Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Αχ βρε κοπέλα μου, ολη μέρα περιμένω τα νέα σου! Ίσως είναι νωρίς και να έγινε αργότερα η εμφύτευση! Ακόμη υπάρχει ελπίδα! Εύχομαι να πάρει τα πάνω της!!!

Εγώ έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και βρέθηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος. Γιατί υπάρχουν και άλλοι. 

Έκανα και καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνη και αντισώματα ινσουλίνης αλλά δεν λέει πουθενά για αντίσταση ινσουλίνης για αυτό ρωτάω μήπως είναι η εξέταση των αντισωμάτων και όταν είναι θετικά έχεις αντίσταση δεν ξέρω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλάκι προκειμένου να διαπιστώσετε αν υπάρχει βελτίωση στην αλλεργία κάνετε εισαγωγή σε νοσοκομείο; Σε ρωτάω γιατί η κόρη της κολλητής μου έχει αλλεργία και εκείνη σε γαλακτοκομικά , αυγό, ψάρι και κάθε τόσο μπαίνουν στο νοσοκομείο να κάνουν έλεγχο, όλοι οι γιατροί τη διαβεβαιώνουν ότι με τον χρόνο θα σημειώσει σημαντική βελτίωση. Είναι κανένας από τους δικούς σου αλλεργικός;
kiko, την πρώτη φορά νοσηλεύτκε επειδή έφαγε κάτι απαγορευμένο κι έκανε αλλεργική αντίδραση, τη δεύτερη πάλι το ίδιο με τη μόνη διαφορά ότι δεν ξέρουμε από τί προκλήθηκε. Ηλιάνα, έχουμε κάνει αιματολογικές εξετάσεις, δερματικά τεστ, τροφικές προκλήσεις, αυτά. Ο αδερφός μου είναι αλλεργικός, ψάρι και κοτόπουλο αλλά όχι αυτό το χάλι.

lazarenia είσαι μεγάλη αστρολόγα!!! Είναι μεγάλο μεράκι σου βλέπω. Ήθελα να σου πω αν θα έρθετε το σπίτι μας ανοιχτό και σας περιμένει, ξέρω βέβαια ότι έχεις και τους κουμπάρους σου στη γειτονιά, αλλά αν-κάπου-κάπως-κάτι, με παίρνεις τηλ. και τα κανονίζουμε, εν τάξει;

Πάντως, lazarenia μου η κόρη μου είναι και πολύ καρκίνος λέμε... θέλει να της βάζω στο youtube το ασχημόπαπο και την παίρνει το παράπονο και κάνει χειλάκια και δακρίζει, ζει το δράμα... κάθε φορά τα ίδια... και λέει... "κλαίω το παπάκι", πάω να της το βγάλω για να μη στεναχωριέται και γίνεται χειρότερα... της το αφήνω να το δει, και να το δάκρυ κι ο πόνος!... Εγώ είμαι λέων αλλά δε θυμάμαι τώρα τον ωροσκόπο μου, στον είχα πει αλλά τώρα τον έχω ξεχάσει...

κωνκων μου για τα παπούτσια, εεε, χμμμ, κι εγώ ότι σου λέει η σούλα, απλά αν επιμένει πρόσεχε μόνο μήπως τον ενοχλούνε τον καημένο.

lazarenia, επανέρχομαι σε σένα, καθώς διαβάζω ότι ο άντρας σου σκέφτεται να αλλάξει δουλειά; Kατάλαβα καλά;

armaκι όντως όταν είδαμε το δελφίνι, ήμασταν εκείνη τη στιγμή στην ταβέρνα και σηκωθήκαμε όλοι πάνω και πήγαμε προν την παραλία γιατί μια κοπέλα άρχισε να φωνάζει "ο καρχαρίας - ο καρχαρίας", ε, λέω για να το λέει κάτι θα ξέρει, ύστερα άλλοι "ειδικοί" έλεγαν ότι είναι δελφίνι και μάλιστα κάποιοι που κολυμπούσαν προσπαθούσαν να το προσεγγίσουν!!!!!! Κι άλλοι, ντόπιοι έλεγαν ότι όντως υπήρχαν 2 σκυλόψαρα αλλά πιάστηκαν το ένα στο Πόρτο Γερμενό και το άλλο στο Αλεποχώρι. Κοριτσάκι, πάτε καθόλου Π.Γ. ή ακόμα δεν έχετε πάει;;;

