Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

καλέ προσωπικά εσάς ρωτάω πρώτα. Εδώ έχουμε ακούσει τόσα πράγματα. Είμαστε οι άτυχες τις υπόθεσης χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νίκη μου χάθηκες !Τι κρίμα που δεν καταφέραμε να γνωριστούμε χθες

Περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Μαρίνα χθες σε είδα στον ύπνο μου.Υποτίθεται ότι ηταν η γιορτή σου και ειμασταν σε ενα μερος με παρα πολύ κόσμο και ενω γιόρταζαν παρα πολλοί συγγενείς μου εγώ΄πήρα δώρο μόνο σε σένα ενα αρωμα.

Και με αγκάλιαζες συνέχεια και μου ελεγες πόσο σε συγκίνησα.

Που είσαι ????Ολα καλά??Δεν ξέρω από όνειρα αν ξέρει καμμια ας μας πει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ ησυχο παιδακι. με αγκαλιασε και εκεινος.

Καλό εεε...??????χαχα (όπως θα ελεγε και ο Σεφερλής!!!)

Η αληθεια ειναι οτι εκατσε καλά χτες και μενα με εξεπληξε αλλα ηταν τυχαίο, ειμαι σιγουρη!!!

Τελικα ανεβασε η Ανια 38.2 το βραδυ και δεν πηγαμε.Εστειλα ουρα το πρωι και περιμεω τα αποτελεσματα σε λιγο. Ελπιζω να ειναι απλα ενα κρυωματακι και οχι ουρολοιμωξη παλι. Προς το παρον ειναι καλα αλλα η καημενη εχασε την εκδρομη και εκλαιγε πρωι πρωι...

Ωχ μωρε Νικη, την καημενη..Περαστικα της!!

Κωνκων περαστικα και σε σένα, δεν πήρες τπτ απο τα παυσιπονα που επιτρεπονται στην κυηση???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

και ξανα σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές....

το πάρτι της Φωτεινούλας ήταν τέλειο...χάρηκα που ξαναείδα την Πετρούλα και την μαελενη. Επίσης γνώρισα επιτέλους την Sam με τον άντρα τον ζαχαροπλάστη και τον γιο που είναι κύριος. Χάρηκα πολύ που γνώρισα και το Νικάκη μας που φυσικά πρέπει να ομολογήσω πως είναι μία κούκλα ε; Έπρεπε να το πω αυτό...

γνώρισα φυσικά και επιτέλους τα παιδάκια των κοριτσιών...κουκλιά καλέ όλα.

Νικάκη μου περαστικά στην Άνια...η καημενούλα έχασε και την εκδρομή!

Ντινάκι μου περαστικά βρε μάτια μου...ωχ τι πόνος κι αυτός!

Βικάκι μου είσαι το κολλητάκι μου, αλλά αν ξαναπείς ότι ο γιος μου μοιάζει και στον μπαμπά του θα κοπούν τα κολλητηλίκια, άντε μπράβο :lol::tongue:

Κορινάκι μου (mammyblue) Χρόνια Πολλά και Καλά στον Αλεξανδρουκο μας. Μπαίνε καμιά φορά κι εσύ να τα λέμε καλέ!

αααααααααααααααααααχ τι άλλο ήθελα να πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εμεινα πολυ πισω κουκλες.Επηξα στη δουλεια ,αποφασισαμε να ανακαινισουμε και λιγο το γραφειο(παλι...)και ειχαμε διαοβουλευσεις χαχα.

Δε σας εχω διαβασει.Θα γραψω λιγο αργοτερα.

Σημερα εχει γενεθλια το Αστερακι?

Αλεξανδρα μου να το χαιρεσαι το Αστερι σου, το πενταμορφο καρμπον σου!!!Να τον δεις οπως επιθυμεις!!Γερος και καλοτυχος να ειναι παντα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αστεράκο να τα εκατοστήσεις και να σε χαίρονται οι γονείς σου!!!

Οι Σαλονικιές καλοπεράσατε στο πάρτυ της Φωτεινούλας ε? Πολύ χαίρομαι! Και εις άλλα με υγεία! Τέλεια τα είχες κανονίσει όλα ΒΙκάκι ε?

