Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Hopefully_soon είπε:

Ευχαριστώ πολύ Χριστινα!!!!Οντως σήμερα μου ήρθε η περίοδος τελικά.. 

29η μερα...

Πολύποδες είχα παλιότερα στον τραχηλο κ ενδοτραχηλο..τους οποιους αφαίρεσα επιτοπου σε μια τυχαια επισκεψη  Στη μήτρα δεν εχει εντοπιστεί κάτι ...Αυτο ξερεις πως μπορει να το βρει ο γιατρος?

Εχω κάνει σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρα αλλα αυτο περσυ οποτε δεν εχει σχεση με το συμβαν.

Αυτό που δεν εχω δει είναι η περίπτωση ενδομητριωσης αν κ ο γυναικολογος μου που τον ρωτησα μηπως πρεπει να το δω πριν την εξωσωματικη επιμένει ότι δεν υπάρχει ενδειξη για κάτι τέτοιο όποτε θα το παρακαμψουμε γτ οπως ειπε ακομα κ να εχω θα ειναι σε τόσο μικρο βαθμο που δε θα βοηθησει η λαμπαροσκοπηση...Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για αυτό?

Στην σαλπιγγογραφια δεν φαίνετε τίποτα σε σχέση με το εσωτερικό της μήτρας μόνο το σχήμα της . 

Για πολύποδες στην μήτρα βλέπουν με υστεροσκοπηση που μπορείς να κάνεις πριν την εξωσωματική. 

Για ενδομητριωση μπορείς να κάνεις μια εξέταση αιματολογική την c125 που δείχνει αν υπάρχει κάτι ύποπτο . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μαργαριτάρι;;;;;;;;;;;;; τα σουδάκια με μούς σολωμού μήπως θυμάσαι πόσα κομμάτια σου βγήκαν;

Βγαινουνε καμμια 50αρια κομματια αλλα μην κανεις αυτη τη συνταγη για τη ζυμη σου ειναι λιγο μπελαλιδικη και καμμια φορα δε φουσκωνουν αν δεν τα εχεις ξανακανει.Για τη ζυμη σου κανε αυτη τη συνταγη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4098&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιατι καλε ??το ξενοδοχειο ειναι μπροστα στην θαλασσα και καλο ξενοδοχειο (σε ενοικιαζομενα δωματια εγω δεν παω ,μου αρεσει να εχω το πρωινο μου ...) ,εχει kids club να κανει δραστηριοτητες ,η αγια αννα εχει και ωραια ταβερνακια και καφε

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ευχαριστω κουκλα μου......η βικυ στελνει τα φιλια σε ολες σας .... ειναι μεσα στα νευρα γιατι δεν απεργησαν οσοι ειπαν και εχει μικρη συμμετοχη. τωρα περιμενουν τα καναλια να ερθουν ..... :confused: η κορη μου η επανασταρια:-D

καλέ κυρία Φωτεινή , πείτε της να φύγει από 'κει μην ρίξουν κανένα δακρυγόνο και είναι μετά στο πάρτυ μέσα στη συγκινήση η σοσιαλίστρια. Σήμερα έχει άλλα , από αύριο διεκδικούμε πείτε της.

Διαφημίσεις

Ντελενάκι καθαρισμό δοντιών μπορώ να κάνω εφόσον είμαι έγκυος ή όχι , επίσης στοματικό διάλυμα μπορώ να χρησιμοποιώ; Εμ τι νόμιζες μόνο τη Λαζαρένια θα ζάλισα , πήρες και εσύ σειρά τώρα.

:D:D:D Κική μου μπορείς να κάνεις καθαρισμό κανονικότατα εφόσον έχεις κλείσει το πρώτο τρίμηνο... επιβάλλεται κιόλας γιατί στην εγκυμοσύνη λόγω ορμονών τα ούλα είναι αυτά που δεινοπαθούν...:wink::wink: Φθοριούχο στοματικό διάλυμα μπορείς να χρησιμοποιείς τα άλλα που περιέχουν διάφορους αντιμικροβιακούς παράγοντες, αν δεν υπάρχει καποιος λόγος, καλύτερα είναι να τα αποφύγεις...:wink:

Φωτεινή αν βρεις κάτι καλό θέλω κι εγώωωωωωω......:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

γιατι καλε ??το ξενοδοχειο ειναι μπροστα στην θαλασσα και καλο ξενοδοχειο (σε ενοικιαζομενα δωματια εγω δεν παω ,μου αρεσει να εχω το πρωινο μου ...) ,εχει kids club να κανει δραστηριοτητες ,η αγια αννα εχει και ωραια ταβερνακια και καφε

Αυτη η πισιναρα ρε παιδι μου με τρομαζει...χαχα

Τι δραστηριοτητες να εχει?

Εγω ελεγα να εχει καμμια παιδικη χαρα,κανα γκαζον τετοια...

Καπως ετσι

http://www.alykanas-beach.com/gr_facilities.php

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κικιτσα μου δεν φανταζομαι να ριξουν δακρυγονα σε 10-15 ατομα .. αφου σχεδον κανενας δεν πηγε ... τι να πω δεν ξερω.....μονο η βικυ στεναχωριετε που θα φυγει?

και μιλαμε για ζευγαρια κιολας που θα απολυθουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...