Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο αντίθετη είμαι. Ειδικά για τις εγκύους. Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα που να λέει ότι είναι ασφαλές για το έμβρυο. Δηλαδή να ρισκάρεις αυτή την ψυχούλα που έχεις μέσα σου? Εδώ για να πάρεις ένα απλό ντεπόν στην εγκυμοσύνη που έχουν γίνει άπειρες έρευνες πρεπει να φτάσεις στο αμην! Θα ρισκάρεις να εμβολιαστείς? Εγώ αν ήμουν έγκυος και τώρα δλδ με την Εύα που εξίσου ''κινδυνεύει'' προτιμω να κλειστώ λίγο παραπάνω. Αποφεύγω τους κλειστούς χώρους και την πολυκοσμια. Προτιμώ να κάνω αυτό παρά να εμβολιαστώ.

δεν ξερω βρε αρμακι μου κι εγω αυτα σκεφτομαι και δεν θελω και περισσοτερο δεν ξερω τι συνεπειες θα εχεις στο μωρο μου μετα απο χρονια αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι και οτι αν σε περιπτωση κολλησω (μακρια απο εμας) παλι θα υπαρχουν σοβαροι κυνδινοι και για μενα και για το εμβρυο και κατι αλλο που δεν ξερουμε ειναι οτι σε περιπτωση πανδιμιας το ξερετε οτι υπαρχουν μονο 70 κλινες εντατικης;ποιον να πρωτο βαλουν αχ δεν ξερω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μηνά!!!!!!

Κοριτσούδια μου σήμερα κοιμηθήκαμε πολύ καλά , ξύπνησε μόνο μια φορά στις 3,00 πήγα στο δωματιο της την χαίδεψα λίγο και μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι το πρωί.Το μόνο πρόβλημά μας τώρα αφου το βράδυ άρχισε να ξυπνάει όλο και λιγότερο είναι στην αρχή του ύπνου της, που μόνο που με ακούει να λέω ...Ραφαελάκι μου πάμε να κάνουμε νανάκια στο κρεβατάκι σου μου απαντάει οχι και αρχίζει και κλαει.....μια δυο φορές θα το πετύχω και αυτό που θα πάει!!!!!

Α και να σας πώ για σήμερα το πρωί είπα στα πεθερικά μου να μην την κοιμήσουν το πρωί και μου είπαν εντάξει και ξέρετε τι έγινε???? Κοιμήθηκε όρθια στον καναπέ με τον Αγιο Βασίλη αγκαλιά ....Ετσι τουλάχιστον μου είπαν.....Τι να πώ βρε παιδιά !!!!!!! Ποια η γνώμη σας τώρα????

Giobanna μου τέλειο το σπιτάκι σας και τέλεια τα χρώματα του!!! Και του χρόνου να είμαστε γεροί!!!!!

Vatraxaki μου πολύ χάρηκα μετ ην εξέταση , είδες όλα πήγαν καλά και το μωράκι μας είναι μια χαρά!!!!!!!Αντε να έθει η στιγμή να κάνω και εγώ την αμνιοπαρακέντηση να ησυχάσω.

Κα Φωτεινή τι κάνει η Βικούλα και η μικρή????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημέρα και καλό μηνά!!!!!!

Α και να σας πώ για σήμερα το πρωί είπα στα πεθερικά μου να μην την κοιμήσουν το πρωί και μου είπαν εντάξει και ξέρετε τι έγινε???? Κοιμήθηκε όρθια στον καναπέ με τον Αγιο Βασίλη αγκαλιά ....Ετσι τουλάχιστον μου είπαν.....Τι να πώ βρε παιδιά !!!!!!! Ποια η γνώμη σας τώρα????

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αφου το παιδι εχει συνηθισει να κοιμαται αυτη την ωρα πρεπει οι παππουδες να προσπαθησουν για να μην κοιμηθει..

Θελει προσπαθεια για να την κρατησουν..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ρε κοριτσια την γνωμη σας ..

ο Χρηστος παρολο που ειναι καλα τον ταλαιπωρει βηχας και μαλιστα ξηροβηχας και κυριως το βραδυ (χθες απο 3-4 δεν σταματουσε να βηχει)πηρα την γιατρο και φοβαται οτι ειναι καποια λοιμωξη και ειπε να παρουμε αντιβιωση ...Αλλα εγω δεν θελω να δωσω .εσεις τι λετε ???ειχαμε παρει και τον Οκτωβρη αντιβιωση για την ωτιτιδα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι Αρμα μου θεωρω οτι αυτη η συνηθεια που λες ειναι το κλειδι σε ολα τα θεματα.

Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό αλλά για το θέμα του γιο γιο όχι από τόσο νωρίς γιατί εκεί δεν καταλαβαίνει τίποτα το μωρό. Είτε το βάλεις είτε όχι εκείνο θα τα κάνει. Ενώ το να το βάλεις για να συνηθίσει οταν αρχίσει να καταλαβαίνει έχει κάποιο νόημα για να του γίνει συνήθεια.

