Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντελως!!!!!!!!!!!

εχουμε 15 μερες που δεν φοραμε ουτε το βραδυ και την τελευταια βδομαδα δεν ξυπναει καν.:-D:-D:-D:-D

μπραβο μπραβο ριτα!!!

του δινεις το γαλα πιο νωρις οπως ελεγες?εγω το βραδυ ακομη της φοραω αλλα ποτε ξυπνα στεγνη ποτε βρεγμενη.

αλλα ειμαστε σε καλο δρομο!

μια χαρα ειναι κουκλα μου σε ευχαριστουμε.

για την δουλεια το μονο που ξερω ειναι οτι 31/8 τους χαιρεταμε!!!

η μικρη σου λαζαρενια τι κανει?

οσο για το ονειρο θα σου πω αυτο που μου λεει η γιαγια μου."ξεσκεπαστο κ..ο ειχες?"

παντως εγω οποτε βλεπω αεροπλανο να πεφτει,γινεται και στην πραγματικοτητα.δεν θα ξεχασω ποτε το ονειρο που ειδα το βραδυ πριν πεσει το ηλιος.και απο τοτε αν θυμαστε καθε μερα για αρκετες μερες επεφταν το ενα πισω απο το αλλο.καθε βραδυ εβλεπα να πεφτουν στο ονειρο μου.

το ιδιο παθαινω και για τους σεισμους

αχ βικυ και σεισμο ειδα προχθες!αλλα ηταν μονο ρωγμη!

αχ μη μου λες τετοια γιατι και σε μενα βγαινουν τα ονειρα!!!

οσο γιατην δουλεια σου πολυ λυπαμαι,οπως και για ολο τον κοσμο που εμεινε ξαφνικα ανεργος!

μετα τι θακανεις?θα βγεις ανεργια η θα κοιταξεις κατι αλλο?

η λαζαρενια ζουζουνιζει κι ευτυχως φευγει το μαυρισμα.σαν τον ροκυ ηταν η καημενη!

ολο ερχεται και με φιλαει η καημενουλα και μου λεει ''σάγαπω''!

τις μερες που ειμαι χαλια δεν με πλησιαζει ,το κοριτσακι μου!!!!

αυτην ειναι το αντιδοτο μου!!!

πετρουλα μου περαστικα κοριτσι μου.να προσεχεις και θα περασει!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τις μερες που ειμαι χαλια δεν με πλησιαζει ,το κοριτσακι μου!!!!

αυτην ειναι το αντιδοτο μου!!!

Αχ μωρέ τη γλυκούλα μου!!!!! Δώσε της μια μεγάλη αγκαλίτσα κι ένα φιλάκι από μένα!

Ο δικός μου ο βαρύμαγκας ούτε σ' αγαπώ θέλει να πει και με το ζόρι καμιά αγκαλιά μας κάνει :(, οπότε φαντάζομαι εσείς οι μανούλες που τα δέχεστε απλώχερα αυτά θα πρέπει να είστε ευτυχισμένες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

λαζαρενια δεν μπορω χωρις δουλεια.μ'αρεσει να ειμαι ανεξαρτητη.δεν δικαιουμαι ταμειο.σιγουρα ομως αν δεν βρω κατι συντομα θα γραφτω στον οαεδ.

σε μας ηρθαν εγκρισεις μεσω ασεπ με υπερβολικα μεγαλη μοριοδοτηση στους ανεργους.δηλαδη ολοι εμεις που ειμαστε χρονια εδω(εγω ειμαι απο τον απριλη του 06)ειμαστε ηδη απ'εξω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναι του δινω γαλα κατι τις 9μιση και πεφτει κατα τις 10 και μιση (ασχετο ποτε θα κοιμηθει...χαχα)αφου πρωτα εχει παει τουαλετα.

Εγω οσο του φρουσα πανα βρεγμενος ξυπναγε ακομα και αν ειχε φωναξει μια φορα για τσισα τη νυχτα.

