Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κύρια φωτηνεί αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι μεγάλος ο καθρέφτης

και μήπως γίνει πολύ ογκώδη με τα στολίδια

θα προσπαθήσω να σας στείλω φωτογραφία ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο

σας πάωωωωωωωωωωωωω να κάνω τις κρέπες θα αργήσω

η αδέρφη μου στις 9 θα φύγει και θα είναι μόνα τους τα μικρά φιλιαααααααα σε όλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω εναν πονοκεφαλο σημερα αλλο πραγμα!

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας.μακαρι να πανε ολα δεξια και να ειναι για καλο.

εγω απλα θελω να μαθω για να αρχισω να υλοποιω στοχους εδω περα.

περαστικα στον γωγο μαρινακι.ταλαιπωρηθηκε ο καημενουλης ε?

πολυ γλυκουλης παντως ο γωγουλινος!

ρε κοριτσια πως κοψατε μπιμπερο?εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο απο πανα!

προσπαθησα με καλαμακι αλλα δεν πινει ποσοτητα.

οσο για την πιπιλα μονο στον υπνο την ζητα το βραδυ.δεν θελω ακομη να της την κοψω αλλα προσεχως θα κοπει κι αυτη γιατι οσο δεν την ζηταγε τωρα την ζητα!

το ματι παιζει συνεχως.αμαν πια θα μου φυγει στο τελος!

μαμαλευετρακη καλα να περασετε.

βατραχινα πως εισαι?τι εγινε με το ποδι?

ριτα ξεσαλωσατε παλι ε?

κα φωτεινη πως παει η διαιτα?κι εδω αστατο καιρο εχουμε!

πετρουλα σε καταλαβαινωοπως ολες.κι εγω δεν την εχω αποχωριστει ποτε και τωρα λεμε την πεμπτη να παμε πειραια,να φυγω εγω σαββατο πρωι για εναν γαμο και να γυρισω κυριακη και τρελενομαι!

φιλακι ακουσες πιο πανω?θα ερθω πεμπτη.

και υπολοιπες αν κανονισετε κατι ,να συναντηθουμε τι λετε?

κοριτσαρες υπολοιπες τι κανετε?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα!

Εμείς κοιμηθήκαμε! Αύριο πάλι με το καλό...

Λαζαρένια μου, εμείς το μπιμπερό το έχουμε κόψει από πέρσι. Πέρασε ένα μεταβατικό στάδιο που έπινε από το μπουκάλι του μπιμπερό, αλλά με διαφορετικό στόμιο που δεν ρουφούσε το γάλα, απλά έτρεχε. Παράλληλα μεσ'τη μέρα έπινε όλα τα υγρά της με καλαμάκι (γιατί έβλεπε εμένα που έπινα τον καφέ μου με καλαμάκι) και κάποια στιγμή άρχισα να την ρωτάω αν θέλει να πιούμε και το γάλα με καλαμάκι. Στην αρχή έλεγε ναι, αλλά όταν ερχόταν η "κρίσιμη" ώρα δεν ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή το ήπιε κι από τότε έκοψε μαχαίρι το μπιμπερό. Εν τω μεταξύ την δελέαζα κι εγώ, ότι αν πίνει με το καλαμάκι, μπορεί να πιει το γάλα της στην κούπα της μαμάς ή του μπαμπά (εκεί που πίνουμε εμείς τους καφέδες μας), την έβαζα να διαλέξει με τι χρώμα καλαμάκι θα πιούμε γάλα... Διάφορα κολπάκια!

Με την πιπίλα, είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση...

Φιλάκι, ο δικός μας ο μπαμπάς το τατουάζ με το όνομα της κορούλας του το έκανε πριν δύο μήνες περίπου. Εκανε ένα ρολόι με την ώρα γέννησής της, από κάτω το όνομά της κι από πάνω την ημερομηνία που γνωριστήκαμε. Και μάλιστα ήρθε και κάπου στα μέρη σας να το κάνει. Αλίμονο! Άλλωστε ,ως γνωστόν, τα πάντα για εκείνον κινούνται γύρω από τον Πειραιά! Γλυκά να θέλουμε να πάρουμε για να πάμε κάπου επίσκεψη, στο Max Perry θα κατέβουμε! (Χα!Χα!Χα!)

mrdIp3.png

Σχετικα με την πιπιλα να σας πω οτι θελει λιγη κουβεντα- εισαγωγη το θεμα...

