Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανμαρ ευχαριστω για τις πληροφοριες και εγω καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου μη νομιζεις με το παιδι δε ζηταμε και πολλα πολλα...

Οταν αξιωθουμε να κουβεντιασουμε με τον ανδρα μου θα σας πω τι αποφασισαμε.

Εφυγα παω να κανω ενα μωσαικο γιαιτ θα ερθουν φιλοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

και μενα μου τρωγεται ενα παγωτακι τωρα..

Θα περιμενω τον μικρο να ξυπνήσει,να το χτυπήσουμε μαζί..

Περαστικα στην νυφούλα μου!!Το καημενο φετος πραγματι ταλαιπωρηθηκε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όχι ο Αναστασης θα μεινει εδω, μια μερα με τους γονεις μου και την άλλη με τα πεθερικα μου..ενα διημερο ξεκουραστο ήταν οτι καλύτερο τωρα

Αυριο πρωί-πρωί αναχωρουμε γιατι το ραντεβου του αντρα μου ειναι για τις 12.30

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράψατε είδα μόνο για την απαγορευση εισόδου σε παιδιά :twisted:

σας μεταφέρω ένα απόσπασμα από το thread

Απαγορεύεται η είσοδος σε Παιδιά

που βρίσκεται στο parents.gr

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ:

Πρόβλημα προστασίας των καταναλωτών η παρεμπόδιση διακρίσεων εναντίων οικογενειών με παιδιά

Τρ 31/10/2006

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες παίρνει έκταση το φαινόμενο απαγόρευσης εισόδου για οικογένειες με παιδιά όταν επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της Διακομματικής Ομάδας του Ε.Κ. «Οικογένεια και Προστασία του Παιδιού», Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου, απηύθυνε σχετική ερώτηση στο Συμβούλιο ζητώντας να πληροφορηθεί τα μέτρα που προτίθεται να πάρει σε ευρωπαϊκή κλίμακα προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα διακριτικής μεταχείρισης και ηλικιακού ρατσισμού εις βάρος παιδιών, νέων και των οικογενειών τους.

Σε μια περίοδο, όπου το δημογραφικό πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό αποθαρρύνονται γονείς με παιδιά να μετακινούνται ελεύθερα και να προγραμματίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους, όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Ορισμένοι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων αντιμετωπίζουν αρνητικά την παρουσία παιδιών και τα αποκλείουν με επιχείρημα την εξασφάλιση ησυχίας για τους πελάτες τους.

Η Φιλανδή Υπουργός ανέφερε στην κ. Παναγιωτοπούλου -Κασσιώτου ότι "υπάρχουν πολλές Οδηγίες που αφορούν στη διακριτική μεταχείριση στην καθημερινή ζωή και στην ίση μεταχείριση στον εργασιακό χώρο. Η αποφυγή των διακρίσεων είναι θέμα εξέλιξης των νοοτροπιών και συμπεριφορών των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Οι ευρωπαίοι πολίτες είναι αυτοί που τελικά ως καταναλωτές καταβάλλουν τα χρήματα για την παροχή υπηρεσιών και μπορούν να απαιτούν εφαρμογή των νόμων".

Στη συζήτηση παρενέβη ο αυστριακός σοσιαλδημοκράτης ευρωβουλευτής κ. Leichtfried και ανέφερε ότι "αυτό το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αυστρία, όπου πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αρνούνται μαζικά την παραμονή οικογενειών με παιδιά". "Θα έπρεπε", συνέχισε, "να υπάρχει περιορισμός διαφήμισης αυτών των ξενοδοχείων και ρώτησε εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Στην δευτερολογία της η εκπρόσωπος του Συμβουλίου δήλωσε ότι "η διαφήμιση που αφορά στα παιδιά είναι ένα ευαίσθητο θέμα" και επανέλαβε "ότι οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν μέσω των οργανώσεων των καταναλωτών να επηρεάσουν κάπως τους παρόχους υπηρεσιών".

Λόγω της έκτασης του προβλήματος, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου έχει απευθύνει σχετική ερώτηση και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να διαπιστωθεί αν υπάρχει παραβίαση στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων, δηλαδή της άρνησης παροχής υπηρεσιών και παρεμπόδισης της ελεύθερης μετακίνησης προσώπων.

http://www.chiosnews.com/cn31102006640130.asp

ΝΟΜΟΣ ΥΠ" ΑΡΙΘ. 3304/2005 - ΦΕΚ: 16/Α ( 27/01/2005)

Εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φυλετικής ή εθνοτικής

καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου

προσανατολισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Άρθρο 1

Σκοπός

Σκοπός του παρόντος νόμου είναι η θέσπιση του γενικού πλαισίου ρυθμίσεως για την

καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής καθώς και για την

καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή

γενετήσιου προσανατολισμού στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας, σύμφωνα με τις

Οδηγίες 2000/43/ΕΚ του Συμβουλίου της 29ης Ιουνίου 2000 και 2000/78/ΕΚ του Συμβουλίου της

27ης Νοεμβρίου 2000, ώστε να διασφαλίζεται η εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης.

