Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τα παιδακια ειπα Μαρινα μου...εσυ, γιατι ετοιμαστηκες με το κουταλακι σου?????χαχαχα

Καλη αρχη στη διαιτα!!!Καλα αποτελεσματα.

Γιατί καλέ δεν είμαι εγώ παιδάκι???? Τι καλά αποτελέσματα ακόμα δεν αρχίσαμε!

Ωχ Βατραχάκι έχεις κορίτσι μου τόσο μεγάλη ζημιά γι αυτό πονούσες τόσο καιρό! Αφού δε μπορεί να γίνει αλλιώς να κάνεις με το καλό την επέμβαση μπας και ηρεμήσεις

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ βρε Βατραχακι ....εμπλεξες.Αλλα να το κανεις κουκλα μου, μην το αφηνεις.. αυτα τα ορθοπεδικα επιβαρυνονται οσο περναει ο καιρος.Καντο νωρις, οσο ακομα ο μπεμπακος δεν κινεται...μετα θα ειναι πιο ζορικα.

ασε ριτα μωρε δεν θελω τωρα γιατι με προβληματιζει ο θηλασμος τι θα κανω και μεσα στο κατακαλοκαιρο θα πρεπει να φοραω κατι σαν σιδερα στο ποδι αλλα δεν πρεπει να το αφησω γιατι οσο το αφηνω θα χειροτερευει ο μυνησκος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαρινα ναι κι εγω δεν περιμενα τοσο μεγαλη ζημια να εχω αλλα τελικα εχω!

να σε ρωτησω και κατι ρωτησα και στο παρεντς και με καθυσηχασαν τα κοριτσια εδω και κανα δυο μερες νιωθω το στηθος μου αδειο και μου ειπαν οτι αφου εχει εδραιωθει η γαλουχια δεν χρειαζεται το στηθος να αποθηκευει γαλα αλλα παραγει μολις ζητησει το μωρο.

εσενα πως ειναι το στηθος σου;

Καλησπέρα κούκλες μου

Αλεξάνδρα μου να χαίρεστε – χαιρόμαστε το Αστεράκι σας, πολύχρονος και ευτυχισμένος να είναι.

Χάρηκα πολύ που περάσατε καλά και ειδικά τα παιδάκια σας, χτες που τιμήσατε με την παρουσία σας την Φωτεινούλα και Βίκυ

Ζητώ συγγνώμη που δεν ήρθα, εγώ σας είπα την μισή αλήθεια και η Βίκυ αποκάλυψε την άλλη μισή.

Το ραντεβού στο γιατρο το είχαμε στις 19.00…. μάλιστα η γλυκιά μας Ελένη – μαελενη με πήρε τηλ αλλά ήμουν έτοιμη να φύγω με την ξαδέλφη μου … εμείς η δυο πάμε πακέτο :):)…παράδοξος τελειώσαμε σχετικά πολύ νωρίς και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να πάμε και στην πισινα ….γιατί το κορμί πρέπει να είναι στην φόρμα:):)

Νομίζω ότι αν ερχόμουν έστω κ για λίγο θα μου φαινόταν προδοσία …αν και είναι πολύ βαριά η έκφραση αυτή …απέναντι στην συμπεθέρα μου, που δεν μπορουσε νε ερθει

Το βασικό είναι ότι ευχαριστηθήκατε και αυτό φτάνει.

Σήμερα τη Φωτεινή μου την έφεραν κοιμισμένοι, έτσι βρήκα κ εγώ ευκαιρία να κοιμηθώ μιας και το βράδυ είχα αϋπνίες παλι:|

Γύρω στις 9-30 ακούω την πεταλουδίτσα μου να λέει….κι κάνεις? καλά είσαι?

Εγώ μέσα στον γλυκό ύπνο την απαντώ … σσσσσς κοιμήσου κορίτσι μου …

Η μικρή το βιολί της …κι κάνει…..κτλ. κάποια στιγμή την ακούω να λέει…κικα κικα γιαγιά…δηλαδή κοίτα κοίτα γιαγιά ….. ξύπνησα και τι να δω …ήταν ξεβράκωτη με ένα παμπερς στο χέρι μέσα στην τρελή χαρά. Μου έκανε ένα σαλόνι μέσα στα κατουρλια, έτσι σηκώθηκα και όρχησα να μαζεύω.

