Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μωρέ τη γλυκούλα μου!!!!! Δώσε της μια μεγάλη αγκαλίτσα κι ένα φιλάκι από μένα!

Ο δικός μου ο βαρύμαγκας ούτε σ' αγαπώ θέλει να πει και με το ζόρι καμιά αγκαλιά μας κάνει :(, οπότε φαντάζομαι εσείς οι μανούλες που τα δέχεστε απλώχερα αυτά θα πρέπει να είστε ευτυχισμένες!

αχ θα της δωσω ,θα της δωσω.:-D

η λαζαρενια μου ειναι πολυ αγκαλιτσα και χαδιαρα απο μωρο.ριχνει βεβαια κι απο καμια για να γουσταρει.με λιγα λογια ειναι ενα θυληκο με τα ολα της που λεμε!!

αλλα εγω το ευχαριστιεμαι πολυ ,οταν κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια και χαδακια.οταν με φωναζει μανουλα σάγαπαω ,εκει λιωνω!

ο δικος σου μαελενι ειναι σκληρο αγορι γι αυτο.τις φιλαει για την καλη του τις αγκαλιες!:-D:-D:-D:-D

λαζαρενια δεν μπορω χωρις δουλεια.μ'αρεσει να ειμαι ανεξαρτητη.δεν δικαιουμαι ταμειο.σιγουρα ομως αν δεν βρω κατι συντομα θα γραφτω στον οαεδ.

σε μας ηρθαν εγκρισεις μεσω ασεπ με υπερβολικα μεγαλη μοριοδοτηση στους ανεργους.δηλαδη ολοι εμεις που ειμαστε χρονια εδω(εγω ειμαι απο τον απριλη του 06)ειμαστε ηδη απ'εξω.

αχ βικυ μια απο τα ιδια ειμαι κι εγω.δεν μπορω χωρις δουλεια αλλα.....

επειδη εισαι δυναμικο ατομο και δεν μασας ουτε οικονομικη κριση ουτε τιποτα,ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις!

Ναι του δινω γαλα κατι τις 9μιση και πεφτει κατα τις 10 και μιση (ασχετο ποτε θα κοιμηθει...χαχα)αφου πρωτα εχει παει τουαλετα.

Εγω οσο του φρουσα πανα βρεγμενος ξυπναγε ακομα και αν ειχε φωναξει μια φορα για τσισα τη νυχτα.

Για το βραδινο:

Πολλοι λενε να περιμενεις να ειναι στεγνο και μετα τη βγαζεις και πολλοι να τη βγαλεις μια και εξω και ας βραχει το βραδυ καποιες φορες...

Το πρωτο το βρισκω πιο λογικο αλλα τελικα καταλαβα οτι με την πανα ο Γρηγορης τεμπελιαζε.Μια φορα βραχηκε και δεν το ξαναεκανε μεχρι στιγμης.

ναι συμφωνω κι εγω.νομιζω οτι το δευτερο ειναι καλυτερο σαν λυση γιατι ετσι θα καταλαβει να κρατιεται και την νυχτα.

μπραβο στον γρηγορακη!

Αχ λαζαρενια μου λιωνωωωωω! Θέλω κ εγώ.:D

Ο Κωνσταντίνος ούτε μαμα δεν λεει ακόμα. Οταν τον ρωτάω ποια είμαι εγω μου λέει "πα", αλλα δεν με φωναζει όπως φωνάζει όλη μερα τον μπαμπά του, αντε βρες άκρη.

Οσο για το όνειρο σου υπερπαραγωγη! Αεροπλάνο, Ψωμιάδης...:mrgreen:

θα σου τα κανει κι εσενα κωνκωνακι μου!θα σου τα κανει και θα τα παει ολα!απλα τα κοριτσακια ειναι πιο χαδιαρικα απο φυση!

για το ονειρο τι να πω...μακαρι να ειναι για καλο!!!

Κων κων μου την περνω 1 φορα στις 15 και μου κοστιζει 30-35 ευρω(τα κανει ολααα).

