Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παν μαρ φασολάκια το αγαπημένο μου έχεις βάλει και πατατουλες ?

Βάζω απ'όλα! Πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα. Τρεις είμαστε στο σπίτι, ο καθένας τρώει κι από ένα!

Δύο φαγητά έκανες βρε θηρίο...? Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Βατραχάκι μου, σίγουρα δεν έχει ύπνο το μεσημέρι... Ακόμα κοιμάται!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki με τα δικά σας εξανθήματα τι απέγινε? Εφυγαν? Ηταν από το εμβόλιο τελικά? Ολο ξεχνάω να ρωτήσω.

Οπως ξεχνάω να ρωτήσω και τη Lazarenia τι έγινε με τη συνέντευξη με την ασφαλιστική.

Εμείς σήμερα ψαράκια, όπως κάθε Σάββατο.

Vatraxaki καλή επιτυχία με τη δίαιτα :)

Πανμαρ σκούρα τα πράγματα βλέπω. Σίγουρα δεν θα έχει ύπνο το μεσημέρι. Αλλά πως της ήρθε με τα καθαρά σεντόνια να την πέσει για ύπνο!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βάζω απ'όλα! Πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα. Τρεις είμαστε στο σπίτι, ο καθένας τρώει κι από ένα!

Δύο φαγητά έκανες βρε θηρίο...? Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Βατραχάκι μου, σίγουρα δεν έχει ύπνο το μεσημέρι... Ακόμα κοιμάται!

3 μέρες τι να φαει ?

έκανε με κιμά καφεδάκια με δυόσμο που έχω σε γλάστρα

μοσχομύρισε ο τόπος

λίγο σάλτσα κιμά οστε να βράση μακαρόνια αύριο

και 2 μελιτζάνες παυτσακια χωρίς κιμά με σάλταρα ντομάτας και βασιλικό από την γλιστρούλα μου πολύ χαιρομαι πουε χω μυρωδικά φρέσκα λέω να βάλω και μαιδανο και άνηθο

:tongue::tongue:

Vatraxaki με τα δικά σας εξανθήματα τι απέγινε? Εφυγαν? Ηταν από το εμβόλιο τελικά? Ολο ξεχνάω να ρωτήσω.

Οπως ξεχνάω να ρωτήσω και τη Lazarenia τι έγινε με τη συνέντευξη με την ασφαλιστική.

Εμείς σήμερα ψαράκια, όπως κάθε Σάββατο.

Vatraxaki καλή επιτυχία με τη δίαιτα :)

Πανμαρ σκούρα τα πράγματα βλέπω. Σίγουρα δεν θα έχει ύπνο το μεσημέρι. Αλλά πως της ήρθε με τα καθαρά σεντόνια να την πέσει για ύπνο!!!

Δεν σε ξέχασα θα σου στείλω φωτογραφία συγγνώμη

καλημεραααααααααααααααααααααααα:D:D:D

:tongue::tongue:

maeleni μου σ'ευχαριστω!

τα εξανθηαματα εφυγαν μονα τους δεν πηραμε τιποτα τελικα μαλλον κατι τον ειχε πειραξει αλλα δεν ξερω τι.

ριτα θα κανω αυτα τα κρουασανακια

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=924&Itemid=49ον

και θα τα γεμισω με ζαμπον τυρι μαρουλι μπορω να τα φτιαξω απο σημερα και να τα βαλω στην καταψυξη ωμα;και να τα ψησω την αλλη εβδομαδα;

πρεπει να τα αφησω να φουσκωσουν;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

V

Ξέρω κι εγώ! Ίσως είναι και ο καιρός... Αψυχολόγητα αυτά τα πλασματάκια...

mrdIp3.png

3 μέρες τι να φαει ?

έκανε με κιμά καφεδάκια με δυόσμο που έχω σε γλάστρα

μοσχομύρισε ο τόπος

λίγο σάλτσα κιμά οστε να βράση μακαρόνια αύριο

και 2 μελιτζάνες παυτσακια χωρίς κιμά με σάλταρα ντομάτας και βασιλικό από την γλιστρούλα μου πολύ χαιρομαι πουε χω μυρωδικά φρέσκα λέω να βάλω και μαιδανο και άνηθο

Α, ρε χρυσοχέρα! Τυχερός ο άντρας σου. Και μόνο που τα διαβάζω μοσχοβόλησε ο τόπος!

mrdIp3.png

maeleni μου σ'ευχαριστω!