Από ότι θυμάμαι αυτό είναι το πρώτο στάδιο που πρέπει να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση:)

Βατραχάκι μου λυπάμαι που η κατάσταση σου έφτασε για χειρουργείο.

Πως έφτασε σε αυτό το σημείο το τραυμάτισες και χειροτέρεψε?? και της Βίκυς το γόνατο στα πρόθυρα ειναι

κωνκων μου περαστουλια κουκλα μου, οσο για την κατασταση δεν εχω λογια γιατι τα πραγματα δεν πανε καλα....ας εχουμε την υγεια μας και τα παιδακια μας να ειναι καλα

Μπήκα για λίγο να σας διαβάσω και φεύγω να φτιάξω το παγωτάκι σου Ριτάκι (πήρα θηκούλες για παγωτό απο τα Lidl μόλις προ ολίγου).

Kυρία Φωτεινή σας ξύπνησε για τα καλά η μικρή Φωτεινούλα διάβασα.χιχιχι εμένα συνήθως όταν είμαι ξάπλα με κλειστά τα μάτια θυμάται και μου φέρνει διάφορα στο κεφάλι , πάλι καλά τη βγάλατε.

Βατραχάκι μου μεγάλη ταλαιπωρία και δύσκολα θα μπορέσεις να κάτσεις τώρα ήρεμα για 3 μήνες με 2 παιδάκια. Το σωστό όμως είναι να την κάνεις την επέμβαση και να ζητήσεις βοήθεια αυτό το διάστημα για να σταθείς και πάλι καλά στα ποδαράκια σου χωρίς πόνους και τα σχετικά.

Άσχετο αλλά η παραλία σας είναι καταπλητική , μακάρι να μέναμε και εμείς σε ένα τέτοιο μέρος.

Μαρινάκι πολύ καλή τιμή μου ακούγεται , θα πάρω να ρωτήσω να σου πω την αλήθεια. Καλά θα ήταν να βρισκόμασταν όλες στις διακοπές γιατί και εμείς ψάχνουμε για παρεϊτσα αλλά μόνο Αύγουστο μπορούμε να πάμε λόγω της δουλειάς μου και κάπου σχετικά κοντά.

Σαρδελάκι να μας δείξεις φώτο και απο την τουρτίτσα σου.

Σας φιλώ γλυκά όλες .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!

Σαρδελάκι μου χρόνια πολλά στον Αστέρη μας κι από εδώ! Να τον χαιρόμαστε!

Μαρία να μην εχεις καθολου τυψεις, ειναι κι αυτο μερος της καθημερινότητας μας..

Καμια μας δεν τα προλαβαίνει όλα..και παιδι και παιχνιδι και δουλειες και μαγειρεμα και ...συζυγο!!!Πότε θα μεινει το σπίτι ασυμμαζευτο, πότε ο συζυγος παραπονεμενος, θα μαζευτουν και 2-3 πλυντηρια ασιδερωτα,θα μαγειρεψουμε και τελευταια στιγμη, τι να κανουμε..

Τα καταφερνεις μια χαρα και το σημαντικοτερο ειναι οτι βοηθας και τον συζυγο..

Πως σου φαινεται που ειστε και στη δουλεια μαζί???

Σ'ευχαριστώ πολύ Πετρούλα μου..η αλήθεια είναι ότι όσο πιο αργά φεύγεις από το σπίτι τόσο πιο δύσκολο είναι να το συνηθίσεις όλο αυτό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην νιώσει η Εύα παραμελημένη γι'αυτό και αγχώνομαι όπως λες όλα τα άλλα το πολύ πολύ να μείνουν λίγο πίσω...

