαχαχα λοιπον δεν ειναι μωρε θεμα ορεξης απλα δεν μπορω τις ακραιες αντιδρασεις των παιδιων σχετικα με πανες πιπιλες κτλ ,δεν θελω να τις αντιμετωπισω στο μελλον για αυτο και προσπαθω και προλαμβανω καταστασεις.

Γενικως ημουν σε εγρηγορση με ορισμενα θεματα επειδη εχω ακουσει πολλα απο γνωστους και θεωρησα καλο να ξεμπερδεψουμε γρηγορα και ανωδυνα απο τετοια πραγματα.

Δοξα το Θεο ο Γρηγορης απο μονος του, ζωη να εχει, με τρεχει αρκετα σε πολλα θεματα μην εχουμε και αυτα...χαχα

Σε ευχαριστω για τα καλα λογια παντως.

Επαναλαμβανω τι εγραψα σχετικα με το θεμα που συζηταμε...εγραψα τα παραπανω....

Κοριτσια επειδη το εχουμε ξανασυζητησει πολλακις το θεμα μπιμπερο -πιπιλα -πανα και παντα υπαρχουν αντιδρασεις ξεκαθαριζω για μια ακομα φορα οτι παντα μιλαω για το δικο μου παιδι και τη δικη μου εμπειρια.

Τα αναφερω αναλυτικα μηπως καποια θελει να κρατησει καποια πραγματα και να τα δοκιμασει.Εγω ας πουμε εμαθα πολλα πραγματα απο οσα διαβασα και εδω και στο φορυμ το αλλο και σε βιβλια και εχω και φιλες που με βοηθησαν σε αρκετα θεματα με τη συμβουλη τους.

Ουτε κατακρινω καμμια σας ουτε τα θεωρω ολα ευκολα.Το αντιθετο θα ελεγα.

Ναι ,πραγματι ασχοληθηκα απο νωρις με αυτα τα θεματα και σαφως καταλαβαινω οτι ειναι και στο παιδι.Το καθε παιδι θελει τον τροπο του.

Ομως λεμε και ξαναλεμε οτι οι μητερες που δουλευουν δεν μπορουν να τα εφαρμοσουν τοσο ευκολα.

Εγω διαφωνω σε αυτο.

Σας ξαναλεω οτι με το γιο-γιο ασχολιομουν μονο τα απογευματα τους πρωτους μηνες.Εξαλλου τα εγραφα συνεχως τοτε...μηπως δε με πρσεχατε?χαχα

Με το μπιμπερο δεν ασχοληθηκα καθολου απλα το εκρυψα ,αγορασα ποτηρια ομορφα και αυτο ηταν.

Οσο για την πιπιλα ειπα και πιο πανω τι εκανα.Εκμεταλλευτηκα τις γιορτες και ασχοληθηκα 1 εβδομαδα πριν τις εξαφανισουμε.

Ε δεν εχω το παιδι θαυμα βρε κοριτσια απλα εκ φυσεως ειμαι ανθρωπος που δεν θελω να αφηνω τιποτα στην τυχη του και για αργοτερα.

Αν ειναι καθε φορα που λεμε την εμπειρια μας εγω ή οποιαδηποτε αλλη μανουλα να καταληγουμε οτι ειναι και στο παιδι(πραγμα που ολοι αντιλαμβανομαστε)τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.

Νιωθω οτι καθε φορα απολογουμαι για αυτα που πιστευω,εφαρμοσα και γραφω για το παιδι μου....

Και για τον υπνο τα ιδια λεγαμε πριν λιγο καιρο και να που πλεον ολες λιγο πολυ η καθεμια με τον τροπο της ή ακουγοντας πραγματα η μια απο τη αλλη , καταφεραμε να τα βαλουμε σε μια σειρα.

Κατανοω οτι δεν εχετε παντα την ορεξη να διαβαζετε τι εκανα εγω ή η αλλη με το παιδι οποτε το κοβω και οποια θελει να με ρωτησει οτιδηποτε και μπορω να βοηθησω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μας και μονο απο αυτη σα να μιλουσε με φιλη ή μια αγνωστη στο παρκο μπορει να μου στειλε πμ.

