Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι για το Aks hotel στο Πόρτο Χέλι λες ότι έχει καλούτσικη θάλασσα? Για πες περισσότερες λεπτομέρειες, είναι αμμώδης η παραλία? Έχει πέτρες μέσα? Είναι καθαρά? Σε ζάλισα!!!:-D

Εμείς είχαμε πάει πέρυσι στη Φοινικούντα στο hotel Panorama! Ήταν τεράστιο, δίχωρο, το μπαλκονάκι έβλεπε κατευθείαν στον κήπο που είχε παιχνίδια για παιδιά, τέλειο πρωινό και θέα, ΑΛΛΑ έπρεπε να πάρεις αμάξι για να κατέβεις στη θάλασσα και τώρα με τα δυο παιδιά μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρία αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι στειλε!

Στο μειλ που έχω από το φεις ? η αλλού ?

Λυπών σου έστειλα δυο εμένα με τον μικρό και την τούρτα από τα φετινά γενέθλια μας αχ βαλε να μας δούναι και εμάς τα κορίτσια

:tongue::tongue:

Μαρινα μου εχει μια μικρη σχετικα παραλια κατω απο το ξενοδοχειο με αμμο και μεσα και εξω για τα παιδια ειναι μια χαρα αλλα να ξερεις εχει πολυ κοσμο αλλα και πολλα πιτσιρικια!

και ηταν σχετικα καθαρη αυτο που μου αρεσε ηταν οτι δεν χρειαστηκε να λερωσω τις δικες μας πετσετες ειχε το ξενοδοχειο σε καθε ξαπλωστρα καθαρη

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

πέρυσι τις είχα ξαναφτιάξει τις λιβανέζικες πίτες και έγιναν ανάρπαστες και θα τις ξαναφτιάξω φέτος.

τις αλοίφω με γιαούρτι (10%...παχύ παχύ) κι έπειτα με κυμά τον οποίο έχω φτιάξει όπως κάνω και τον κυμά για τα μακαρόνια μόνο λίγο πιό στεγνό...τις κάνω ρολό και τις κόβω στα δυο.

είχα κάνει και με γέμιση ντομάτας...πήρα ντομάτες τις έκοψα κυβάκια...τις έβαλα σε ένα μπώλ με ελαιόλαδο, αλατάκι, ριγανίτσα και σκόρδο το άφησα λίγες ώρες να καθίσει κι έπειτα άλοιψα την πίτα πάλι με γιαούρτι κι από πάνω την γέμιση ντομάτας....μούρλια σας λέω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι προσκυνώ ευχαριστώ..!!!

εγώ δεν τα κατάφερνα και ένιωθα άσχημα που είχα δει όλεσ στις κοπέλες και εγώ δεν έβαζα φωτογραφία στο έστειλα σε δεύτερο μειλ την τούρτα

:tongue::tongue:

Εγω τωρα για να καταλαβω...ενδυκνειται ή οχι για παιδια το πορτο χελι?Γιατι αυτο μας καιει...χαχα

Ηλιανα!!!Κουκλια ειστε!!!Φτου φτου φτου!!!

Πανμαρ εχει και αλλον εναν παιδοτοπο στο εμπορικο στο village κατω κατω και εναν στη Φορμιωνος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι προσκυνώ ευχαριστώ..!!!

εγώ δεν τα κατάφερνα και ένιωθα άσχημα που είχα δει όλεσ στις κοπέλες και εγώ δεν έβαζα φωτογραφία στο έστειλα σε δεύτερο μειλ την τούρτα

ακομη δεν την πηρα!

ποση ωρα να την αφησω την φωτο;

Εγω τωρα για να καταλαβω...ενδυκνειται ή οχι για παιδια το πορτο χελι?Γιατι αυτο μας καιει...χαχα

δεν ξερω βρε ριτα εγω δεν θα πηγαινα αλλα αν θες να εισαστε σχεδον ολη μερα στο ξενοδοχειο καλα ειναι εγω ειμαι και της βολτας και της ταβερνουλας γενικως της τσαρκας ολη μερα στο ξενοδοχειο βαριεμαι!

Δηλαδη γυρω γυρω δεν εχει καμμια πιατσα με καφετεριες ,ταβερνουλες κτλ?

Εσεις περισυ που πηηγατε στο Ναυπλιο?

στο πορτο χελι εχει αλλα δεν ξερω μου φανηκαν λιγο ερημομενα και ηταν μεσα ιουλιου δεν ξερω μην σε παρω και στο λαιμο μου αλλα εμενα δεν μου αρεσε για να παω για μια εβδομαδα για ενα τριημερο καλα θα ηταν εμεις μειναμε στο τολο αλλα ημασταν συνεχεια στη γυρα και σχεδον καθε βραδυ Ναυπλιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...