Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι καλά λόγια γιατί τι έγινε ?

τι τους έταξες καλέ παγωτά ?

Πως είσαι κούκλα μου πως είναι το ποδαράκι σου ?

είμαι λίγο στο άλλο φόρουμ είχα κάτι αγκαλιές και πούλησα κάποια πράγματα μου και πρέπει να κλειδώσω

κατσε να τα πουμε :D:D:D:D μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ειδαν τις φωτο σου!

εγω εδω το ποδι λιγο ποναει οταν το ζοριζω αλλα θα κανω υπομονη και μετα το καλοκαιρι παμε για επεμβαση!

δεν θα κατσω τα λεμε αλλη ωρα παω λιγο να κανω την κουζινα πριν ξυπνησουν!

000203F8.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ααααααααααααααααααααα για τισ φωτο .................!!!

οκ κούκλα πήγαινε και ξεκουράσου δεν θέλουν ζόρισμα αυτά άντε θα τα πούμε φιλία και σε ευχαριστώ που έκανες τον κόπο και ανέβασες τις φωτογραφίες μου

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

ο γιος μου………..???????

ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?

(μα σε ποιον μοιάζει ??

καί εχει τέτοια ομορφιά?

σε ποιον μοιάζει ?)

ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ …!!!!

ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ …!!!!!

ΕΔΩ Η ΜΑΝΑ ΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΟΥ

Σας διαβάζω οταν με αφήνουν τα παιδιά μου που έχουν πάθει και τα δύο τρομερή γκρινίτιδα, τι να σου κάνουν κι αυτά είναι αρρωστούτσικα βέβαια, αλλά μερικές στιγμές με τραβάει ο Γιώργος από το ένα χέρι και στο άλλο έχω τη μπουμπού να σκουζει και ζούμε ονειρικές στιγμές! Το μεσημέρι κατχέθτηκε η μικρή,. λερώσαμε τα πάντα, κι ο Γωγουλης ήθελε να την παρατήσω στη μπανιέρα να παίξω μαζί του! Αφού δεν τη σαβουρντίσαμε πουθενά καλά είναι (για τη μπεμπα λέω)!

Δε θυμάμαι τίποτα από αυτά που διάβασα για να σχολιασω αφού διαβάζω με άπειρα διαλείμματα!

τρελάθηκα με το ξενοδοχείο που δε δέχεται παιδιά, τι άλλο να πω...Κάπου διάβαζα για ένα άλλο που είναι οικογενειακό και καλά και ιδανικό για..ομοφυλόφιλου! Πώς συνδέονται τώρα αυτά...

Αυτό πώς σας φαίνεται http://www.alkyonhotel.gr? Βρήκα δίχωρο με ημιδιατροφή στα 200 ευρώ περίπου για το διάστημα που μας ενδιαφέρει, όμως η θάλασσα είναι στα 80μ. έχετε ιδέα τι παίζει από εκεί αν είναι καλή η θάλασσα? Επίσης γράφει για εσωτερικό (για τις ώρες με πολύ ήλιο) και εξωτερικό παιδότοπο, αλλά φώτο δε βλέπω καθαρά! Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω λέω να κλείσω αυτό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι στο Βραχατι παω συνεχεια εχουμε φιλους εκει.

Ιδανικο μερος για παιδια,ταβερνες ,παιδοτοπους,παιδικες χαρες,ζωη,καφετεριες παραθαλασσιες σουπερ!!!!! αλλά η θαλασα ειναι με μεγαλο βοτσαλο αν δε σε πειραζει τοτε ειναι οκ.

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ, να φανταστεις ψαχνουμε να νοικιασουμε εξοχικο εκει μιας και εχουμε κολλητους αλλα μας κολλαει μονο η θαλασσα.Ο κορινθιακος δεν ειναι οτι καλυτερο.Σε καποια σημεια εχει και κοφτερες πετρες.Αμμουδια δεν εχω δει πουθενα.