Αν την παρω και για σιδερο 1 φορα στις τοσες περνει 6 ευρω την ωρα.

Προ Γρηγορη ουτε εγω ειχα παρει ποτε απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης και μετα ξεκινησα να την περνω 1 φορα στις 15.

πολυ καλα περνει ριτα.εδω ειναι πανακριβες παντως που ειχα ρωτησει μια φορα,αλλα δεν με περνει για τετοια....:roll:

Κορίτσια εχω λιώσει στο ψάξιμο για ξενοδοχείο να την κοπανήσω λίγες μερες με τη μικρή και εχουν σπάσει τα νευρα μου.

Το ενα δεν ειχει διαθεσιμα δωματια οταν το θελω , το αλλο πανακριβο και ενα που βρήκα και μου αρεσε παρα πολύ πεταει ενα "τα παιδια δεν ειναι αποδεκτα" και μου γύρισε το ματακι μου.

Βασικα ψάχνω Χαλκιδικη ή Πιερία για να ειμαστε κοντα.ΟΥΦ!

αν ειναι δυνατον!!!!τι ξενοδοχειο ειναι αυτο?ομοφυλοφιλων και θελουν ησυχια???????

μπορεις να μου πεις τα στοιχεια του ξενοδοχειου που δεν ειναι αποδεκτα τα παιδια?με πμ εννοειται θελω να παρω και εγω και καλα για κρατηση και να τους ξεχ@#ω λιγο.για κατι τετοια τρωγομαι για καυγα.

κι εγω κι εγω γουσταρω βικυ για κατι τετοια!!!

Λαζαρένια πολύ γλυκιά η κορούλα σου ,εγώ δυστυχώς δεν τα έχω αυτά με τον δικό μου , είναι βαρύμαγκας όπως της Μαελένης για να μας αγκαλιάσει πρέπει να έχει κάνει καμια κουτσουκέλα και θα έρθει για να μας καλοπιάσει ο σκατούλης.

ειναι ειναι η ζουζουνα μου.κι ερχεται και με φιλαει σε ανυποπτο χρονο στα ποδια!!λιωνωωωωωω

καλα τι αντρες αλα βαρυ ειναι αυτοι καλε??????

πρεπει να τους γνωρισω!

αλλα και το ονειρο σου βρε κικο μου?πολυ καλλιτεχνικο ετσι?

Οσο για το εν λόγω ξενοδοχείο στο site τους το γράφουν έτσι:

Τα παιδιά δεν επιτρέπεται να διαμείνουν στο ξενοδοχείο μας.

Δεν υπάρχουν επιπλέον κρεβάτια διαθέσιμα .

Δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο.

Εγώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία αλλα αξίζει να ασχοληθείς με τετοιυς καφρους??

ε!δεν παμε καλα!

οκ κυριε !θα τα μπαρκαρω απο εξω και θα τα δεσω με ενα λουρι για να μην φυγουν κιολας!ευχαριτημενος?????????

κοριτσια οι μεταθεσεις εχουνε βγει.εχουν ερθει,απλα δεν εχουν ανακοινωθει ακομη.δευτερα θα μαθουμε σιγουρα!

εχω πολυ αγωνια να μαθω ποιος θα ειναι ο τυχερος....ολοι εδω ειναι μες το αγχος και ειδικα οι γυναικες!

ολες θελουν να φυγουν,μαχη θα γινει!

εαν ειμαστε εμεις οι τυχεροι,με σκορδα θα κυκλοφορουμε!!!:roll::roll::roll:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με ποια λογικη απαγορευονται τα παιδια???

Εχω φριξει...μη λετε άλλα γιατι φουντωνω και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια....

Και τι ειναι τα παιδια ? βαλιτσα να τα αφησεις σπιτι?

Καλα σοβαρα τωρα επιτρεπεται αυτο?

Που αλλου γινεται τετοιο πραγμα εκτος απο το καζινο?Δεν εχω ξανακουσει τετοια βλακεια....