Καπου 16 μηνων προσπαθησα να μην του τη δινω αλλα εκανε το χαμο.Ορθιος στην κουνια και τη ζητουσε οποτε εγκατελειψα.

2 μηνες μετα, 18 μηνων, αρχισα να του λεω καθε μερα οτι σε λιγο καιρο θα ερθει ο Αγιος Βασιλης και θα τις δωσουμε για να παρουμε τα δωρα για να τις παει σε αλλα μωρακια./

Με μισοκοιτουσε με ματι καχυποπτο και ανεκφραστος.

Παραμονες πρωτοχρονιας τις βαλαμε σε μια σακουλιτσα και οταν ηρθε ο Αγιος του τις εβαλε μεσα στο σακο ο ιδιος.Εκτοτε δεν τη ξαναζητησε ,ουτε ξαναεβαλε πιπιλα στο στομα του οσες φορες ειδε παιδακια με πιπιλα.

Αν τον ρωτησης σου λεει ''Παππους χοχοχο(=αγιος βασιλης)πηρε ..άλλα μωρα...''

Οτι της πηρε ο Αγιος βασιλης να της δωσει σε αλλα μωρα.

Οπότε, βρειτε ενα στορυ και υποστηριξτε το.

Εμας το τιμημα ηταν οτι απο 9μιση-10 που κοιμοταν τοτε εφτασε να κοιμαται στις 11 αλλα δε ξερω κιολας αν ηταν απο αυτο ή απλα θα γινοταν οσο μεγαλωνε.

Καλη επιτυχια!

Ριτάκι μου, νομίζω ότι δεν αρκεί μόνο η κουβέντα - εισαγωγή.

Αυτό το κάνω μήνες τώρα. Αλλά δυστυχώς, δεν φέρνει αποτέλεσμα. Όταν είναι ξύπνια και κεφάτη, συμφωνεί σε όλα, με το που έρχεται όμως η ώρα του ύπνου και της νύστας... Δράμα!

Νομίζω ότι είναι πιο πολύ στο παιδάκι. Ο άντρας π.χ. επειδή ήταν πολύ σιχασιάρης, μια μέρα η μαμά του την πέταξε μέσα στην τουαλέτα. Με το που την είδε εκεί, δεν ήθελε ούτε να την ξανακουμπήσει! Κι ούτε κλάματα, ούτε την ξαναζήτησε!

Μάλλον πρέπει να βρούμε το "κουμπί" σε κάθε παιδάκι.

Εγώ πάντως, δεν την πιέζω, γιατί φοβάμαι μην μου αρχίσει δάχτυλο, κι εκεί να δω πως της το κόβεις! Την λιβανίζω συνέχεια και ελπίζω κάποια στιγμή να πιάσει!

mrdIp3.png

Εμείς κορίτσια πιπίλα δεν έχουμε και το έχω ξαναπεί αυτό. Για την πάνα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία με την άδεια μου αλλά έχουμε εμφανίσει το γιογιό και κάθεται αρκετή ώρα με τα ρούχα. Από τη στιγμή που θα έχω άδεια, και περισσότερο χρόνο μαζί της, θα πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα κάθε πρωί φεύγουμε σαν τους τρελούς τι να προλάβουμε να κάνουμε; Από την άλλη το θεωρώ άχρηστο να γίνεται Σαββατοκύριακο και μεσοβδάμαδα όχι. Θα μπερδευτεί έτσι το παιδί. Τώρα για το μπιμπερό......χμμμ το χρησιμοποιούμε μόνο για το γάλα, βράδυ και πρωί δηλαδή, και θέλει να της το δίνω εγώ αγκαλίτσα. Δεν με χαλάει ρε κορίτσια αυτό. Θα έρθει μια εποχή που θα τα παρακαλάμε να τα πάρουμε αγκαλιά και θα μας λένε όχι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σα πω και ένα ευχάριστο που κακώς δεν το έγραψα από χτες.

