Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το ΕΡΑ τεστ είναι μια εξέταση που ναι, πρέπει να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις να μην ισχύει το κλασικό παράθυρο που λέμε. Και είναι πολλά τα λεφτά. Καλύτερα κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και τις ποιο συνηθισμένες εξετάσεις. Υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητρίου , μικρό βίωμα, όλες τις εξετάσεις του σπέρματος και μετά προχωράτε. Η χαμηλή αμη δυστυχώς συνδέεται από ότι φαίνεται και με χαμηλή ποιότητα ωαρίων. Εσύ λόγω αμη λογικά θα πας με φυσικό κύκλο , ή τροποποιημένο φυσικό. Δοκιμάζοντας φυσικά και μια διέγερση . Πόσο χρονών είσαι; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Καλε τί γραψατε πάλι....

Σας ευχαριστω για τις ιδεες σας για τα παπουτσια. Τα καινουρια πεδιλακια δεν τον ενοχλουν γιατι δεν θελει καν να τα δοκιμασει, θελει τα "μπλεεεεε" παπουτσια. Θα δοκιμάσω αυτο που λεει η Ριτα, κρυβω τα παλια και φοράει αναγκαστικά τα καινουρια.

Λαζαρενια μου ποτε με το καλό λέτε να ερθετε? Θα σε παρω τηλ.καποια στιγμη σήμερα. Μηπως η αλλαγη του καρκινου στα επαγγελματικα είναι καμια μετάθεση? Γιατι θα είναι όντως μεγάλη αλλαγη αν φυγετε απο εκει. Καρκινος δεν είναι ο καλός σου ή τα μπερδεψα?

filaki μου φοβερο αυτο με την αλλεργία. Υπάρχει περιπτωση στο μέλλον να καλυτερευσει?

Deleni μου ξεκουρασου οσο μπορείς!

μαμαλευτερακι κ εμεις πρεπει να βαψουμε πριν γεννησω, γιατι μετα με 2 παιδιά στο σπίτι μας βλέπω σε καμια 5ετία να το βάφουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

giovanna μου οκ απο μενα ψηφισα. Να στηριξω κ εγω τη πατριδα μου!

Τα λεφτα πάντως μου φαίνονται πολλά. Ποσα άτομα θα εχεις? Στο σπίτι αν τα κάνεις ας καθησει ο καθενας οπου βρει. Δεν είναι αναγκη να είναι όλοι στο μπαλκονι. Εμενα μου βγαινουν γυρω στα 30 άτομα.

Μαρακι μου τα πρωινά που λειπεις πώς είναι η μικρή?

Βικάκι μου και Φωτεινή μου καλά να περάσετε σήμερα στο πάρτι της Φωτεινούλας! Να είναι όλα τέλεια και πάνω απ ολα να το χαρουν τα παιδάκια! Ευχες δεν δίνω νωρίτερα, θα σας ευχηθω τη Δευτέρα!:D

πηρα και τα αποτελεσματα απο την μαγνητικη σημερα τελικα δεν ειναι μονο ο μυνισκος ειναι και ο οπισθιος χιαστος δυο τα προβληματα τωρα να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος σε τι κατασταση ειναι και τα δυο.
vatraxaki μου χάλια το ποδι σου. Ποτε θα πας στον γιατρο να τη δεί? Ελπίζω να μη χρειαστεις καμια επέμβαση.

Καλημερα!!!!

Σημερα ειμαι καλά, προς το παρόν τουλάχιστον...φοβαμαι να χαρω κιολας!!!

Ιωαννα, πλουσιο το μενου του παιδοτοπου και ομολογω οτι πρωτη φορα ακουω για κανονικο γευμα σε παιδοτοπο αλλά και εμενα μου φαίνονται αρκετα τα χρηματα.. αν λάβεις υπόψιν σου οτι αυτη ειναι η τιμη που χρεωνουμε εμεις το ατομο στο τραπέζι του γαμου και περιλαμβανει ορεκτικα, σαλατες, φαγητό,απεριοριστο ποτο και γλυκό:roll::roll:

Γιατι δεν τους κανεις εσυ μια πρόταση με λιγοτερα ή φθηνοτερα ειδη (πχ σφολιατοειδη και σαντουιτσακια ή χαμπουργκερακια??) ή επισης εφοσον μπορεις να ασχοληθεις εσυ με το μενου μπορεις να τη ρωτησεις αν δεχεται να νοικιασεις μονο το χωρο..

