Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Hopefully_soon είπε:

Ευχαριστώ πολύ Χριστινα!!!!Οντως σήμερα μου ήρθε η περίοδος τελικά.. 

29η μερα...

Πολύποδες είχα παλιότερα στον τραχηλο κ ενδοτραχηλο..τους οποιους αφαίρεσα επιτοπου σε μια τυχαια επισκεψη  Στη μήτρα δεν εχει εντοπιστεί κάτι ...Αυτο ξερεις πως μπορει να το βρει ο γιατρος?

Εχω κάνει σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρα αλλα αυτο περσυ οποτε δεν εχει σχεση με το συμβαν.

Αυτό που δεν εχω δει είναι η περίπτωση ενδομητριωσης αν κ ο γυναικολογος μου που τον ρωτησα μηπως πρεπει να το δω πριν την εξωσωματικη επιμένει ότι δεν υπάρχει ενδειξη για κάτι τέτοιο όποτε θα το παρακαμψουμε γτ οπως ειπε ακομα κ να εχω θα ειναι σε τόσο μικρο βαθμο που δε θα βοηθησει η λαμπαροσκοπηση...Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για αυτό?

Στην σαλπιγγογραφια δεν φαίνετε τίποτα σε σχέση με το εσωτερικό της μήτρας μόνο το σχήμα της . 

Για πολύποδες στην μήτρα βλέπουν με υστεροσκοπηση που μπορείς να κάνεις πριν την εξωσωματική. 

Για ενδομητριωση μπορείς να κάνεις μια εξέταση αιματολογική την c125 που δείχνει αν υπάρχει κάτι ύποπτο . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Εχω κατι νευρα, ανευ προηγουμενου! Καταρχην το αυτοκινητο μου δεν ειναι ακομα ετοιμο που σημαινει οτι θα πρεπει να ερθω στο Παγκρατι με του αντρα μου που ειναι γκουμουτσα... Και πανω που λεω, αντε δεν πειραζει, θα το ρημαδοπαρκαρω καπου, με παιρνει ο αντρας μου και μου αναθετει ενα καρο δουλειες για το απογευμα... Να παω εκει, να κανω αυτο, να δωσω το αλλο. Δεν μπορω να του πω οχι γιατι ειναι θεμα της δουλειας του, οποτε Ριτακι μου και Μαρια μου θα χρειαστει να το αναβαλλουμε το ραντεβουδακι μας... Πολυ λυπαμαι κοριτσια, χιλια συγνωμη!!! Αν ειναι το κανουμε απο εβδομαδα...

Στο μεταξυ πηζω και τρελα, οποτε θα προσπαθησω να επανελθω αργοτερα!

Φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D Κική μου μπορείς να κάνεις καθαρισμό κανονικότατα εφόσον έχεις κλείσει το πρώτο τρίμηνο... επιβάλλεται κιόλας γιατί στην εγκυμοσύνη λόγω ορμονών τα ούλα είναι αυτά που δεινοπαθούν...:wink::wink: Φθοριούχο στοματικό διάλυμα μπορείς να χρησιμοποιείς τα άλλα που περιέχουν διάφορους αντιμικροβιακούς παράγοντες, αν δεν υπάρχει καποιος λόγος, καλύτερα είναι να τα αποφύγεις...:wink:

Φωτεινή αν βρεις κάτι καλό θέλω κι εγώωωωωωω......:D:D:D

Ντελενάκι σε υπέρευχαριστώ για τις πληροφορίες , στοματικό διάλυμα χρησιμοποιώ αραιά κα που τα γνωστά που κυκλοφορούν στο εμπόριο διότι έχουν μια παραπάνω ευαισθησία τα ούλα μου αυτό τον καιρό. Καλύτερα όμως όπως μου λες να πάω στον οδοντίατρο. Κατοίκον επισκέψεις κάνεις ;;;χιχιχι

Καλημερα!

Εχω κατι νευρα, ανευ προηγουμενου! Καταρχην το αυτοκινητο μου δεν ειναι ακομα ετοιμο που σημαινει οτι θα πρεπει να ερθω στο Παγκρατι με του αντρα μου που ειναι γκουμουτσα... Και πανω που λεω, αντε δεν πειραζει, θα το ρημαδοπαρκαρω καπου, με παιρνει ο αντρας μου και μου αναθετει ενα καρο δουλειες για το απογευμα... Να παω εκει, να κανω αυτο, να δωσω το αλλο. Δεν μπορω να του πω οχι γιατι ειναι θεμα της δουλειας του, οποτε Ριτακι μου και Μαρια μου θα χρειαστει να το αναβαλλουμε το ραντεβουδακι μας... Πολυ λυπαμαι κοριτσια, χιλια συγνωμη!!! Αν ειναι το κανουμε απο εβδομαδα...

Στο μεταξυ πηζω και τρελα, οποτε θα προσπαθησω να επανελθω αργοτερα!

Φιλια σε ολες!!!

Σε εχωσε ε?χαχα μη σκας θα το κανονισουμε!

Εξαλλου και εγω περιμενω να ερθουν να παρουν τα χαλια το απογευμα και θα καθυστερουσα...

Το κανονιζουμε με ησυχια.