Χτες, 15.00, γέννησε μια ξαδερφούλα μου, μια πανέμορφη μπουμπού 3080 γρ. Είμαστε δεύτερα ξαδέρφια από την πλευρά του άντρα αλλά μάλλον αδερφική είναι η σχέση μας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που η ζωή τους χρωστάει πολλά. Ο Τάσος, ο ξαδέρφος μου πριν από 9 χρόνια έχασε και τους 2 γονείς του από καρκίνο (έφυγαν με διαφορά 1,5 χρόνου ο ένας από τον άλλο). :(:(:( Όταν πέθανε η μητέρα του, αυτός ήταν μόλις 23 χρονών, φοιτητής ακόμα, και σε 1,5 χρόνο έφυγε και πατέρας του. :(:(:(:(. Ευτυχώς είχε και έχει δίπλα του έναν καταπληκτικό άνθρωπο, την Ελένη μας. Η Ελένη πάλι, είναι από πολύ μικρή ορφανή από πατέρα. Για πολλά χρόνια ήταν ο Τάσος για την Ελένη και η Ελένη για τον Τάσο...... Τα παιδιά παντρεύτηκαν το 2006 αλλά και στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς τα βρήκαν δύσκολα, αφού η Ελένη μας είχε 2 αποβολές. :(:(:(:( Όλα αυτά πέρασαν όμως ανεπιστρεπεί και από χτες κρατάνε αγκαλιά την κορούλα τους. Μια πανέμορφη μπέμπα, που γεννήθηκε με μαύρο και τόσο μακρύ μαλλί που της κάνεις ήδη κοτσιδάκια. :P:p:p:p:p

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΣΟ.....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Κορίτσια μπείτε σας παρακαλώ για να ευχηθείτε http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1535&referrerid=19288

Θέλω να τους μεταφέρω τη θετική μας ενέργεια και σκέψεις.

Καλησπέρα και από μένα.

Να πω και εγώ ότι ο καιρός μαλλον ξεχαστηκε οτι ειναι καλοκαιρι:twisted::twisted::twisted:

Σας διάβασα στα γρήγορα γιατι εχω και τη ζουζουνα μου εδώ.

Ιωάννα μου να σας ζήσει και να είνια πάντα γερό.

Ευτυχώς που η Αλεξάνδρα το περασε στο πόδι.Τι να σου κανουν μωρε και αυτα με τετοιο καιρό???

Εγώ κοριτσούδια μου σημερα ολη μερα εκτος από το μαγειρεμα δεν εκανατιποτα αλλο.Α δεν μπορω το προηγούμενο σ/κο μου βγήκε ο π*@%ος .Μια χαρα ειναι το σπιτι.

Αρχισα και διαιτα αλλα πολύ πείνα ρε γμτ.Φιλιώ πως αντέχεις ???????

ΚΑλα να περασετε .

Πολλα φιλιά

Μπήκα και εγώ να σας πω μια καλησπέρα μιας και δεν πήγαμε πουθενά. Καλέ τι καιρός είναι αυτός, Σεπτέμβρη μήνα μου θυμίζει σήμερα , καθαρό φθινόπωρο. Τέλος πάντων δεν ξέρω αν φταίει ο καιρός αλλά κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα , είμαι μέσα στα νεύρα και θέλω μόνο να κάθομαι στον καναπέ. Έχω βάλει τον άντρα τώρα και μου μαγειρεύει τη σπεσιαλιτέ του και το μοναδικό φαγητό που ξέρει να κάνει «αυγουλάκια τηγανιτά και πατατούλες» ξέρω έχετε μείνει όλες με το στόμα ανοιχτό και ζηλεύετε γιατί δε νομίζω πως υπάρχει άντρας που το φτιάχνει αυτό το φαγητό αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.

Λαζαρένια μου με το καλό κοπέλα μου να μάθετε τα ευχάριστα τη Δευτέρα, φαντάζομαι πόσο ψυχοφθόρο είναι μέχρι να βγει η ανακοίνωση αλλά κουράγιο έφτασε επιτέλους η μεγάλη ώρα, απλά να είσαστε προετοιμασμένη για όλα θεωρώ πιο σωστό.

Πικουλινάκι με το καλό κοπέλα μου να βαφτίσετε την πριγκίπισσά σας και να τη δείτε όπως επιθυμείτε. Όπως και να ʽναι ο καιρός να το ευχαριστηθείτε όσο τίποτε άλλο.

Φιλάκι με το καλό να κάνετε το τατού , έρωτα βλέπω ο άντρας σου με την κόρη.

Μαρινάκι καλά να περάσετε αν βγείτε για ποτάκι σήμερα, χαρά στην όρεξή σου.

Κυρία Φωτεινή νομίζω ήταν η τέλεια εμπειρία για τη μικρή Φωτεινούλα να κάνει βολτούλα με τη βροχή να πέφτει πάνω της αλλά να μη βρέχεται , νομίζω και ο δικός μου θα τρελαινότανε.