Εμεις τωρα καταλαβαίνουμε τι θα πει παπαγαλακι...Αρχισαμε να τα λέμε ολα, όπως εμεις θελουμε βεβαια..

Χθες που βγηκαμε λίγο στον κηπο ειδε μια αρχνη πάνω στην τσουληθρα του και μου λέει "μαμα κακο ατο!" του λέω "ειναι αραχνη Ανασταση" και επανέλαβε και εκεινος "αλανη μαμα"...Το παπαω ειναι απο τις πρωτες λέξεις που εχουμε πει..

Βικυ χτες που κλεισαμε το τηλ. μετα κολλησε η βελονα "Τοτεινη νενεσια" (Φωτεινης γενεθλια)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα μανουλες

ο ηλιος λαμπει σημερα ευχομαι να μην εχει πολυ ζεστη γιατι δεν το αντεχω πολυ,

σας ευχαριστω για τις ευχες σας για σημερα, πιστευω θα περασουν καλα και πανω απο ολα η γλυκια μου φωτεινουλα που αγαπαει πολυ τα παιδακια και την καλη συντροφια. εγω αν μπορεσω θα πεταχτω να τους δω .. ειμαι αρκιβος απεναντι ... εχω προγραμματισμενο ραντεβου με γιατρο και δεν μπορω να το αναβαλω.

καθε μερα προβληματιζομαι τι να μαγειρεψω για την φωτεινη.... αυτο που τις αρεσει πολυ ειναι κασερι, τυρι φετα,ντοματα,λιγο μπροκολο, ψωμι, καρπουζι, μακαρονια, κουσκους, πολυ μικρη η ποικιλια μας.....αντε να δω πως θα φαει σημερα το αρνακι με καρτοτακι και κους κους, δεν μπορω να πω οτι το μουρουνελαιο εκανε μεγαλη διαφορα .... απο την κλιμακα 1 εως το 10 η φωτεινη ειναι στο 3 για να καταλαβετε .... αααα χτες εφαγε ενα κομματακι κεικ, εγω εκανα τουμπες απο την χαρα μου

Καλημέρα και από μένα.

Πετρούλα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοπέλα μου.

Οσο για τον Αναστάση μας-παπαγαλάκι μπράβο του.Θα δεις τι όμορφο που είναι και πως θα σε καταπλήξει με αυτα που θα λεει.

Lazarenia μου ευχομαι να ακούσετε τα καλύτερα νέα για εσας!!!!!!!!!

Ιωάννα μου και εμένα ακριβό μου φαίνεται βρε κούκλα μου.

Ά Ντινάκι μου το θεμα με τα παπουτσάκια , και εγώ εξαφάνισα ολα τα παλια και απλα δεν φορεσε καθόλου παπούτσια !Αν τους μπει κατι στο μυαλό αντε να τους το βγαλεις.

Αφού επιασε βεβαια στην ΜΑργαρίτα δεν χανεις κατι να το δοκιμάσεις.

Ελενη (deleni ) πραγματικά χάθηκες ρε κοριτσάκι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααααα

Εξακολουθω να ειμαι χαλια ...η μυτη τρεχει ποταμι , ο βηχας ασταματητος ...5 μερες καμια βελτιωση αλλα εγω δεν χαλιεμαι ..χθες πηγα και εφτιαξα νυχι ...χαχαχα..

Πετρουλινι περαστικα κοριτσακι ..ελπιζω σημερα η μερα να κυλησει καλα..

Σήμερα ειναι το παρτυ της φωτεινουλας!!!να περασετε τελεια!!!να παιξει να γλεντησει και να χαρει το κοριτσακι μας ..Αν ημουν Θεσσαλονικη θα σας ερχομουν σιγουρα ..