Όσο για τον καλό μου είναι τέλεια που δουλεύουμε μαζί και ήμουν σίγουρη γι'αυτό. Και εκείνος χαίρεται απίστευτα που πάμε μαζί για δουλειά. Αυτό να σου πω το περίμενα, έτσι είμαστε πάντα, λειτουργούμε πολύ καλά σαν ''ομάδα'' σχεδόν στα πάντα. Το καλό είναι ότι εξίσου καλά τα πάω και με τα πεθερικά μου που εκεί το είχαμε και οι δυο ένα μικρό άγχος.. Όλα είναι μια χαρά!

Αρμάκι μου δεν γνώριζα ότι είχες πιάσει δουλίτσα γι'αυτό και αναρωτιόμουν συνέχεια που είχες χαθεί. Είναι προσωρινή ή υπάρχει περίπτωση μονιμοποίησης ; είσαι ευχαριστημένη; Συγχαρητήρια για τη ζουζούνα σου και όντως είναι τρέλα όσο λύνεται η γλώσσα τους.

ΑΑΑΑ Κικίτσα μου είχες χάσει επεισόδεια...λοιπόν δουλεύω στον καλό μου! Η κοπέλα που είχαν και τους βοηθούσε στις καταχωρήσεις χειρουργήθηκε στο πόδι. Αρχικά πήγα για καμιά βδομάδα να καταχωρήσω κανα χαρτί αλλά η δουλειά τρέχει και το χειρουργείο της κοπέλας δεν πήγε πολύ καλά οπότε δεν επέστρεψε και εγώ συνεχίζω να πηγαίνω. Τώρα για μονιμότητα τι να σου πω? Είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα..Θα ήταν καλά αλλά αν θα πάω εγώ η κοπέλα θα πρέπει να φύγει(δεν είναι η μόνιμή της δουλειά, δουλεύει κι αλλού πάει στο γραφείο 2-3 φορές την εβδομάδα όμως βγάζει δουλειά που εγώ θέλω μία ολόκληρη εβδομάδα..). Επειδή το ενδεχόμενο του 2ου παιδιού δεν το έχουμε αποκλείσει αν τυχόν μείνω εγώ εγκυος και έχω δύσκολη εγκυμοσυνη όπως στην Εύα και έχουν διώξει την κοπέλα θα είναι δύσκολο μετά να βρουν κάποιον άλλον. Αυτό είναι που μας προβληματίζει και δεν ξερουμε ακόμα τι να προτείνουμε στα πεθερικά μου...πιστεύω πως η λύση θα βρεθεί πάντως. Ό,τι είναι για καλό θα γίνει!

αααα αρμακι κουραγιο με την δουλεια .σιγουρα θα σου χει φυγει ο πατος!

Όχι καλέ! Προς Θεού! Είναι πολύ πιο δύσκολο το 24ωρο στο σπιτι με το παιδί παρά και τα δυο μαζί. Όταν γυρνάω η Εύα είναι ταισμένη αλλαγμένη, έτοιμη για ύπνο! Μένει μόνο το απόγευμα. Το μόνο άγχος είναι αυτό που περιέγραψα πιο πανω...

παντως εγω αν δουλευα μαζι με τον συζυγο θα σκοτωνομασταν!!!:twisted::twisted::twisted:

χαχαχαχα!!! Την ίδια ατάκα ακριβώς μου είπε και η αδερφή μου! όχι εμεις είμαστε μια χαρά και γενικά ανεβήκαμε πολύμε όλο αυτό! Έχουμε ξανανιώσει!

αρμακι σκας σκας???

ΣΚΑΩ ΣΚΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!Που δεν ήμουν εκεί..αλλά χαίρομαι πολύ που περάσατε τόσο όμορφα, Και του χρόνου κοριτσάκι μου!

Αρμακι μας λειπεις βρε..το εχεις ριξεις στην δουλεια χαχαχα...

Και μενα μου λείπετε βρε Ιωάννα μου πολύ! Το έριξα στη δουλειά ναι, είμαι workaholic :lol:

Μαράκι εσύ πώς νιώθεις τώρα που πηγαίνεις για δουλειά? ΣΟυ αρέσει που ξεφεύγεις και λίγο από το σπίτι?

