Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας,

θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την Βίκυ για το όμορφο απόγευμα

που μας πρόσφερε ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι με πολλές χαρούμενες φατσούλες..

Για την εορτάζουσα δεν έχω λόγια ήταν μία κουκλίτσα ειδικά όταν έκανε γκριμάτσες για τις απαραίτητες αναμνηστικές φώτο(ο γιος μου συνεχίζει

και είναι γοητευμένος μαζί της:-D:-D).

Για την μαμά της τα λόγια νομίζω είναι περιττά.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το sardelaki την Stone την maeleni την Νίκη υπέροχες κοπέλες που ενώ τις γνώρισα σήμερα και με κάνανε να αισθανθώ σαν να ήμουν μέρος της καθημερινής σας παρέας..

Για τα παιδιά δεν θα πω τίποτα καταπληκτικές φατσούλες όλες τους..τελικά

έχω την εντύπωση πως αυτό το forum βγάζει μόνο όμορφα παιδιά 8):cool:

Στέλλα- Μηνάς-Ανδρέας/Μάριος:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κι απο εμενα!!!

Διαβασα τα νεα σας μετα το μεσημερι, τα πρωινα ειμαι λίγο χωμενη μες τα χαρτια μου κας σας χανω γμτ

Περασαμε υπέροχα στο παρτυ της Φωτεινής!!!Ο παιδότοπος super και prive κατασταση, η Φωτεινη μια ξανθια κουκλα μες τα ροζ και την τσακπινια, δεν εβγαινε απο τον παιδότοπο..Γρηγορης , Αστερης, Νικολας (fast) και Ανδρεας (sam) τρελες φατσες και πολύ νοστιμα αντρακια ε;;;Η δε Ανια μια κουκλα και δεσποινις, δεν εχω λόγια!!!

Χαρηκα πολύ που γνωρισα την Sam και τη Νικη, πολύ καλα και προσχαρα κοριτσια και γενικα νομιζα πως ημουν σε παρτυ κολλητων

Ευχαριστουμε πολύ Βικακι και Φωτεινή, ελειπε βεβαια η μασκοτ του καφε μας η Φωτεινή αλλά επέλεξε να κανει παρεα στη συμπεθερα...αρε Φωτεινή συνεχως μας εκπλήσσεις με το χαρακτηρα σου!!!

Να χαίρεστε το κοριτσακι σας και να την καμαρωνετε παντα τοσο λαμπερη και ευτυχισμενη οπως σημερα!!!

Ευχαριστουμε πολύ!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σας κι από μας!

Βικούλα και εορτάζουσα Φωτεινούλα ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, τόσο που δεν λέγαμε να φύγουμε!

Η Βικούλα μια κούκλα όπως πάντα, αλλά η Φωτεινούλα μας με τις πόζες της έκλεψε την παράσταση.

Ειδικά όταν έσβησε τα κεράκια!!!!!!!

Εκεί ήταν που όλα τα παιδάκια όρμηξαν στην τούρτα και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την σκανταλιά και ο δικός μου!

Παίξαμε ατελείωτα, μια με τον Αναστάση, μια με τον Αστέρη και τέλος με τον Αντρέα.

Οσο για την καλή μας Sam, τι μπορώ να πω παραπάνω!

Τα είπαμε μια χαρά. Ο δε Ανδρέας της ένας μικρός κύριος.

Για να μην πω και για την φανταστική τούρτα τους! Μηνά γειά στα χέρια σου!

Και φυσικά γνώρισα επιτέλους και τη Νίκη με τα δυο της κουκλιά.

