Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου.

αστερακο χρονια σου πολλα αγορακι μου να εισαι γερος!!!

σαρδελοοικογενεια να τον χαιρεστε ρον κουκλο σας.

απο κοντα μοιαζει και λιγο στον μπαμπα (μη τον βγαζω απ'εξω ειναι και πολυ καλο παιδι!!! χαχαχα)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και από 'μένα.

Σαρδελάκι μου να χαίρεσαι τον αστεράκι σου , να είναι χιλιόχρονος και πάντα φωτεινός και λαμπερός σύμφωνα με τ'όνομα του.

Τις πίτες τις κατέγραψα και ομολογώ ότι είναι καταπληκτικές. Καλή επιτυχία και με την τούρτα και με το καλό να τα γιορτάσετε στο χωριό σας.

Βικάκι και πάλι να είσαστε καλά και να γιορτάσετε έτσι χαρούμενα τα γενέθλια της μικρής Φωτεινούλας. Πολύ χάρηκα που μαζευτήκατε (όσες μπορούσατε) και περάσατε όμορφα στο χθεσινό παρτάκι.

Κυρία Φωτεινή μπράβο και σε εσάς για τον χαρακτήρα σας.

Αρμάκι μου δεν γνώριζα ότι είχες πιάσει δουλίτσα γι'αυτό και αναρωτιόμουν συνέχεια που είχες χαθεί. Είναι προσωρινή ή υπάρχει περίπτωση μονιμοποίησης ; είσαι ευχαριστημένη; Συγχαρητήρια για τη ζουζούνα σου και όντως είναι τρέλα όσο λύνεται η γλώσσα τους.

Φιλάκι μου καλό μη σε προβληματίζει , ότι νέα έχω θα στα λέω και σε εσένα , η κόρη της κολλητής μου έχει αλλεργία σε γαλακτοκομικά, αυγά , ψάρι αλλά όπως σου ξανάπα το εντυπωσιακό με τη μικρή είναι που τις προάλλες είχε έρθει σπίτι μου και εγώ η χαζή ξεχάστηκα και τη ρώτησα αν ήθελε παγωτό και μου είπε από μόνη της "όχι δεν κάνει να τρώω τέτοια πράγματα" , αισθάνθηκα βέβαια πολύ άσχημα αλλά από την άλλη ήταν τρομερό που το παιδί δεν έμπαινε στο πειρασμό και είχε μάθει πλέον τι είναι σωστό να τρώει και τι όχι. Εύχομαι να ξεπεραστεί σύντομα αυτή η αλλεργία και είμαι σίγουρη γι'αυτό όπως και στη μικρή φίλη μας ότι θα επανέλθουν τα παιδάκια.

Μαελένη για πόσο καιρό θα χρησιμοποιείς την κρεμούλα; Καλό κουράγιο στο ραντεβού σου με τον οδοντίατρο.

Σουλίτσα λογικό είναι να είναι εξαντλημένη μωρέ η ζουζούνα, μέρα με τη μέρα όμως θα πάρει τα πάνω της.

Πετρούλα αρχίζεις και εσύ να παίρνεις τα πάνω σου και χάρηκα.

Κωνκωνάκι περαστικά βρε κοπέλα μου, η ψύξη είναι άτιμο πράγμα ειδικά με τέτοιο καιρό απορώ και εγώ πως την έχω γλιτώσει μιας και με τον αυχένα έχω θέμα κάθε τόσο.

Μαλευτεράκι ούτε και εγώ πρόλαβα να σας καμαρώσω , στείλτε καλέ και σε 'μας μία φώτο σας να σας απολαύσουμε.

Μαρινάκι πόσο σας είχε στοιχίσει το ξενοδοχείο στη Φοινικούντα; Μου φάνηκε πολύ καλό το site.

Ριτάκι είναι ωραία και στις Σπέτσες για διακοπές (όχι βέβαια πολλές μέρες γιατί δεν έχει πολλά να δεις) , εμείς είχαμε πάει πριν γεννήσω ένα 4ημερο και το ευχαριστήθηκα γιατί δεν έχει αυτοκίνητα κυρίως και ήταν σχετικά ήρεμα, από παραλίες εξίσου καλές και πετάγεσαι και Πόρτο Χέλι.

Καλή συνέχεια να έχουμε. Φιλιά στις υπόλοιπες , θα επανέλθω.

καλημερα κοριτσακια μου.

σιδερωνω και μπηκα για ενα γεια και για ενα χρονια πολλα στον αστερακο μας!

σαρδελινα μου να τον χαιροσαστε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!

με το καλο οταν αποφασισετε να ερθει και το δευτερο!

βικυ και κα φωτεινη το παρτακυ σας τελικα ηταν υπεροχο,ημουν σιγουρη φυσικα.