τα εξανθηαματα εφυγαν μονα τους δεν πηραμε τιποτα τελικα μαλλον κατι τον ειχε πειραξει αλλα δεν ξερω τι.

Ευτυχώς που έφυγαν. Περαστικά σας και πάλι. Φυσικά μακάρι να ήξερες από τι ήταν ώστε να το προσέξεις, αλλά......άβυσσος!

Παιδιά αυτή τη στιγμή με τσιμπάει φωνάζοντας αϊ, αϊ και μετά με χαϊδεύει λέγοντας καό καό!!!! Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλοίψω μέλι να γιάνει! Χαχαχαχα!!!

Αντε να έρθει η ώρα να κοιμηθεί να ησυχάσω λιγάκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ θα σκάσω....Πρεπει να έφαγα μόνη μου μισο κιλό γαυρο.

Ειχα φτιαξει και ψαρομπουκίτσες, πατατες τηγανιτές αλλά ο μικρός δεν έφαγε καθόλου. Ολο κόλπα μου κάνει στο φαϊ.

μαμαλευτερακη κεφτεδακια με δυόσμο έχω να κάνω πολύυυυ καιρό! Απο βδομαδα θα μπουνε στο πρόγραμμα. Ακομα το σαλόνι σας έμεινε? Αντε να κάνουμε κ εμεις το πάρτι μας το άλλο Σάββατο και να ξεκινησουμε το βαψιμο.

maeleni μου κ εγω σκεφτομαι να του κόψω τη πιπίλα, αφου με το γιογιο δεν είδαμε χαϊρι να κάνουμε κάτι άλλο.

vatraxaki μου κάθε ποσες ώρες θηλάζεις τον μικρό? Τελικά κράτησες γαλα στη κατάψυξη?

Διαφημίσεις

ναι ελενη μου δεν ξερω συνεχεια γυρναει και με τον παππου του στον μπαξε και ισως κατι να ακουμπησε εκει και να ειχε βγαλει τι να πω δεν ξερω!

Αχ η παιδίατρος έτσι μας είπε, ότι έπιασε κάτι. Η δερματολόγος είπε από τον πυρετό. Πάντως ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχουμε καθαρίσει. Δεν είναι κόκκινα πια, αλλά δεν έχουν φύγει και τελείως. Κρέμα σταμάτησα να βάζω από χτες το βράδυ. Θα το αφήσω έτσι και θα δούμε.

Κωνκων μου τώρα που τον πήγα για ύπνο η πρώτη του δουλειά ήταν να εξασφαλίσει ότι θα πάρει την τιτιλίτσα του (=πιπιλίτσα) και μετά να ξεντυθούμε! Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να του την βγάλω από το στόμα!!!!!

Ακόμα δεν έχει κοιμηθεί πάντως. Τον ακούω που κλωτσάει τα κάγκελα.

ριτα θα κανω αυτα τα κρουασανακια

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=924&Itemid=49ον

και θα τα γεμισω με ζαμπον τυρι μαρουλι μπορω να τα φτιαξω απο σημερα και να τα βαλω στην καταψυξη ωμα;και να τα ψησω την αλλη εβδομαδα;

πρεπει να τα αφησω να φουσκωσουν;

εγω ψημενα τα βαζω καταψυξη αφου φυσικα κρυωσουν καλα τα βαζω σε μια σακουλα και καταψυξη μιολις ξεπαγωσουν ειναι ολοφρεσκα.

Ωμα δεν εχω δοκιμασω να τα καταψυξω φοβαμαι οτι ισως δε σου φουσκωσουν μετα.

Θα ξετρελαθουν ειναι πολυ νοστιμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι κανετε τσουπρες?

Εμεις εχθες ειχαμε κοσμο με παιδακια και φυσαικα παει το καθαρο μου σπιτι χαχα

Μετα ωγηκαμε το βραδυ σε Ιταλικο εστιατοριο αλλα πηραμε και τον μικρο μαζι γιατι η γιαγια μας ειχε παει σε γαμο και εγινε στο μαγαζι Ελληνιοιταλικος πολεμος...χαχα

Ξεσαλωσε το μαναρι μου ,γυρισαμε 12μιση και επιεσε ξερος.

