Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι ο δικός μου, κι ο δικός μου! Και στο πρώτο και στο δεύτερο συμφωνούμε μόνο που εγώ δε φοβάμαι, παρορμητική παιδί μου Κριός τρομάρα μου! Οπότε έχουμε και λέμε, Κριός εγώ, Καρκίνος ο άντρας μου, Καρκίνος ο Γώγος και Αιγόκερως η μπουμπού! Καλό κ. Πατέρα? Σε ένα σπίτι μαζεμένα και τα 3 που ανέφερες ότι επηρεάζονται σφοδρότατα!

!

μαρινακι βλεπω μεγαλες αλλαγες φετος.

ειστε τα ζωδια της χρονιας.αυτα που επηρεαζονται μεσω του κοπου και του πονου για επιτευξη στοχων!

Καλησπέρα και απο τρεις ακομη καρκινους και εναν εν δυναμει ζυγο..

πετρουλα μου περαστικα κοριτσι μου.αχ μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι.......φανταζεσαι εγω εδω με δευτερη εγκυμοσυνη και να ξερνοβολαω????απαπαπαπα

οσο για τα ζωδια σας ειστε σπιτι καρκινων?δηλ μεσ τα μελια και στα χαδια?πως αντεχεται?????

θα ρθει και ο ζυγος που θα σας τρελανει μετα τελειως!

αντε με το καλο!!!

Λαζαρένια-κα Πατέρα κρυφό ταλέντο ε??? Λοιπόν εγώ είμαι ζυγός. Έγινε κάτι στο ζώδιό μου? Καλά κατάλαβα? Για πες! Ωροσκόπο αλλος μου βγάζει τοξότη, άλλος σκορπιο, δεν βγάζω άκρη...ο καλός μου είναι λιοντάρι και το Ευάκι μας διδυμάκι..

αρμακι εχω ταλεντο ε?

ζυγε μου εσυ ταλαιπωρημενε λιγο ακομα και θα ανασανεις.....

εχεις μπει σε μια φαση να αναπολεις λιγακι το παρελθον αλλα θα ξαναεπανελθεις.αυτες τις μερες καποιος η καποια θα χρειαστει την βοηθεια σου καιισως να γινεις η ψυχολογα του/της.υπομονη......

ο καλος σου ειπαμε υπομονη μεχρι τις 5/6 που θα φυγει ο αρης απο το ζωδιο του.

ο αρης ειναι ο θεος του πολεμου και εκφραζει την δυναμη και την αρχηγια.

οικονομικα καλυτερα οπως και τα επαγγελματικα.αρκετα κουραστηκε καιμε θεματα υγειας.

αυτο για την ευουλα και για ολατα διδυμακια

Τα Διδυμάκια έχουν έντονη ανάγκη να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον από τη βρεφική ηλικία. Είναι ίσως τα παιδιά με την πιο ισχυρή αντίληψη στον ζωδιακό κύκλο. Περίεργα, ανήσυχα, έξυπνα, πολύπλευρα, φλύαρα, με χαρούμενη διάθεση. Έχουν μεγάλη επιδεξιότητα και στα χέρια και στη γλώσσα: είναι τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού. Ρωτούν να μάθουν τα πάντα με λεπτομέρειες, και προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης των μεγάλων. Ίσως το μικρό σας Διδυμάκι να μίλησε ή να περπάτησε πολύ νωρίς. Αλλά και πριν μιλήσει, σίγουρα επικοινωνούσε μαζί σας με τις κινήσεις των χεριών, με τα μάτια ή βγάζοντας ήχους και περιμένοντας απάντηση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι η τάση να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικεντρώσουν την προσοχή τους σε ένα μόνο. Η έλλειψη συγκέντρωσης δεν θα τους επιτρέψει μεγαλώνοντας να εμβαθύνουν σε σκέψεις, ανθρώπους και συναισθήματα. Μάθετέ τους ότι το κοφτερό μυαλό βοηθάει, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να επικοινωνούμε με τον συναισθηματικό μας κόσμο. Επίσης, πείτε τους ότι άλλο είναι η κριτική και άλλο η κατανόηση. Βοηθήστε τα να μάθουν να εμβαθύνουν από νωρίς στη σκέψη τους και να μπορούν να τακτοποιούν όλες τις πληροφορίες που η υπέρ-αντίληψή τους, τους προσφέρει. Πολλές φορές, επίσης, η ανάγκη τους για τελείως αντίθετα πράγματα κουράζει και εκνευρίζει τους γονείς. Το βέβαιο είναι ότι ο μικρός σας … δημοσιοσχεσίτης θα έχει το σπίτι σας γεμάτο με φίλους. Μάθετέ του, όμως, ότι η παρουσία των άλλων δεν του είναι πάντα απαραίτητη για να λειτουργήσει. Πάνω απʼ όλα, χρειάζεται η επικοινωνία με τον εαυτό μας.

