Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμένα μου έλειψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες...τι καλά να ήσουν κοντά να σε είχαμε αύριο στα γενέθλια της Φωτεινούλας μας.

AAAAAAAAAAXXXXXXXX!!!!!Πόσο ζηλεύω!!!!!! Να περάσετε τέλεια!!

Κοριτσάκι, πάτε καθόλου Π.Γ. ή ακόμα δεν έχετε πάει;;;

Πήγαμε ναι! Μία τα δυο μας και μία με το Ευάκι. Και τις δυο φορές περάσαμε τέλεια! Αν θα πάμε ξανά θα σε πάρω μήπως είστε κι εσείς εκεί.

Ατιμουτσικο....που το πας που το φερνεις εκει καταληγεις...:tongue:

Εχεις δικιο...αλλα να μην περιμενω κανα χρονο να προσαρμοστει και στο σχολειο?:D(Στην εφερα?)

Μας ελειψες φιλεναδα!

χαχαχα! Σωστά καλέ! Να προσαρμοστεί, να πάει δημοτικό, γυμνάσιο, να δώσει πανελλήνιες, να πάει και φαντάρος και μετά κάντο..:lol: :lol: :lol:

Μαρακι μου τα πρωινά που λειπεις πώς είναι η μικρή?

Ντινάκι μου ευτυχώς είναι μια χαρά. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου αυτή την φορά. Όταν γυρνάμε είναι πολύ χαρούμενη, προσπαθεί να μας πει τα νέα της ημέρας, μας αγκαλιάζει, μας φιλάει και μετά πέφτει ξερή για ύπνο. Η γιαγιά της την ξεπατώνει φαίνεται! :lol:

Αρμάκι που είσαι εσύ καλέ , γιατί χάνεσαι έτσι παιδί μου εσύ; Τώρα που το Φιλάκι πήρε φόρα , χάσαμε εσένα.

AX τι να κάνω βρε Κικιτσα? Τώρα με τη δουλειά είναι δύσκολο...και δεν το βλέπω να τελειώνω σύντομα γιατί το γόνατο της κοπέλας δεν έχει βελτίωση μετά το χειρουργείο και δεν βλέπω να επιστρέφει σύντομα..

Ηλιάνα είστε και οι δυο κουκλιά!!!! Φτου σας!

Βατραχάκι τι έγινε με το γόνατο? Πήγες στον γιατρό?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι πέρσι και τρέχαμε με τα ταπερ και τα μαγειρευτά στης παραλίες και φαγαμε και σουπερ παγωταααααααααααααααααααααααααααααααα χιχιχιχι

:tongue::tongue:

Αχ πολύ χαίρομαι που είδατε τον ταρζαν μου είμαι κουκουβάγια μάνα ευχαριστώ που μας φτύνετε αλά ποιο πολύ το παιδί μου τα αστεράκι μου μουτς μουτς κουκλί μουυυυυ

Βατραχάκι τι έγινε με το γόνατο? Πήγες στον γιατρό?

αυριο εχω ραντεβου αρμακι μου να δω τι θα μου πει και μετα θα παω και σ'αυτον που ειχε χειρουργισει τον αντρα μου να δω τι θα μου πει κι εκεινος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, πηρα τηλ και στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, για δίκλινο σχετικά λογικές τιμές, αλλά εμείς πάλι δε χωράμε με δύο παρκοκρέβατα οπότε πόρτα κι από εκεί! Βρε να νοικιάσουμε ένα τροχόσπιτο να ξεμπερδεύουμε? Δε μας βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά, αναρωτιέμαι τι κάνουν οι οικογένειες με περισσότερα παιδιά...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

, αναρωτιέμαι τι κάνουν οι οικογένειες με περισσότερα παιδιά...

Γεμίζουν την μπανιέρα και κάθονται:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι να κάνουν ?

πλακά κάνω να παίρναει και η ώρα

Γεμίζουν την μπανιέρα και κάθονται:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι να κάνουν ?