Σημερα με τον σκατοκαιρο πηγαμε παιδοτοπο και τωρα μαζευτηκαμε.

Πικουλινι ολα να πανε καλα!Με το καλο η βαφτιση σας!

Λαζαρενια ευχομαι να ακουσετε τα καλυτερα νεα!!!!

Σχετικα με την πιπιλα να σας πω οτι θελει λιγη κουβεντα- εισαγωγη το θεμα...

Καπου 16 μηνων προσπαθησα να μην του τη δινω αλλα εκανε το χαμο.Ορθιος στην κουνια και τη ζητουσε οποτε εγκατελειψα.

2 μηνες μετα, 18 μηνων, αρχισα να του λεω καθε μερα οτι σε λιγο καιρο θα ερθει ο Αγιος Βασιλης και θα τις δωσουμε για να παρουμε τα δωρα για να τις παει σε αλλα μωρακια./

Με μισοκοιτουσε με ματι καχυποπτο και ανεκφραστος.

Παραμονες πρωτοχρονιας τις βαλαμε σε μια σακουλιτσα και οταν ηρθε ο Αγιος του τις εβαλε μεσα στο σακο ο ιδιος.Εκτοτε δεν τη ξαναζητησε ,ουτε ξαναεβαλε πιπιλα στο στομα του οσες φορες ειδε παιδακια με πιπιλα.

Αν τον ρωτησης σου λεει ''Παππους χοχοχο(=αγιος βασιλης)πηρε ..άλλα μωρα...''

Οτι της πηρε ο Αγιος βασιλης να της δωσει σε αλλα μωρα.

Οπότε, βρειτε ενα στορυ και υποστηριξτε το.

Εμας το τιμημα ηταν οτι απο 9μιση-10 που κοιμοταν τοτε εφτασε να κοιμαται στις 11 αλλα δε ξερω κιολας αν ηταν απο αυτο ή απλα θα γινοταν οσο μεγαλωνε.

Καλη επιτυχια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα γράψει διάφορα αλλά μάλλον...κάπου τα έχασα... Πριν ακόμα σας διαβάσω (κι είμαι πολύ πίσω...) να πω τη συμπαράσταση μου στη Deleni για το πέσιμο του μπέμπη... δεν ξέρω αν το ξαναπόσταρα αυτό... κι αγωνία για τη Lazarenia, τί έγινε κοριτσάκι, είχαμε κανένα νέο;;;

H μικρή κοιμάται κι ο άντρας μου πάει να κάνει τατουάζ... έχω πολύ αγωνία, ελπίζω να κάνει καμιά χοντράδα... Ο Θεός μαζί του... Το όνομα της κόρης του θα γράψει.

Σήμερα το πρωί χουζούρευα στο κρεββάτι και η μικρή πηγαινοερχόταν από το δωμάτιο της στο δωμάτιό μας και έπαιζε. Είμουνα ήσυχη. Και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει "μαμά λερώθηκα". Και ανοίγω τα μάτια μου... Ήταν γεμάτη κακά (χέρια πόδια παντού), είχε πασαλείψει το πάτωμα στο δωμάτιό της, στο δικό μας και στον διάδρομο και είχε σκουπιστεί στα σεντόνια μας και σε κάτι κουκλάκια της. ΧΑΟΣ! Από πού ν' αρχίσω να μαζεύω!
Πωπωπωωωωωωωωω...

Λατρεμένο το χοντρό μπιζέλι, από ημερών της το έβαζα μου φαίνεται, αχ-αχ-αχ, κι όλη η λιλιπούπολη. Τώρα ακούμε Ντενεκεδούπολη αλλά κλαίει με το Μελένιο... αλλά της αρέσει!

πανμαρ, Ολυμπιακός φαντάζομαι, μή μου πεις. Μμμμ, τώρα διαβάζω ότι είσαι βαζελού, άντε, κι ήταν η χρονιά σας φέτος!

Κορίτσια, εγώ, επειδή έχω φοβία με τα αεροπλάνα, τα βλέπω συχνά στο όνειρο μου, οπότε θεωρώ ότι καθαρά ψυχολογικό.

Βίκη μου, σε καταλαβαίνω κοπέλα μου, θυμάσαι τί έπαθε κι ο άντρας μου... Μέχρι να ξαναβρείς δουλειά, βόλτες και κούνιες με την κόρη σου, αυτή είναι η θετική πλευρά!

