Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι εγω εχω κανει στο παρελθον και ειναι ομορφο...χμμ για την ακριβεια ειναι ομορφο αν σου πετυχουν οι χρωματισμοι.

Θα σου ελεγα ομως να το αποφυγεις μωρε πολυ χρωμα εστω και ζαχαροπλαστικης δεν ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια ουτε καν για εσας.

Παρολλα αυτα αν θες να δεις ψαξε στο youtube ως rainbow cake.

Kαποια στιγμη θα το κανω στο μελλον αν βρω καμμια βιολογικη βαφη της προκοπης.

Σχετικα με την Μαρια μας και την δουλεια να πω και εγω τη γνωμη μου μιας και ειμαι στην ιδια φαση.Καταρχην ειναι μια χαρα να δουλευεις με τον ανδρα σου.Εγω προσωπικα οταν με ρωτουν (και ειναι και η πιο συνηθισμενη ερωτηση )αυτο λεω.Ειδκα οταν αφησα την προηγουμενη δουλεια μου, που ειχα και πολλη καλη θεση, για να παω στο γραφειο μας, ολοι με ειχαν πρηξει οτι δεν κανω καλα ,οτι θα χαλασω τη σχεση μας κτλ κτλ.Αγυριστο κεφαλι ομως εγω...χαχα

Τουλαχιστον στη δικη μας την φαση απλα πινουμε μαζι το καφεδακι μας στο γραφειο το πρωι και συζηταμε καποια θεματα .Ολη την υπολοιπη μερα ο καθενας στο γραφειο του.Αφηστε που ο ανδρας μου λειπει σε ραντεβου συνηθως ολη μερα.

Απλα εχουμε κοινο στοχο ,κοινους προβληματισμους και 2 μυαλα λειτουργουν καλυτερα απο 1 σε καποια κρισιμα θεματα.Στο σπιτι ομως, δεν συζηταμε καθολου τα της δουλειας .Οχι μονο τωρα που δεν προφταινουμε αλλα ουτε και πριν.

Ομως, το να δουλευεις σε οικογενειακη επιχειρηση ειναι σαφως μειον στον οικονομικο προυπολογισμο αν δλδ υπαρχει κριση ισως ειναι καλυτερα να εχεις εναν εξτρα μισθο απο αλλη απασχοληση παρα να εισαι με το αγχος του επομενου μηνα.Διοτι δεν εισαι υπαλληλος οποτε και δεν μπορεις να υπολογισεις τι θα λαβεις.Κακα τα ψεμματα ειναι δυσκολο.....μονο την ασφαλιση να βαλεις που βγαινει απο μια τσεπη δεν ειναι και λιγο...

Καληνυχτα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Ξυπνησα με πολλή διαθεση σημερα..Έιδα ονειρο το μωρακι που ερχεται και ήταν τοσο αληθινο το όνειρο που ηταν σαν να το ζουσα..

Ηταν κι εκεινος ξανθούλης και το ιδιο ζωηρουλης με τον μεγαλο απο τη στιγμη που τον γεννησα, αφου κατεβαινε απο το ριλαξ νεογεννητο μωρό..Προφητικο όνειρο, χαχα

Για το θεμα της δουλειας, στη δικη μας περίπτωση ηταν επιλογη μας να δουλέψουμε σε ξεχωριστους χωρους, ο μονος που λυσσαξε και λυσσαει να δουλέψω στην εταιρια ειναι ο πεθερος μου αλλά εμεις αποφασισαμε εξαρχής να λειτουργησουμε αλλιως εφόσον υπήρχε η δυνατοτητα..Οι λογοι ειναι πάνω-κατω αυτοι που αναφερει και η Ριτα και επειδη δουλεψαμε και μαζι τα απογευματα για καποιο μεγαλο διαστημα πριν παντρευτουμε, θεωρω πως ειναι λίγο δυσκολο να πετυχεις τη σωστη ισορροπία και να διαχωρισεις τους ρόλους συνεργατης-συζυγος..

Όταν μπορω όμως τον συνοδευω σε εκθεσεις και αλλες δουλειες που κανονιζει εκτος εδρας, εκει ειναι αλλιως...

Αυριο φευγει για μια δουλεια στη Λευκαδα, όχι πείτε μου... χανεται αυτο το ταξιδι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Βικακι!!!Αρχισαν τα οργανα με την κορη σου???

Αυτο το ξεβρακωμα μην το φοβασαι...χαχα

τι να μη το φοβαμαι καλε.μας εχει κανει λουτσα στο κατουρημα.να δω ποτε θα μας χε..ι κιολας.

το ταξιδακι μαλλον δεν θα το κανεις ε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Καλα σου λεει Βικυ!Αυτο ειναι καλο ξεβρακωμα ...χαχα

Πρεπει να ασχοληθεις τωρα φιλεναδα με την τουαλετα !!!Αλλιως σας βλεπω να σφουγγαριζετε συνεχεια!

Πετρουλα σε εμας οι ρολοι συνεργατης- συζυγος ειναι μια χαρα διαχωρισμενοι...κανενα απολυτως προβλημα δεν εχουμε επ αυτου ισα ισα που και ο ανδρας μου νιωθει σιγουρια που ημουν (γιατι τωρα ειμαι δεν ειμαι χαχα)στη δουλεια και εγω αισθανομαι καλα που δουλευω σε κατι δικο μας.