πλακά κάνω να παίρναει και η ώρα

Πέστο ψέματα!:roll:

Τρίκλινο δεν έχω βρει και πάλι γιατί θέλω 2 παρκοκρέβατα, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί ο μικρός στο κρεβάτι!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί θέλουμε αγκαλίτσες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα δεν σας είπα!

Καλησπέρα λοιπόν!:D

Λαζαρένια ευχαριστώ πολύ για τις ζωδιακές πληροφορίες!

Σουλίτσα η Ανδρεάννα πως είναι?

Πετρούλα μου εντάξει τα στομαχικά σου? Πω πω όταν ακούω άρρωστη και εγκυούλα με πιάνει η ψυχή μου!

joa μου περαστικά και σε σένα!

Να σας πω στα γρήγορα και τα δικά μας...

Το Ευάκι έχει τρελλές εξελίξεις στην ομιλία και παθαίνω πλάκα κάθε μέρα!!! Έχει ανοίξει πολύ η γλώσσα της! Στο γιο γιο έχει την ίδια φοβερή εξέλιξη με την Αλεξανδρα της giovannas,:tongue: κάθεται με τα ρούχα, σφίγγεται κιόλας δεν κάνει κάτι και μόλις την ρωτάω αν θέλει να βγάλουμε τα ρούχα μου απαντάει ένα μεγάλο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και φεύγει...

Επίσης την τσίμπησε ένα κουνούπι στο χέρι και στο πόδι και έχει γίνει τούμπανο..την έχω με φουσικορτ και αν επειδεινωθεί θα πρέπει να πάρει και αταράξ. Βρωμοκούνουπα:mad:

Επίσης μόλις είδα ένα καινούριο δοντάκι κάτω, επιτέλους γιατί κάτω είχε μόνο τα δύο μπροστά και δύο τραπεζίτες πίσω..το καημενάκι μου πάντως πέρα από μια μικρή αφαγία κιχ δεν βγάζει..αυτά!

Α!Μαρινα κάντε ένα εξοχικό και ξεμπερδέψατε! :lol: Πάντως κορίτσια πέρα από την πλάκα αν δεν είχαμε το εξοχικό ειδικά φέτος δεν θα πηγαίναμε πουθενά...

Νατάσα χοσε ο καλός σου ε??? Άντε υπομονη μέχρι να γυρίσει να πάρεις το αίμα σου πίσω! χαχαχαχα!!!

Μαελένη ο Γρηγοράκης?

deleni ο μικρός πως πάει?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρίτα μου το όνομα του μαγαζιού δεν το ξέρω... είναι στον κλασικό πεζόδρομο με τα πολλά μαγαζιά αλλά πιο κάτω από όλα τα άλλα, έχει εκατοντάδες τραπεζάκια έξω, γίνεται χάβρα, λένε ότι έχει καλό ρακόμελο (εγώ δεν το πίνω), αλλά να ξέρεις ο μεζές του δεν είναι σπουδαίος, δηλ. δεν είναι μεζεδοπωλείο, είναι για ρακόμελα με ποικιλίες, δεν είναι πια κι η γεύση που θα σου μείνει αξέχαστη, αλλά πιο πολύ για χαβαλέ. Άντε, πάμε κι εμείς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε;;; Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας :oops::oops::oops:

Εμείς δεν είμαστε και στα πολύ καλά μας. Η Αλεξάνδρα μου από τις 6 μ.μ. έχει δέκατα. Ξεκίνησε με 37 και τώρα έχει 37,4 :(:(:(:( Ελπίζω να σταματήσει εκεί. Αυτή τη φορά παίζει να είναι και δόντι γιατί όλο έχει τα δάχτυλα στο στόμα. Άντε να δούμε πώς θα εξελιχθεί............κουράστηκα :(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρινα δες αυτο στην κυλλινη εχει διχωρα δωματια

http://kyllini-beach-resort-hotel.focusgreece.gr/gr/Kyllini_Beach_Hotel_Greece_Profile.htm

Βατραχάκιιιιι 360 τη βραδυά!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:Δεν είναι για μας!

Γιοβάννα μου μακάρι να είναι δοντάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...