Πανμαρ ατυχησες!Θα μας γνωρισεις ομως θες δε θες την επομενη φορα..!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ τι ωραια .... προγραματιζετε για καλοκαιρι.... ανυπομονο να μαζεψω τα κοχυλακια μου2337242ox8io744gw.gif και να ψηθω στον ηλιο 2330566zr03a35zfy.gif αχ κοριτσια με το καλο να ερθει ο καιρος για της διακοπες για ολες μας

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι θα αρρωστησω πάλι... Αισθάνομαι πολύ βαρυ το κεφάλι μου και οταν καταπινω πονάνε τα αυτιά μου.:mad:

Αχ κανονιζετε διακοπουλες ε? Εμείς σπάνια πηγαινουμε διακοπες και φυσικά φετος με τίποτα. Οπως και περισυ θα πηγαινουμε εδω κοντα καμια βολτα ίσα ίσα για τον μικρό. Θα περιμενουμε τον Σεπτεμβρη να μας αφησει ο καλός μου στο χωριο.

Ρίτα μου ψαξε λιγο για Ροβιές Ευβοίας. Εχω συναδελφους με μικρα παιδιά που κάθε χρόνο εκεί πηγαινουν. Μενουν σε μπαγκαλοους ακριβως διπλα στη παραλία(με άμμο όχι πετρες).

Διαβαζα για το holidays in evia αλλα εγω δεν ειμαι υπερ γιατι η θαλασσα στην ερετρεια ειναι με επιεικια χαλια ..λιγο πιο πανω εχει φτιαχτει ενα υπεροχο ξενοδοχειο στην Αγ. Αννα το thalatta ...εμεις σκεφτομαστε και προς Πορτο υδρα ..ψαχνουμε για κατι 2 ωρες απο Αθηνα μαξιμουμ ..(δεν καθεται ο μικρος παραπανω..βαριεται..)

Κι εμείς τότε θα πάμε συμπεθέρα! Ακομα ψαχνόμαστε όμως, αλλά θέλω κατι σε all inclusive που πάντα κορόιδευα γιατί αλλιώς με τα 2 μωρά θα μας βγει το λάδι! Για Ερέτρια κοιτούσα κι εγώ, αλλά αφού επιβεβαίωσα το πόσο άκυρη είναι η θάλασσα αποκλείεται με τη μία! Πόπο το ξενοδοχείο που έχεςις ποστάρει είναι τέλειο! Από τιμές όμως δε μπορώ να ανοίξω να δω, για πες αν βλέπεις εσύ γιατί ενδιαφέρομαιιιιιιι! ¨Εχω μόνο ένα κόλλημα να είναι δίχωρο το δωμάτιο γιατί ο Γιώργος δεν κοιμάται αν μας νιώθει παρόντες! Πάντως θα ήταν τέλειο να συμπέφταμε στις διακοπές!

Θεσσαλονικιές να περάσετε τέλεια στο πάρτυ της Φωτεινούλας, οπωσδήποτε θέλουμε να δούμε φώτο μετά!

Διαβάζω και τα άλλα και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν αποφάσισα για το μενού και σας λέω τι θα κάνω για να μου πείτε την γνώμη σας:

- Λιβανέζικες πίτες με γέμιση κυμά

- Σού με μούς ζαμπόν

- Ιταλική μακαρονοσαλάτα

- Μπουρεκάκια κοτόπουλου

- Διάφορες πίτσες

αυτάααααααααααααααααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν αποφάσισα για το μενού και σας λέω τι θα κάνω για να μου πείτε την γνώμη σας:

- Λιβανέζικες πίτες με γέμιση κυμά

- Σού με μούς ζαμπόν

- Ιταλική μακαρονοσαλάτα

- Μπουρεκάκια κοτόπουλου

- Διάφορες πίτσες

αυτάααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ax τι μας κάνεις τώρα και πεινάω σα λύκος εδώ και πολύ ώραααααααα.

Θα σε δαγκώσω το απόγευμα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρινα δυστυχως τα all inclusive ειναι λιιιιιγο απλησιαστες οι τιμες δλδ 850 και πανω ..

εμεις μαλλον λεμε για ημιδιατροφη

http://www.manessistravel.gr/article.asp?catid=6224&subid=2&pubid=7546985

δες αυτο ...κανονιστε ρε να παμε ιδιες μερες!!!να εχει παρεα και ο χρηστακος και εμεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Από τα λίγα που διάβασα βλέπω πως και σε σας οι εξελίξεις τρέχουν όπως σε μας! Τα γεννέθλια της Κάτιας τα γιορτάσαμε Σάββατο πριν του Αγίου Πνεύματος και τα περάσαμε τέλεια. Ευτυχώς λείπανε πολλά παιδάκια και γονείς γιατί το σπίτι είναι μικρό! Ανήμερα των γεννεθλίων της έφτιαξα γλυκό και το πήγαμε στην ομάδα δημιουργικής απασχόλησης και πέσανε όλα με τα μούτρα γύρω γύρω από το στρογγυλό τραπέζι που έχουνε. Πολύ γέλιο!

Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό είχα πήξει στη δουλειά για να μην αφήσω εκκρεμότητες στην κοπέλα που αντικαθιστούσα... είχα και μια ελπίδα να με επιλέξουν για ένα πρόγραμμα αλλά πάει και αυτό! Σταμάτησα λοιπόν δουλειά και εγώ... Τώρα έχει σειρά η ξεκούραση και τα μπανάκια !! Ήδη χαίρομαι που μπορώ και έχω χρόνο να μαγειρέψω, να κάνω τις δουλειές του σπιτιού πιο άνετα κτλ. Η Κάτια φυσικά είναι πολύ χαρούμενη!

Βικούλα να περάσετε τέλεια στο παρτάκι σας! Βγάλε φωτό και βιντεο να τα θυμάσαι. Μην τρελλαίνεσαι για την απεργία, δεν είναι όλοι για τέτοια και σιγά μην ήταν όλοι συνεπείς.. Τί κακό και αυτό..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...