Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.

βατραχακι μου να σου ζησει και ο μικρουλης...εμαθα απο τη Βικουλα οτι γέννησες.. Ιωαννα μου βλέπω πηρες σειρά..με το καλό

Μαρίνα το καταλαβε η γιατρος γιατι η εκταση του πρηξιματος απο το κουνουπι ηταν γυρω στο μεγεθος της παλαμης μου. Και ειχε και καπως μελανο χρωμα.

κοριτσια και εγω χαρηκα που τα ξαναειπαμε αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω να διαβαζω οσα γραφετε και θεωρω αδικο να με ρωτησετε κατι και να μην σας απαντησω γιατι δεν το διαβασα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

την θαυμασατε ολες την κουκλα Ηλιανα με τον καταπληκτικο γιο;

joa και ριτα το hinitsa ειναι αυτο πουσας ειπα οτι πηγα.

deleni μου ευτυχως δεν χτυπησε ο μικρουλης.με το φαγητο πως τα πατε αυξησε τις ποσοτητες η τα γευματα;αληθεια ποσα κιλα ειναι;

Σουλα κι εσυ στο κλαμπ της πεινας;για τα ρουχα αν ειχες στεγνωτηριο θα μαζευε ολα τα χνουδια!

Μαρινα που εισαι πως ειναι τα μικρα;

και η γιοβαννα δεν εμφανηστηκε ευχομαι να ειναι καλα η μικρη εχει καμια τηλ της να την παρει;

κωνκων μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση για το ποδι μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α καλά είπα ΠανΜαρ να σε βάλω μαζί με τον άντρα μου , ίδιοι θα είστε και εγώ πάλι είμαι στην απέναντι όχθη αλλά μη φανταστείς από τους φανατικούς , ίσα ίσα για να πηγαίνω κόντρα στον άντρα μου και να τον τσιτώνω.

Νατάσα χτύπα κανένα depon αναβράζον μπας και σε αφήσει.

Σαρδελάκι τι γεύση είναι αυτή η τουρτίτσα , ομολογώ πως δεν την έχω ξανακούσει.

Ιωάννα η κολλητή μου που είχε αρρωστήσει το χειμώνα (ήταν και αυτή έγκυος) με τρελό βήχα της έδωσε ο γιατρός της σιρόπι να πίνει γιατί δεν πήγαινε άλλο , μέσα στους σεισμούς ήταν το έμβρυο. Μήπως να μιλήσεις και εσύ με τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις αν μπορείς να πάρεις κάτι;

Σουλίτσα κάνε δεύτερο παιδί σου λέω να ηρεμήσεις , φαντάζεσαι μετά να κοιμάται μια χαρά η Ανδρεάννα και το μωρό να οργιάζει.χιχιχι θα ηρεμήσει μωρέ που θα πάει , απλά συνεχίστε να μη της δίνετε καμία σημασία καθήστε στον καναπέ τουλάχιστον να μην είστε και εσείς όρθιοι και αφήστε αυτή να οργιάζει ,τώρα και αν κλάψει επειδή καθίσατε αφήστε την θα βαρεθεί κάποια στιγμή και θα σταματήσει

κικο μου το λατε μακιάτο είναι ένας ιταλικός καφές (ελαφρύς όμως μιά και περιέχει πολύ γάλα) κι απλά στην κρέμα που έφτιαξα για την τούρτα πρόσθεσα και λάτε μακιάτο.

βρε Ιωάννα μου ακόμη ταλαιπωρήσε με τον βήχα; Να πάρεις οπωσδήποτε τον γιατρό....περαστικούλια σου!

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια.

βατραχακι μου να σου ζησει και ο μικρουλης...εμαθα απο τη Βικουλα οτι γέννησες.. Ιωαννα μου βλέπω πηρες σειρά..με το καλό

Μαρίνα το καταλαβε η γιατρος γιατι η εκταση του πρηξιματος απο το κουνουπι ηταν γυρω στο μεγεθος της παλαμης μου. Και ειχε και καπως μελανο χρωμα.