Για το βραδινο:

Πολλοι λενε να περιμενεις να ειναι στεγνο και μετα τη βγαζεις και πολλοι να τη βγαλεις μια και εξω και ας βραχει το βραδυ καποιες φορες...

Το πρωτο το βρισκω πιο λογικο αλλα τελικα καταλαβα οτι με την πανα ο Γρηγορης τεμπελιαζε.Μια φορα βραχηκε και δεν το ξαναεκανε μεχρι στιγμης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σε μας ηρθαν εγκρισεις μεσω ασεπ με υπερβολικα μεγαλη μοριοδοτηση στους ανεργους.δηλαδη ολοι εμεις που ειμαστε χρονια εδω(εγω ειμαι απο τον απριλη του 06)ειμαστε ηδη απ'εξω.

Βικάκι μου δεν παιζει ρόλο το οτι έχεις τοσα χρόνια προϋπηρεσία εκεί?

Αχ λαζαρενια μου λιωνωωωωω! Θέλω κ εγώ.:D

Ο Κωνσταντίνος ούτε μαμα δεν λεει ακόμα. Οταν τον ρωτάω ποια είμαι εγω μου λέει "πα", αλλα δεν με φωναζει όπως φωνάζει όλη μερα τον μπαμπά του, αντε βρες άκρη.

Οσο για το όνειρο σου υπερπαραγωγη! Αεροπλάνο, Ψωμιάδης...:mrgreen:

το ματι δεν εχει σταματησει να παιζει ολες αυτες τις μερες!τι θα δω?τι θα δω????????

Τη μεταθεση σας ίσως??? Βγήκαν τελικά?

Ιωάννα μου παρε τον γιατρό σου κάτι θα δωσει δεν θα σε αφήσει έτσι. Περαστικά σου!

Ρίτα μου ποσα σου κοστίζει η κοπέλα που σου καθαρίζει? Δεν έχω παρεί ποτε γυναίκα στο σπίτι για δουλειες.

Εφτιαξε χθες το βραδυ ο άντρας μου ενα τσιζκέικ όνειρο! Με light υλικά και λίγη ζάχαρη λόγω της κατάστασης. Δεν έχω σταματησει να τρωω. Και δεν βγάζω ενα κομμάτι να φάω σαν άνθρωπος, με ανοιχτο το ψυγείο και με το κουτάλι στο χέρι...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κων κων μου την περνω 1 φορα στις 15 και μου κοστιζει 30-35 ευρω(τα κανει ολααα).

Αν την παρω και για σιδερο 1 φορα στις τοσες περνει 6 ευρω την ωρα.

Προ Γρηγορη ουτε εγω ειχα παρει ποτε απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης και μετα ξεκινησα να την περνω 1 φορα στις 15.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια εχω λιώσει στο ψάξιμο για ξενοδοχείο να την κοπανήσω λίγες μερες με τη μικρή και εχουν σπάσει τα νευρα μου.

Το ενα δεν ειχει διαθεσιμα δωματια οταν το θελω , το αλλο πανακριβο και ενα που βρήκα και μου αρεσε παρα πολύ πεταει ενα "τα παιδια δεν ειναι αποδεκτα" και μου γύρισε το ματακι μου.

Βασικα ψάχνω Χαλκιδικη ή Πιερία για να ειμαστε κοντα.ΟΥΦ!

Ελενίτσα μου όσο για τον διαιτολόγο μου χρειαζεται και μου παραχρειάζεται .10 κιλά εχω φορτωθεί και από μόνη μου δεν το βλεπω να τα ξαποστέλνω.

και ενα που βρήκα και μου αρεσε παρα πολύ πεταει ενα "τα παιδια δεν ειναι αποδεκτα" και μου γύρισε το ματακι μου.

:shock::shock::shock: Έλεος δηλαδή!