Να σου πω την αλήθεια χαίρομαι γιατί βλέπω τον καλό μου λίγο πιο πολύ. Φεύγω μεν από τη μία μου αγάπη, πάω όμως στην άλλη και σε σχέση με τις άλλες δυο φορές που είχα δουλέψει στην άλλη δουλειά τώρα είμαι σαφώς καλύτερα.

Αρμακι μου....εγω σε καταλαβαινω.Ο Γρηγορης εχθες μου ειπε...''μαζι μου κατσεις μαμα''αχ κοντεψα να κλαψω...

Ετοιμη ειμαι να μην ξαναπαω γραφειο χαχα

Λοιπον ασχολησου με την κουκλα, η οποια να εισαι σιγουρη οτι περναει σουπερ τα πρωινα , και μη σκας για δουλειες κτλ.Οτι προλαβεις.

Ωχ Παναγιά μου!!! Αν άκουγα κάτι τέτοιο θα την έπαιρνα μαζί! :lol: Πάντως ναι, περνάει καλά ευτυχώς και είναι πολύ σημαντικό!

Ετσι ,ετσι ...;)

Πως με καταλαβαινεις....

Και εσυ βρουτε?

Ασε με βρε στην ησυχια μου τωρα που ξεσαλωνω λιγο χαχα!!!!

Μπραβο στο Ευακι για το δοντακι,την ομιλια,το γιο γιο !!!

Για ολα ενα μεγαλοοοο ΜΠΡΑΒΟ!

Άντε άντε ξεσάλωσε, στο επιτρέπω!:tongue:

Ευχαριστούμε για τα ΜΠΡΑΒΟ! Μ'αρέσει που είπες και για το γιο γιο! Τρομερή εξέλιξη! Τι να σου πω! χαχαχαχαχαχα!!!

Βατραχάκι μου να σου πω πριν πας για χειρουργείο να ψάξεις και να σιγουρευτείς ότι ο γιατρός είναι καλός. Η επέμβαση είναι απλή η αποκατάσταση όμως αρκετά δύσκολη αν πάει κάτι στραβα στο χειρουργείο..Και καλά να πάει μετά θέλει αρκετή άσκηση αλλά οκ είσαι μικρή και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο γιατρός. Με ενα καλό χειρουργείο όλα θα πάνε καλά μετά! Στο λέω πρώτον γιατί τα έχω δει και δεύτερον η κοπέλα(την λέω κοπέλα από συνήθεια 45 χρονών είναι) του γραφείου αυτό το χειρουργείο έκανε ο γιατρός όμως όπως φαίνεται τα έκανε μαντάρα και η κοπέλα κλείνει 2 μήνες τώρα και ακόμα πονάει πολύ και το πόδι δεν λυγίζει...

Νίκη μου!!!!!!!!!!!!!Μας έλειψες! Περαστικά στην Άνια! Αμάν αυτά τα κουνούπια ρε παιδί μου! Βέβαια αφού δεν ήταν ουρολοίμωξη πάλι καλά...

Λοιπόν αυτό το ποστ προσπαθώ να το γράψω από τις 5! Ελπίζω να το παρει!

Ρίτα το γλυκάκι που έφτιαξες φτιάξτο και με κρέμες στιγμής γιώτης! Μία στρώση μπισκότα-κρέμα σοκολάτα-μπισκότα-κρέμα βανίλια και τρουφα! Γίνεται τέλειο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Hλιάνα στείλε μου στο e-mail μου τις φωτο σας να σας δω, θα σου στείλω pm.

kiko, δηλ. ακόμα το έχει το πρόβλημα το παιδάκι της φίλης σου, νόμισα οτι το είχε ξεπεράσει πια.

Χρόνια Πολλά Αστέρη! Να τον χαίρεσαι sardelaki μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!!!!