κοριτσια και εγω χαρηκα που τα ξαναειπαμε αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω να διαβαζω οσα γραφετε και θεωρω αδικο να με ρωτησετε κατι και να μην σας απαντησω γιατι δεν το διαβασα..

σ'ευχαριστω πολυ Νικη μου!

δεν εχει σημασια που δεν μας διαβαζεις να μπαινεις να μας λες οτι εισαστε καλα και πως περνατε να μην χανεσε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πωπω δεν θυμαμαι τι να πρωτοσχολιασω ...

αρχικα να πω περαστικα στους αρρωστουληδες ..εγω ακομη χαλια ..και εχω πολυ ασχημο βηχα και δεν ξερω κατα ποσο κανω κακο στο εμβρυο ..θα παρω την γιατρο να μου δωσει οδηγιες ..

Πανμαρ και εγω για το AKS Hinitsa εχω ακουσει πολυ καλα ...Ειμαστε αναμεσα σε αυτο και στο ιρια μαρε ...μαλλον καταληγουμε αργολιδα...

Μερακλου η μικρη...

Παω να εργαστω...μακιααααααα

Περαστικά βρε γειτόνισσα!

Από τα ξενοδοχεία δεν έχω άποψη γιατί ούτε έχω πάει, ούτε τα έχω ψάξει...

Εμείς έχουμε το καλό - κακό, να έχουμε εξοχικό, οπότε δεν ψαχνόμαστε για ξενοδοχεία... Έχουμε την ευκολία, την σιγουριά και την οικονομία...

Καλή δουλειά (που λέει και η κόρη μου!)

mrdIp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου!

να πω οτι σας διαβασα ψεματα θα πω!

επεσα με τα μουτρα στις δουλειες ,για να μην τις εχω σκ!

ελπιζω να ειστε καλα και τα αρρωστουλικα περδικια!

σαρδελινα πως περασατε στο παρτυ σας?

φανταζομαι υπεροχα!

κα φωτεινη και βικουλα η φωτεινουλα πως ειναι?

με την δουλεια σου βικυ τι εγινε?

ιωαννα εισαι καλυτερα με το συναχι?

κωνκων εσυ ακομα υποφερεις?

περαστικα να ειναι!!!

μαμαλευτερακη πως παει το βαψιμο?να προσεχεις ετσι?

ριτα πως πατε με το βραδινο γιογιο?την εκοψε εντελως την πανα?

χθες αρρωστησε το κοριτσακι μιας φιλης μου εδω και επαθε πυρετικο σπασμο και την πηγανε στο νοσοκομειο.πηγα να τους δω και μονο απο την περιληψη ,εβαλα τα κλαματα.αμεσως σκεφτηκα εσενα σαρδελινα.

υγεια να εχουν τα παιδακια μας!

η δικια μου οσοσ παει και ξεμαυριζουν τα ματακια.εχει μεινει ενα καρουμπαλο ακομη μελανιασμενο.να πω οτι δεν ανυσηχω?ψεμματα θα πω!

να σας πω και το ονειρο που ειδα χθες βραδυ.

ειδα λεει την γιβανα με την αλεξανδρα οτι καθομασταν σε ενα παγκακι και φοραγε η γιοβανα ενα νυφικο που μοιαζε με το δικο μου.

ξαφνικα βλεπουμε ενα αεροπλανο να ερχεται κατα πανω μας αλλα ευτυχως επεσε στην θαλασσα που ηταν ηρεμη αλλα δεν εγινε τιποτα.μετα ειδα τον

ψωμιαδη(:-D:-D:-D) κατι μου λεγε ,δεν θυμαμαι και μετα ετσι οπως καθομασταν στο παγκακι και μιλαγαμε γυριζω και λεω εγω ''με κλαματα ηρθα εδω ,με κλαματα θα φυγω παλι''

και μετα ξυπνησα..........