Λαζαρενια μου οταν βρεις χρονο για δες και το δικο μας πλανο

εγω ιχθυεις ωρα γεν:20:00 Καβαλα

συζηγος αιγοκαιρος δεν ξερω ωρα

τιμος διδυμος ωρα 14:00 Καβαλα

μπεμπης κριος ωρα 15:15 καβαλα

!

φετος βατραχινα μου ειναι ο διας στο ζωδιο σου.ο διας αλλαζει ζωδιο καθε χρονο και ειναι ο θεος που σου δινει ευκαιρειες.ο θεος της καλοτυχιας ΑΛΛΑ θα δικαιωσει μονο αυτους που παλεψανε.δεν θα σου τα χαρισει απλοχερα αλλα οταν δεις την ευκαιρεια πιασε την απο τα μαλλια.

ο συζ σαν αιγωκερος που ειναι ,φετος νιωθει αγχος και αναστατωση.επειδη ειναι πολυ σοβαρος δεν το δειχνει αλλα μεσα του θελει να αλλαξει πραγματα και καταστασεις!

για τον τιμο εγραψα πιο πανω που ειναι διδυμακι.

ο μπεμπουλης σαν κριος θα ειναι παιδακι πολυ ζωηρο και ανυσηχο.

μπορει να σε κοιταξε στα ματια μολις γεννηθηκε και να εκανε κινησεις εντονες για μωρο,αλλα ετσι ειναι οι κριοι!βιαζονται να μεγαλωσουν.θελουν να τα δοκιμαζουν ολα απο νωρις !!!

(η λαζαρενια ειναι κριαρι)

για τους ωροσκοπους θα δωσω σαιτ να μπειτε.

Deleni, πανμαρ, pikoulini, Κωνκων, Μαρίνα, Vatraxaki, Μαμαλευτεράκι!!!! Α θα σε μαλώσω!!!!

στο πανελ στο πανελλλλλ:-D:-D:-D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρθένος και εγώ με ωροσκόπο Σκορπιό και η Βίκυ επίσης Παρθένος.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μαράκι μου ναι, όλα μαζί μου χάλασαν...ακόμη μαζεύω το χάος εδώ αλλά θα τα βολέψω όλα τώρα.

Κι εμένα μου έλειψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες...τι καλά να ήσουν κοντά να σε είχαμε αύριο στα γενέθλια της Φωτεινούλας μας.

Συμπεθέρα μου κρίμα...θα γνώριζες και τον γαμπρό σου κι εγώ την νύφη μου!

m57Zp2.png

δεν πρόλαβα να διαβάσω τπτ!!!! είδα μόνο ότι κάνετε τα ζώδια και ζήλεψαααααα.... Λαζαρένια πες και για μας!!!!

εγώ τοξότης ο άντρας μου κριός και τα μικρούλια Αναστασία 10/5/2008 09.20 (ταύρος αλλά δεν ξέρω ωροσκόπο) και ο μικρούλης 15/1/2010 09.20 πάλι!!!!! Αν ζαλίστηκες και αύριο πες μου... δεν με πειράζει να περιμένω...;););)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είμαι πτωμαααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τέλος η κρεβατοκάμαρα πολύ κουραστικά άντε αύριο κρεμάμε κουρτίνες και μπαίνουμε να κοιμηθούμε πολύ παλούκι το βάψιμο τελικά ίσως είναι και η κατάσταση μου αχ έχουμε αλλα4 δωμάτια ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕΣ ...!!!!!!

ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ????????

Εγώ δεν πιστεύω σε ζώδια για να περνά η ώρα καλά είναι

:tongue::tongue:

Να 'μαι κι εγώ! Μόλις κοιμηθήκαμε! Αύριο πάλι...

Θα είμαι σύντομη γιατί θέλω να πάω για μπάνιο και έρχεται και κόσμος σπίτι...

Λαζαρένια μου και μόνο για το ότι ασχολήθηκες μαζί μας ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ!

Κατά τ'άλλα, σε σχέση με το πάνελ του πρωινάδικου, ευχαριστώ μεν, αλλά... δεν θα πάρω! Εγώ πίσω από τις κάμερες! Αν θέλετε να απασχολώ τα παιδάκια σας, όσο θα έχετε εκπομπή, με μεγάλη μου χαρά! Στο γυαλί δεν βγαίνω!

Σας χαιρετώ για την ώρα. Πάω για μπάνιο κι αν τα καταφέρω θα σας διαβάσω αργότερα με ησυχία...

mrdIp3.png

πολυλογούδες που είστε καλέ; Όλες για ύπνο πήγατε; Εγώ ετοίμασα τον γιό μου, σε λίγο θα πάει για ύπνο και θα μπω κι εγώ για μπανάκι...

ααααααααααχ καλέ δεν σας είπα τι μου είπε ο γιος μου προχθές και με έλιωσε... γυρνάει, με κοιτάει και μου λέει "μαμά ομομή είσαι" (μαμά όμορφη είσαι) τί με θές εμένα; έλιωσαααααααααααααααααααα λέμε η μάνααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααα και κάτι άλλο...τελικά αύριο όλες οι Σαλονικιές θα βρεθούμε στο πάρτι της Φωτεινούλας; Ελπίζω πως ναι γιατι εγώ χαίρομαι από τώρα....

m57Zp2.png

λοιπον κοριτσια λεω να κανουμε ενα πρωινο αεναντι απο μενεγακη!