Απο το πρωί προσπαθώ να γραψω και τζίφος...:tongue::tongue::tongue:

Τι μου κάνετε;;;;

Σαρδελάκι μου να χαίρεστε το αγοράκι σας!!!!:D:D

Βικάκι το πάρτυ αν κρίνω απο τις περιγραφές πρέπει να ήταν καταπληκτικο και πολύ στεναχωρέθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω...:(:( Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω...;) (Χώρια που καταζήλεψα που ξαναβρεθήκατε όλες και γνωρίσατε και τη Νίκη...:oops::oops::oops:

Αρμάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου...αυτό το "διάλειμμα" απο το σπίτι μάλλον καλό σου κάνει...:D:D:D

Βατραχάκι ο Αλέξανδρος έχει κάνει επέμβαση στο μηνίσκο, λαπαροσκοπικά και τα πήγε μια χαρά...η αποθεραπεία βέβαια κράτησε κανένα τρίμηνο (με ενατικές φυσικοθεραπείες κτλπ) αλλά μπορούσε να περπατήσει απο την πρώτη εβδομάδα...:D:D:D

εγώ την πρόλαβα τη φωτό της Ηλιάννας και είναι μάνα και γιος να.. τους πιεις στο ποτήρι!!!! :D:D:D Φτου σας!!!!:D:D

Κορίτσια μου το ορκίζομαι....τα διάβασα όλα αλλά δεν θυμάμαι τιποτα...:oops::oops::oops: Ου γαρ έρχεται μόνο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Τα λέμε μετά, φιλιά!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχακι ακριβως την ιδια επέμβαση εκανε ο καλος μου τον Απριλιο του 2005, μολις είχαμε αρραβωνιαστεί...

Αν κανεις την επέμβαση Θεσ/νικη μπορω να σου δωσω και περισσότερες πληροφορίες σχετικα με γιατρό κλπ..Καλη επιτυχία και περαστικα, πάντως να το επισπευσεις όσο μπορείς,γιατι αν επιβαρυνθει κι αλλο το γονατο και η αναρρωση θα ειναι πιο δυσκολη..

Βαλε μας βρε και τις φωτο της Ηλιανας το πρωί να τις δουμε εμεις οι πρωινές...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όλοι επέμβαση στον μηνίσκο έκαναν;;:tongue:

πάντως Βατραχάκι έχει δίκιο η Πετρούλα... ο Αλέξανδρος το άφησε κανένα μήνα και τελικά του αφαίρεσαν το 80% του μηνίσκου (έκανε μόνο μηνίσκο, οι χιαστοί ηταν εντάξει)...είχε γίνει θρύψαλα...:?:???::?

Αλήθεια πως είσαι σήμερα Πετρούλα;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ελενακη ειμαι ενταξει.."έστρωσα" όπως ειπε και η Κωνκων:tongue::tongue:

Ο δικος μου ειχε δυσκολη αναρρωση, βεβαια το επαθε στο ποδοσφαιρο και δεν ειχε περιθωρια να περιμενει, ισα-ισα στον αρραβωνα με πατεριτσες και την επόμενη χειρουργειο

Ελπίζω η Βατραχινα μας να εχει καλύτερη και πιο ευκολη αναρρωση

κοριτσια αυριο το πρωι θα σας βαλω να δειτε την Ηλιανα με τον Λευτερακη!

οσο για το γονατο

αρμακι θα παρω και την γνωμη αλλου γιατρου δεν θα το αφησω ετσι αυτος ο συγκεκριμενος ειναι αθλιατρος και εχει εμπειρια απο τετοια περιστατικα.

για την δουλεια καλα θα ηταν να δουλεψεις με τον καλο σου και οταν με το καλο μεινεις εγκυος ολα θα πανε καλα και θα χρειαστειτε κοπελα μονο οταν θα γενησεις και για οσο διαστημα μεινεις με το μωρο και πιστευω θα βρουν ευκολα κοπελα με αυτην την ανεργια που μαστιζει!

