Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να παθει κατι απο την αντιβιωση δεν παθαινει και αφου το λεει και η γιατρος δωστην δεν ειναι οτι τη δινεις απο μονη σου υπαρχει λογος.Αντε να γιανει το πουλακι μου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν σας εχω παρακολουθησει εδώ και μια ώρα..Επεσε δουλειά..Θα σχολιασω μετα

Τωρα λέω να κανουμε ενα μουσικοχορευτικο διάλειμμα!

Απολαύστε την οικογενεια stone σε τρελα κέφια!!!χαχαχα

Το δημοσιευσε ενα μελος στο parents και ενθουσιαστηκα!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αρμα λες να εχουμε και αλλη εγκυουλα???

παντως η stone αν θυμαμαι καλα το ηθελε..

Ναι το ήθελα αλλά η εκπληξη αφορούσε το χορο μας βρε...Μην βαζετε λόγια στο συζυγο εκεινος το θελει πιο πολύ απο μενα!!!

Διαφημίσεις

Stone , τέλειο το βιντεάκι , ο δε γιός σου είναι μια γλύκα...

μπράβο μπράβο

Ιωάννα και εμείς τελειώσαμε την αντιβίωση την Πέμπτη (μετά από αυτά που είχε περάσει) και εχθές το βράδυ ξερόβηχε συνέχεια , με έχει ψιλοπιάσει πανικός να σου πω την αλήθεια και εμένα. Μίλησα προ ολίγου με τη γιαγιά του και μου είπε ότι δεν έχει βήξει καθόλου παρά μόνο 2 φορές επειδή έχει ακόμα λίγη μυξούλα και φλεγματάκια. Θα περιμένω και σήμερα το βράδυ να δω και αν το ξανακάνει αύριο θα πάμε στο γιατρό να τον δει. Έχω κανόνα ποτέ από το τηλέφωνο θεραπεία ειδικά όταν πρόκειται για βήχα.

Ελπίζω να μην είναι τίποτα και για'σας.

Διαφημίσεις

Μπραβο σου Λαζαρενια!!Η μικρη εκανε μεγαλη πρόοδο μεσα σε 2 μερες!!

Ρίτα και οι υπόλοιπες, είστε της γνωμης να μην κοιμαται εστω και μιση ώρα το πρωί γιατι πιθανόν δεν θα κοιμαται κατα τις 3;;Μα γιατί..Αλλιώς στη μια που είναι νυσταγμενος και δε θελει τπτ αλλο παρα αγκαλιτσα και..μαλλί για υπνο πως να τον συνεφερω για να φαει;;Ισως με τον πρωινο υπνακο να πάει ο υπνος κανενα δυωρακι αργότερα αλλά ίσως και να μην ξανακοιμηθει..ε;;;

Εϊπαμε κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό αλλά στη δική μας περίπτωση το μισαωράκι το πρωινό σημαίνει αντίο στο μεσημεριανό ύπνο και ακόμα χειρότερα γκρίνια από τις 7 το απόγευμα για νάνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

για πειτε τι καλο θα φατε σημερα;

εγω θα τηγανισω ψαρια πηγε εχθες ο πεθερος μου στο ψαρεμα κι εφερε αρκετα εχω και χορτα σαλατα θα κανω και λιγες πατατουλες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εβαλα τα ψαρακια τσο φουρνο και ήρθα λίγο στην παρεα σας!!

Σούλα μου κάνεις πολλή υπομονη κορίτσι μου..Σποντούλες δεν πετας;; Εγω ετσι κόβω τη φορα και σε μαμα και σε πεθερα.. πχ για τα ρούχα θα έλεγα..Αυτα τα παίρνει η μαμα, αν η γιαγια εχει άλλο γουστο ας πάρει εκεινη..Ή αν μου εδινε λεφτα για να του ψωνισω και μου εκανε το σχολιο που εκανε η δικια σου, θα έλεγα "τα λεφτα μπαίνουν στον κουμπαρα και τα ρούχα στην ντουλάπα.." Πραγματα με τα οποια δεν θιγεις και δεν προσβάλλεις αλλά αφηνεις να καταλαβουν οτι δεν δεχεσαι και πολλές παρεμβασεις..

Joa, δεν ξερω αν μιλησες με την παιδιατρο αλλά η γνωμη μου είναι να τη ρωτησεις στο τηλ. ποια ωρα εχει καποιο μικρό κενό για να τον "πεταξεις" να του ριξει μια ματια 5 λεπτα αφου τον εξετασε πλήρως την Παρασκευή..Δεν ξερω βεβαια αν είστε και μακριά..Αλλιώς αν είναι η παιδιατρος του και γνωριζει το ιστορικο του απλά εμπιστευσου την και δωσε του αντιβιωσούλα..Περαστικα στον Χρηστακη μας..

Ευα νομιζω πως η Ραφαελλα αρχισε να μπαινει σε πρόγραμμα..Ειναι θεμα ημερών να το καθιερώσει..Όσο για την αμνιοπαρακέντηση μην φοβασαι καθολου..Στην Ραφαελλα εκανες;;Που θα την κάνεις τώρα;;Αν θες στειλε μου πμ..Τι επαθα εγώ..ασε!

Vatraxaki, για το εμβολιο ο γιατρος σου τι συμβουλή σου εδωσε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...