Πάλι lazarenia, ωραία το πρωινάδικο μας αλλά βάλε με εντός στούντιο, να μπορώ να δοκιμάζω τα φαγητά της Ρίτας.

joa μπράβο για το μωράκι σου που μεγάλωωωωνει σιγά-σιγά!!!

Κορίτσια μου, sardelaki, κι εγώ σήμερα έπαθα πολλαπλά λιωσίματα με της ατάκες που άκουσα από το στοματάκι της. Δεν ξέρω τί να πρωτοθυμηθώ να σας πω. Τέλος πάντων, πάλι με τρέλανε. Έκανε και μια πρόταση πολύ σύνθετη, η πρώτη τόσο σύνθετη της πρόταση, μου είπε το πρωί "μαμά πονάει το αφτάκι μου κι η κοιλίτσα μου, να με εξετάσει ο γιατρός, ο Κος Κούτσος" με την ανάλογη μπεμπέ προφορά βέβαια. Ροδάνι πάει το στόμα της αλλά όντως από πάνα και βυζί έχουμε μείνει πολύ πίσω. Βέβαια με τη μεν πάνα δεν έχω ασχοληθεί κι εγώ καθόλου, όσο για το θηλασμό ελπίζω να γίνει από μόνο του, αν όχι, κάποια στιγμή θα κοπεί όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου κόβουν σιγά-σιγά πιπίλες, μπιμπερό και λοιπά. Αυτά κορίτσια μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε βρε φιλακι :-D:-D:-D γελαω πολυ με την περιγραφη σου.

και με της ναταλιας(πολυ καρκινος ομως........)

χαχαχαχ κλαει με το ασχημοπαπο.αχ ψυχη μου θα σε ρουφηξω......

οσο για τηναλλεργια,τι να πω βρε κοριτσι μου.μακαρι να ειναι προσωρινο.

με τον φοβο ζεις μη φαει κατι απαγορευμενο!

και οταν παθαινει αλλεργικο σοκ πως αντιδραει?

εννοειτε φιλακι οτι θα σου ρθωωωωωωωω.διπλα μενετε με τους κουμπαρους.μια πορτα.

θα ερθω να πιουμε εκιενο το κρασακι που λεγαμε στο τζακι.ααα το εκλεισες τωρα...δεν πειραζει στο μπαλκονι τελεια θα ναι!

για τον καλο μου τωρα.ναι σε καποια φαση εφαγε φλας του τυπου ''τι κανω εγω εδω?σε μια δουλεια που δεν με ευχαριστει?μακρυα απο ολους και απο ολα και ειδικα απο μενα και την μικρη.''

αλλα μετα απο την οικονομικη σφαλιαρα λεει ας κατσω εδω γιατι εξω δυσκολα και σκουρα.

σιγουρα ομως ακομα το σκεφτεται.

βεβαια εμενα με φοβιζει μη τους διωξουνε γιατι ακομη δεν ειναι μονιμοι και δεν ξερουμε αν θα τους κανουν.μπορει και να τους κρατησουν με συμβαση.

και το αλλο νεο δεν σας το πα?

οι μεταθεσεις σε 3 μερες ανακοινωνονται.

οσι φυγουν φετος τυχεροι γιατι μετα αγνωστο!

τα χρονια αυξηθηκαν πηγανε 7+3 δηλ αλλα 4 χρονια εδω και ποιος ξερει???

εκει εφαγε το φλας ο καλος μου.

μετα λεει δεν μενουμε εδω για παντα?

δεν ξερω ρε φιλακι πρωτη φορα νιωθω τοσο μπερδεμενη.το κεφαλι μου κοντευει να εκραγει!