Καλο βραδυ διοτι γυρναμε οληηη μερα και κατακουραστηκα!

Θα σας πω αυριο λεπτομερειες.

Φιλια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλώς το Ριτάκι , καλέ γιατί μπήκες έτσι φουντωμένη και εγώ που ήθελα να σου πω πως τα παγωτάκια σου είναι τέλεια. Μπορεί ο Τάτσης να μη τα έχει τιμήσει δεόντως , εγώ και ο άντρας μου όμως με το παραπάνω.

επι της ουσίας τώρα και να απαντήσω μιας και έτυχε να είμαι η νυχτερίδα σήμερα της παρέας, σου λέω ότι πολύ καλα κάνεις και γράφεις τις εμπειρίες σου και τις απόψεις σου γιατί λίγο πολύ όλες τις λαμβάνουμε υπ'όψιν όπως και ότι γράφει η καθεμιά μας ξεχωριστά, άλλωστε γι'αυτό είμαστε εδώ για να καταθέτουμε τις εμπειρίες με τα ζουζούνια μας. Αλλά μην ξεχνάς και ότι είμαστε τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα η καθέμια μας με τον δικό της τρόπο. Εγώ δηλαδή (γιατί και εγώ πάντα για 'μένα θέλω να μιλάω και γενικεύω μόνο σε κάτι που είναι πλέον γνωστό όπως του ότι κανένα παιδί δεν είναι ίδιο και θέλουν το κουμπί τους κτλ κτλ) θεωρούσα βασική την πειθαρχία στο θέμα του ύπνου γι'αυτό και απ'όλα όσα λέμε για πάνες , πιπίλα ,ύπνος θεωρούσα απαραίτητο να ξεκινήσω πρώτα απ'αυτό να το βάλω σε μια τάξη και μετά όλα τα υπόλοιπα.Όπως έγραψα και εγώ παραπάνω το σωστό είναι (πάλι κατα τη γνώμη μου , για να μη παρεξηγηθώ) να μην αφήνουμε τίποτα στο χρόνο τους αλλά απ'όσες προσπάθειες έκανα για τη διακοπή πιπίλας και πάνας αφού βγήκαν άκαρπες τότε αποδίδω ότι πλέον είναι στο παιδί μου πότε θα μου δώσει ένα μικρό πράσινο φωτάκι για να συνεχίσω και να έχω επιτυχή αποτελέσματα και στους άλλους τομείς.Δεν είπα ότι λόγω δουλειάς έχω όλο το δίκιο με το μέρος μου , ίσα ίσα που δεν είμαι και εγώ μέσα στην όρεξη πάντα για να προσπαθήσω να μάθω τον μικρό μου κάποια πράγματα (άρα φταίω και εγώ) αλλά πάντα όσες προσπάθειες έχω κάνει τη στιγμή που μου τον κρατάνε άλλα άτομα πάντα γίνονται μισοδουλειές και νευριάζω μετά:mrgreen: ίσως και το δικό μου παιδί να θέλει περισσότερο χρόνο για να εξοικιωθεί σε αυτές τις αλλαγές και γι'αυτό το λόγο είπα ότι κάθε παιδί λειτουργεί διαφορετικά.

Δεν χρειάζεται να κρατάς αμυντική στάση γι'αυτά που παραθέτεις σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά μας εκτός και αν δέχεσαι επίθεση για κάτι τέτοιο. Είναι χαρά μου να διαβάζω εμπειρίες και να μαθαίνω μέσα απο αυτές γι'αυτό και μου αρέσει να γράφω μαζί σας , αλλά και να διαβάζω βιβλία για τέτοια θέματα. Αν είχα άλλη άποψη τότε δεν θα έκανα τίποτα απο αυτά πίστεψε με γιατί θα τα θεωρούσα όλα εκτός απο αυτά που πιστεύω εγώ ανούσια.