κοιτα εδω σε ενα μερος του νησιου ,παραθεριζουν λεσβειες.ειναι καποια ξενοδοχεια εδω που δεν δεχονται οικογενειες ουτε και παιδια.

εγω περυσι που εψαχνα ξενοδοχειο μου το λεγανε στα ισια.

ετσι το δεχομαι γιατι δεν θελω να παω σε τετοιο ξενοδοχειο.ισως να ειναι τετοιου ειδος ξενοδοχειο ,γιατι δεν παει αλλου το μυαλο μου!δεν εχει λογικη!

1654096yn4fep17z7.gif

παντως εγω οποτε βλεπω αεροπλανο να πεφτει,γινεται και στην πραγματικοτητα.δεν θα ξεχασω ποτε το ονειρο που ειδα το βραδυ πριν πεσει το ηλιος.και απο τοτε αν θυμαστε καθε μερα για αρκετες μερες επεφταν το ενα πισω απο το αλλο.καθε βραδυ εβλεπα να πεφτουν στο ονειρο μου.

το ιδιο παθαινω και για τους σεισμους

αχ βρε βικυ ολο μα%$^ς βλεπεις ...κανενα ονειρο να κερδισουμε το λοττο δεν βλεπεις:):)

κουκλες τι κανετε? δεν σας διαβασα ολες γιατι απο το πρωι κυνηγούσα την πεταλουδιτσα μου για να φαει:):) μια και θα εχω την Φωτεινουλα αυριο ειπα να στρωθω για καμια δουλιτσα ... αλλα παλι θα τα παρατησω σε λιγο για να παω στην πισινουλα μου

deleni μου τι ηταν αυτο που παθατε καλε?? πω πω πω τρομος :roll::confused: ευτυχως που ειναι καλα ο καημενούλης.

βατραχακι θα συμφωνησω με την κικητσα αν θυμαμαι καλα για το κεικ το χρωματιστο, με απωθει το ολο θεαμα

πετρουλα να περασετε καλα στο ταξιδακι σας

θα επανερθω το βραδυ

γιοβανα μου περαστικα στην αλεξανδρα ,κοπελα μου.ευχομαι να ειναι και τα τελευταια γιατι πραγματικα φετος ταλαιπωρηθηκατε πολυ.σε ειδα και στον υπνο μου μωρε.........

οι μεταθεσεις βγηκανε σημερα αλλα δεν ανακοινωθηκανε ακομη.

2 ατομα μονο θα φυγουν απο τα 20 που ειναι μεσα.

ετσι ειπανε τουλαχιστον.

κι επειδη τα χρονια που θα ερθουν δυσκολα ,δυσκολα να φυγουμε τα επομενα χρονια.

οτι ειναι ας γινει για καλο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Άργησα λίγο αλά στης έστειλα ιωαννα πες μου αν ήρθαν

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ μακάρι αν είστε εσείς οι τυχεροι της μετάθεσης και θα σου στείλω εγω αρμάθα σκόρδα πως είσαι καλύτερα τι έγινα με το θέμα παιδικός?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

... παραγγελνω ενα τοστ με τυρι (δεν βαζω αλλαντικα στο παιδι)γουρλωνει τα ματια ο υπαλληλος ...και μου λεει κυρια μονο με κασερι εχουμε !!!το τι γελιο εκανα !!!μαλλον για τυρι θα νομιζε οτι ελεγα φετα!!

Πω πω ρε παιδί μου τί είστε εσείς οι Αθηναίοι!:lol: Το τυρί είναι η φέτα και ολα τα κίτρινα είναι κασερια. Και οταν λεμε "εφαγα μια φέτα με μερέντα" εννοούμε φετα απο ψωμί. Για να μη σχολιάσω το "καλαμάκι".....:mrgreen:Πλάκα κάνω ετσι?

Οσο για τις κοπελες που σας βοηθάνε στο σπιτι μια χαρα μου ακουγετε. Αλλά θα προλάβει σε 4 ωρες να μου κάνει κάτι? Γιατι παραπάνω δεν μπορω να αφησω τον μικρό στο σχολείο. Θα το ψάξω κ εγώ.

