Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Μόλις γυρισα σπίτι, απο το πρωι στους δρόμους...Μεχρι να πάω Σκαραμαγκα και πάλι πίσω έλιωσα! Τουλάχιστο τελειωσα με τα χαρτιά μου!

Το κεφάλι μου απο χθες το βραδυ είναι λιγο καλυτερα. Με τον γιατρο μου που μίλησα μου είπε οτι το μονο που μπορω να πάρω είναι το ντεπον.

Νατασσα και Deleni μου κ εγω τελείωσα το lost. Το τέλος σε σχεση με αυτά που ακουγονταν καλούτσικο ήταν... Αλλά έχω πολλές απορείες που τελικά δεν λύθηκαν, οπως ελεγαν οι σεναριογράφοι. Για ενα τέτοιο τέλος το τραβηξε πολύ.:confused:

Deleni μου φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες με τον μικρό. Ευτυχώς δεν χτυπησε το μωράκι.

vatraxaki μου τοσο χάλια το ποδι? Εχεις μέλλον ακόμα. Ελπίζω τουλάχιστο να έχεις βοηθεια με τα παιδιά. Οσο για το κέικ σαν σφουγγάρι μου φαίνεται, δεν υπήρχε περίπτωση να το βάλω στο στόμα μου:mrgreen:. Μπορείς να ρίξεις στο μιγμα χρωματιστη τρούφα, το έχω κάνει και είναι όμορφο.

Μαρίνα μου περαστικά στα παιδάκια σου! Πω πω τρελλά...και τα 2 μαζί να ξερνάνε.

Νικη μου χάρηκα πολύ που σε "ξαναείδα" στα μέρη μας!:D Περιμένουμε καθημερινα τα νέα σου!

Αχ κοριτσάκια μου αυριο πάμε να δουμε το νινί μας! Το περιμένω πως και πως!

Ηλιανα ειστε κουκλοι και οι δυο!!!Να τον χαίρεστε και εκεινος εσας!!

Στο μυαλο μου σε είχα ξανθια...

Σουλα αν τα αφησεις να στεγνωσουν και τα περασεις με μια βουρτσα για τα ρουχα..Νομιζω θα φυγουν τα χνουδια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Deleni μου, μεγάλη τρομάρα πήρατε μωρέ... Μην ανησυχείς όμως. Κι εμάς την πρώτη της τούμπα την είχε φάει 3,5 μηνών! Ότι είχε αρχίσει να γυρνάει μόνη της! Και το ωραίο είναι ότι είμασταν με τον άντρα μου και οι δύο μπροστά, σε απόσταση δύο μέτρων και την χαζεύαμε που προσπαθεί να γυρίσει μόνη της! Και ξαφνικά σκάει στο πάτωμα! Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου!

mrdIp3.png

Σούλα μου ή αυτο που λέει η Βικυ με το ρολλο που κολάει ή αν τα ξαπλυνεις πιστευω οτι θα φύγουν. Τιναξε τα και λίγο. Κόλλησαν όλα?

Ηλιανα μου είστε κουκλιά και οι δύο! Καλα η τούρτα τέλεια!

Διαφημίσεις

Τα ξαναέπλυνα αλλα δεν βλεπω φως.

Και δεν ξέρω με το τίναγμα αν θα φύγουν .Μάλλον το ρολό θα παρω γιατι δεν βλεπω αλλη λύση.

Φιλιώ εγώ δεν βλεπω τις φωτο σου εστειλα πμ.

Καλημερα!!!

Εχω εναν πονοκεφαλο σημερα... Μα εναν πονοκεφαλο, δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου...

κωνκων και deleni εγω ειμαι πολυ πισω ακομα... Εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια του 6ου κυκλου! Πιστευω σε καμια 10αρια μερες θα το εχω τελειωσει! Παντως κι εγω εχω ακουσει τα χειροτερα για το τελος! Θα το δω και θα σας πω!

Κικο κι εγω βλεπω grey's anatomy. Εχω κολλησει στη μεση του 6ου κυκλου! Πεθαινω λεμε!

Deleni φανταζομαι την τρομαρα σου! Ευτυχως ολα καλα! Δυστυχως συμβαινουν αυτα... Αυτο που μου ελεγε παντα ο παιδιατρος ειναι οτι οσο η πηγη ειναι ανοιχτη, τα χτυπηματα στο κεφαλι δε μας πολυανησυχουν, με την εννοια οτι η πηγη λειτουργει σαν αντικραδασμικο!

Βατραχακι μου, εμπλεξες ρε παιδι μου... τι να πω? Ευχομαι να εχεις οσο το δυνατον πιο γρηγορη αναρρωση... Κανονισε απο τωρα ποιος θα σε βοηθησει εκεινο τον καιρο...

Πετρουλα να περασετε τελεια!!!

Αρμακι πολυ χαιρομαι που σε βλεπω χαρουμενη!!! Μπραβο!!!

Σουλιτσα μου, τι τραβας κι εσυ!!! Θα ανακηρυξουμε και επισημα την Ανδριανα το πιο δυσκολο παιδι στον υπνο στο τοπικ! Το αξιζει!!!:D Τι να σου πω? Σου ετυχε το λοττο!

Ηλιανα εισαι κουκλα!!! Και ο μικρος αστερι! Να τον χαιρεσαι!!!

Μαρινα πως ηταν το βραδυ σας?

Φιλια σε ολες!!!:D

t7fQp3.png

Φυσικα και με ενδιαφερει μαρακι για πες....