Διαφημίσεις

Ολο φεύγω κι όλο εδώ είμαι σήμερα! Μπα σε καλό μου.

Καλή μου Ρίτα, όλα αυτά που μας λες είναι πάρα πολύ χρήσιμα και πολλές από μας βοηθήθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η κάθε μανούλα όμως μόνη της θα κρίνει το πότε θα κάνει το ένα ή το άλλο.

Δεν χρειάζεται να αντιδράς έτσι.

Φυσικά και να μας λες τι έκανες, όπως μπορεί και κάποιος άλλος να βοηθηθεί με κάτι που έκανα ή αντιμετώπισα εγώ πχ.

Δυστυχώς εμάς με το πυρετό μας πήγε πίσω στο θέμα πιπίλα.

Κι αν δεν ξυπνούσε το βράδυ καμιά 10ριά φορές θα έλεγα κι εγώ ναι την κόψαμε! Αλλά τι να κάνω που μέσα στα χαράματα μου ξυπνάει από μωρό και δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο!

Οσο για τo ποτηράκι ο δικός μου πνίγεται. Με το καλαμάκι επίσης. Πως να κόψω το μπιμπερό λοιπόν σε ένα παιδάκι που με τους υπόλοιπους τρόπους δεν τα καταφέρνει?

Εδώ τις προηγούμενες βδομάδες προκειμένου να φάμε λίγο κρέας ξαναγύρισα στο multi. Τι να κάνω να το αφήσω τελείως νηστικό? Δεν γίνεται.

κικο διαβασε εδω για να ηρεμησεις και να μην βαζεις κακες σκεψεις

δες στην 20η εβδομαδα τι λεει

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_22.asp

Bατραχάκι ομολογώ ότι τώρα στην 2η εγκυμοσύνη δεν είχα μπει σε τέτοιο σάιτ να ενημερωθώ για την εγκυμοσύνη , μόνο στην 1η μόλις πέρναγε μια μέρα τσουπ προσπαθούσα να δω τι αλλαγές έχουν σημειωθεί.

Ευχαριστώ πολύ να σου πω την αλήθεια ηρέμησα αρκετά.

Αρχίζουν και κλείνουν και τα βλέφαρα και ώρα μου να την κάνω και εγώ,άντε γιατί άργησα κι'ολας δεν έχει ξαναγίνει αυτό.Κοιμόσαστε και όλες επομένως καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχουμε.

Χε,χε εγώ δεν κοιμάμαι!!! Γυρίσαμε από το ποτάκι μας και αρμέγομαι να αναπληρώσω το γεύμα της κατάψυξης!:roll:

Βατραχάκι είναι στο Βραχάτι Κορινθίας το ξενοδοχείο, όντως τόσο είναι η τιμή αλλά περιλαμβάνει ημιδιατροφή και έχει και κουζινάκι για κάτι πρόχειρο οπότε πιστεύω ότι δε θα ξεφύγουμε πολύ άσε που είναι πολύ κοντά μας και δε θα έχουμε και άλλα έξοδα σε βενζίνες!

ΡΙτάκι σμουτσ!!! Μάλλον εγώ σε φούντωσα που είπα ότι είναι στο παιδί! Δεν ήθελα να πω κάτι κακό, κάθε άλλο αν δε μου έδινες τα φώτα σου το μπιμπερό θα ήταν ακομα πρώτη μούρη! Πάντως και σε εμάς αυτό με τις διαφορετικές κουπες πέτυχε! Το πρωί το ρουφάει με τη μία όταν διψάει, το βράδυ μας κάνει κόλπα αν έχει φάει κάτι αλλά δεν πισωγυρίζω, απλά καθυστερούμε! Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι πώς θα βγάλω τα κάγκελα της κούνιας, για πες εσείς πώς πάτε σε αυτό?

Καληνύχτα γλυκούλες μου ή μάλλον καλό ξημέρωμα γιατί σε λίγο το Κωνκωνάκι θα πάει να μοιράσει το γάλα!:-D

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Αργησα σήμερα....