Νίκη μου έλα να μαθαίνουμε νέα σας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλά να περάσετε στο πάρτι της φωτεινής, αχ ζηλεύουμε εμείς εδώ που χάνουμε τέτοια γιορτη, τέτοιες οικοδέσποινες!!!

filaki σουπερ η κορούλα σου τι ολοκληρωμένες προτάσεις είναι αυτές μπράβο σας όσο για τα τεστ εμείς λέμε να τα καθυστερήσουμε λίγο γιατί δεν είναι από τροφές ηοι αλλεργίες. Για τον θηλασμό συγχαρητήρια και μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν κανένας ενήλικας δεν κυκλοφορεί με πάνα ούτε με βυζί στο χέρι χιχιχ
Πες τα ρε μαμαλευτερακι!!! Εσύ, θηλάζεις ακόμα; Θέλω λεπτομέρειες, πες μου σε παρακαλώ, ο γιατρός τί λέει;

kiko μου να μου λες εμπειρίες από το παιδάκι της φίλης σου να παίρνω κουράγιο, κάτι παρόμοιο μου είχε πει κι η Νατάσα στη συνάντηση, για ένα ανήψι της νομίζω, της φίλης σου είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλά να περάσετε στο πάρτι της φωτεινής, αχ ζηλεύουμε εμείς εδώ που χάνουμε τέτοια γιορτη, τέτοιες οικοδέσποινες!!!

Πες τα ρε μαμαλευτερακι!!! Εσύ, θηλάζεις ακόμα; Θέλω λεπτομέρειες, πες μου σε παρακαλώ, ο γιατρός τί λέει;

;

αχ τι όμορφα περάσατε στο πάρτι της Βίκυς εγω αναμένω ακόμη την πρόσκληση Βίκυ μου χιχιιχ

Λυπών κούκλα η γιατρός μου είναι μάνουλα διδύμων και τα θήλασε αποκλείστηκα έως τα 2τους και τα δυο

όποτε είναι με το μέρος μου

ότι θες ρωτά ..

κάνω 2-3 θηλασμούς την ήμερα ποτέ παραπάνω είναι κανόνας αυτό

προς το παρών δεν νιώθω συσπάσεις στην μήτρα

θα δούμε και θα πράξουμε στο μέλλων

μετά τις26 εβδομάδες ίσως νιώθω κάτι έντονα

Όλα καλά θα πάνε και νομίζω ότι θα κάνω τεντεμ

Ότι θες ρώτα αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη χαρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κωνκων δε σας αρέσουν οι διακοπές; Σπάνιο, αλλά το έχω ξανακούσει!

Κορίτσια στο Πεταλίδι είχα πάει με τη Ναταλία 2 μηνών... έφυγα την επόμενη μέρα... θυμίστε μου να σας πω κάποια στιγμή εντυπώσεις και γιατί δε μείναμε παραπάνω... φανταστείτε ότι ήμασταν και με κοινωνικό τουρισμό... και πάλι, όπου φύγει φύγει.

Deleni, μόλις χτύπησα ένα κομμάτι νηστίστιμο σάμαλι... η συνταγή νομίζω είναι στη συσκευασία του σιμυγδαλιού θα ρωτήσω την πεθερά μου που το έφερε. Μούρλια σου λέω... το σκέφτομαι για τα γενέθλια της Ναταλίας, με παγωτό για τους μεγάλους. Πάντα το παθαίνω αυτό, ξυπνάω τα βράδια για γλυκό. Είναι ανυσηχητικό;;; Για αυτό με βλέπεται να ποστάρω τέτοια ώρα.

τα λιονταρακια και οι σκορπιοι θα ηρεμησουν και θα μπορεσει να ανεβει η ψυχολογια τους!:wink:
Αχ, άντε επιτέλους!

vatraxaki μου, γλυκιά μου συμπεθερούλα, εσείς με τέτοια παραλία δεν χρειάζεται να πάτε κι αλλού. Πού είναι καλέ αυτό το μέρος;;;

Hλιάνα δεν είσαι στο facebook; Έχω μπερδευτεί. Δεν τις πρόλαβα να τις δω τις φωτο σας, κλαψ...

Κορίτσια τυχαία βρεθήκατε στο Πόρτο Χέλι; Δεν έχω καταλάβει. Ή είσαστε φίλες;

Επίσης, ριτα79 & joa, είστε φίλες από παλιά;

Kορίτσια που είναι η pikoulinaki;

Φωτεινή μου κι εγώ χαίρομαι που τα ξαναλέμε, είσαι μια γλύκα, κι όλο σκέφτομαι πότε θα έρθω βόρια να σε δω κι εσένα από κοντά.

