Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Βικακι μου τραβας μεγαλο ζορι...ευχομαι να βρεις αμεσα την καλυτερη δουλεια και να μην ταλαιπωρησε ετσι...

ιωαννα μου σ'ευχαριστω παρα πολυ.σκεφτομαι τις οικογενειες που ειναι και οι 2 με συμβαση.τουλαχιστον ο δικος μου ο αντρας ειναι μονιμος

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και ενα που βρήκα και μου αρεσε παρα πολύ πεταει ενα "τα παιδια δεν ειναι αποδεκτα" και μου γύρισε το ματακι μου.

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό! Από φίλη, δεν έχει συμβεί σε μένα. Σε μένα μου το είχαν πει σ'ένα εστιατόριο που είχα πάρει να κάνω κράτηση. Βέβαια, τότε δεν είχαμε την μικρή, οπότε δεν εκνευρίστηκα τόσο πολύ! Όπως επίσης και όταν είχαμε πάει να νοικιάσουμε σπίτι με τον καλό μου (πριν παντρευτούμε).

mrdIp3.png

ιωαννα μου σ'ευχαριστω παρα πολυ.σκεφτομαι τις οικογενειες που ειναι και οι 2 με συμβαση.τουλαχιστον ο δικος μου ο αντρας ειναι μονιμος

Εκει αν ειναι δυσκολα τα πραγματα....τουλαχιστον εχετε ενα μισθο(κουτσουρεμενο μεν)στο σπιτι ..Ολα να πανε καλα!!

Σουλα κοιτα εκει που ειχα παει εγω στην Κατερινη ..ηταν καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κωνκωνάκι θεωρώ πως μετά την ψύξη ότι πρέπει ήτανε ένα cheesecake από τον σύζυγο και μάλιστα light αλλά μη τα λέτε έτσι γιατί για ‘μένα που δεν μου κάνει τίποτα ο δικός μου, μου ‘ρχεται κάπως.

Βικάκι μου μακάρι να βρεις αυτό που θες σχετικά άμεσα , δυστυχώς όλοι οι ιδιωτικοί –δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε στην αβεβαιότητα αυτό τον καιρό και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γεννέσθαι.

Λαζαρένια πολύ γλυκιά η κορούλα σου ,εγώ δυστυχώς δεν τα έχω αυτά με τον δικό μου , είναι βαρύμαγκας όπως της Μαελένης για να μας αγκαλιάσει πρέπει να έχει κάνει καμια κουτσουκέλα και θα έρθει για να μας καλοπιάσει ο σκατούλης.

Εγώ κορίτσια μια γυναίκα που φέρνω όποτε θέλω να κάνω βαριές δουλειές (πλύσιμο μπαλκονόπορτων , σιδέρωμα κουρτινών) παίρνει 6€ την ώρα αλλά είναι σαΐνι πολύ γρήγορη και καλή στη δουλειά της.

Όσο για όνειρα έλεγα τα δικά μου ότι είναι κουφά αλλά βλέπω και εσείς δεν πάτε πίσω (βλ.Λαζαρένια) , εγώ χθες είδα στον ύπνο μου τον Χατζηγιάννη (τραγουδιστή) και είχε πέσει τελείως η φήμη του , είχε έρθει σπίτι μου (ήμουν η μάνατζέρ του) και αργότερα χτύπησε το κουδούνι και ήταν η Θεοδωρίδου και του ζήταγε να της γράψει κανένα τραγούδι αλλά αυτός δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση να γράψει και εγώ προσπαθούσα να τους φιλιώσω. Μετά που ξύπνησα είδα ότι ήμουν τελείως ξεσκέπαστη και κ@#@ και πόδια και χέρια αλλά τέτοια όνειρα χαλάλι το πούντιασμα.χιχιχιχιχι

Αλήθεια η Γιοβαννούλα που είναι; Μάθατε νέα της;

Αχ κορίτσια και εμενα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.ακούς εκεί οχι παιδιά.

Ιωάννα μου κοίταξα αλλα δεν εχουν για τις ημερομηνίες που θέλω εγώ.

Βικάκυ ευχομαι το καλύτερο για τη δουλειά σου.Κανείς δεν χάνεται και εσύ είσαι και πολύ δραστήριο ατομο και είμαι σιγουρη οτι θα βρεις κατι.

Οσο για το εν λόγω ξενοδοχείο στο site τους το γράφουν έτσι:

Τα παιδιά δεν επιτρέπεται να διαμείνουν στο ξενοδοχείο μας.

Δεν υπάρχουν επιπλέον κρεβάτια διαθέσιμα .

Δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο.

Εγώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία αλλα αξίζει να ασχοληθείς με τετοιυς καφρους??

Διαφημίσεις

Δε μου λες Σουλα στο εν λογω ξενοδοχειο φανταζομαι επιτρεπονται ομως τα κατοικιδια ε?

Ε ρε ξυλο που θελουν...σκοτεινιασα τωρα που το διαβασα...μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.

Για χαλκιδικη ισως ξερει να σου πει η Ντελενι κανα ξενοδοχειο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι ..μου εχουν υποχωρησει καποια συμπτωματα ..δλδ το πρηξιμο στην κοιλια...τοστηθος ποναει λιγο κυριως στις θηλες κατα τ' αλλα καλα ..κοπωση σε νορμαλ επιπεδα ,με πιανουν και καποιες αηδιες που και που αλλα δεν παραπονιεμαι ..

Την Δευτερα παω ικα να γραψω εξετασεις και μολις ολοκληρωσω τις εξετασεις θα παω να με δει...

ριτακι προλαβαινεις βρε..αμα ξεκινησεις εντατικα αυτο τον μηνα 2 μηνες διαφορα θα εχουν τα μωρα μας!!ξεζουμισε τον συζυγο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...