να την χαιροσαστε την ομορφη φωτεινουλα σας!

(μα τι υπεροχα ονοματα)

κωνκων μου πολυ λυπηθηκα τωρα!σε βλεπω αισιοδοξη και επειδη σε γνωρισα ξερω οτι δεν σε περνει απο κατω!μακαρι να μην τον απολυσουνετο αγχος ολων μας) και να πανε ολα καλα!

φαντασου οτι και ο καλος μου αυτην την στιγμη ειναι στο μεταιχμιο αν θα μονιμοποιηθει ή και μπορει να τους κανουν με συμβαση.(εκει σκεφτηκε να παραιτηθει αλλα ετσι οπως ειναι εξω τα πραγματα δυσκολα)

σου λεει μακρυα απο τον τοπο μου,μονοι μας και με συμβαση?ε οχι κυριε δεν συμφερει!

ολο ταζουνε ταζουνε και τιποτα δν κανουνε!!!

υγεια να εχουμε και θα τα καταφερουμε!

και να θυμαστε οτι ολα ειναι για καλο!

δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω.

αααα αρμακι κουραγιο με την δουλεια .σιγουρα θα σου χει φυγει ο πατος!

μαμαλευτερακι μεχρι ποτε μπορεις να θηλαζεις?εννοω τωρα που εισαι εγκυος!

φιλακι συνεχισε εγω μαζι σου!

βατραχινα περαστικα με το ποδι σου.πως το χτυπησες?

κικο εγραψες ενα σεντονι παλι !!!αλλα κι εγω δεν παω πισω.μη με ευχαριστεις καλε για τις αναλυσεις.σιγα δεν εκανα τιποτα.

καποια στιγμη θα σας αναλυσω ολες!

μακια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Μαρία να μην εχεις καθολου τυψεις, ειναι κι αυτο μερος της καθημερινότητας μας..

Καμια μας δεν τα προλαβαίνει όλα..και παιδι και παιχνιδι και δουλειες και μαγειρεμα και ...συζυγο!!!Πότε θα μεινει το σπίτι ασυμμαζευτο, πότε ο συζυγος παραπονεμενος, θα μαζευτουν και 2-3 πλυντηρια ασιδερωτα,θα μαγειρεψουμε και τελευταια στιγμη, τι να κανουμε..

Τα καταφερνεις μια χαρα και το σημαντικοτερο ειναι οτι βοηθας και τον συζυγο..

Πως σου φαινεται που ειστε και στη δουλεια μαζί???

με καλυψε η πετρουλα μας μαρακι!

παντως εγω αν δουλευα μαζι με τον συζυγο θα σκοτωνομασταν!!!:twisted::twisted::twisted:

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα μανούλες μου

Βίκυ ευχαριστώ για την πρόσκληση

όλοι νύχτα στρώναμε εφημερίδες και τυλίγαμε με ταινία μόλις τελειώσαμε το ταβάνι και σε λίγο ξεκινά ο τοίχο του παιδικού δωματίου αχχ μέχρι το μεσημέρι θα έχει βαφτεί και μετά ένα καλό καθάρισμα να μπει το κρεβατάκι του μικρού είμαι πολύ ενθουσιασμένη άλλα πολύ κουρασμένη

Κορίτσια τυχαία βρεθήκατε στο Πόρτο Χέλι; Δεν έχω καταλάβει. Ή είσαστε φίλες;

Με την φιλιο γνωριστήκαμε εδώ στο πρενστ και πήγαμε πέρσι μαζί διακοπές τυχαία είναι φανταστικό άτομο και σουπερ μαμά έχουμε ιδία γούστα στα παγωτά και καλοφαγούδες και οι δυο χιχιχ περάσαμε πολύ όμορφα μαζί τους και τα παιδάκια μας επίσης

για το κομμάτι θηλασμός -εγκυμοσύνη θα σου πω άλλη ώρα θέλει χρόνο οκ

θα βρω και λιγκ να σου δώσω να διαβάσεις

Όσο για φωτογραφίες κάντε αίτημα στην μάνατζερ μου φιλιω να ξανά βάλει εγω δεν το κατέχω το άθλημα μόνο με μειλ μπορώ να σας στείλω

:tongue::tongue:

για το παρτυ...

στελλιτσα μου σ'ευχαριστω παρα πολυ που ηρθατε.το δωρακι σου ειναι το μονο που ακομα δεν ειδα για να το ξετυλιξει η μικρη χαχα

ο αντρεας ειναι κυριος οπως ξανα ειπαμε.προσεχει ως μεγαλυτερος την φωτεινη και κανουν πολυ καλη παρεα.(ποτε θα ξανα παμε κοπελια?)θα στον κανω τον δικο σου να μπαινει στα παιχνιδια αμεσως μολις περναει την πορτα του παιδοτοπου.

