Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και συνεχίζω: Ρίτα, διαβάζω για τις μεθόδους σου για πάνα, πιπίλα και για τα πάντα κι έχω να πω ότι είσαι μανούλα παιδί μου εσύ, έχεις τον τρόπο σου, πρώτα από όλα πρέπει να έχεις πολύ όρεξη, μπράβο σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συνεχίζω: Ρίτα, διαβάζω για τις μεθόδους σου για πάνα, πιπίλα και για τα πάντα κι έχω να πω ότι είσαι μανούλα παιδί μου εσύ, έχεις τον τρόπο σου, πρώτα από όλα πρέπει να έχεις πολύ όρεξη, μπράβο σου!

Γειά σου βρε Φιλάκι! Μπήκα να δω τι γράψατε και βλέπω τα δικά σου!

Ευτυχώς που υπάρχεις και μας κάνεις επανάληψη να μην ξεχνιόμαστε!

Φιλάκια Φιλάκι μου και μακάρι να πετύχει το tatoo!!! Να μας πει και πόσο πονάει, πάντα το είχα απορία!!!!

Πάω να φάω τα ψαράκια μου!!!!!

Παρεπιπτόντως θεϊκό το last kiss της Ishtar!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ρίτα, διαβάζω για τις μεθόδους σου για πάνα, πιπίλα και για τα πάντα κι έχω να πω ότι είσαι μανούλα παιδί μου εσύ, έχεις τον τρόπο σου, πρώτα από όλα πρέπει να έχεις πολύ όρεξη, μπράβο σου!

Καλε ναι απο ορεξη αλλο τιποτα.....δε με ειδατε?:rolleyes::tongue::tongue:

Χαχαχα λοιπον δεν ειναι μωρε θεμα ορεξης απλα δεν μπορω τις ακραιες αντιδρασεις των παιδιων σχετικα με πανες πιπιλες κτλ ,δεν θελω να τις αντιμετωπισω στο μελλον για αυτο και προσπαθω και προλαμβανω καταστασεις.

Γενικως ημουν σε εγρηγορση με ορισμενα θεματα επειδη εχω ακουσει πολλα απο γνωστους και θεωρησα καλο να ξεμπερδεψουμε γρηγορα και ανωδυνα απο τετοια πραγματα.

Δοξα το Θεο ο Γρηγορης απο μονος του, ζωη να εχει, με τρεχει αρκετα σε πολλα θεματα μην εχουμε και αυτα...χαχα

Σε ευχαριστω για τα καλα λογια παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρϊτα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το ιδιο εύκολο για όλα τα παιδάκια αλλά ούτε για τις μανούλες ειδικά αν δεν είναι όλη την ώρα με τα παιδιά! Από τη μια λέω ευτυχώς που γέννησα νωρίς το 2ο και είμαι σπίτι, οπότε έχουμε απαλλαγεί από μπιμπερό (πιπιλα δεν πήρε καθόλου) και πάνες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν ήταν στον παιδικό πιο πολλές ωρες ή εγώ στη δουλειά την ώρα που ξυπνούσε το πρωί δεν έπαιζε να τα είχαμε καταφέρει! Από Δευτέρα σκέφτομαι να τον στέλνω χωρίς πάνα και σχολείο κι αν τολμάει ας βαρεθεί η δασκάλα να τον πάει τουαλέτα! Πάντως και στο μεσημεριανό ύπνο δεν του τη φοράω και όλο το βράδυ τη βρέχει πολύ λίγο συνήθως ή καθόλου. Κατά τα άλλα σήμερα τριγυρνούσαμε από νωρίς σε ένα εμπορικό με τα ζουζούνια και τη μάνα μου για να αφήσουμε το φοιτητή να διαβάσει. Η μάνα μου τα είδε όλα, γιατί μέσα σε όλα έπρεπε να ψωνίσουμε και από το σούπερ, να θηλάσω, να αλλάξω μπουμπού, να βάλω το Γιώργο για τσίσα άλλες κανά 2 φορές και όλα αυτά με 1 καρότσι και 1 σλίγκ! Το απόγευμα λέμε για παιδότοπο και ΑΝ τα καταφέρουμε θα βγούμε για ποτάκι το βράδυ!