Γιοβαννούλα να σας ζήσει το νέο ανιψάκι και ομολογώ πως συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία του ξαδερφούλη σου και της συζύγου του, ταλαιπωρημένα παιδιά πολύ και μακάρι από εδώ και στο εξής να είναι όλοι γεροί να χαίρονται ο ένας τον άλλον. Η ζουζούνα σου συνήλθε από τον πυρετούλη της ;

Μαελενίτσα τελείωσε η θεραπεία και σταμάτησες την κρέμα ή από μόνη σου; Όπως και να ʽχει είναι θέμα ημερών να φύγουν τα σπυράκια.

Βατραχάκι δεν είχα καταλάβει ότι είχε βγάλει και ο δικός σου σπυράκια βρε κοπέλα μου , ευτυχώς που περάσανε και σε εσάς.

Ριτάκι δυστυχώς και εγώ στο θέμα της πιπίλας και του μπιμπερό θεωρώ ότι σαφώς πρέπει και εμείς να μη το αφήνουμε πολύ αλλά είναι και στο παιδί κατά πόσο θα σου δώσει τα σημάδια ότι είναι έτοιμο για μια τέτοια αλλαγή. Γενικά θεωρώ είναι θέμα χαρακτήρα παιδιού κατά ένα μεγάλο ποσοστό και κατά πόσο δέχονται εύκολα τις αλλαγές στη ζωή τους. Εμένα δυστυχώς το μπιμπερό δε λέει να το αφήσει και το πιο κουφό είναι ότι θέλει να του το κρατάω κιʼ όλας , όσες φορές έχω αποπειραθεί να το βάλω σε ποτηράκι με καλαμάκι (όλη την υπόλοιπη μέρα πίνει με καλαμάκι) δυστυχώς δεν πίνει τίποτα και συν αν αφήσω το χέρι μου νευριάζει και κλαίει. Συνεχίζω όμως ακάθεκτη την προσπάθεια. Τώρα για την πιπίλα του τη δίνω μόνο στον ύπνο δεν μου αρέσει να τον έχω όλη την μέρα με μια πιπίλα στο στόμα αλλά δεν έχω κάνει προσπάθειες να του τη κόψω ακόμα γιατί ξέρω πως οι γιαγιάδες επειδή δεν μπορούν να τον ακούν να κλαίει μόλις βρουν τα δύσκολα τσουπ θα του τη χώσουν , έτσι περιμένω να έρθει η στιγμή που θα είμαι σπίτι και θα ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό το θέμα.

Κωνκων ξέχασα να πω κοπέλα μου από τις 430 τι έκανες ξύπνια , αυπνίες είχες. Νομίζω πως είσαι έτοιμη να γίνεις για 2η φορά μανούλα πάντως αφού αντέχεις να ξυπνάς τέτοιες ώρες , εμένα όμως μη ρωτήσεις γιʼαυτό το θέμα γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω.

Ντελενάκι μπράβο στον γιόκα σου , τέλειο ωράριο άντε να το κρατήσει να ξεκουράζεστε και εσείς λιγάκι.

ΠανΜαρ νωρίς νωρίς πέφτετε για ύπνο , εμείς μετά τις 10 πέφτει ο βαρύμαγκας , δεν θέλει πολύ πίεση σε αυτό το θέμα. Τώρα να φανταστείς γράφω και βλέπει συγχρόνως και το Μπεμπέ Λιλύ (νέος έρωτας) να τραγουδάει.

ΜαΛευτεράκη , έτοιμο το σπίτι , τελειώσατε το βάψιμο;

Καλώς την Σουλίτσα , αφήστε βρε τη δίαιτα και ελάτε να σας κάνω το τραπέζι με τα καλούδια μας.

Ουφφ, σας ζάλισα βραδιάτικα, πάω να του φτιάξω το γάλα και μπορεί να επανέλθω.

φιλιά σε όλες.

Υ.Γ Καλέ τι σεντονάρα είναι αυτή που ξεδίπλωσα πάλι , χαλάλι όμως με τέτοιο καιρό μια χαρά θα ζεσταθούμε.χιχιχιχιχι

Ρε Κίκο, είναι απίστευτα τα μηνύματά σου! Πώς καταφέρνεις και γράφεις κάτι για την κάθε μία από εμάς? Κρατάς σημειώσεις σε χαρτάκι ή τα θυμάσαι απ'έξω?

Στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο (αν σπούδασες) θα πρέπει να ήσουν πολύ καλή και μεθοδική μαθήτρια!