Λοιπόν, για ξενοδοχείο, το μόνο που ενδείκνυται για παιδάκια και οικογένειες (που είναι και ως επί το πλείστον η πελατεία τους) είναι το AKS HINITSA (όχι το AKS Πόρτο Χέλι). Είναι, μου είπαν, κοντά στο Πόρτο Χέλι, προς την Κόστα. Έχει μέσα και παιδότοπους, και πριβέ παραλία με άμμο, που δεν είναι και πολύ βαθιά τα νερά, οπότε είναι ελεγχόμενη η όλη κατάσταση. Αλλά εκτός ξενοδοχείου, μπορείς να πας καμιά βόλτα στο Πόρτο Χέλι, έχει και ταβερνάκια και τέτοια, χωρίς όμως να είναι κάτι το φανταστικό. Ωραία είναι να πάρετε και τα θαλάσσια ταξάκια και να πάτε βόλτα στις Σπέτσες. Γενικώς θα είναι πιο πολύ στη λογική των διακοπών μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου (για να είστε πιο άνετα με το παιδί) και λιγότερο του να κάνετε βολτούλες από εδώ κι από κει.

Αυτά έμαθα! Ελπίζω να σε κάλυψα λίγο!

Α! Από τιμές μου είπαν, ότι δεν είναι και πολύ οικονομικό, αλλά δεν ξέρουν αν κάνουν προσφορές, ή πακέτα για να έρχεται πιο φτηνά.

Ασχετο:

Η Σοφία δεν έχει σταματήσει ακόμα ν'ακούει το Χοντρό Μπιζέλι!!! Θα το σιχαθώ στο τέλος...

mrdIp3.png

Βικάκι και κυρία Φωτεινή και εγώ δεν ήξερα για τη Φωτεινούλα , συνεπώς ας κατουρήσει όλο το σπίτι το κορίτσι , χαλάλι του γερό να είναι και όλα θα γίνουν.

Σουλίτσα τι ξενύχτω είναι βρε αυτή η κόρη σου , αν πάρετε ένα μονό κρεβατάκι και το τοποθετήσετε δίπλα στην κούνια της ώστε όταν ξυπνάει να πηγαίνετε και να ξαπλώνετε δίπλα μαζί της , υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί λες;

Βατραχάκι τέλεια η φιλενάδα σου (Μαμαλευτεράκι φτου σας, ο γιος σου δε αντράκι σκέτο είναι και γλύκας)

ΠανΜαρ μη μου πεις ότι είσαι φανατική οπαδός γιατί θα σε βάλω μαζί με τον άντρα μου να κάνεις παρέα.

Ριτάκι ναι το σπρέι χρησιμοποίησα αλλά προσπάθησα μετά να το ανακατέψω πολύ καλά και να λιώσω κάθε ίχνος από κρυσταλλάκια , βέβαια ότι και να σου λέω τώρα είναι νωρίς , μετά που θα το δοκιμάσω θα σου πω ακριβώς.

Σαρδελάκι πως τα περάσατε χθες , τη χάρηκε την τουρτίτσα ο μικρός Αστεράκος;

Μαρινάκι τα ζουζούνια τι κάνουν;

Διαφημίσεις

Κική μου εχω αφήσει εναν καναπε στο δωμάτιο της και το δοκιμάζουμε αλλα δεν πιάνει.

Η που θέλει να την πάρουμε αγκαλιά ή να καθομαστε σε μια πολυθρόνα διπλα της .Δεν τολμάμε να πλησιάσουμε στον καναπε.

Μαλλον εχει δίκιο η Νατάσα (περαστικα σου κορίτσι μου) θα την ανακυρήξουμε MISS ΞΕΝΥΧΤΩ!!!!!!!!

Νατάσα μου ημικρανία; Ωωωωωωωωωωωωωχ...

κικο μου πώς πάει η εγκυμοσύνη; Χθες περάσαμε πολύ όμορφα...οικογενειακά. Όσο για την τουρτίτσα δεν πρόλαβα να την βγάλω φώτο χαχα...έκανα τούρτα λάτε μακιάτο, έγινε νόστιμη ομολογώ.

m57Zp2.png

ΠανΜαρ μη μου πεις ότι είσαι φανατική οπαδός γιατί θα σε βάλω μαζί με τον άντρα μου να κάνεις παρέα.

Άρρωστος Βάζελος είμαι! Απλά επειδή ο άντρας μου είναι ένας σιχαμένος σκ***γαυρος, έχουμε κάνει συμφωνία και δεν πάει κανείς μας πια στο γήπεδο (πλην εξαιρέσεων, μια φορά το χρόνο και αν...)

mrdIp3.png

Θαύμα! Αλλάξαμε ρεπερτόριο! Τώρα ακούμε "ντιλι ντιλι το καντήλι" και "στου Μανώλη την ταβέρνα"!

Α! Πάλι ξεβρακωθήκαμε (ευτυχώς χωρίς ατυχήματα) και τώρα είμαστε με το βρακάκι μας και κάναμε και μια φορά τσίσα στο γιογιό. Λέτε να είναι η αρχή του τέλους για τις πάνες μας...?

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Πωπω δεν θυμαμαι τι να πρωτοσχολιασω ...

αρχικα να πω περαστικα στους αρρωστουληδες ..εγω ακομη χαλια ..και εχω πολυ ασχημο βηχα και δεν ξερω κατα ποσο κανω κακο στο εμβρυο ..θα παρω την γιατρο να μου δωσει οδηγιες ..

Πανμαρ και εγω για το AKS Hinitsa εχω ακουσει πολυ καλα ...Ειμαστε αναμεσα σε αυτο και στο ιρια μαρε ...μαλλον καταληγουμε αργολιδα...

Μερακλου η μικρη...

Παω να εργαστω...μακιααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...