Καλα τι ανώμαλοι άνθρωποι που υπάρχουν! Παιδί είπαμε όχι γατί.:evil:

Νικη!!!!!!ποσο χαρηκα που σε ακουσα ξανα!!!να μας ερχεσαι πιο συχνα βρε!!!!πολλα φιλια στα ομορφα ζουζουνια σου...

Κωνκων τον ανδρα σου χρυσοχερη τον βρισκω...μιαμ μιαμ ...Εγω γυναικα για 6 ωρες δινω 40 ευρω .πριν την πρωτη εγκυμοσυνη τα εκανα μονη μου ..απο την μεση της εγκυμοσυνης τα βρηκα δυσκολα και πλεον την παιρνω καθε 20ημερο ..θα ηθελα και πιο πολυ αλλα δυσκολος καιρος για πολυτελειες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου δεν παιζει ρόλο το οτι έχεις τοσα χρόνια προϋπηρεσία εκεί?

δυστυχως για μας,δεν παιζει ρολο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια εχω λιώσει στο ψάξιμο για ξενοδοχείο να την κοπανήσω λίγες μερες με τη μικρή και εχουν σπάσει τα νευρα μου.

Το ενα δεν ειχει διαθεσιμα δωματια οταν το θελω , το αλλο πανακριβο και ενα που βρήκα και μου αρεσε παρα πολύ πεταει ενα "τα παιδια δεν ειναι αποδεκτα" και μου γύρισε το ματακι μου.

Βασικα ψάχνω Χαλκιδικη ή Πιερία για να ειμαστε κοντα.ΟΥΦ!

Ελενίτσα μου όσο για τον διαιτολόγο μου χρειαζεται και μου παραχρειάζεται .10 κιλά εχω φορτωθεί και από μόνη μου δεν το βλεπω να τα ξαποστέλνω.

Κατ' αρχήν τι είναι αυτά που ακούω!!!!! Τι θα πει τα παιδιά δεν είναι αποδεκτά!!!!!Τι είναι γατιά? Δεν τους σκυλόβρισες???

Ψάξε και για Ποτίδαια. Εχει κάποιο που λέγεται Γοργόνες. Πηγαίνουν οι κουμπάροι μας και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας.

Αλλά δες και Καλλιθέα, πχ το Pallini ή κάπου προς τα εκεί. Αχ κόλλησε το μυαλό μου τώρα.

Νομίζω το Pallini θα το βρεις στα Ghotels, α νατο http://www.g-hotels.gr/

Ρίξε μια ματιά.

Το άλλο πάλι δεν θα το σχολιάσω, γιατί τα ίδια πρέπει να αφαιρεθούν κι από μένα, όσο κι αν κοροϊδεύουν κάποιες ;) Καλή επιτυχία.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

μπορεις να μου πεις τα στοιχεια του ξενοδοχειου που δεν ειναι αποδεκτα τα παιδια?με πμ εννοειται θελω να παρω και εγω και καλα για κρατηση και να τους ξεχ@#ω λιγο.για κατι τετοια τρωγομαι για καυγα.

Φάγαμε και κοιμηθήκαμε! Ησυχία τώρα...

Κωνκων, εγώ τη γυναίκα που έχω της δίνω 50 και έρχεται κάθε 15 μέρες.

Ξεκίνησα από τότε που γέννησα και μετά. Πέρσι ερχόταν κάθε εβδομάδα και της έδινα 40. Φέτος, λόγω οικονομικών, αλλά και λόγω του ότι μεγάλωσε η μικρή και μπορώ να κάνω και μόνη μου λίγο το σπίτι της το έκανα κάθε 15. Εκείνη 40 μου ζήτησε και πάλι, αλλά εμένα δεν μου πήγαινε και της το έκανα μόνη μου 50.

Τυχερή που είσαι που ο αντρούλης σου σου φτιάχνει γλυκάκια... Κι εμένα (θεωρητικά) φτιάχνει, αλλά πρέπει να έχει κέφι και έμπνευση (κι έχει πολύ καιρό να του έρθουν και τα δύο!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...