κικο μου βλέπω και τα δικά σου όνειρα υπερπαραγωγή! Αντε και εις ανωτερα!

οτι ειναι ας γινει για καλο!!!

Λαζαρενια μου ακριβως οπως τα λες! Ποτέ δεν ξέρεις..... Κάθε εμποδιο για καλό δεν λένε? Κάτι θα ξερουν! Και καλα τωρα κανεις δεν μπορεί να δει τις μεταθεσεις νωρίτερα? Αφου έχουν έρθει...

giovanna μου περαστικά σας. Μάλλον καμια ίωση θα είναι, δεν νομίζω τα δόντια να κάνουν τοσο πυρετό.

Γιοβαννα μου περαστικα σας κι εγω λεω μαλλον ιωση ειναι κι οχι δοντια ευχομαι αυριο να εισατε καλα!

Ηλιανα τι κανει ο μικρος ειχε τελικα πυρετο η σου φανηκε;

Μαρινα καλο φαινετε το ξενοδοχειο 200 ευρω η βραδια εχει;

ξεκινησες διαιτα η απο δευτερα;

οσο για το κεικ με πεισατε δεν θα το κανω θα κανω ενα αλμυρο που θα το τιμησουν σχεδον ολοι :mrgreen:

Λαζαρενια μου ευχομαι να εισαστε εσεις ενας απο τους δυο που θα φυγουν :wink:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λαζαρένια μου μόνο που διάβασα για τους σπασμούς ανατρίχιασα ολόκληρη. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Ήταν μιά πολύ άσχημη εμπειρία που ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω...φρικάρω!

πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα που γράψατε!

m57Zp2.png

Γιοβάννα μου περαστικά στο κοριτσάκι σου...ουφ!

πικουλίνα μου πρίν είδα καιρό και είδα ότι θα έχει καλό καιρό την Κυριακή...μην μου το χαλάς τώρα γιατι την Κυριακή θα έχουμε το πάρτι στο χωριό!

m57Zp2.png

Επισης Μαρινα αν δε σε πειραζει να εισαι 2,5-3 ωρες απο Αθηνα θα ξαναπροτεινω τη Ζαχαρω, η ιδανκοτερη παραλια για παιδια.Αν θες σου λεω και καλο διχωρο ξενοδοχειο.

Ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα μου που με σκέφτηκες αλλά αυτό που θα καθορίσει την επιλογή μας είναι 1. δίχωρο 2.κοντά στη θάλασσα (με τα πόδια) 3. Προσανατολιζόμαστε όμως σε μεγάλο ξενοδοχείο ώστε από το αργότερο 12 που θα μαζευόμαστε μέχρι 4 να έχει κάτι να κάνει ο μικρός, όπως και το βράδυ καλό θα είναι να έχει κάποιες εκδηλώσεις μέσα το ξενοδοχείο ώστε να μπορώ να θηλάζω τη μπουμπού που εκείνη την ώρα θέλει απόλυτη ηρεμία να κοιμάται στο καρότσι και να πηγαίνουμε μετά να βρούμε τους άλλου! Το βοτσαλάκι δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά νομίζω συμβιβάζομαι μιας και δεν έχω βρει κάτι που να πληροί τα υπόλοιπα κριτήρια και να μην είναι πάνω από 1600ευράκια!

Πετρούλα να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε!

Γιοβάννα μου ας είναι πια το τελευταίο για την Αλεξάνδρα σου, κρίμα το παιδάκι ταλαιπωρήθηκε πολύ τελευταία!

Βατραχουλα μου ακόμα κι εγώ η σούπερ γλυκατζού δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με το πόλυ χρώμα που έχει το κεκάκι! Σίγουρα το αλμυρό θα έχει μεγάλη επιτυχία! Όσο για δίαιτα ξεκίνησα σήμερα πρώτη μέρα, μου έχει πολλά φρούτα και δεν τρελαίνομαι αλλά πρέπει! Εσύ πότε ξεκινάς? Πόσα κιλά έχεις ως στόχο?