Φιλάκια

mrdIp3.png

ΠανΜαρ νωρίς νωρίς πέφτετε για ύπνο , εμείς μετά τις 10 πέφτει ο βαρύμαγκας , δεν θέλει πολύ πίεση σε αυτό το θέμα. Τώρα να φανταστείς γράφω και βλέπει συγχρόνως και το Μπεμπέ Λιλύ (νέος έρωτας) να τραγουδάει.

Με το που θα δει να ότι άναψαν τα φώτα έξω (στον κήπο ή στο δρόμο), ό,τι κι αν κάνει, νυστάζει δεν νυστάζει, μου ζητάει από μόνη της να πάει για ύπνο! "Βράδυ μαμά. Φώτα άναψαν. Σκοτεινιά! Γάλα μου, κοιμηθώ!"

Τι να κάνω η μάνα? Να της το αρνηθώ? Ούτως ή άλλως, ό,τι ώρα και να κοιμηθεί το βράδυ, την ίδια ώρα ξυπνάει το πρωί. Οπότε έχουμε κι εμείς χρόνο και άνεση να κάτσουμε και να ηρεμήσουμε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Kiko μου γειά σου. Δεν μας συνήθισες να μπαίνεις ΣΚ βρε κορίτσι! Κι έγραψες πάλι!!!!!! Και τι δεν έγραψες!

Τη θεραπεία μου είχαν πει να μην τη συνεχίσω για παραπάνω μέρες, μιας κι έχει κορτιζόνη.

Με μπιμπερό και πιπίλα είμαστε ακριβώς όπως κι εσείς! Και θέλει να του το κρατάω επίσης.

Οσο για το κόλπο που μου είχε πει η Ana μια φορά, δεν έπιασε δυστυχώς.

Πανμαρ με τις κοτούλες κοιμάται η μικρή σου!!! εμείς για να σου δώσω να καταλάβεις ακόμα είμαστε ξύπνιοι! Και όχι ότι θα κοιμηθούμε όλο το βράδυ. Δυο τρεις φορές θα ξυπνήσουμε!

Κέικ πορτοκάλι Φωτεινή μου ε? Δεν είμαι κ πολύ φαν να σου πω, αλλά έφαγα ένα χτες. Κ βόλτα στη βροχή και να μη βρέχεσαι!!!! Πολύ ωραία αίσθηση πρέπει να είναι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ρε Κίκο, είναι απίστευτα τα μηνύματά σου! Πώς καταφέρνεις και γράφεις κάτι για την κάθε μία από εμάς? Κρατάς σημειώσεις σε χαρτάκι ή τα θυμάσαι απ'έξω

χα χα χα χα το ιδιο σκεφτηκα και εγω:):)

μπραβο κικη :):)

λαζαρενια μου δεν κανω διαιτα, απλα προσπαθω :confused::confused: αλλα μονο ενα κιλο εχασα:confused::) ξερεις εκεινο που βρηκατε ;)

Με το που θα δει να ότι άναψαν τα φώτα έξω (στον κήπο ή στο δρόμο), ό,τι κι αν κάνει, νυστάζει δεν νυστάζει, μου ζητάει από μόνη της να πάει για ύπνο! "Βράδυ μαμά. Φώτα άναψαν. Σκοτεινιά! Γάλα μου, κοιμηθώ!"

Τι να κάνω η μάνα? Να της το αρνηθώ? Ούτως ή άλλως, ό,τι ώρα και να κοιμηθεί το βράδυ, την ίδια ώρα ξυπνάει το πρωί. Οπότε έχουμε κι εμείς χρόνο και άνεση να κάτσουμε και να ηρεμήσουμε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Η δικιά μου είναι ακόμα ξύπνια. Τώρα παλεύει ο άνδρας μου να την αποκοιμήσει είπα 20 παραμύθια εγώ, απόκομα, και τώρα συνεχίζει αυτός.

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας.

Τι κανετε κορίτσια μου;;;

Εμάς μόλις κοιμήθηκε η μικρούλα...

Γιοβάννα μου εγώ για να γλυτώνω τα "ατέλιωτα" παραμύθια της λέω ότι θα της πω ένα και μετά της αφήνω το βιβλίο για να 'διαβάσει" μόνη της και εγώ πάω να κάνω δουλειές και θα ξανάρθω οπότε προ κοψίματος πιπίλας αυτό έπιανε μια χαρά... τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα κάθομαι περισσότερη ώρα μαζί της...