κικο μου κι εμενα μου φαινετε πολυ δυσκολο το μετα ιδιως στις αρχες αλλα καπως θα τα βολεψω δεν γινεται κι αλλιως αφου πρεπει να γινει.

η παραλια ειναι πολυ καλη κι εχουμε ωραιες θαλασσες κοντα μας αλλα και πολυ βουνο γενικως ειμαστε διπλα σε ολα!

φωτεινη μου το ειχα τραυματισει στο σκι και το αφησα και απο τοτε χειροτερεψε πολυ.

στονε μου για δωσε μου πληροφοριες για τον γιατρο και που εκανε την επεμβαση ειναι καλος ο γιατρος;

deleni μου ελπιζω κι εγω να πανε ολα καλα!

Βατραχακι ο γιατρος λέγεται Κων/νος Σαμαρας και ειναι επι χρόνια ο γιατρος της ομαδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Η επέμβαση εγινε στο Διαβαλκανικό και μείναμε πολύ ευχαριστημενοι καθως εκτοτε δεν ξαναπαρουσιαστηκε κανενα πρόβλημα..Καποιες φορες στις αποτομες αλλαγες καιρου εχει καποιες ενοχλήσεις και τραβηγματακια στο γονατο αλλα αυτα ειναι αναμενομενα..

Ο δικος μου εκανε πρόσθιο χιαστο και δυο μηνισκους (στον εναν συρραφη) και του εβαλαν μοσχευμα δικο του

Αχ Βατραχουλίνα μου τι το θελες το σκι??? Κοροιδεύω γιατί δεν έχω καμιά επαφή με το συγκεκριμένο σπορ! Όσο για το θηλασμό, λογικό μετά τις 40 μέρες να ξεπρήζεται το στήθος, προσαρμοζεται στη ζήτηση. Ένα θα σου πω, όταν το νιώθω πολύ πρησμένο είναι είτε το πρωί που έχουν περάσει πολλές ώρες χωρίς να θηλάσει ή είναι "αυτές" οι μέρες που η μπεμπούλα μου δεν είναι καθόλου καλά και έχει αφαγίες!Πάντως γενικά έχει γίνει τεράστιο όπως και την άλλη φορά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μόλις σταματήσω θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι και θα πάρει την κατιούσα όταν σταματήσω να θηλάζω!!! Τι λέω βραδυάτικα...

Μαράκι κι εγώ θα σου πρότεινα αν γίνεται να συνεχίσεις στη δουλειά, γιατί σε αυτές τις εποχές χρειάζεται να δουλεύουν και οι δύο και είναι περίεργο να υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψεις στη δική σου επιχείρηση και να επιλέξεις να πας υπάλληλος αλλού. Εξάλλου για την ταχύτητα που αναφέρεις είναι καθαρά θέμα εξοικείωσης αφού η κοπέλα κάνει χρόνια φαντάζομαι αυτή τη δουλειά και εσύ πήγες τελείως περιστασιακά. Καταλαβαίνω ότι το σκέφτεσαι που θα χάσει τη δουλειά της η άλλη κοπέλα, αλλά το θετικό είναι ότιείναι η 2η δουλειά της και φαντάζομαι θα βρει κάτι για τόσες λίγες ώρες!

Απο τις 10-10.15 δεν προλαβαίνω να μαζεύω εμετούς (συνεχίζω τα αηδιαστικά μου! Πρώτα καταξέρασε η μπουμού όλο το γεύμα της αφού την έπιασε πολύ βήχας και πνιγόταν από τη βρογχιολίτιδα και μέχρι να πάω στο σαλόνι έκανε κάτι περίεργα κι ο Γιώργος και βγάζει κι αυτός όλο το γάλα του και ολίγον μεσημεριανό! Φοβάμαι πώς θα ξημερώσουμε...

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου 'ευχαριστω για τις πληροφοριες κι ευχομαι να εχετε ενα ηρεμο βραδυ χωρις εμετους κι αλλα!

κοριτσια εχετε κανει ποτε καμιας σας πολυχρομο κεικ;λεω να κανω για το παρτυ του τιμου

cake.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...