Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ σήμερα δεν πρόλαβα να σας "δω" πολύ.Επεσε δουλειά.

Συμπεθέρα μου τέλειο το μενού !!!!!Ειστε πολύ μακρυα γμτ!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να περασετε τελεια στο παρτυ της Βίκης ή καλύτερα της Φωτεινούλας και στεναχωριέμαι αφανταστα που δεν θα ερθω και εγώ.

Πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοεις συνταγες και τετοια? ... οτι θελεις εγω εδω ειμαι:)

Εννοείται Φωτεινή μου!!!! Ψάχνω "νηστίσιμα" γλυκά που να μπορώ να αντικαθιστώ το βιτάμ με ελαιόλαδο...αν έχει κάτι υπ' όψη σου...ευπρόσδεκτο!!!!:D:D:D

Βικάκι καλά να περάσετε στο πάρτυ!!! :D:D:D:D

Μακάρι να μπορούσα να έρθω... του χρόνου ελπίζω!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει, αλλά απ'ότι κατάλαβα, μιλάτε για διακοπές και φαγητά! Τι ωραία!

Πάω σιγά σιγά να διαβάσω αυτά που έχω χάσει και επανέρχομαι...

mrdIp3.png

Εννοείται Φωτεινή μου!!!! Ψάχνω "νηστίσιμα" γλυκά που να μπορώ να αντικαθιστώ το βιτάμ με ελαιόλαδο...αν έχει κάτι υπ' όψη σου...ευπρόσδεκτο!!!!:D:D:D

Deleni μου, έχω στο σπίτι ένα βιβλίο μαγειρικής που το έχει γράψει ένας μοναχός και όλες οι συνταγές που δίνει είναι κατά κάποιο τρόπο νηστίσιμες. Και έχει και γλυκά, όχι μόνο φαγητά. Εάν δεν το έχεις υπόψην σου, αν θες μπορώ να σου δώσω λεπτομέριες να το βρεις.

mrdIp3.png

Πόπο κορίτσια πολυ μου αρέσει που συζητάμε για διακοπές!

Ιωάννα μου κι εγώ θα ήθελα πάαααρα πολύ να πηγαίναμε στο ίδιο ξενοδοχείο! Για την ακρίβεια 12-18/7 θα πάμε εμείς, για θύμισέ μου λίγο και τις δικές σας ημερομηνίες! Ωραίο ήταν και το άλλο ξενοδοχείο που λες, ένα μόνο μεγάλο κόλλημα έχω που δεν είναι δίχωρο! Ρϊτα μήπως να το κανονίσετε και εσείς για Ιούλιο να πάμε όλες παρέα?:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

Σε εχωσε ε?χαχα μη σκας θα το κανονισουμε!

Εξαλλου και εγω περιμενω να ερθουν να παρουν τα χαλια το απογευμα και θα καθυστερουσα...

Το κανονιζουμε με ησυχια.

Πανμαρ ατυχησες!Θα μας γνωρισεις ομως θες δε θες την επομενη φορα..!

Κορίτσια δεν πειράζει, γιατί μάλλον ούτε εγώ θα προλάβαινα. Θέλει η γυναίκα του αδερφού μου να πάμε να δούμε κάτι σε σχέση με τις μπομπονιέρες του μικρού τους, οπότε σήμερα που είμαι εδώ και έχω και άνεση, ευκαιρεία να τα δούμε...

Κάποια άλλη φορά. Έχουμε καιρό μπροστά μας...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με ξεμυαλιζετε ασχημα σας λεω!!!

τι για συναντησεις λετε,τι για φαγητα και για λιβανεζικες πιτες διαβαζω,τι για παρτυ που θα συναντηθειτε,τι για διακοπες στην υπεροχη αγ αννα!!!(ιωαννα τι ονειρο ειναι αυτο?????????)

θα τα παρατησω ολα και θα την κανω σας λεω!!!

λοιπον ιωαννα επαθα πλακα με το thallata,αλλα δεν καταλαβα κατι.320ε παει το ατομο ή ολη οι οικογενεια μαζι την βραδυα?γιατι θα παθω σοκ τωρα.

κα φωτεινη τελικα τους απολυσανε?και την βικυ ?

καλα να περασετε σημερα στο παρτακυ σας!

κωνκωνμου τι επαθες γλυκεια μου?να προσεχεις!

αναο8 σου ειπα οτι ο ιουνιος θα ειναι πιεστικος για σενα.υπομονη!

να σας πω και τα αστρα λοιπον σημερα.την κυριακη φευγει ο αρης απο τον λεων και περνα στον παρθενο που επηρεαζει διδυμο,παρθενο,τοξοτη και ιχθυ.

νευρικοτητα,αγχος και τρεξιμο θα ειναι αυτα που θα σας επηρεασουν!

τα λιονταρακια και οι σκορπιοι θα ηρεμησουν και θα μπορεσει να ανεβει η ψυχολογια τους!:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

To πορτο χελι ειναι ωραιο σαν περιοχη?Αρχιζω και ψηνομαι...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω Ριτάκι μου, αλλά όταν είχα πάει για τον γάμο της κολλητής μου (εκείνη έχει σπίτι στην Κόστα κι εμείς μέναμε στο ΑΚS στο Πόρτο Χέλι ), δεν μπορώ να σου πω ότι ξετρελάθηκα... Βέβαια, δεν το γυρίσαμε, μόνο για το Σ/Κ του γάμου κάτσαμε, αλλά σαν γενικότερη εντύπωση... έτσι κι έτσι...

mrdIp3.png

Δηλαδη?

Η θαλασσα?

Γενικα πως ειναι? εχει κατι να βγεις για βολτα φαγητο κτλ?

Ναι ρε! Είπαμε... Πολιτισμένο μέρος είναι! Είναι απέναντι κι οι Σπέτσες να πάτε βολτούλα... Μωρέ είμαι λίγο διστακτική σ'αυτά που σου λέω, γιατί όταν είχαμε πάει δεν είχε γεννηθεί η μικρή, οπότε έβλεπα τα μέρη με άλλο μάτι απ'ότι τώρα.

Θα ρωτήσω την φίλη μου που έχει σπίτι εκεί (και έχει και δύο παιδάκια - σήμερα γεννάει το τρίτο-) και θα σου πω αν είναι κατάλληλο για οικογένειες και παιδάκια.

Σε ποιο ξενοδοχείο λέτε να μείνετε?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...