Όσο για την πιπίλα εμάς απο 1 χρονών την έπαιρνε μόνο το βράδυ και στο αυτοκίνητο (σε μεγάλες αποστάσεις) αλλά αν δεν την είχε δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί. Επειδή το να την κόψουμε με το μωρό στο σπίτι είναι πάρα πολύ δύσκολο δοκίμασα κάτι που διάβασα στο άλλο φόρουμ... έκοψτην πιπίλα στην άκρη το πρωί πριν ξυπνήσει και την άφησα δίπλα της ότι και καλά την δάγκωσε και της έκοψε κομμάτι..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και Έπιασε!!!!!!! Δεν το περίμενα, την κοιτούσε εντωμεταξύ με τόση αηδία που ούτε καν δοκίμασε να τη βάλει στο στόμα της... όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η ώρα του ύπνου...τη ζήτησε, της την έδωσα, μου την πέταξε στα μούτρα και ... κοιμήθηκε!!!! Εγώ δεν το πίστευα!!!! Βέβαια κοιμάται λίγο πιο δύσκολα και με περισσότερη γκρίνια αλλά μια βδομάδα πέρασε και ελπίζω σιγά σιγά να τα παμε καλύτερα... Όσο για τις γιαγιάδες Ελένη δεν άφησα περιθώρια πέταξα όλες τις πιπίλες και κράτησα ακόμη και τώρα την κομμένη ώστε όταν τη ζητάει επειδή δεν πιστεύει ότι κόπηκε να της την δείχνω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πω πω κορίτσια μάλλον σας έπρηξα...

Ο μικρούλης μου είναι μια χαρά...σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον:D:D

Καλό βράδυ;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ξαναμπήκα πάλι, ο μικρός κοιμήθηκε , η τηλεόραση δεν έχει τίποτα αξιόλογο, εγώ έχω κοιμηθεί το μεσημέρι 2 ώρες και τώρα δεν κλείνει το μάτι και είπα να παρλάρω λίγο.

ΠανΜαρ είμαι γνωστή στο καφέ ως σαρωτής ,γκρέιντερ.:tongue::tongue: , απλά όταν έχω χρόνο και σας διαβάζω όλες έχω καλο μνημονικό και μετά θυμάμαι να σας σχολιάσω, γι'αυτό προσέξτε τι γράφετε γιατί τίποτα δεν ξεφεύγει απο το κικομνημονικό:tongue:.

Μια χαρά πάντως η κορούλα σου , μπράβο σας και είναι πολύ σημαντικό και για εσάς μετά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή ότι άλλο σας ευχαριστεί. Εμάς μπορεί να κοιμάται λίγο αργά μετά τις 10 30 όταν δεν είναι κουρασμένος αλλά το καλό είναι πως τώρα πλέον τον βάζουμε στην κούνια, του λέω παραμυθάκι και φεύγουμε και μπορεί να κάτσει αθόρυβα μόνος του όσο του πάρει μέχρι να αποκοιμηθεί και έτσι μετά έχουμε και εμείς χρόνο για λίγη τιβι.

Ελενάκι πολύ καλή η ιδέα σου για την πιπίλα, δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια , θα κάνω μια προσπάθεια προτού έρθει το άλλο μπεμπέ και παλινδρομήσουμε σε αυτό το θέμα.Μ'αρέσει που λες κι'όλας ότι μας έπρηξες , εγώ τι να πω τότε , μάλλον δεν θα πρέπει να ξαναμπω στην παρέα σας αν έχω ίχνος ντροπής με τόσα που γράφω.:D:D

Γιοβαννούλα μήπως φταίνε τα παραμύθια που της λέτε και την κρατάνε ξύπνια , για διαλέξτε ένα πιο κοιμησιάρικο:):)

Μαελένη τι κόλπο σου είχε πει η Άνα καλέ μπας και το προσπαθήσω και εγώ.

Κυρία Φωτεινή μάλλον επειδή βρέθηκε ο ένοχος που σας έκλεψε το κιλό τώρα δεν τολμάει να ξαναπάρει τίποτα απο φόβο μη τον καταδώσετε.:D

Βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα ακούσατε το μπεμπέ σας. Είμαι στην 16 μισό και ακόμα τζίφος και δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα κάθομαι συνέχεια ακίνητη μπας και πάρω τίποτα είδηση αλλά που. ενώ στον μικρό είμαι σίγουρη πως μετά την 13 τον άκουγα συχνά πυκνά και με έχει πιάσει μια ανησυχία, είναι να βγουν και τα αποτελέσματα του Ατεστ τη Δευτέρα και είμαι κάπως μπορώ να πω πάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...