Ηλιάνα δηλ. η γιατρός δεν σου απαγόρεψε το θηλασμό... Εμένα μου λέει πρώτα να τον κόψω και μετά να μείνω έγκυος... με προβληματίζει το γεγονός ότι στο παρελθόν είχα μια αποβολή αλλά και στη Ναταλία στους πρώτους μήνες ήμουν προβληματική εγκυμοσύνη με αιματάκι κτλ. και φοβάμαι να ξεκινήσω εγκυμοσύνη με θηλασμό... συν το ότι θα πρέπει να βρω άλλο γιατρό. Αυτός δεν θα μου επιτρέψει σου λέω.

Κοριτσάρες μου καληνύχτα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!

Περασα ενα δυσκολο βραδυ. Πρεπει να εχω ψυξη στο κεφαλι και πονάω παρα πολύ. Τη Δευτερα που ετρεχα με τα χαρτια μου ειχε πολύ ζέστη και είχα ανοιχτο παραθυρο στο αυτοκινητο, εκανα και 90 χιλ. συνολικά. Και λιγο και το κλιματισμό και την άρπαξα...

Εμαθα οτι ψηφιστηκαν και νεα μετρα για τον ιδιωτικο τομέα και τωρα περιμένουμε απολυσεις:(. Οι περισσοτερες εταιρίες σαν κ αυτη που είναι ο καλός μου έδιωξαν πολυ κοσμο και όσους κρατησαν τους κρατησαν με μειωση μισθου 20% ή 4ήμερο με 8ωρο ή 5ήμερο με 6ωρο και φυσικά με λιγοτερα ένσημα.

Ντινάκι μου ευτυχώς είναι μια χαρά. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου αυτή την φορά. Όταν γυρνάμε είναι πολύ χαρούμενη, προσπαθεί να μας πει τα νέα της ημέρας, μας αγκαλιάζει, μας φιλάει και μετά πέφτει ξερή για ύπνο. Η γιαγιά της την ξεπατώνει φαίνεται! :lol:

Μαράκι μου τέλεια η μικρή! Κ εσύ δεν έχεις άλλη διάθεση όταν γυρνάς απ τη δουλειά? Οσο κουρασμένη κ να είσαι έχεις όρεξη για παιχνιδι:mrgreen:.

κωνκων δε σας αρέσουν οι διακοπές; Σπάνιο, αλλά το έχω ξανακούσει!

filaki μου μου αρεσουν οι διακοπες, για τη θάλασσα μονο δεν τρελλαινομαι ιδιαιτερα. Ειδικά τα πρωινα στα ξενοδοχεια με τους μπουφεδες γεματους.....μιαμ μιαμ μου τρεχουν τα σάλια πρωι πρωι:D. Φυσικά λόγω οικονομικων δεν τολμαμε ουτε να το σκεφτουμε.

Τα λεμε αργοτερα....

Καλημέρα κορίτσια!

Τι ωραία που περιγράψατε το πάρτυ της Φωτεινούλας! Βικάκι και του χρόνου!

Λοιπόν μπήκα να σας πω ότι εχτες ο καλός μου πήγε σε ένα γυναικολόγο πελάτη του και του είπε ότι όσες γυναίκες έχουν ΙΚΑ όταν γεννήσουν αν δεν πάρουν τα 1000 ευρώ(τόσο δίνουν?) μετά τη γέννα και κάνουν επι τόπου ένσταση μετά τα πέρνουν πίσω όλα τα έξοδα της γέννας. Βέβαια δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό...

Κωνκωνακι μου όντως έχω πολύ καλή διάθεση ειδικά όταν την βλέπω κι εκείνη τόσο χαρούμενη απλά έχω και λίγες τύψεις όταν πρέπει να κάνω ταυτόχρονα και δουλειές..μόνο αυτό με χαλάει λίγο αλλά οκ τα καταφέρνω προς το παρόν. Τουλάχιστον σε κάποια πράγματα συμμετέχει και η Εύα οπότε της φαίνεται σαν παιχνίδι..:lol:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη δουλειά του καλού σου..