Άρθρο 2

Η αρχή της ίσης μεταχείρισης

1. Απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση διάκριση για έναν από τους λόγους που αναφέρονται

στο άρθρο 1.

2. Ως διάκριση νοείται και η παρενόχληση ή κάθε άλλη προσβλητική ενέργεια, η οποία

εκδηλώνεται με ανεπιθύμητη συμπεριφορά που σχετίζεται με έναν από τους λόγους του

άρθρου 1 και έχει ως σκοπό ή αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας προσώπου και

τη δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού

περιβάλλοντος. Κατά την εξειδίκευση της έννοιας της παρενόχλησης λαμβάνονται υπόψη

και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

3. Ως διάκριση νοείται επίσης οποιαδήποτε εντολή για την εφαρμογή διακριτικής

μεταχείρισης σε βάρος προσώπου για οποιονδήποτε από τους αναφερόμενους στο άρθρο1 λόγους.

Άρθρο 3

Η έννοια των διακρίσεων

Προκειμένου για διακρίσεις ένεκα φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής: α) Συντρέχει άμεση

διάκριση, όταν, για λόγους φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, ένα πρόσωπο υφίσταται

μεταχείριση λιγότερο ευνοϊκή από αυτήν της οποίας τυγχάνει, έτυχε ή θα ετύγχανε άλλο

πρόσωπο, σε ανάλογη κατάσταση.β) Συντρέχει έμμεση διάκριση, όταν μία εκ πρώτης όψεως

ουδέτερη διάταξη, κριτήριο ή πρακτική μπορεί να θέσει πρόσωπα ορισμένης φυλετικής ή

εθνοτικής καταγωγής σε μειονεκτική θέση συγκριτικά με άλλα πρόσωπα, εκτός εάν η διάταξη, το

κριτήριο ή η πρακτική αυτή δικαιολογείται αντικειμενικά από έναν θεμιτό σκοπό και τα μέσα

επίτευξής του είναι πρόσφορα και αναγκαία.

Άρθρο 16

Ποινικές κυρώσεις

1. Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο απαγόρευση της διακριτικής μεταχείρισης

για λόγους εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής ή θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων,

αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, κατά τη συναλλακτική διάθεση

αγαθών ή προσφορά υπηρεσιών στο κοινό τιμωρείται με φυλάκιση έξι (6) μηνών μέχρι

τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή χιλίων (1.000) έως πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Υ.Σ καλό θα ήταν να τοποθετήστε στο συγκεκριμένο τόπικ ποιά ξενοδοχεία

το κάνουν για να γνωρίζουμε και να τα αποφεύγουμε:-D:-D

Stone:D:D

αν μου το λέγανε δεν θα πατούσα το πόδι μου

στον αίωνα τον άπαντα ακόμη κι αν μου πρότειναν δωρεάν διαμονή

Μία καταγγελία πάντως θα την έκανα μόνο και μόνο για να μην μας περνάνε για χαζούς:mrgreen:..

Είχα δεν είχα συγχίστηκα πάλι:?

Καλησπέρα μανούλες μια γρήγορη

ματια πέρασα από ότι γράψατε συγνωμη :?:???::?:???:δεν εχω κουραγιο

και έμεινα στην τελευταία σελίδα που λέτε ότι δεν δέχονται παιδια σε ξενοδοχεία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Εμείς που λέτε τελειώσαμε το παιδικό βάλαμε κουρτίνες και στρώσαμε το κρεβατάκι του μικρού από δευτέρα θα τον βάλουμε να κοιμηθεί πάντως την ώρα που έστρωνα σεντόνια τυλιγόταν και έλεγε

κο μου μαμα ?

κο μου?

Του Λευτεράκι είναι το κρεβάτι έλεγε ο άντρας μου και τι όμορφα σεντόνια και άλλο τόσο γελούσε ο μικρός και τυλιγόταν με τα σεντόνια μεγάλωσε το παιδάκι αντράκι αχ πόσος μικρούλης ήταν …….!!!

αχ κουκλάκι έγινε το δωμάτιο του πολύ κούραση όμως αλά είπαμε εν όψη οικονομικής κρίσης τι να κάνουμε

:tongue::tongue:

stone μου τελειες οι φωτο και ειναι και τα τρεια φοβεροι!

το μαγουλακι του Ανασταση τι επαθε μην μου πεις οτι ειναι κουνουπι!

Ηλιανα καλε διαβασε τα καλα λογια που λενε για εσας ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...