Κϊκο μου 80 ευρώ τη βραδυά δίναμε, αλλά με πολύ πλούσιο πρωινό και πολύ μεγάλο το δωμάτιο! Εϊχε και κουζινάκι και μαγείρευα εκεί για το Γωγούλη γιατί ήταν μικρός και δεν ήθελα να τρώει απ' έξω! Αν δεν είχα θέμα να μεταφερόμαστε όλοι μαζί με το αμάξι πάλι εκεί θα πηγαίναμε!

Μαράκι εσύ πώς νιώθεις τώρα που πηγαίνεις για δουλειά? ΣΟυ αρέσει που ξεφεύγεις και λίγο από το σπίτι?

Κωνκωνάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα από την ψύξη! Το είχα πάθει ΚΑΙ αυτό στην εγκυμοσύνη και επειδή κράτησε κανένα 3ημερο έβαλα έμπλαστρο αν και κανονικά δεν επιτρέπεται, όμως τα είχα δει όλα!

Joa μου αν τύχει και καταλήξετε εσείς σε κάποιο, πες μου να ρωτήσω κι εγώ και αν έχει δίχωρο θα έρθουμε σίγουρα γιατί θέλω κι εγώ να έχουμε παρεούλα! Αλλιώς μας βλέπω προς Ήπειρο ! Τα είδα τα δύο ξενοδοχεία που μου γράφεις, αλλά στο Αλκυόν δε βλέπω θάλασσα κοντά οπότε...ζβου!!!! Το άλλο έτσι κι έτσι διάβασα και για άλλες κοπέλες από εδώ που κλείσανε εκεί κυρίως μέσω εργατικής εστίας!

Νίκη μου πολύ χαίρομαι που μάθαμε νέα σας! Άλλο κι αυτό με το κουνούπι!!! Πώς ξέρετε ότι είναι από αυτό ο πυρετός? Για πες να μαθαίνουμε!

Αχ Σουλίτσα μου, μου φαίνεται με το μπούρου-μπούρου μου σας έχω γίνει εφιάλτης και στον ύπνο σας! Ποιός ξέρει τι να σημαίνει το όνειρο???Το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν κι εγώ γιατί αν δεν κάνω λάθος δουλεύεις σε εταιρεία με φυτά και ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις κανένα λουλουδικό που να μπαίνει σε μικρούτσικο γλαστράκι και να είναι ανθεκτικό? (έφαγα κόλλημα για μπομπονιέρες γι αυτό!)

Σήμερα έχει διαιτολόγο, τέρμα τα ψέματα! Ρίτααααα σταμάτα πια με τα τέλεια γλυκά σου ( για φαγητά αφήνω ένα περιθώριο βλέπεις είμαι καλός άνθρωπος) πρέπει να χάσω επειγόντως 5 κιλά και άλλα 5 σε βάθος 3 μηνών!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για τα παιδακια ειπα Μαρινα μου...εσυ, γιατι ετοιμαστηκες με το κουταλακι σου?????χαχαχα

Καλη αρχη στη διαιτα!!!Καλα αποτελεσματα.

Γιοβαννα πως ειναι η μικρη?Εχει πυρετο τελικα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Περασατε τελεια στο παρτυ ε?

Καλε τι διαβαΖω ολα τα αγορια μας, ηταν ησυχα και η Φωτεινουλα ξεσαλωνε?χαχα!

Μπραβοοο!Παντα τετοιες χαρουμενες στιγμες ευχομαι!

Βικυ παντα τετοια!

Φιλακι μου ναι με την Ιωαννουλα γνωριζομασταν απο παλια εκτος φορουμ.Ηταν το παρεακι μου σε ολη την πρωτη εγκυμοσυνη.

Κικο Σπετσες ε?Πανακριβο νησι μωρε για αυτο που προσφερει...αχ δε ξερω θα καταληξω εν καιρω ...

Νατασσα εκανες τις δουλειες?Κριμα που δεν ηρθατε.Εγω τον πηγα παντως εχθες και ξεσαλωσε.Να το κανονισουμε.

Κων κων μου...αχ ποσο σε καταλαβαινω.Κοντεψα να τρελαθω στον πονο προ ημερων που το επαθα.Δεν μπορουσα ουτε να ξαπλωσω να κοιμηθω...Με εσωσε η Μαρια που μου ειπε να βαλω μαλακο κολλαρο και κρεμα.

οσο για τον ανδρα σου μην κανεις τετοιες σκεψεις.Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους.Σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα!!