η τουρτα σας ηταν υπεροχη και απο ολους ακουγα τα καλυτερα.

μπραβο στον μηνα.

νικη μου χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα,στεναχωρεθηκα λιγο με τον νικολα που εψαχνε τον μπαμπακα του.η ανια κοριτσια να βλεπατε πως τον προσεχε τον αδελφο της,σαν μαμα του ηταν.κουκλακια και τα 2 παιδια.γλυκιτατος ο μικρος.χαρηκα που σημερα ηταν η εκδρομη σας και ετσι χθες ησασταν μαζι μας(οπως και περισυ,αλλα μη σε βλεπω ρε κοπελια μια φορα τον χρονο!!!

ελενιτσα μου καλη εισαι πολυ γλυκια κοπελα και ο γρηγορακης σου σκετο μελι.σ'ευχαριστουμε που εκανες τοσο δρομο για να ερθεις.εφτασες και πριν απο μας :roll:.ευτυχως που ηρθε γρηγορα κοσμος και δεν εμεινες ωρα μονη σου γιατι εγω ημουν πραγματικα χαμενη...

σαρδελα μου τι να πω για σενα...τιποτα τα ξαναπαμε.εγινες η κολλητη μου εσυ.χαρηκα πολυ που ηρθε ο τασος και τον γνωρισα.ο αστερακος ειναι τελειος πολυ ησυχος και εχει κατι ματαρες ολα τα λεφτα,αλλα και κατι μπρατσακια μουρλια.μου εδωσε και ενα φιλι παναγια μου ενα φιλι!!!!

ελπιζω να τα καταφερω την κυριακη.

αν δεν παμε για δοκιμη το σκαφος στη θαλασσα (γιατι ειμαστε στην αναμονη)και οχι τιποτα η δοκιμη θα γινει στον θερμαικο και ειναι ονειρο μου να κανω βολτα με σκαφος στην παραλια και να βλεπω την θεσσαλονικη απο μεσα απο την θαλασσα μακρυα ομως απο την ξηρα μη με αναγνωρισουν κιολας!!!

πετρουλα για να πω την αληθεια με σενα χαρηκα περισσοτερο που ηρθες.δεν το περιμενα,δεν ειχα δει και το μηνυμα σου!

δεν ησουν καλα εισαι και εγκυος και μας ηρθες και απο μακρυα.χαρηκα που ξανα ειδα και τον αντρα σου.

ο μικρος ο αναστασης ειναι και απο κοντα και εκεινος κουκλος.

δεν καταλαβαινω σε ποιον μοιαζει ομως!!!πολυ ησυχο παιδακι. με αγκαλιασε και εκεινος.σ'ευχαριστω και παλι που ησουν εκει.α!!! η συνυφαδα μου επαθε πλακα μολις της ειπα οτι εισαι εγκυος και μαλιστα τοσο προχωρημενη!!!

σας ευχαριστω ολες περασαμε υπεροχα.

αρμακι σκας σκας???

σας ευχαριστω για τα υπεροχα δωρακια σας

να σας πω και λιγο για την φωτεινη.ξυπνησε κατα τις 12κ30 το βραδυ επιασε τα καγκελα της κουνιας και φωναζε παμε παιδακια παμε παιδακια.

παραμιλουσε το καλο μου.περασε και εκεινη τελεια.

και σημερα το πρωι κατουρησε την μαμα μου,θα σας τα πει και εκεινη.

σας ευχαριστω και παλι κοριτσακια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Φιλεναδες πάω να τη πέσω μεχρι τις 12.30 που θα πάρω τον μικρό απο το σχολείο. Μου έρχετε να χτυπησω το κεφάλι μου στον τοιχο απο τον πονο...:(

Τα λεμε...

αντε βρε συμπεθερουλα μου στεναχωρηθηκα τωρα...

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!

Απο το σπιτακι μου σήμερα ...ειμαι ελαφρως καλυτερα αλλα βηχω λες και εχω καπνισει 2 πανετα τσιγαρα ..

Φιλακι ναι με την Μαργαριτες ειμαστε φιλες απο πιο παλια ..καναμε συμπαρασταση η μια στην αλλη και στην εγκυμοσυνη αλλα και με τα παιδια οταν ηταν νεογεννητα ...

Αρμακι μας λειπεις βρε..το εχεις ριξεις στην δουλεια χαχαχα...

Kωνκων μου περαστικα...βρε τι σε βρηκε και να μην πμορεις να παρεις και τιποτα...

