Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς σήμερα θα φάμε την φακή που ήθελα να κάνω από χθες.

Και για αύριο κανόνισα κιόλας...θα κάνω σνίτσελ και θα βράσω και μπρόκολα σαλάτα και τέλεια. Του Αστέρη αύριο θα του κάνω το ψαράκι του! Πεσκανδρίτσα...όλα τα λεφτά!

m57Zp2.png

Ααααα.....Οταν πηγα να πάρω τον Ανασταση μου είπε η πεθερα μου πως εφαγε μια μεγαλη μπανανα. Μολις τον αγκαλιασα και τον φίλησα μου μυρισε και τυρι και λέω "ποιο ποντικακι εφαγε και τυρακιιιι;;;;" και εκεινη εμεινε..:shock: και συμπληρώνω "γατα η μαμα εεε Αναστάση;;;" και μου λεει εκεινη "οχι βρε η προγιαγια του εδωσε μια σταλια κασερακι.."

ενταξει -πταίσμα- είπα "καλά έκανε".....

Δεν κοιμηθηκε λεπτό, τώρα παίζει και σε ενα τεταρτακι θα φαει..οποτε μεχρι εδώ όλα καλά....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να σας κανω τωρα και ενα υπολογισμο τι λεφτα εχω χαλασει σε γιατρους απο τον Οκτωβριο

5 επισκεψεις Οκτωβριο Χ 50 = 250

Φαρμακειο Οκτωβριου 120

4 επισκεψεις Νοεμβριου Χ 50 = 200

Φαρμακειο Νοεμβριου 160

φαρμακειο Δεκεμβριου 20

Συνολο 750 ευρω

Δεν θελω να φαινομαι τσιγγουνα αλλα να τον παω ξανα τον Χρηστακη για 2 λεπτα και να μου φυγουν παλι 50 ευρω αρχιζω και δυσχαιρενομαι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

συμφωνώ απόλυτα...γενικά κάτω από τον χρόνο μου είναι αδύνατον να το πιστέψω αν δεν το δω...κι ειδικά ένα μωράκι 4 μηνών που ακόμη δεν κάθεται δηλ. δεν στηρίζει την μέση του! :confused:

Τι να πω εγώ ακόμα δε διάβασα το πόστ αλλά το πιστεύω γιατί κι εμείς 7 μηνών ήμαστε όταν ξεκίνησε, μόλις άρχισε να κάθεται! Πιο πριν όμως ήξερα πάντα πότε θα τα κάνει και ανοίγαμε την πάνα και λέγαμε τσισσσσ ή σφιγγόμασταν κι εμείς και έκανε τσίσα ή κακά! Τι να πω με το καλό θα δοκιμάσω και στη μπουμπού μετά το 6μηνο κι αν πετύχει όπως στο Γώγο θα σας φωνάξω να το δείτε!;) Θυμάμαι και στις διακοπές που μόλις είχε χρονίσει ο μικρός και κουβαλούσαμε το γιογιό στην παραλία μας κοιτουσαν όλοι έτσι :shock:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να σας κανω τωρα και ενα υπολογισμο τι λεφτα εχω χαλασει σε γιατρους απο τον Οκτωβριο

5 επισκεψεις Οκτωβριο Χ 50 = 250

Φαρμακειο Οκτωβριου 120

4 επισκεψεις Νοεμβριου Χ 50 = 200

Φαρμακειο Νοεμβριου 160

φαρμακειο Δεκεμβριου 20

Συνολο 750 ευρω

Δεν θελω να φαινομαι τσιγγουνα αλλα να τον παω ξανα τον Χρηστακη για 2 λεπτα και να μου φυγουν παλι 50 ευρω αρχιζω και δυσχαιρενομαι ...

joa μου ειναι αρκετα τα χρηματα γιατι δεν κοιτας κανενα καλο γιατρο με το ταμειο σου να μην πληρωνεις επισκεψη;

και ρε κοριτσια ολοι 50 ευρω παιρνουν εκει;εδω 30ευρω ειναι η επισκεψη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ααααα.....Οταν πηγα να πάρω τον Ανασταση μου είπε η πεθερα μου πως εφαγε μια μεγαλη μπανανα. Μολις τον αγκαλιασα και τον φίλησα μου μυρισε και τυρι και λέω "ποιο ποντικακι εφαγε και τυρακιιιι;;;;" και εκεινη εμεινε..:shock: και συμπληρώνω "γατα η μαμα εεε Αναστάση;;;" και μου λεει εκεινη "οχι βρε η προγιαγια του εδωσε μια σταλια κασερακι.."

ενταξει -πταίσμα- είπα "καλά έκανε".....

Δεν κοιμηθηκε λεπτό, τώρα παίζει και σε ενα τεταρτακι θα φαει..οποτε μεχρι εδώ όλα καλά....

Τελεια ως εδω!!

Αντε να δουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το ταμειο ειναι το ικα ...οποτε ....

στο ιατρειο παιρνει 30 ευρω αλλα συνηθως την φωναζουμε σπιτι μιας και ο ανδρας μου σχολαει αργα και δεν προλαβαινουμε να τον παμε..(κοιμαται νωρις ο μικρος..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πολλα Ιωαννα οντως και εχετε και το σταθμο...

Αληθεια στο δικο σας σταθμο εχει γιατρο μια φορα την εβδομαδα?

Η Βουλα ξερεις μου ελεγε οτι καθε τριτη εχει γιατρο στο σταθμο και ετσι προλαβαινει πολλες ιωσεις και ωτιτιδες κτλ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λοιπον το δοκιμασα και αυτο ...

εκλεισα ραντεβου στο ικα , και πηγα τα κουπονια απο τα φαρμακα η μια γιατρος μου ειπε οτι απο την στιγμη που δεν το εξετασε δεν μπορει να τα γραψει

και για να καταλαβεις στις 20/11 ξαναεκλεισα ραντεβου και το πρωτο διαθεσιμο ειναι στις 10/12 στο οποιο θα παει και τον χρηστο για εξεταση να τον δει και ενας αλλος γιατρος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχα Βατραχακι ναι η δικια μου 60 περνει στο σπιτι και 40 στο ιατρειο.

Η δε παθολογος προχθες για να δει το λαιμο του ανδρα μου με ενα ξυλακι και απλα να τον ακροαστει (ουτε 5 λεπτα)

55 ευρω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...