Με τον ύπνο σχετικά καλά τα πάμε και εμείς και συνήθως ξυπνάνε ταυτόχρονα το πρωί, μετά τον 6ο μήνα της μπουμπούς θα αρχίσουν τα πανηγύρια!

Φιλάκι μου αν θέλεις να αποθηλάσεις όντως είναι καλή ευκαιρία να πάει ο μπαμπάς με τη μικρή στο χωριό για λίγες μέρες, αν όμως δε νιώθεις έτοιμη τότε μάλλον πρέπει να το τρενάρεις λίγο ακόμα! Είναι και το θέμα της αλλεργίας, οπότε αν σταματήσετε το θηλασμό τι γάλα θα πίνει η μικρή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

κουκλες τι κανετε?

εδω βρεχει καρεκλοποδαρα, εκει που βρεχει τρελλά, μετα απο λιγο σταματαει, και οταν ερχετε το συννεφο ξανα απο την αρχη.

πήγα βολτα με την Φωτεινη γυρο στις 11.00, και στο δρομο εγινα μουλια:):) ευτυχως εχω παντα το πλαστικο καλυμα και ομπρελλα για το καροτσι και η Φωτεινη ηταν μια χαρά.

το ευχαριστηθηκε κιολας γιατι γελουσε βλεποντας την βροχη να πεφτει επανο στο καλυμα.

αυτος ο καιρος ειναι να εισαι σε ενα σπιτι μροστα στην θαλασσα και να βλεπεις το μεγαλειο της φυσης:) η αγαπουλα μου κοιμαται και ευτυχως σημερα εως τωρα εφαγε καλουτσικα.....το κεικ μου το τιμησε ..πορτοκάλι γευση ειναι μαελενη μου .... και μακαρονακι με τυρι

Καλησπέρα κορίτσια. Που είναι το Καλοκαίρι; :confused::confused::confused: Οέο!!!! Τι θκ@τόκ@ιρος είναι πάλι αυτός;;; :twisted::twisted::twisted:

Η Αλεξάνδρα μου ευτυχώς είναι εντάξει. Χτες το απόγευμα είχε κάποια στιγμή 37,3 και μετά απύρετη. Λέτε να ξεμπερδέψαμε έτσι εύκολα; Δεν είμαστε συνηθισμένοι. Μακάρι.........

Μαρίνα μου χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο κορίτσι μου. Πραγματικά σε χαίρομαι. Φτου σκόρδα σου!!!!!

Φιλάκι ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω, με τις αλλεργίες της Ναταλίας προσέχεις και εσύ τη διατροφή σου ή αυτό δεν την πειράζει;

Βατραχάκι είσαι 2 κιλά κάτω σε 6 μέρες;;; Μπράβο!!! Στη βάφτιση του γιου σου θα είσαι κούκλα.

Deleni έπεσε ο μικρός; Έχασα επεισόδια. Ελπίζω μόνο να μην χτύπησε άσχημα.

Λαζαρένια και μετάθεση να μην πάρετε, δείτε το θετικά, π.χ. γλιτώνετε τα έξοδα μετακόμοισης, και οργανώστε τη ζωή σας για τα επόμενα 2 χρόνια. THINK POSITIVE :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κωνκων μόνη σας θα το βάψετε το σπίτι ? έχουμε πολύ δουλεία ακόμη θέλουμε και την κουζίνα και τις πόρτες .