Ο μικρός μας εκανε ενα 38αρι χθες βραδυ και ηταν λιγο ανησυχος. Μάλλον την άρπαξε πάλι στο μπαλκονι που εψαχνε τα μυρμηγκια.

Η μπεμπουλα μας είναι μια χαρα:D! Αρκετα ζωηρουλα, εφτασε τα 1.401 γρ. και είναι βολεμένη πλαγίως. Θα κάνω μια θεραπεια για 2 βδομαδες με τον σιδηρο να παιρνω πρωι-μεσημερι-βραδυ γιατι ήταν πολύ πεσμένος. Και την επομενη βδομαδα παω για doppler.

Κοριτσάκια αφου θα ερθει η λαζαρενια τη Πεμπτη δεν κανονίζουμε καμια συνάντηση την Παρασκευή? Μπορουμε να πάμε στα Village του Ρεντη στα φουσκωτα να παιξουν τα παιδακια μας και να πιουμε κ τον καφε μας.

φιλακι θελω τα στοιχεια απο εκει που πηγε ο καλός σου για τατου. Με έχει φάει ο άντρας μου για να κάνει κ αυτος με το όνομα του μικρου και αργοτερα και της μπεμπας.

πανμαρ χθες που πηγα Νικαια sτον δοκτορ κάναμε μια σταση στο max perry. Μπηκε ο άντρας μου και το τί κουτιά γέμησε....άστα! Σε λίγο καιρο ανοιγουν νεο κατάστημα στη Μεταμορφωση;).

Νιωθω οτι καθε φορα απολογουμαι για αυτα που πιστευω,εφαρμοσα και γραφω για το παιδι μου....
Γιατι βρε Ρίτα μου αισθάνεσαι έτσι? Τα έχουμε ξαναπει και στο παρελθον. Ολες μας προσπαθουμε για το καλυτερο των παιδιων μας, κάποια παιδάκια δεχονται τις αλλαγες πιο ευκολα κ καποια αλλα όχι. Εγω χαιρομαι που υπαρχουν τοσο συνεργάσιμα παιδάκια και φυσικά χαιρομαι για αυτά που καταφερνουν να κάνουν! Και θελω να ακουω τις εμπειριες απο όλες τις μανουλες εδώ μεχρι να βρω κάτι που να ταιριάξει και στο δικό μου το παιδί. Τεσπα.....Δεν είμαι πολύ καλη στον γραπτο λόγο. Ελα Ριτάκι μου όλα καλα;), αφου μολις ξεκιναμε καποια απο τις "αλλαγες" πάλι εσένα ρωτάμε.

Καλημέρα!!!

Περαστικά σας Κωνκων μου..ιωσούλα;;;:roll::roll:

Κίκο μου πάντα απολαμβάνω τα "σεντόνια" σου!!!!΄

'Οπως λέγανε και τα κορίτσια χθες το δικό σου μήνυμα δίνει το στίγμα της ημέρας!!!!!:D:D:D:D

Ελένη μου και εμένα μου ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα (γι αυτό και την Παρασκευή ξαγρυπνήσαμε)...απλά αυτή την εβδομάδα όταν ξυπνούσε και ζητούσε την πιπίλα της έδινα την κομμένη και την πετούσε και ξανακοιμόταν ή αν αργούσε πολύ της έδινα λίγο νερό..:roll::roll::roll:Βεβαια για να είμαι ειλικρινής δεν ξύπνησε και πάρα πολλές φορές.... Πάντως και εμάς όταν "μουλάρωσε' την Παρασκευή έκανε 2 ώρες να κοιμηθεί :roll::roll:

Ρίτα μου νομίζω ότι φουντώνεις χωρίς λόγο...:roll: Στο κάτω κάτω της γραφής όλες συμμετέχουμε σε αυτό το φόρουμ για να καταθέτουμε τις εμπειρίες με τα παιδάκια μας και να ακούμε και τις άλλες μανούλες μήπως κάποια επωφεληθεί ή πάρει καμιά ιδέα και για τα δικά της...:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...