οτι ειναι ας γινει για καλο.πραγματικα!

οσο για την αστρολογια εχω χρονια που ασχολουμαι.καλα δεν περιμενω να σωθω απο τα ζωδια αλλα αν μελετησεις ειναι μια επιστημη και πεφτει μεσα σε αναλυσεις!

κωνκων κι εγω δεν ξερω τι να σου πω για να τον δελεασεις.μηπως τον

ενοχλουνε?

φιλακι τι να πω για το ναταλακι?ειναι ολα τα λεφτα!κι εμενα μες την ατακα ειναι και την πονηρια.δεν ξερω ,μας εχει τρελανει η σκανταλιαρα μου.

με αφηνει αφωνη με οσα ξερει και με οσα ανακαλυπτει!

οσο για την πιπιλα,πανα και μπιμπερο ολα θα κοπουνεκποια στιγμη.

ειναιδυσκολο για εσας τις εργαζομενες ανουλες.εγω εχω την πολυτελεια να ειμαι ολη μερα και να ασχοληθω με το παραπανω.

πχ η πανα θελει να εισαι απο πανω απο το παιδι και αν το κρατα γιαγια η νταντα ,να υπαρχει σταθεροτητα και ρουτινα στην εκπαιδευση για να μην μπερδευτει!

1654096yn4fep17z7.gif

Κουκλες σας εχασα σημερα αλλα εχω καταπιαστει με την κουζινα μου.Την καθαροιζω απο μεσα...τα εχω βγαλει ολα και γινεται ενα χαος.Πλενω σερβιτσια που δεν πολυχρησιμοποιουμε,ποτηρια κτλ και σαπουνιζω.Μου εχει βγει η πιστη....

Γιοβαννα σου εστειλα πμ για τον παιδοτοπο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβάννα μου και εμένα αρκετά μου φαίνονται...:roll: Βέβαια δεν ξέρω πάλι και τι τιμές κυκλοφορούν γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...

Πετρούλα πως είσαι;;;

Φιλάκι ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα είμαστε και εμείς με τις στερεές...:?

Κορίτσια το τι γκρίνια έχουμε μέχρι να κοιμηθει η Αναστασία δε λέγεται... ελπίζω το πουλάκι μου να ξεπεράσει την "εξάρτηση" γρήγορα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο μικρούλης είναι καλά μές στα γέλια και τη χαρά ο καλός μου...:D:D:D

Εγώ μόλις κάθισα απο το πρωί, έχω λίγο τρέξιμο αυτές τις μέρες και σας έχασα λίγο...:?

Θα αναπληρώσω όμως το υπόσχομαι!!!! Πολλά φιλιά καληνύχτα σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ριτάκι! Άντε ξεμπερδέψατε! Έτοιμη για 2ο είσαι τώρα!:mrgreen:

Ατιμουτσικο....που το πας που το φερνεις εκει καταληγεις...:tongue:

Εχεις δικιο...αλλα να μην περιμενω κανα χρονο να προσαρμοστει και στο σχολειο?:D(Στην εφερα?)

Μας ελειψες φιλεναδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θα έχετε τα νέα για τη μετάθεση σε 3 ημέρες;;;; Πω πω άντε να δούμε. Κατά τα άλλα σου είπα, φτιάξε τη ζωή σου και μην κοιτάς το αύριο.

Στην αλλεργία, η Ναταλια κάνει εμετό κι ύστερα δεν πάει καλά... αρχίζει δυσκολίες αναπνοής, δύσπνοια, κατάπτωση, ταχυκαρδία, ταχυπαλμία, πέφτει η πίεση, πνίγεται... μιλάμε για εσωτερική αναφυλαξία, επικίνδυνο είναι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σαρδελακι και μενα μου λεει συνεχεια:''Ωωω ωραια μαμα ,ωραια''!