Για διακοπες συνεχεια ...εμεις θα παμε απο 10-11/7 εως 16/7 ..θα ριξω τις προτασεις στον συζυγο και το αποφασιζουμε ..πορτο χελι γιατι μου αρεσει ..ρηχη θαλασσα και με αμμο (απαραιτητη για τον χρηστο),υπαρχουν σε κοντινη αποσταση ερμιονη και σπετσες για βολτιτσα ..μου αρεσει και η αγ. αννα αλλα ειναι πιο τσιμπημενες οι τιμες τους ...

Μαρινα κοιτα και στον τολο που επισης ειναι αμμουδερες και ρηχες οι θαλασσες ..

Βλεπω στο παρτυ της Φωτεινης περασατε τελεια!!!Βικακι να εισαι παντα καλα να γιορταζετε το κοριτσακι σου !!!βλεπω οτι εχει και κατακτησεις η Φωτεινουλα ...εκλεψε καρδιες ..

Αστερακο μου κουκλε!!!χρονια πολλα αντρακι μου να σε χαιρομαστε!!!οπως επισης και τον γιο της mammyblue..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!

Εγω χθες αφου εκανα τις δουλειες του συζυγου, εκατσα το βραδυ και ειδα δυο επεισοδια lost! Εχω πορωθει παλι! κωνκων εσυ εχεις δει τιποτα?

Βλεπω περασατε σουπερ στο παρτυ στης Φωτεινουλας! Να την χαιρεστε και του χρονου με υγεια!

Φιλακι εγω σου ειχα πει για μια φιλη μου που ο γιος της ειχε φοβερη αλλεργια στο αυγο... Τωρα ειναι 7 χρονων και το εχει ξεπερασει εντελως! Απλα δεν τρωει αυγο πιο πολυ απο φοβο αλλα και επειδη δεν εμαθε ποτε στη ζωη του να το τρωει... Στα φαγητα ομως, κανονικοτατα!

κωνκων μου περατικα! Ευχομαι να σου περασει γρηγορα! Οσο για τον αντρα σου, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε! Υπομονη, κουραγιο και θετικη σκεψη!!! Ολα να πανε κατ'ευχην!

Ιωαννακι μου περαστικουλια και σ'εσενα! Αντε θα ξεκουραστεις σημερα!

Σαρδελακι μου να το χαιρεσαι το παληκαρακι σου!!! Παω να ευχηθω κι επισημα!!!:D

t7fQp3.png

καλησπερα κοριτσια...ξερω με χασατε...αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω...

καταρχην θελω να ευχαριστησω την Βικουλα για το υπεροχο παρτυ..περασαμε τελεια...η Φωτεινουλα μια κουκλιτσα..σαν κουφετακι..μου φανηκε πανυψηλη και αδυνατουλα σαν μοντελο. Η μαμα μια θεα κλασικα..... την φωτεινη παλι την εχασα. Ολα τα κοριτσια που γνωρισα ειναι κουκλες και τα παιδακια κουκλια..τι να πω για ον Αστερη, για τον Ανδρεα, τον Ανασταση? (πολλα Α τωρα που το σκεφτομαι....) Πετρουλα αν δεν ηξερα οτι εισαι εγγυος δεν θα το μαντευα εχθες με τπτ...

Χρονια Πολλα στον Αστερη και απο εδω. Αλεξανδρα μου τα ειπαμε και εχθες.

Βικουλα μου να εισαι σιγουρη οτι θα ερθει μια μερα που θα σας παρακαλαω εγω για εναν καφε...που θα παει..θα εχω πολυ χρονο ελευθερο καποια στιγμη. Παντως θα το κανονισουμε. (ξερω ολο ετσι λεω)

κωνκωνακι μου πως εισαι? ξερω για παυσιπονο το σπασμοαποτελ. μου το εδινε ο γιατρος οταν ειχα τρελο πονοκεφαλο στην εγγυμοσυνη.Ρωτα τον γιατρο σου.

Σημερα ηταν να παμε εκδρομη με το σχολειο. Τελικα ανεβασε η Ανια 38.2 το βραδυ και δεν πηγαμε.Εστειλα ουρα το πρωι και περιμεω τα αποτελεσματα σε λιγο. Ελπιζω να ειναι απλα ενα κρυωματακι και οχι ουρολοιμωξη παλι. Προς το παρον ειναι καλα αλλα η καημενη εχασε την εκδρομη και εκλαιγε πρωι πρωι...

Παω να συνεχισω τις δουλειες μιας και εχω αδεια γιατι θα πηγαιναμε εκδρομη. Φιλια σε ολες. Μου εχετε λειψει.

νικη μου περαστικα στο κοριτσακι σας.ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.

σιγουρα θα ξανα βρεθουμε συντομα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...