Πάω να εργαστώ! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανούλες!!!

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Ευτυχισμενα στον Αστερη μας!!!!!

Αλεξανδρα να τον χαίρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!!

Εχει ανοιχτει θεμα για τις ευχες http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=411635&posted=1#post411635

Κωνκων ευχομαι να μη χρειαστει να ψαξει ο καλος σου για καινουρια δουλεια ..

Που θα πάει αυτο το χάλι κανεις δεν ξερει..καθε μερα ακουμε όλο και πιο σκληρα μετρα, όλο και νεες διαταξεις και απο την άλλη ολο και εμφανιζονται νεα σκανδαλα για κακοδιαχείριση και κατασπαταληση δημοσιου χρήματος..και τη νυφη την πληρωνει ο εργαζομενος, ο ασφαλισμενος, ο συνταξιουχος..Οι υπευθυνοι για ολο αυτο το χάλι απορω ποτε θα τιμωρηθουν;;Δεν θα λογοδοτησει κανεις???Κανεις δεν θα κατσει στο σκαμνί???:mad::mad:

Μαρία να μην εχεις καθολου τυψεις, ειναι κι αυτο μερος της καθημερινότητας μας..

Καμια μας δεν τα προλαβαίνει όλα..και παιδι και παιχνιδι και δουλειες και μαγειρεμα και ...συζυγο!!!Πότε θα μεινει το σπίτι ασυμμαζευτο, πότε ο συζυγος παραπονεμενος, θα μαζευτουν και 2-3 πλυντηρια ασιδερωτα,θα μαγειρεψουμε και τελευταια στιγμη, τι να κανουμε..

Τα καταφερνεις μια χαρα και το σημαντικοτερο ειναι οτι βοηθας και τον συζυγο..

Πως σου φαινεται που ειστε και στη δουλεια μαζί???

Μαρία να μην εχεις καθολου τυψεις, ειναι κι αυτο μερος της καθημερινότητας μας..

Καμια μας δεν τα προλαβαίνει όλα..και παιδι και παιχνιδι και δουλειες και μαγειρεμα και ...συζυγο!!!Πότε θα μεινει το σπίτι ασυμμαζευτο, πότε ο συζυγος παραπονεμενος, θα μαζευτουν και 2-3 πλυντηρια ασιδερωτα,θα μαγειρεψουμε και τελευταια στιγμη, τι να κανουμε..

Οπως τα λεει η Πετρουλα Μαράκι μου.

Πετρουλα μου τα μετρα απο το κακο στο χειροτερο. Δεν ξερω τί θα κάνουμε αν χάσει τη δουλειά του ο καλός μου:confused:.

Τεσπα.... Προς το παρον ασχολουμαι με το παρτυ του Κωνσταντίνου. Τη Δευτερα που είναι τα γεννέθλια του θα πάω τουρτα στο σχολειο να τα γιορτάσει με τους συμαθητες του και το επομενο Σάββατο θα κάνουμε παρτυ στο σπίτι.:-D

Α και κατι που με εκανε να χαρω πολύ! Μαλλον τον επομενο μηνα θα ερθει ο αδερφος μου να περάσει ενα σχολειο εδω στο Μενιδι και θα έρθει και η νυφη μου. Θα έχω και παρεα και βοηθεια!

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά στον Αστερη μας!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα να τον χαιρεσαι.

Αχ στεναχωρέθηκα τόσο πολύ που δεν ηθραμε στα γενέθλια !

Δεν πειράζει όμως θα βρεθούμε οποσδήποτε.Καλοκαίρι μπήκε θα μας αποχαιρετίσουν οι κ@@@@ιωσεις και θα μπορύμε μια χαρά.

Ντίνα μου δύσκολα τα πραγματα.Ελπίζω να κρατήσει τη δουλειά του ο Νίκος.