το ματι δεν εχει σταματησει να παιζει ολες αυτες τις μερες!τι θα δω?τι θα δω????????

μακαρι παναγια μου ολα να πανε καλα!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

κα φωτεινη και βικουλα η φωτεινουλα πως ειναι?

με την δουλεια σου βικυ τι εγινε?

μια χαρα ειναι κουκλα μου σε ευχαριστουμε.

για την δουλεια το μονο που ξερω ειναι οτι 31/8 τους χαιρεταμε!!!

η μικρη σου λαζαρενια τι κανει?

οσο για το ονειρο θα σου πω αυτο που μου λεει η γιαγια μου."ξεσκεπαστο κ..ο ειχες?"

παντως εγω οποτε βλεπω αεροπλανο να πεφτει,γινεται και στην πραγματικοτητα.δεν θα ξεχασω ποτε το ονειρο που ειδα το βραδυ πριν πεσει το ηλιος.και απο τοτε αν θυμαστε καθε μερα για αρκετες μερες επεφταν το ενα πισω απο το αλλο.καθε βραδυ εβλεπα να πεφτουν στο ονειρο μου.

το ιδιο παθαινω και για τους σεισμους

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ριτα πως πατε με το βραδινο γιογιο?την εκοψε εντελως την πανα?

Εντελως!!!!!!!!!!!

εχουμε 15 μερες που δεν φοραμε ουτε το βραδυ και την τελευταια βδομαδα δεν ξυπναει καν.:-D:-D:-D:-D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γειά σας βρε πολυλογούδες!

Πάλι άργησα να μπω, πάλι 'εχασα τις φωτο της Ηλιάνας :(

Φαίνεται πως μόνο εγώ δεν θα σε δω καλή μου.

ΤΕΣΠΑ Deleni μου τι πάθατε κοπέλα μου! Ευτυχώς που δεν έπεσε με τη μια στο πάτωμα ο μικρούλης μας.

Πετρούλα γιατί δεν πας ταξιδάκι????? Η θα πας τελικά, δεν κατάλαβα sorry.

Ιωάννα μου ακόμα χάλια βρε κορίτσι μου? Περαστικά κ πάλι.

Βικούλα πρόσεχε τι ονειρεύεσαι λοιπόν και να σκεπάζεις τον κ#^(λο σου άλλη φορά, κατά τα λεγόμενα της γιαγιάς πάντα!

Δεν ξέρω τι άλλο να σχολιάσω, μιας και σας διάβασα λίγο αποσπασματικά! Τι έχετε γράψει πάλι βρε άτιμες!

Αντε Παρασκευή σήμερα, επιτέλους πάει η βδομαδίτσα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Οχι ρε Ελενιτσα, θα πάω κι εγω (εκτος απροόπτου βεβαια)..

Ιωαννα ευχομαι γρηγορα περαστικα!!Δεν θα ξεχασω κι εγω στον Ανασταση καπου στον 5ο μηνα με επιασε τρελος βηχας και με αγχωσε η μανα μου τόοοσο που οταν ηθελα να βηξω προσπαθουσα να το πνιξω..Τπτ δεν ειναι, η φυση φροντιζει για όλα..

Να μιλήσεις με τον γιατρο σου για κανενα ελαφρυ σιρόπι και καραμελες lysopaine, οτι σου πει δλδ..Επίσης χαμομηλι με μελακι για να καταπραϋνει τον βηχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ τι ωραία!!!! Να περάσετε πολύ όμορφα Πετρούλα μου.

Κατ' αρχήν να μας κάνει καλό καιρό, γιατί χαζοσυννεφιά βλέπω πάλι και δεν μ' αρέσει.

Σούλα κάτι διάβασα για διαιτολόγο. Σου χρειάζεται κοπέλα μου???? Εκτός αν εγώ δεν βλέπω καλά! Κάνε όπως εσύ αισθάνεσαι καλύτερα, αλλά δεν μου φαίνεται πως τον έχεις ανάγκη!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...