Κωνκων με τα παπουτσια ειχαμε και εμεις θεμα ..γενικως εμεις παντα εχουμε ενα ζευγαρι παπουτσια αλλο δεν φοραει με τπτ ..οποτε εξαφανιζουμε τα παλια κανουμε τους σουπερ ενθουσιασμενους για τα καινουργια και μεχρι το βραδυ το εχει ξεπερασει..

Βατραχινα μου περαστικα ..

Λαζαρενια αστρολογα ...καλε εσυ ξερεις πολλα ..απλα να διορθωσω οτι ειμαι υδροχοακι ..και διαβαζα οτι στης πανμαρ τα παιδακια ταυρακια ειναι ησυχα και ωριμα ..το δικο μου γιατι ειναι υπερδραστηριο και ανησυχο...???

Φιλακι πωπω με αυτα που λες συνειδητοποιω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο ολο αυτο με τις αλλεργιες ..ελπιζω πολυ συντομα να ξεπερασει η μικρη τις αλλεργιες ή τουλαχιστον να περιοριστουν..

Εμεις συνεχιζουμε και κατουραμε στο γιογιο συνεχεια ..στο πολυ χαλαρο ..ουτως ή αλλως το καλοκαιρι σχεδιαζω να κανω πιο εντατικη προσπαθεια που θα εχω αδεια ..

Ιωαννα 9 ευρω μου φαινετα πολυ ακριβο ...και αμα υπολογιζεις 50 ατομα θα σου φυγει ενα πεντακοσαρι βαλε και την τουρτα ,δωρακια κλπ .κανα 700αρι στο νερο ...για ψαξτο λιγο ακομη ...το μενου βεβαια πλουσιο αλλα πολλα τα λεφτα Αρηηη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ά Ντινάκι μου το θεμα με τα παπουτσάκια , και εγώ εξαφάνισα ολα τα παλια και απλα δεν φορεσε καθόλου παπούτσια !Αν τους μπει κατι στο μυαλό αντε να τους το βγαλεις.

Ωχ τέτοια να μου λες... Πιστευω οτι θα το παρει αποφαση και θα φορεσει τα καινουρια. Χωρις παπουτσια δεν μπορει να πάει έξω, ουτε σχολειο, ουτε παιδικη χαρα. Που θα πάει θα το καταλαβει!

Ιωαννα μου τοσο χαλια βρε κοπελα μου! Ρωτησες τον γιατρο αν μπορεις να παρεις κάτι? Το νυχι όμως νύχι:mrgreen: ε?

Πετρουλα μου ελπίζω να εισαι καλυτερα σημερα!

Φωτεινη μου εμας μας ηρθε η ορεξη με τον σιδηρο. Βεβαια οχι οτι τρωει τα πάντα....Μπορει τη μια μερα να τρελενεται με ενα φαϊ και να φάει 2 πιατα και την επομενη φορα που θα το φτιάξω ουτε να θελει να δοκιμάσει. Εχω δοκιμασει να τον αφησω και νηστικό μεχρι να αποφασισει να φάει το φαϊ που έχουμε αλλα και πάλι τιποτα. Τη βγάζει με σκετο ψωμι και το φαϊ δεν το βάζει στο στομα του.

Καλημερα!

Τι κανετε?Ουτε σημερα ξυπνησε για τσισα κατευθειαν το πρωι!!!Αχ ξεμπερδεψαμε!!!

Τα 9 ευρω του παιδοτοπου δεν ειναι πολλα αν περιλαμβανεται και η εισοδος των παιδιων που εμας ας πουμε ηταν 6 ευρω μονο η εισοδος......απλα στον παιδοτοπο δεν καλεις ολο τον κοσμο συγγενεις κτλ.Μονο παιδακια με τους γονεις τους.

Και εμας μενου συν εισοδοι, εκει μας βγηκε.Ομως με περισσοτερα πραγματα νομιζω.

Γιοβαννα στα εγραψα αναλυτικα σε πμ.

Βικυ- Φωτεινουλα με το καλο το παρτακι σας!!!Να περασετε τελεια!

Αχ σορρυ ξαναρχομαι σε λιγο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα διάβασα ότι το όνειρο σου είναι ένα σπίτι με φάρμα και να καλλιεργείς τον λαχανόκηπο σου …. Το εύχομαι να γίνει πραγματικότητα, τι πιο όμορφο από την μονοκατοικία … και το δικό μου όνειρο είναι να κατοικίσω στο σπίτι μου στην Χαλκιδική μόνιμα και να έχω την απλά, τον καθαρό αέρα και την θάλασσα που λατρεύω.