Όσο για το εμβόλιο όπως σας είπα είμαι κατά και πιο πολύ έγινα κατά από την ημέρα που ήρθε. Ξαφνικά από την ημέρα που ήρθε λυσάξανε όλοι, κρούσματα, εμβολιατείτε! Τυχαίο είναι? Ρίτα μου εννοείτε ότι δεν είναι μια απλή γρίπη για όλους δεν παύει όμως να είναι πιο ελαφριά και πιο ακίνδυνη από την κοινή γρίπη. Σε αυτό συμφωνεί όλη η ιατρική κοινότητα. Και όταν υπάρχουν γιατροί και πολλοί στον αριθμό που λένε ότι το εμβόλιο είναι επικύνδινο και ότι όλα αυτά είναι ακόμα ενα τρικ των φαρμακευτικών, τι να εμπιστευτώ??? Γιάυτό λέω εγώ προσωπικά προτιμώ να κλειστώ παρά να εμβολιαστώ. Έχουμε πάντα το ρίσκο να νοσήσουμε αλλά τουλάχιστον περισσότερες περιπτωσεις που η γρίπη ήρθε, έφυγε και όλα οκ. Δύσκολα, ξεδύσκολα πέρασε. Κανένας υγιής δεν έπαθε τίποτα. Όλοι οι θάνατοι ήταν από ευπαθείς ομάδες. Εγω φοβάμαι οποιαδήποτε ίωση και γι'αυτό το λόγο έκανα και το αντιγριπικό στην Εύα. Αλλά δεν θα κάνω ένα εμβόλιο που μόλις κυκλοφόρησε. Ρίσκο το ένα, ρίσκο και το άλλο να μου πεις, αλλά με βάση αυτά που διάβασα και συμβουλεύτηκα κατέληξα εκεί και ο Θεός βοηθός!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέραααα & Καλό Μήνα σε όλους.

Τι κάνετε μανούλες-γιαγιούλες.

Giovanna μου τέλειο το στολισμένο σπιτάκι σου, μπράβο να είσαστε όλες καλά και του χρόνου. Επίσης μόλις τώρα πρόσεξα ότι τα παιδάκια μας έχουν μόνο μια μέρα διαφορά , εσένα γεννήθηκε στις 27/6 ενώ εμένα στις 28/6, τι γλυκούλι.

Να ευχηθώ επίσης περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια και μεγάλους.

Εμείς να σας πω ότι είναι δύσκολο να κόψουμε τον δεκατιανό ύπνο βρε κορίτσια γιατί ξυπνάει γύρω στις 730 και μετά είναι δύσκολο να κρατηθεί μέχρι τις 2. Έχει τρομερή υπερένταση και νεύρα και όσες φορές το έχω επιχειρήσει όταν είμαι σπίτι να τον κοιμήσω μια και καλή το μεσημέρι κοιμάται πολύ λιγότερο σε αντίθεση με τις περιπτώσεις που κοιμάται και για δεκατιανό. Δηλαδή το πρόγραμμά μας έχει ως εξής:

Ξύπνημα: 7 - 730 (γάλα 250Ml)

9:00 - 9:30 αυγό (3 φορές την εβδομάδα)

10:00-10:30 φρουτόκρεμα

11:00 - 12:30 ύπνος

1:30-2:00 μεσημεριανό

3:00-17:00 ύπνος

18:00 γιαουρτάκι ή κρεμούλα άνθος ορύζης

17:30 μισό τοστάκι (αν έχει όρεξη)

9:00 γάλα 240 μλ

10:00-10:30 ύπνος.

230-

ρε κοριτσια την γνωμη σας ..

ο Χρηστος παρολο που ειναι καλα τον ταλαιπωρει βηχας και μαλιστα ξηροβηχας και κυριως το βραδυ (χθες απο 3-4 δεν σταματουσε να βηχει)πηρα την γιατρο και φοβαται οτι ειναι καποια λοιμωξη και ειπε να παρουμε αντιβιωση ...Αλλα εγω δεν θελω να δωσω .εσεις τι λετε ???ειχαμε παρει και τον Οκτωβρη αντιβιωση για την ωτιτιδα

Μηπως θα ηταν καλυτερο να τον ακροαστει πρωτα?

Δε ξερω βρε Ιωαννα και εγω δεν εμαι υπερ των αντιβιωσεων αλλα και αυτες υπαρχουν για να λυνουν καποια θεματα οταν υπαρχει λογος και αμα το μωρο ταλαιπωρειται υπαρχει λογος.

Εγω θα τον πηγαινα να μου πει σιγουρα τι εχει και μετα φυσικα θα του την εδινα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως εχει μυξουλες πισω και κατεβαινουν στον υπνο και για αυτο βηχει?

Παντως εγω μετ α αυτια μου σαν παιδι και η αδερφη μου με το βηχα εχουμε πιει αντιβιωσεις ουουουου..ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα πρεπει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Joa μου και εγώ θα ήμουν αντίθετη να του δώσω πάλι αντιβίωση αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως χρειάζσται για να σταματήσει να ταλαιπωρείται το παιδί από τον βήχα...Τι να πώ δεν ξέρω.

Καμιά φορά έχουμε αντίθετη άποψη αλλά μήπως έτσι τα κάνουμε χειρότερα???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...