όσο για πιπίλες και γιογιό όλα έρχονται μην αγχώνεστε το κάθε παιδί θέλει το χρόνο

του

πανμαρ αααααααααα πολύ χρυσοχέρα την σιχαίνομαι την κουζίνα τέλος πάντων

filaki τατου πολύ προχο το στεφάνι σου το βρίσκω αλήθεια θέλεις να αποθηλάσεις άμεσα ? δεν νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός αν απομακρυνθείς από το παιδί σου

ριτα79 η γκουρού μανά για όλα έχει την λύση μπράβο σου που τα κατάφερες τόσο περίφημα σε όλα με το παιδάκι σου ίνδαλμα του καφέ μας ……………!!!

marina28 να τον στείλεις χωρίς πάνα να δεις τι δουλεία θα κάνει στον παιδικό αλήθεια σου ζητά η τον πας εσύ ακόμη?

:tongue::tongue:

Γιοβάννακι πάει, πέρασε έτσι στο πόδι αυτή τη φορά και νομίζω ότι γενικά από εδώ και πέρα με τόσα αντισώματα που έχει πάρει αναγκαστικά το κοριτσάκι σου δε θα αρρωσταίνει τόσο εύκολα και κυρίως θα τα περνάει πιο εύκολα! Το εύχομαι για όλους μας!!!

Ηλιάννα μου δε μου τα λέει, αλλά όταν τον ρωτάω και μου πει όχι τότε το εννοεί, διαφορετικά το σκέφτεται πάντως ναι δε μου λέει, αλλά το πιάνω το υπονοούμενο! Το θετικό είναι ότι τα κάνει είτε όρθιος είτε καθιστός, είτε με κλίση, είτε γιογιό, είτε λεκάνη...όπου λάχει! Πάντως βρε κοπέλα μου μπράβο σας που τα καταφέρατε και βάψατε το σπίτι μόνοι σας με ένα μικράκι στα πόδια σας και άλλο ένα να κλωτσάει από μέσα! Καλά να περάσετε στην αδερφή σου!

κ. Φωτεινή τι καλό φτιάξατε για μεσημέρι και έφαγε η Φωτεινούλα? Εμείς είχαμε πιλαφάκι με ριγανάτο κρέας στην κατσαρόλα και μετά από 3 μέρες αποφάσισε να φάει ο μικρούλης! Τις προηγούμενες μέρες, ό,τι έτρωγε στο σταθμό! Ήταν μάλλον μια γαστρεντερίτιδα που πέρασε ευτυχώς ελαφρά και ετου είχε κοπεί η όρεξη, πάντως τώρα ήμουν πολυ πιο χαλαρή και δεν τον πίεσα καθόλου.

Σας είπα ότι ονειρεύομαι (στον ξύπνιο μου καλέ) σοκολατάκια και γλυκά από τώρα? Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μου έχει κανονικό παγωτό το απόγευμα αλλά επειδή είναι μόλις η 2η μέρα λέω να το αφήσω για άλλη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ήταν μάλλον μια γαστρεντερίτιδα που πέρασε ευτυχώς ελαφρά και ετου είχε κοπεί η όρεξη, πάντως τώρα ήμουν πολυ πιο χαλαρή και δεν τον πίεσα καθόλου.

Καλέ και ο Γώγος αρρώστησε;;; Μιάμιση μέρα δεν μπήκα στο καφέ και γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Περαστικά σας. Πάει πέρασε και αυτό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Δεν έδωσα έκταση γιατί πια έχουμε συνηθίσει! Ξεκίνησε Πέμπτη με 2 φορές διάρροια και εμετό το βράδυ, ένα τριήμερο ανορεξίας και φτιάξαμε μετά! Αυτό να ήταν και εντάξει ήτανσαν να μη συνέβη!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι σήμερα παρόλη την κούραση έχω λιώσει η μάνα! Ο Γωγούλης άρχισε να με φωνάζει μαμά-ΚΑ και το μπαμπά του επίσης μπαμπάκα δεν ξέρω πώς του ήρθε και είναι όλο φιλιά και αγκαλιές (όταν δεν τον πιάνουν τα σπαστικά του και τσιρίζει!:wink:) ενώ θέλει συνέχεια να αγκαλιάζει την αδερφή του και επειδή μας είδε μάλλον εμάς να φιλιόμαστε κάποια στιγμή πάει και τη φιλάει κι αυτή στο στόμα όσο του λέω μη θα την κολλήσεις τίποτα τόσο αυτός! Τον κουρέψαμε κιόλας χτες και έγινε κούκλος, έπαθαν πλάκα στο κομμωτήριο που καθόταν καλύτερα κι από μεγάλος, έσκυψε και κανονικά να του καθαρίσει το σβέρκο! Και η κορούλα μου όμως θέλει όλο χάδια και αγκαλιές! Αν την αφήσεις μόνη της χάθηκες από το κλάμα, αν όμως αρχίσεις τα ζουλήγματα σε αποζημιώνει με κάτι γελλάκια και φωνούλες άλλο πράγμα!!! Κινητικά νομίζω είναι πιο πίσω από το Γιώργο στην ηλικία της, αλλά από νάζι και γέλλια του ρίχνει κανονικά! Εντάξει τελείωσα με το κουκουβίασμα για σήμερα, δουλέψτε με ελεύθερα!:tongue::-D:grin::-D