Φιλάκι σε διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι που είσαι τώρα συνέχεια στην παρέα μας, όπως επίσης η λαζαρενια που την διαβάζω να έχει πάρει λίγο τα επάνω της.

Πετρούλα τέλος η εξαγωγές? φυσικη αποτοξινωση Ιωάννα πως είσαι?

Η φωτεινή μου έχει πολύ πλάκα, από το πρωί έρχεται κοντά στα μούτρα μου και λέει χαμογελώντας … γιαχου, κι κάνεις καλά είσαι? ….. γεια σου τι κάνεις καλά είσαι.

Η πιο ωραία ηλικία που αρχίζουν και κάνουν προτάσεις ,η δικοί τους διάλεκτο μαζί με την ελληνική γλωσσά είναι μούρλια, να τα ζουπάς και να τα ρουφάς όλοι μέρα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Φωτεινή γρήγορα να ταίσεις τη μικρή!!!!!:tongue::tongue::D:D:D

Εμένα το πρωί ήθελε μήλο!!!8)8):cool:

Η πρώτη λέξη μόλις ξυπνάει είναι "μπεμπλίκος!!!!" Και αυτός όμως να δείτε κάτι χαμόγελα που ΄κάνει όταν τη βλέπει...τρελένεται!!!!:D:D:D:D

Ιωάννα ρώτα και πάρε τίποτα βρε καλή μου, μην ταλαιπωρείσαι...

Πετρούλα ελπίζω όντως σιγά σιγά να αναρρώνεις...:-DΌσο για το παπαγαλάκι έχει 2-3 μέρες που λέει απίστευτα πράγματα... μεγάλες προτάσεις...μας κουφαίνει!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σήμερα ειναι το παρτυ της φωτεινουλας!!!να περασετε τελεια!!!να παιξει να γλεντησει και να χαρει το κοριτσακι μας ..Αν ημουν Θεσσαλονικη θα σας ερχομουν σιγουρα ..

Βατραχινα μου περαστικα ..

Ιωαννα 9 ευρω μου φαινετα πολυ ακριβο ...και αμα υπολογιζεις 50 ατομα θα σου φυγει ενα πεντακοσαρι βαλε και την τουρτα ,δωρακια κλπ .κανα 700αρι στο νερο ...για ψαξτο λιγο ακομη ...το μενου βεβαια πλουσιο αλλα πολλα τα λεφτα Αρηηη...

Φυσικά Ιωάννα μου αυτό εννοείτε .. όλες καλεσμένες θα ήσασταν

Τι έπαθε η βατραχουλινα? Δεν είναι καλά?... δεν το διάβασα

Το ποσόν για τον παιδότοπο είναι λίγο τσουχτερό, σε εμάς εδω που κάνει η Βίκυ αν θυμάμαι καλά είναι τα 50 άτομα 250 ευρώ με 5 διάφορα τυροπιτολιχουδιες και όσο καφέ, η ποτά θέλεις είναι μια προσφορα που κάνει το μαγαζί κατα καιρου, …. Είναι αναγκαίο κακό με τους παιδότοπους, αν δεν υπαρχή χώρος είναι πρόβλημα

η φωτεινη μου φωναζει .... παπουζι, τυλι ...καρπουζι τυρι

Αχ κ εγω θέλωωωωω. Ολο το καλοκαιρι τη βγαζω με ψωμι-τυρι-καρπουζι.

Περιμένω να βγει το φαγάκι μας και να πάω να καταθεσω τα χαρτια του Κωνσταντίνου για τη νεα σχολικη χρονια.

Deleni μου ο γιος σου τελικα πρεπει να ειναι πολυ γλυκο ησυχο χαμογελο παιδακι ..

Deleni επικαλουμε την επαγγελματικη σου ιδιοτητα ..εσπασε ενα δοντι μου και εχω μια κουφαλα ναααααα , μπορω να κανω τιποτα ή θα πρεπει να περιμενω να γεννησω?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...