Σουλιτσα καλυτερα η μικρη?Καλε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις? χαχα

Μαελενη τοσες μερες τα σπυρια απο τον πυρετο?Εντυπωση μου κανει, εγω ξερω οτι κρατανε 4 μερες.

Πετρουλα σου περασε?Αντε περαστικαι και αγυριστα να ειναι.

Ιωαννα κατσε σπιτι να ξεκουραστεις εχεις και το σπορακι τωρα

Λαζαρενια παντως το εχεις με τα ζωδια δεν ψαχνεσαι λιγος μπας και ασχοληθεις?

Αρμακι μου....εγω σε καταλαβαινω.Ο Γρηγορης εχθες μου ειπε...''μαζι μου κατσεις μαμα''αχ κοντεψα να κλαψω...

Ετοιμη ειμαι να μην ξαναπαω γραφειο χαχα

Λοιπον ασχολησου με την κουκλα, η οποια να εισαι σιγουρη οτι περναει σουπερ τα πρωινα , και μη σκας για δουλειες κτλ.Οτι προλαβεις.

Πικουλινι με το καλο η βαφτιση σας!!!Ευχομαι απο τωρα γιατι μπορει να ξεχαστω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχα! Σωστά καλέ! Να προσαρμοστεί, να πάει δημοτικό, γυμνάσιο, να δώσει πανελλήνιες, να πάει και φαντάρος και μετά κάντο..:lol: :lol: :lol:

Ετσι ,ετσι ...;)

Πως με καταλαβαινεις....

Και εσυ βρουτε?

Ασε με βρε στην ησυχια μου τωρα που ξεσαλωνω λιγο χαχα!!!!

Μπραβο στο Ευακι για το δοντακι,την ομιλια,το γιο γιο !!!

Για ολα ενα μεγαλοοοο ΜΠΡΑΒΟ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπηκα να ευχηθω στον Αστερακο μας!!!!!!!! Να ζησεις για παντα ευτυχισμενος και χαρουμενος!!!! Να σε καμαρωνει η μαμακα και ο μπαμπακας!!!!!!!

Να πω οτι δεν εχ διαβασει απολυτως τιποτα γιατι τρεχωωωωωωωωωωωω!!!!

Φιλια σε ολες σας!!!

γεια σας!!!

τι κανετε;

σαρδελινα μου να χαιρεσαι τον αστερακο σου!!!

βικακι μου πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα στο παρτυ σας γερη να ειναι η φωτηνουλα και του χρονου!

φιλακι μου αυτη η παραλια ειναι οι αμμολοφοι καβαλας ειναι τρεις παραλιες κι εχει καταπληκτικη θαλασσα αλλα γινεται ενας χαμος εχουν ανοιξει παρα πολλα beach bar και γινεται της μουρλης!

Ηλιανα μου με κανει κοκκινιζω με τα κοπλιμεντα σου!

φαστ μου τι κανεις;γιατι χαθηκες ετσι;να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Μαρινα τοσα πολλα ειχε το δωματιο;γιατι δεν κοιτας για ενοικιαζομενα διαμερισματα;σημερα πας διαιτολογο;αντε καλη αρχη μαζι θα πειναμε!

γιοβαννα μου τι κανει η μικρη πως ειναι σημερα;

κωνκων μου περαστικα σου!

να σας πω και τα δικα μου νεα απο τον γιατρο που δεν ειναι καλα!

τελικα το γονατο εχει ασχημη ζημια ο χιαστος ειναι εντελως κομμενος και ο μυνησκος σε ασχημη κατασταση οποτε θελει χειρουργειο :(

με τον γιατρο που μηλισαμε το χειρουργειο δεν ειναι κατι δυσκολο θα μου παρει ειπε μοσχεμα απο αλλο σημιο και θα φτιαξει καινουριο χιαστο και ο μυνησκος ειναι ευκολη δουλεια σας τα λεω ετσι απλα το θεμα ειναι μετα οτι θελει περιπου τρεις μηνες αποκατασταση με ασκησεις και τετοια σκεφτομαι να το κανω μετα το καλοκαιρι προς τον οκτωμβριο.

αυτα τα δικα μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ωχ βρε Βατραχακι ....εμπλεξες.Αλλα να το κανεις κουκλα μου, μην το αφηνεις.. αυτα τα ορθοπεδικα επιβαρυνονται οσο περναει ο καιρος.Καντο νωρις, οσο ακομα ο μπεμπακος δεν κινεται...μετα θα ειναι πιο ζορικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...