Κι όμως κορίτσια... αυτό με τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα (κυριώς) που δεν δέχονται παιδιά παίζει πολύ... Υπάρχουν πολλοί περίεργοι... ίσως άλλοι δεν θέλουν να τους χαλάσουν το δωμάτιο, ή να ενοχλούν τους άλλους πελάτες... τί να πεις...

μπορεις να μου πεις τα στοιχεια του ξενοδοχειου που δεν ειναι αποδεκτα τα παιδια?με πμ εννοειται θελω να παρω και εγω και καλα για κρατηση και να τους ξεχ@#ω λιγο.για κατι τετοια τρωγομαι για καυγα.
Σε γουστάρω ρε Βίκη.
εγώ χθες είδα στον ύπνο μου τον Χατζηγιάννη (τραγουδιστή) και είχε πέσει τελείως η φήμη του , είχε έρθει σπίτι μου (ήμουν η μάνατζέρ του) και αργότερα χτύπησε το κουδούνι και ήταν η Θεοδωρίδου και του ζήταγε να της γράψει κανένα τραγούδι αλλά αυτός δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση να γράψει και εγώ προσπαθούσα να τους φιλιώσω.
Α, καλάαααα!

Καλά Σούλα, όντως κάφροι, έχουν το θράσος να το γράφουν και στο site;;;;

Kορίτσια, έχει κάνει καμιά camping με παιδί; Δε θυμάμαι. Ενώ δεν έχω κάνει ποτέ, φέτος ψήνομαι. Μα@#$&ία λέτε;

Μαρίνα τί τραβάς;;; Έχω κουραστεί και μόνο που τα διαβάζω...

pikoulini, κωλόκαιρος έ; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ώς την Παρασκευή, κι εγώ βροχές διάβαζα στο meteo όταν βαφτίζαμε την κόρη μου, κι όλα υπέροχα ήταν!

Κορίτσια εγώ όταν πάω να κάνω αγκαλιές και τούμπες και φιλιά και να κυλιστούμε στο κρεβάτι με τη Ναταλία, μόλις έρθουμε δηλαδή πιο κοντά αμέσως μου λέει "μαμά νάνα" (να θηλάσει), τί να προσπαθώ εγώ να τη γαργαλάω, να τη δαγκώνω, τίποτα, άμα της μπήκε η ιδέα αυτή δεν το ξεχνάει με τίποτα. Γκρρρρρ....

Τί είναι αυτό το Infractions που γράφει σε μερικές από εσάς;

Lazarenia μου λες να είστε στους 2 που θα μετατεθούν;;;

Ρίτα, τί έγινε το βρήκες το ξενοδοχείο των ονείρων μας;;; Ενημέρωσε με μη με ξεχάσεις.

Εμείς διακοπές δεν ξέρω τίποτα... περιμένω να δω πότε θα πάρει άδεια η δασκάλα της Ναταλίας που την εμπιστεύομαι πολύ, να λείψουμε κι εμείς την ίδια περίοδο... Φοβάμαι να την αφήσω με τις άλλες δασκάλες, δεν ξέρω αν έχουν εμπεδώσει το πρόβλημα... πείτε με τρελή, υπερβολική έτσι νιώθω. Για διακοπές είχαμε κάνει τα χαρτιά μας για Εργατική Εστεία, αλλά είμαστε πολύ πλούσιοι και δεν μας δίνουν!!! Τέλος πάντων, για 1000 ευρώ παραπάνω στο εκκαθαριστικό μας δεν τα δικαιούμαστε. Έχει όμως και κάτι εβδομαδιαία προγράμματα η Εργατική Εστεία με συγκεκριμένους προορισμούς και θα ψάξω κι εκεί.

Καλά να περάσετε Stone μου... Σε καταλαβαίνω για τη συγκίνηση του αποχαιρετισμού. Δεν τον έχεις ξαναφήσει; Eγώ την κόρη μου ποτέ. Και μου λέει ο άντρας μου θα την πάρει το καλοκαίρι να πάνε στο χωριό μαζί και τρελένομαι... κι ο θηλασμός;;; Και τί γάλα θα πίνει το παιδί... Θα αποθηλάσει μου λέει, ευκαιρία είναι... Λέτε βρε κορίτσια;...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...