Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

σημερα εχουμε ηλιο εχθες πολυ κρυο και βροχη!!

deleni μου κι εμενα ο μπεμπης γενικως ειναι πολυ χαμογελαστος αλλα οταν του μιλαει ο τιμος συνεχεια γελαει επισης να πω οτι ο μπεμπης γελασει συνηδειτα παρα πολυ νωρις οπως ειπε και η λαζαρενια οτι τα κανουν ολα γρηγορα τα κριαρακια!

φωτεινη μου με το γονατο μου τρεχω να δω τι θα κανω.

γιοβαννα μου κι εμενα πολλα μου φιανοντε τα 9 ευρω.

Ιωαννα μου περαστικα σου ο μικρος καλα;απο εκεινων κολλησες;

στονε μου εσυ πως πας εστρωσες;

φιλια σε ολες παω να μαγειρεψω σημερα η διαιτα εχει μακαρονια με κιμα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την βατραχινα!!!ευχαριστω για τα περαστικα ..οχι δεν με κολλησε ο Χρηστος (ο Χρηστος εχει να αρρωστησει απο την πρωτομαγια φτου φτου σκρδα )αλλα ο συζυγος..

Σκεφτομαι να χτυπησω αυριο την μερα αδεια μηπως και συνελθω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα μανουλες και γιαγια μας.

κα φωτεινη και βικυ να περασετε σουπερ στο παρτυ σας.αν καταλαβα καλα δεν ειναι σημερα τα γενεθλια της ετσι?

πετρουλα πως εισαι σημερα?

ο αναστασης πηρε φορα βλεπω ε?αντρακι ολοκληρο!

ριτα νομιζω οτι καθαρισατε με το θεμα πανας.κι εγω χθες βραδυ της εδωσα πιο νωρις γαλα και εκανε τσιασα της και ξυπνησε στεγνη το πρωι.

γιοβανα οτι αποφασισεις καλα να περασετε!

deleni ολα καλα?

βατραχινα εχει κατι το γονατο σου?

Λαζαρενια μου ποτε με το καλό λέτε να ερθετε? Θα σε παρω τηλ.καποια στιγμη σήμερα. Μηπως η αλλαγη του καρκινου στα επαγγελματικα είναι καμια μετάθεση? Γιατι θα είναι όντως μεγάλη αλλαγη αν φυγετε απο εκει. Καρκινος δεν είναι ο καλός σου ή τα μπερδεψα?

.

ναι καρκινος ειναι κωνκωνακι μου.

λες να ειναι αυτο??????μακαρι παναγια μου .....αν ειναι αυτο σιγουρα με λυπηθηκε μετα απο τοσο κλαμα και γκρινια!

αν ερθουμε (10/6)(περιμενουμε τι θα γινει γι αυτο δεν ξερω σιγουρα)θα σε ενημερωσω σιγουρα.ολες θα σας ενημερωσω και αν γινεται να κανουμε καμια συναντηση αν θελετε.εγω θελω πολυ να σας δω.

Λαζαρένια μου γλυκιά μας αστρολόγα ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Τέλεια θα περάσουμε φέτος οικογενειακώς! Κατά τα άλλα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα νέα να μάθετε για τη μετάθεσή σας!

σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου.κι εσυ οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα.να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

οσο για τις προβλεψεις ενταξει,δεν σημαινει οτι γινονται κιολας αυτα που λενε.

Lazarenia μου ευχομαι να ακούσετε τα καλύτερα νέα για εσας!!!!!!!!!

σε ευχαριστω σουλα μου κι ευχομαι να φτιαξεις καποια στιγμη αυτην την φαρμα!:-D:-D

Λαζαρενια αστρολογα ...καλε εσυ ξερεις πολλα ..απλα να διορθωσω οτι ειμαι υδροχοακι ..και διαβαζα οτι στης πανμαρ τα παιδακια ταυρακια ειναι ησυχα και ωριμα ..το δικο μου γιατι ειναι υπερδραστηριο και ανησυχο...???

χαχαχαχαχ παιζει και ο ωροσκοπος μεγαλο ρολο!