Παντως για κοντινες διακοπες δεν κοιτας και αλεποχωρι?Πολυ ωραιες παραλιες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, αλλά είπα να μπω να σας γράψω τα δικά μας γιατί μου είπε η Ρίτα ότι ανησυχήσατε. Λοιπόν, μάλλον καλά μας λες. Η Αλεξάνδρα μου το περισσότερο που έκανε πυρετό ήταν 38,5 και αυτό από βράδυ. Τις πρωινές ώρες φτάνει μέχρι 37,5. Πήραμε χτες τον παιδίατρο τηλέφωνο και μας είπε ότι όπως του τα λέμε δεν είναι ανησυχητικό. Γύρω τις 4 που της έβαλα θερμόμετρο είχε 37 και τώρα κοιμάται. Δεν ξέρω αν είναι δόντι ή ίωση. Πάντως μου είπαν στο Σταθμό ότι είχαν άλλο ένα παιδάκι με πυρετό από τη Δευτέρα το μεσημέρι. Αααα και σήμερα έκανε και μια φορά διάρροια. Και τα δόντια δεν το κάνουν ευτό; :confused::confused::confused:Ελπίζω αύριο να είναι εντελώς απύρετο το μωρό μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Επισης Μαρινα αν δε σε πειραζει να εισαι 2,5-3 ωρες απο Αθηνα θα ξαναπροτεινω τη Ζαχαρω, η ιδανκοτερη παραλια για παιδια.Αν θες σου λεω και καλο διχωρο ξενοδοχειο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα μου συμφωνα με την παιδιατρο μας ο πυρετος στα δοντια το πολυ πολυ να ειναι ενα ανεβασμα μεχρι 38 και μετα τελος.Μαλλον ιωσουλα ελαφρια ειναι.Μη σκας!!!Αυριο μεθαυριο θα ειναι περδικι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα σε ευχαριστώ για το π.μ. Αρρώστησε η Αλεξάνδρα και το αφήσαμε το θέμα. Μάλλον για το σπίτι μας βλέπω. Μου φαίνονται λίγο ψυχροί οι παιδότοποι η αλήθεια είναι. Θα δούμε όμως.......

Μαρίνα έχεις και εσύ π.μ.

Διαφημίσεις

Τι είναι αυτά που διαβάζω για τα ξενοδοχεία που δνε δέχονται παιδιά ρε κορίτσια;;; Φούντωσα μιλάμε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πετρούλα πότε θα πάτε Λευκάδα; Και εμείς το σκεφτόμαστε.

Βατραχάκι τι κέικ είναι αυτό; Για δώσε λεπτομέρειες.

Βάλτε μωρέ πάλι τις φωτογραφίες του Λευτεράκη να της δω και εγώ pleaseeeeee.

Lazarenia κανένα νέο από τη μετάθεση που έλεγες;

Τι είναι αυτά που διαβάζω για τα ξενοδοχεία που δνε δέχονται παιδιά ρε κορίτσια;;; Φούντωσα μιλάμε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πετρούλα πότε θα πάτε Λευκάδα; Και εμείς το σκεφτόμαστε.

Βατραχάκι τι κέικ είναι αυτό; Για δώσε λεπτομέρειες.

Βάλτε μωρέ πάλι τις φωτογραφίες του Λευτεράκη να της δω και εγώ pleaseeeeee.

Lazarenia κανένα νέο από τη μετάθεση που έλεγες;

Στειλε μου με πμ το μειλ να σου στείλω αν μας δεις κούκλες κάθομαι σηκώνομαι κάνω δουλείες ο μικρός είναι ζεστός θα τον βάλω θερμόμετρο μόλις ξυπνήσει άλλα ι ιδέα μου θα είναι

Αλήθεια τι κεικ χρωματιστό είναι αυτό ?

φιλακι πως τα πας με την μικρουλα

Ρίτα διάβασα ότι δεν φέρατε πάνα στον ύπνο πλέων μπράβο στο αγοράκι σου μπράβο άντε να ακούσουμε και άλλες μανούλες σύντομα

Μαρινακι μου δύσκολη τελικά η επιλογή ξενοδοχείου εμείς ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στην περιοχή μιας και η Θάσος μας τελείωσε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...