παρουσιαστρια η πετρουλα!

αστρολογος εγω,

μαγειρισα η ριτα μας και την μοδα αναλαμβανει η σαρδελα.

η βικυ θα εχει θεμα με τα ζωα και η κα φωτεινη θα φτιαχνει δημιουργιες.κεντηματα κλπ.

στο πανελ μας θα καθησει η νατασα,η γιοβανα,η κικο ,η μαελενι,η joa.

στο εξωτερικο ρεπορταζ θα ειναι η σουλα,η αρμα και το φιλακι!

ξεχασα καμια?

Λαζαρενια μου πολυ ταλεντο εχεις το ξερεις?? πραγματικα μας εβαλε ετσι οπως ειμαστε ο καθενας στο τομεα που το ταιριαζει:):)

για την αστρολογια δεν εχω λογια.... αστερι εισαι:):)

λοιπον σου λεω και τα δικα μας ... εγω ειμαι κριος, οροσκοπο δεν ξερω, η ωρα ομως που γεννηθυκα ηταν 20.00....και η Βικυ ειναι παρθενος και ωρα 13.05

πετρουλα κ ιωαννα πως ειστε?

giovanna με το πεσιμο πονας πολυ?

δεν σας ειπα ...καλο μηνα... μια κ σημερα δεν μπηκα πολυ:)

ααααααααααχ καλέ δεν σας είπα τι μου είπε ο γιος μου προχθές και με έλιωσε... γυρνάει, με κοιτάει και μου λέει "μαμά ομομή είσαι" (μαμά όμορφη είσαι) τί με θές εμένα; έλιωσαααααααααααααααααααα λέμε η μάναααααααααααααααααααααα

σαρδελινακι μου ξερεις τι λεμε εμεις?....απο τρελο και απο παιδι μαθαίνεις

την αληθεια....εισαι κουκλα κοριτσι μου:):)

Διαφημίσεις

συγγνωμη που δεν σας διαβασα ολες ... εκανα ενα πολυ γρηγορο περασμα, ειχα μια εντονη μερα ...τελος καλα ολα καλα ...και τωρα ειμαι ενα ορθιο πτωμα ... αυτο που με κρατησε σημερα ειναι, το φως τις ψυχης μας η φωτεινουλα

καληνυχτα μανουλες

να μαι παλι η αστρολογα.σας κουρασα σημερα ε?

κα φωτεινη κριαρι ?καλα το θυμαμαι.η αρχηγος μας φυσικα.

και η βικουλα παθενος,γηινη.

μακαρι να ημουν κι εγω στο παρτυ σας.να την χαιροσαστε την φωτεινουλα και να ζησει σαν τα ψηλα βουνα.

να τα εκατοστησει και να ειναι παντα υγιης και ευτυχισμενη.με το καλο κι ενα αδερφακι.

ακους βικυ?

σαρδελινα τι ωραια κοπλιμεντα ακους απο τον αστερακη?πωπωωωωω ειναι ναμην λιωσεις καλε?

κοριτσια εχει καμια σας εμπειρια απο ασφαλιστικες εταιρειες?ειχα ενα inetrview σημερα και θα θελα να μου πειτε γνωμες......

1654096yn4fep17z7.gif

giovanna με το πεσιμο πονας πολυ?

Κα Φωτεινή ευχαριστώ. Είμαι καλύτερα. Δεν χτύπησα πολύ, τραντάχτηκα και γι' αυτό πονούσε μετά ο εσωτερικός μου κόσμος :tongue::tongue::tongue::tongue: Πονάω ακόμα λίγο στη μέση αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

Πήγαμε σήμερα σε έναν παιδότοπο για να πάρουμε κάποια προσφορά για το πάρτυ. Λοιπόν, το μενού έχει σουβλάκι (καλαμάκι εννοώ), πίτσα, τυρόπιτα, σαλάτα εποχής, κεφτεδάκια, τοστ, πατάτες τηγανητές, πατάτες φούρνου και μακαρονοσαλάτα και κοστίζει 9 ευρώ το άτομο για μεγάλους και μικρούς, με τη διαφορά ότι τα ποτά για τους μικρούς είναι δωρεάν ενώ για τους μεγάλους θα πληρώσουμε εξτρά. Πλούσιο μενού αλλά πολλά λεφτά δεν είναι;;;;; Θέλω να της κάνω γενέθλια σπίτι μου αλλά με αγχώνουν τα τραπεζοκαθίσματα :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γιοβανα νομιζω οτι πολλα ειναι 9ε.

εγω με 6ε βρηκα εδω γιαμικρους και μεγαλους ,ιδια τιμη και τελικα τα εκανα σπιτι.

ποσα ατομα θα εχεις?δεν υπαρχει καποιος συγγενεις εκει να σου δανεισει σκαμπο εστω?

κα φωτεινη ευχομαι αυριο να ειστε καλυτερα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...