Λαζαρένια μακάρι να είστε ΟΙ τυχεροί!!!!

Πικουλίνα για Σάββατο είπαν χάλια, Κυριακή καλύτερος καιρός! Όπως και να ΄χε όμως θα περάσετε τέλεια μην αγχώνεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Άργησα λίγο αλά στης έστειλα ιωαννα πες μου αν ήρθαν

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ μακάρι αν είστε εσείς οι τυχεροι της μετάθεσης και θα σου στείλω εγω αρμάθα σκόρδα πως είσαι καλύτερα τι έγινα με το θέμα παιδικός?

ηλιανα μου ,εβαλες εδω φωτο και δεν τις ειδα????

ολοκληρη σκορδαλια να στειλεις!με το θεμα παιδικου ολα τα εχω ετοιμα ,μονο χαρτι οτι εργαζομαι δεν εχω.σκεφτηκα να παω οαεδ και να ρωτησω αν μπορουν να κανουν κατι.λεμε τωρα........

Πω πω ρε παιδί μου τί είστε εσείς οι Αθηναίοι!:lol: Το τυρί είναι η φέτα και ολα τα κίτρινα είναι κασερια. Και οταν λεμε "εφαγα μια φέτα με μερέντα" εννοούμε φετα απο ψωμί. Για να μη σχολιάσω το "καλαμάκι".....:mrgreen:Πλάκα κάνω ετσι?

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Λαζαρενια μου ακριβως οπως τα λες! Ποτέ δεν ξέρεις..... Κάθε εμποδιο για καλό δεν λένε? Κάτι θα ξερουν! Και καλα τωρα κανεις δεν μπορεί να δει τις μεταθεσεις νωρίτερα? Αφου έχουν έρθει...

ναι κωνκων καθε εμποδιο για καλο.....

οχι δεν μπορουνε.τι να πω βρε κουκλα μου,μας εχουν σκασει φετος!αλλες μανουλες δεν ξερουν που?θα γραψουν τα παιδια τους σχολειο.

τι θα κανουν με τις δουλειες τους!αστα φετος πολυ ταλαιπωρια!

εσυ καλα εισαι?

Λαζαρενια μου ευχομαι να εισαστε εσεις ενας απο τους δυο που θα φυγουν :wink:

μακαρι τι να πω......ολα να πανε δεξια.

το ματι ακομη παιζει.........τι θα δω ρε γμτο!

Λαζαρένια μου μόνο που διάβασα για τους σπασμούς ανατρίχιασα ολόκληρη. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Ήταν μιά πολύ άσχημη εμπειρία που ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω...φρικάρω!

πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα που γράψατε!

σαρδελινα μου δεν ηθελα να το αναφερω γι αυτον τον λογο ,αλλα απο την αλλη ημουν τοσο στεναχωρημενη χθες που καταλαβα ποσο σοβαρο ηταν αυτο που περασατε!

το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο κοριτσακι το εχει ξαναπαθει ερυσι και της ειπανε (της μαμας)να εχει ενα φαρμακο(δεν ξερω ποιο) σπιτι αλλα το αμελησε!

οταν μου περιεγραφε την κατασταση του παιδιου......αστα!

τωρα ομως περασε ,κι ολα καλα ετσι κουκλα?

Λαζαρένια μακάρι να είστε ΟΙ τυχεροί!!!!

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι μαρινακι ,γιατι πιστευω φετος οτι θα ναι καθαρα τυχη,απο αποψη οτι κανεις δεν ξερει τι θα γινει απο εδω και περα.

τα χουνε κανει σκ@τ@ παντου!

καλα να περασετε στις διακοπουλες σας και να σας μεινουν αξεχαστες!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Δεμ πρόλαβα να γράψω απο το πρωί...