η λαζαρενια ειναι κριαρι με ταυρο και πραγματικα βλεπω οτι εχει συνδιασμο και των δυο.

αλλα ενταξει τωρα ο χαρακτηρας δεν φτιαχνεται απο τα ζωδια.

απλα ειπαμε ...χομπυ!

ιωαννα περαστικα σου και καλη αναρρωση.

σε βρισκω σουπερ ομως.δεν πτοεισε(το γραψα καλα?) με τιποτα ε?

πως νιωθεις με την νεα εγκυμοσυνη?

μαμαλευτερακι βαφετε το σπιτι?κουραγιο...και να προσεχεις να μην αναπνεεις τις μπογιες κι ας ειναι αοσμες!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Βατραχακι αν χρειαστεις επεμβαση στο γονατο ισως σου πουν να κανεις αρθροσκοπηση...ειναι απλη επεμβαση και βγαινεις την ιδια μερα.

Θα περασαει ευκολα μην αγχωνεσαι!

Λαζαρενια με το καλο να μας ερθεις και θα κανονισουμε συναντηση οπωσδηποτε.Αλλα καπου κεντρικα αυτη τη φορα για να καταφερουμε να σε δουμε ολες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

φωτεινη μου με το γονατο μου τρεχω να δω τι θα κανω.

μακαρονια με κιμα!

ναι ναι ναι ξεχασα....θα εβγαζες μαγνητικη? τι προβλημα εχει το γονατο?

τελειο φαγακι λατρευω μακαρονια με κιμα, με σαλτσα ασπρη, κοκκινη, πρασινη, μπλε :):):):) μακαρονια να ειναι και ας ειναι και σκετα:)

πολλες φορες αν δεν εχω σαλτσα ... που παντα εχω γιατι εγω την κανω το σεπτεμβριο για ολο τον χρονο ...τσιγαριζω ενα κρεμμυδι μαζι με μανιταρια και κοκκινη πιπερια αν θελω βαζω και φιλαδελφια τυρι, ενα καλο ανακατεμα και στην τηλεόραση στην αγαπημενη μου πολυθρονα βλεποντας κατι καλο :):)

Καλημέρα σήμερα δεν έχουμε βάψιμο αύριο πάλι σήμερα θα κρεμάσουμε κουρτίνες στην κρεβατοκάμαρα και θα μεταφέρουμε τα έπιπλα αύριο βαφ\ψούμε παιδικό

το κάνουμε μονή μας είναι πολύ κουραστικό αλά θα μας βγει πολύ οικονομικά και ο άντρας μου είναι ψείρας ολλα τα τύλιξε χτες με ταινία θα σας διαβάσω σιγά σιγά και θα σας σχολιάσω σήμερα είναι το πάρτι της βικη ?

έκανα και ένα καφέ σήμερα

βατραχακι μου να πω για το φερι μποτο ότι της είπα ότι θέλω να πάω Θάσο και μου είπε όχι γιατί αν πάθω κολικό πρέπει να είμαι κοντά σε νοσοκομείο ώστε να μου χορηγήσουν τα κατάλληλα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι ριτα μου.οπουδηποτε μου πειτε εγω θα ερθω!!!

κα φωτεινη μου λαχανικα δεν τρωει καθολου η φωτεινουλα?

πρεπει κι εγω νακανω εξεταση χοληστερινης για να δουμε αν η μικρη το εχει γονιδιακο ,αν και δεν νομιζω γιατι εγω εκανα παντα τσεκ απ.

εγω πιστευω οτι ειναι απο τα αυγα...

1654096yn4fep17z7.gif

Τελικα για διακοπες τι αποφασισατε κοριτσια?

Για που λετε?

ειμαστε ακομα σε αναμονη.

εαν μεινουμε εδω 15αυγουστο θα παμε στα μερη μας και καπου θα παμε εκι γυρω.

αλλιως μεσα για πακεταρισμα και τρεξιμο!

πολυ θα θελα να πηγαινα χανια στην αδερφη μου ή λευκαδα φετος!