Μην το σκέφτεσαι μωρε.Οπως λες εχεις τα γενεθλια του μικρούλη σου και τα ευχαριστα με τον ερχομο του αδερφού σου.Αντε με το καλό να τους δεχτείς.

Ηλιάννα εμεις δεν προλάβαμε να δουμε φωτό.Δεν τις ξαναβαζεις βρε Φιλιώ τώρα που είμαστε και ολές μαζεμενες το πρωί???

Ναι και εγω δεν ειδα φωτο της Ηλιανας..Βατραχακιιιιιι!!!!

Σουλα στα δικα μας τωρα ελπίζω και ευχομαι να βρεθουμε!!Πως ειναι η μικρη?

Ντινακι μην γεμιζεις το μυαλο σου με τετοιες σκεψεις!!Ειναι και τα ΜΜΕ που εχουν πανικοβαλλει τον κοσμο, αλλά αυτα ειναι ακραια σεναρια και ας ευχηθουμε να μην αγγιξουν κανεναν!!!Τι καλο θα ετοιμασεις για το παρτυ???Θα κατσουν καιρο οι δικοι σου???Εσυ πριν γεννησεις δεν θα ανηφορισεις καθολου???

Καλημέρα κούκλες.

Κωνκων μου μη βάζεις κακιές σκέψεις στο μυαλό σου κορίτσι μου. Δεν είναι ανάγκη.

Σούλα χάσατεεεεεε που δεν ήρθατε.

Ηλιάνα ούτε κι εγώ τις είδα :( και μάλλον δεν θα προλάβω ούτε και σήμερα να σε καμαρώσω αν τις ξαναβάλετε.

Εμείς συνεχίζουμε ακόμα να έχουμε εξανθήματα, αλλά σε πιο ήπια μορφή και βάζουμε καθημερινά τηνν κρεμούλα μας.

Σε λίγο ετοιμάζομαι για οδοντίατρο πάλι, μιας και το είχα αμελήσει λίγο τελευταία. Δυστυχώς σήμερα δεν το γλιτώνω και θα μείνω ώρα εκεί..........

Φιλιά σε όλες, ιδιαίτερα στον Αστέρη μας που σήμερα έχει την τιμητική του ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα μου η μικρή είναι πολύ καλύτερα απλα ειναι ακομα λίγο εξαντλημένη.

Στα δικά μας γενέθλια (πρωτα ο θεος γεροί να είμαστε ολοι) σίγουρα θα βρεθούμε.

Ελένη καλό κουράγιο στον οδοντίατρο.

Ενταξη δεν με βάζει απο κάτω γιατι φετος είμαστε πολύ καλύτερα απ'οτι περσυ. Τουλάχιστο δεν θα πεινάσουμε.

Πω πω ρε κοριτσια αυτο το κρυωμα στο κεφαλι με έχει τσακισει. Δεν μπορω ουτε να μιλάω απο τον πονο. Ευτυχως εδω μονο γραφω χωρίς να μιλάω:mrgreen:. Με έχει πιασει κ άλλη φορα και χτυπουσα μυοχαλαρωτικά με μεσουλιντ μαζι, τωρα όμως δεν μπορω να πάρω τιποτα.:mad:

maeleni οδοντίατρο? Καλη δύναμη!

Πετρουλα μου ο αδερφος μου θα καθησει 3 βδομαδες. Οσο για το χωριο ο γιατρος δεν αφηνει με τιποτα τοσο μεγαλες μετακινησεις με κανενα μεταφορικο μεσο. Μόλις σαραντησουμε με το καλό θα έρθουμε για κανα μήνα. Εισαι καλυτερα σήμερα? "έστρωσες"?

σαρδελακι μου χρονια πολλα και απο εδώ. Να χαιρεσαι τον γλυκο σου Αστεράκη.

Βλέπω στο χθεσινό παρτυ περασατε πολύ ωραία! Μπραβο!

Συμπεθέρες περιμενουμε και καμια φωτο απο το παρτυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...