Ομικρούλης μας είναι καλά, κάναμε και εμβολιάκι και είναι αισιως 7130!!!!! Δεν τρώει πολύ, κάνει 5-6 γεύματα πλέον, το τελευταίο στις 10.30 και το επόμενο στις 7 το πρωί και φοβόμουν ότι δεν είχε παρει πολύ αλλά ο κάλός μου πηρε 940γρ!!!!:D:D:D

Λαζαρένια μακάρι να πάρετε τη μετάθεση στο εύχομαι με όλη την καρδιά μου...

Γιοβάννα μου περαστικά σας...Αμάν πια, ταλαιπωρήθηκε πολύ το κοριτσάκι σου φέτος..:roll:

Σαρδελάκι μου νομιζω ότι απο την κυριακή βελτιώνεται ο καιρός...;)

Είμαι πτωμα κορίτσια, πάω να ξαπλώσω...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Mπήκα και εγω να διαβασω τα τελευταια νεα και να σας ευχηθω ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!!

Πήγαμε με τον μικρο στον παιδοτοπο και τωρα που τον αφησαμε στην μαμα μου μας σφιχταγκαλιασε και τους δυο και μονολογουσε καθως φευγαμε "γεια μαμα, γεια μπαμπααα!!!νανασης γιαγια παππου" συγκινηθηκα και η μαμα μου αρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει..

Ιωάννα ευχομαι να ειναι απο τα δοντακια της και οχι απο καποια ίωση..Συντομα να ηρεμησετε και να μην ξανακανει πυρετό

Βατραχακι, ναι το μαγουλο του ειναι πρισμενο απο το παλιοκουνουπο, ειχε και στο ματακι αλλα εκεινο περασε..βαζουμε την fucicort

Πικουλίνα καλά να περασετε στη βαφτιση!!Μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι τελεια και ο καιρος συμμαχος, να την χαίρεστε!!!

Λαζαρένια ευχομαι και εγω με τη σειρα μου αυτη η Δευτερα να σας φερει ευχαριστες ειδησεις και αν όχι δεν θα σκασουμε κιολας, ε;;;Σιγααααα

Μαρινα ευχομαι και εσυ να βρεις συντομα κατι να σε καλύπτει και ασε και τπτ απ'έξω όπως λές (πχ οι αμμουδερες παραλίες) γιατι όλο το πακετο δυσκολα θα το βρεις..Περναει και ο καιρος και καλά θα κανεις εφοσον κατι σε καλύπτει κατα 70-80% να κανεις εστω μια κρατηση και μετα συνεχιζεις πιο ηρεμη την ερευνα μεχρι τουλάχιστον να καταθεσεις την προκαταβολή

Να εχετε ολες ενα ομορφο Σαβ/κο, θα τα πουμε την Δευτερα.Φιλια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάνα έλαβα τις φωτογραφίες σας και σε ευχαριστώ πολύ. Είστε και οι δύο κούκλοι και η τούρτα τέλεια.

Σαρδελάκι χρόνια πολλά για τον Αστέρη σου.......αν και καθυστερημένα :oops::oops:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μανούλες καλησπέρα

πετρούλα μου καλό ταξίδι να έχεις και πρόσεχε εγκύουλα εισαι

Ιωάννα μου οκ για τις φωτο ……….

Αχ η τούρτα περά από όμορφη ήταν και πεντανοστιμουλα

Λαζαρενια δεν μπορεί κάποιος εργοδότης

να σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ν 105 ότι εργάζεσαι ?

δεν μπορείς αν κανείς μια υπεύθυνη δήλωση ότι καθαρίζεις σπίτια ?

από πάνω η αλβανίδα αυτό έκανε

και της δεχτήκαν την αίτηση

δεν μπορούσε να βρει και αυτήν χαρτί εργοδότη

δεν ήξερε και καλά ελληνικά και την βοηθησα

μια χαρά της την δεχτήκαν

αφού το λέει ξεκάθαρα η εγκύκλιος ότι μπορείς αν κάνεις υπεύθυνη δήλωση

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...