Ειδικα αν φορεσω κατι που δεν εχει ξαναδει ή φτιαξω το μαλλι...καλα μιλαμε λιωνωωωωωω!!!Το ''σ'απαπαω'' το εχει ψωματυρι πια!Χιχιχιχι!!!

Α τις προαλλες ειχε εντυπωσιαστει με τα νυχια μου και μετα μου ελεγε να τα βαψω ''κιτινα''=κιτρινα....αντε βρες τωρα τετοιο μανο.Χαχαχα!

Λοιπον πολλα φιλακι και στις υπολοιπες σορρυ που δε σχολιαω άλλα, αλλά σημερα ειμαι πτωμα...

Καλο βραδυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουουφ... Επιτέλους ηρέμησα. Εφυγαν όλοι, μάζεψα το σαλόνι, κοιμήθηκε και ο καλός μου και μπήκα να σας πω καλησπέρα!

Λυπάμαι, αλλά δεν αντέχω να διαβάσω τα προηγούμενα. Κάποια άλλη στιγμή με ησυχία...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλη ξεκουραση ριτα.

ετσι θαυμαζει η μικρη ου εμενα για τα νυχια.σημερα τα βααμε κιολας κοκκινα και τα εδειχνε με καμαρι στον μπαμπα της.

μια αλλη φορα τα εδειχνε σε ενακοριτσακι στον παιδοτοπο.

πολυ ψωνιο λεμεεε!!!

φιλακι πολυ τρομαχτικο μου ακουγετε......ευχομαι να μην το ξαναπαθει ποτε !!!

ναι σε τρεις μερες ανακοινωνονται.επιτελους γιατι απο τον γεναρη περιμενουμε.περιμενε και ο στρατος τι θα γινει με το δντ,καταλαβες?

ασε πολλα μας κοψανε .....ευχομαι ναμην διωξουν κανεναν!

εγω εχω ηδη αρχισει κινησεις για δουλεια και θα κανω κι εγγραφη σε παιδικο την μικρη.

μπορει να κουραστω αλλα θα τα καταφερω.

(ασχετο ,απο το πρωι δεν σταματησε να παιζει το ματι μου,τι θα δω?)

καλο βραδυ μανουλες!

1654096yn4fep17z7.gif

σημερα τα βααμε κιολας κοκκινα και τα εδειχνε με καμαρι στον μπαμπα της.

μια αλλη φορα τα εδειχνε σε ενακοριτσακι στον παιδοτοπο.

πολυ ψωνιο λεμεεε!!!

Χιχιχιχι, απίστευτο, τη βλέπεις και λες το παιδί μου είναι αυτό; Δεν παίζονται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πού βρέχει Φιλάκι???? Αμάν πάνε τα ρούχα, χαμπάρι δεν πήρα! Ψάχνομαι για τις διακοπές, παράλληλα το απόγευμα τα είχα έξω και τα δύο και γυρίσαμε 2-3 φορές πίσω γιατί πάλι έπιανε βροχούλα, είχα και το Γιώργο με το βρακί και τον έβαλα κάμποσες φορές για τσίσα για να μην έχουμε κανένα ατύχημα! Αρχίζω να παλεύω και τον...όρθιο τρόπο!!!

Βατραχάκι 4 Σεπτεμβρίου είναι, μήπως να πεταχτείτε 3ήμερο Αθήνα????Μπουυυυ θα μας βάλει μέσα αυτή η βάφτιση το βλέπω!

Λαζαρένια μου γλυκιά μας αστρολόγα ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Τέλεια θα περάσουμε φέτος οικογενειακώς! Κατά τα άλλα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα νέα να μάθετε για τη μετάθεσή σας!

Μαράκι αυτή η ιδέα με τις δαφνούλες με ενθουσίασε! Θα το ψάξω κι άλλο από αύριο!

Ντελένη μου ήθελα να σε ρωτήσω τελικ΄λα τι έγινε αρχίσατε τα στερεά?

Φιλάκια κοριτσάκια πάω κι εγώ για ύπνο σιγά-σιγά ή μάλλον γρήγορα-γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...