mGKop3.png60Jvp3.png

κουκουβαγια Μαρινα ....καλα κανεις και κουκουβαηζεις:):)

μαμακα και μανουλα λιωνουν και τα σιδερα:):) ποσο μαλλον μια μανουλα

η πιο γλυκια ηλικια ειναι αυτη τωρα στο ξεκινημα τους, ποσο μαλλον και για εμας τισ γιγιαδο-παπουδες:):)

Αχ κύρια φωτηνει μακάρι να ήταν όλες η γιαγιάδες σαν εσάς επίσης θέλω να σα σπω ότι εγώ έχω καθρεφτι με ξύλο και θέλω να τον διακοσμήσω θα κολισουν πάνω τα υλικά που μου προτείνατε να τελειώσουμε πρώτα με το βάψιμο και μετά σιγά σιγά θα ασχοληθώ και με τον καθρέφτη και θα σας ζαλίζω :D:D:D:D

ΜΑΡΙΝΑΚΙ μου κάπως εστί και εμείς κάποιασ φορές τα λέει κάποιες όχι παντός το προλαβαίνουμε δεν έχουμε ατυχήματα εδώ και μέρες

Όσο για το βάψιμο το κάνουμε πολύ χαλαραααααααααααα

και είναι πολύ σχολαστικός ο άντρας μου δεν με αφήνει να κάνω και πολλά

προχθές για αν μην βάψω

φεύγοντας

πηρέ και τον κουβά με το χρώμα μαζί του

στην δουλεία:twisted::twisted::twisted::twisted: εσκασα .....

το πρωί βάφουμε 4-5ώρες καθημερινά γιατί δουλεύει το απόγευμα και έχω και τις πελάτισσες ενδιάμεσα πάντως δεν είναι τίποτα το βάψιμο τα υπόλοιπα είναι που έχουν μπελά πάω να κάνω κρέπες σιγά σιγά για τα μικρά της αδέρφης μου θα σας διαβάζω και από εκεί από το λαπ τοπ της ανιψιάς μου

:tongue::tongue:

Ηλιαννα μου να με ζαλισεις οσο θελεις κοριτσι μου .... και εγω ζαλιζω την κολλητη μου :) απο εκεινη εχω μαθει πολλα πραγματα, οτι θελεις ειμαι στην διαθεση σου, βγαλε φωτο το ξυλο και στειλτο μου με εμαιλ να το δω, καλη ευκολια με το βαψιμο

Έκλεισα επιτέλους ξενοδοχείο και για τις διακοπές μας και πολύ χαίρομαι! Τελικά θα πάμε στο Βραχάτι και επιφυλάσομαι για του χρόνου για πιο μακρινό προορισμό! Το καλό είναι ότι τελικά το δωμάτιο θα έχει και κουζινάκι και ημιδιατροφή οπότε τα μεσημεράκια κάτι γρήγορο θα κάνω στο Γιώργο!

Άντε την κάνω γλυκές μου, θα τα ξαναπούμε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...