Βεβαια εμας ειναι λιγο διαφορετικα, ειναι κατι που δεν εμπλεκονται γονεις- πεθερικα κτλ οποτε ειμαστε και πιο ανεξαρτητοι.Στη δικη σας περιπτωση ουτε εγω θα δουλευα με τα πεθεριξ μου..

Λευκαδα ε?Ονειρο!

Εχω γυναικα σημερα για γενικη.Θα ξεμεινω σπιτι.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτακι οποτε την βαζω τα κανει αλλα μονη της με τιποτα.σε κανα μηνα που θα παει διακοπες χαλκιδικη θα κυκλοφορει ξεβρακωτη και εκει ας ποτιζει το γρασιδι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ριτα η επιχειρηση ειναι οικογενειακη αφου μετραει πλέον εικοσι χρονια και τα πεθερικα μου ειναι πολύ νεοι για να αποσυρθουν (52 και 48 ετων)

Το εχω ξαναπεί οτι τους εχω σαν γονεις μου αφου κι εκεινοι ποτε δεν με εκαναν να αισθανθω σαν νυφη τους..Μονο σαν παιδι τους με κανουν να αισθανομαι και ειμαι πολύ χαρουμενη για αυτό..Ωστοσο πραγματι ειχα διαπιστωσει οτι σε καποια θεματα της δουλειας επαιρνα το μερος της πεθερας μου και την υποστηριζα και απο την αλλη οταν πηγαιναμε σπίτι και το καλοσκεφτομουν αισθανομουν και λίγο ασχημα απέναντι στον καλό μου..

Αυτο γινοταν οταν ειμασταν αρραβωνιασμενοι, πλέον οταν πηγαινουμε με τον μικρο για βολτα δεν ανακατευομαι καθολου και το κανω συνειδητα, θελω να απέχω...

Και σε εμας οι ρολοι ειναι διαχωρισμενοι αφου δεν υπήρξαμε ποτε συνεργατες, εθελοντικα πήγαινα και βοηθουσα,το μελλον όμως δεν ξερουμε τι θα φερει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καταλαβαινω τι λες Πετρουλα...δεν το λεω μονο για τα πεθερικα κ εγω ...ουτε καν στην δικη μας οικογενειακη επιχειρηση(του πατερα μου)δεν ηθελα να εμπλακω για αυτους τους λογους.Σκεφτηκα και εγω, οτι ειναι νεοι οι γονεις μου για να αποσυρθουν οποτε καλυτερα να ειμαι ανεξαρτητη.

Βικυ αν σας δειχνει σημαδια παντως, να συνεχισετε να τη βαζετε και να της το καλλιεργειτε,μιλωντας της εξηγωντας κτλ.

Μη στο βρει για παιχνιδι και τα κανει παντου γιατι μετα ουτε το ξεβρακωτο δε σε σωζει...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ετσι και αλλιως πρεπει να συνηθισουμε στην ιδεα οτι θα μαζευουμε κατρουλια απο κατω γιατι δεν θα μπορει να κρατηθει λογω χειρουργειων.τουλαχιστον πρεπει να καταλαβαινει οτι κατουριεται και αν το προλαβαινουμε καλως αλλιως κατω.δεν με νοιαζει ομως καθολου γιατι σημασια εχει οτι ειναι καλα.

Οχι καλέ μια χαρα θα πάω, μη μου λές τετοια!!!Μονο οι "εξαγωγες" με σταματαν' εμενα...

τοτε καλα να παρασετε κοριτσακι...

Καλημέρα!!!

Εγώ δεν έχω πολύ καλά νέα... μας έπεσε ο μικρούλης απο την αλλαξιέρα... ευτυχώς πρώτα έπεσε πάνω στο καλάθι με τα άπλυτα και μετά κάτω και ήταν τυλιγμένος με την πετσέτα οπότε και δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου...πήραμε μια τρομάρα όμως... Τα κάναμε μπάνιο και όπως τον άφησα στην αλλαξιέρα και πήγα να πάρω την Αναστασία επειδή κουναει πολύ τα πόδια του γλύστρισε κάπως προς τα κάτω και...

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, έβλεπα εφιάλτες ότι έπεφτε και τον τρέχαμε στο νοσοκομείο... Τέλος πάντων το καλό είναι ότι ήταν ευδιάθετος, χαμογελούσε το πουλάκι μου...:roll::roll::roll:

Βατραχάκι εγώ πάντως όσο και όμορφο να φαίνεται αυτό το κέηκ δεν νομίζω να το πλησίαζα...:rolleyes::tongue::tongue:

Πετρούλα καλά να περάσετε...

Βίκυ λόγω των χειρουργείων θα συμβαίνει αυτό;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

αχ ελενη μου!τα ειπαμε και στο τηλ.ευτυχως που ηταν με πετσετα και κοπηκε και η φορα απο το καλαθι.

επειδη αφαιρασαν ολη την ουρητηροκηλη απο την ουρηθρα και την κανανε αναδομηση γιατι ειχε διαλυθει, εχει μεινει ενα κενο.μεχρι να μεγαλωσει και να θρεψει εντελως και να μπορει να τα συγκρατει θα φτασουμε ως τα 5 σιγουρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...