αλλα μας βλεπω εδω μονιμα χαχαχαχα

1654096yn4fep17z7.gif

εμεις οχι ακομη Μαργαριτα εχουμε αποφασισει περιοδο 11-16/7 αλλα μερος ακομη το ψαχνουμε ..

Διαβαζα για το holidays in evia αλλα εγω δεν ειμαι υπερ γιατι η θαλασσα στην ερετρεια ειναι με επιεικια χαλια ..λιγο πιο πανω εχει φτιαχτει ενα υπεροχο ξενοδοχειο στην Αγ. Αννα το thalatta ...εμεις σκεφτομαστε και προς Πορτο υδρα ..ψαχνουμε για κατι 2 ωρες απο Αθηνα μαξιμουμ ..(δεν καθεται ο μικρος παραπανω..βαριεται..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και περαστικά στις αρρωστούλες!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη που θα πάμε στα γενεθλιάκια της φίλης μας το απόγευμα :) :)

Giovanna μου επειδή κι εγώ ψάχνω για παιδότοπο για τα γενέθλια, οι τιμές ποικίλουν, όπως και οι προσφορές.

Βρήκα παιδότοπο με 7ευρώ για τα παιδάκια και 9 για τους μεγάλους με χυμό και καφέδες στην τιμή, αλλά καμία άλλη παροχή.

Τελικά κατέληξα μάλλον σε έναν με τη δική σου τιμή, δηλ 9ευρώ μικροί-μεγάλοι με χυμό και καφέ στην τιμή, αλλά αρκετές παροχές. Δηλ. διακόσμηση ανάλογα με το θέμα των γενεθλίων, face painting, πινιάτα (ένα χάρτινο μπαλόνι που προσπαθούν να το σπάσουν τα παιδάκια και πέφτουν από μέσα καραμέλες), μπαλονοζωάκια και ενθύμιο από το πάρτυ. Βέβαια το μενού δεν είναι και πολύ πλούσιο σαν το δικό σου, αλλά επειδή πηγαίνουμε εκεί συχνά, έχει πάντα άτομο και στα μεγάλα και στα μικρά παιδιά και ο δικός μου τόσο το ευχαριστιέται που με το ζόρι βγαίνει.

Κωνκων τι έγινε με τα παπουτσάκια σας? Τα καταφέρατε? Μήπως δεν θέλει να βγάλει τα καλτσάκια του γι' αυτό και δεν θέλει να τα δοκιμάσει?

Κοριτσάκια καλημέρα σε όλες και πολλά φιλιά. Σας χαιρετώ για την ώρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

GiovannaXA πολλά είναι 9 ευρώ συν τα ποτά κάνε στο σπίτι και θα βρεις τραπεζακια και καρέκλες από γείτονα σκτλ ποιο πολύ θα το χαρείς απλά θα κουραστείς αρκετά είμαι τις γνώμης να γίνονται στο σπίτι μας τα πάρτι για αν ανοίγουμε και το σπιτικό μας ξανά σκέψου το ………

filaki σουπερ η κορούλα σου τι ολοκληρωμένες προτάσεις είναι αυτές μπράβο σας όσο για τα τεστ εμείς λέμε να τα καθυστερήσουμε λίγο γιατί δεν είναι από τροφές ηοι αλλεργίες. Για τον θηλασμό συγχαρητήρια και μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν κανένας ενήλικας δεν κυκλοφορεί με πάνα ούτε με βυζί στο χέρι χιχιχ

lazarenia οι άντρες περνάνε φάση με την εργασία τους μην τρελαίνετε πες του έξω είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και αβέβαιο το μέλλων εκεί έχει στάνταρ τον μιστό του λίγα θα μου επες αλά στανρ φιλία και ελπίζω αν μην παρεξηγηθείτε για το μερκλ χαριτολογώντας το είπα ένεκα της επικαιρότητας

ριτα79

αχ και εσυ σε γενική είσαι τελευταία θα την αφήσω την κουζίνα

μιας και θα προσθέσουμε και κάποια ντουλάπια ευελπιστώ αν μου τα βαλει ο ιδιοκτήτης

υ.γ. θα επανέλθω να σχολιάσω και τις υπόλοιπες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...