Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρεπιμπτοντως ο συζυγος μου ειναι καρκινος και το σκεφτεται για αλλαγη επαγγελαμτος.εγω φοβαμαι ομως........

Κι ο δικός μου, κι ο δικός μου! Και στο πρώτο και στο δεύτερο συμφωνούμε μόνο που εγώ δε φοβάμαι, παρορμητική παιδί μου Κριός τρομάρα μου! Οπότε έχουμε και λέμε, Κριός εγώ, Καρκίνος ο άντρας μου, Καρκίνος ο Γώγος και Αιγόκερως η μπουμπού! Καλό κ. Πατέρα? Σε ένα σπίτι μαζεμένα και τα 3 που ανέφερες ότι επηρεάζονται σφοδρότατα!

Τζόα μου πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά με το σποράκι αλλά και με τα νεα της Κίκο μας που ήταν όλα καλά στο άλφα τέστ!

Κατά τα άλλα δε θυμάμαι τίποτα για να σχολιάσω γιατί μέχρι να σας διαβάσω είναι όλα παλιά!:roll:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο τρεις ακομη καρκινους και εναν εν δυναμει ζυγο..

Βιαστηκα να χαρω και απο τις 11 και μετα η τουαλέτα εγινε πάλι η αγαπημενη μου..ουφ!!!Ευτυχως οχι τοσο συχνα οσο χτες αλλά η διατροφη επιδεινωσε την κατασταση μου φαίνεται..

Ο μικρος πήγε στον γιατρο με τον μπαμπα του και του εδωσε σταγονες xozal για τον βηχα και αλοιφή fucicort για τα τσιμπήματα καθως μας ειπε οτι ειναι αλλεργικος στα τσιμπήματα κουνουπιων:(:(

Πριζονται τα σπυρια, βγαζουν κορυφη και τωρα βλέπω οτι δυο απο αυτα εχουν μελανιασει..το ενα ειναι στο καπακι του ματιου και ειναι σαν να εφαγε μπουνια η ψυχη μου..

Αυτα τα νεα μας, σας αφηνω για να πάω στον μαναβη..να προλάβω δλδ πριν με προλάβει τπτ αλλο!!

Αν συνεχιστει η κατασταση το βραδυ θα μιλήσω ξανα με τον γιατρο μου:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πόπο Πετρούλα μου μου φαίνεται σε ματιάσαμε από τις φώτο για το πόσο όμορφη εγκυούλα είσαι! Μάλλον πρέπει να προσέξεις λίγο ακόμα τη διατροφή σου και φαντάζομαι θα σου περάσει τελείως!

Μόλις ξύπνησε ο γιόκας μου και έχει τρελή γκρίνια! Για μεσημέρι δεν ήθελε να φάει τίποτα και τον άφησα αλλά ούτε και τώρα τον βλέπω να πεινάει! Ελπίζω να μη μας έρθει τίποτα άλλο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου και καλό μήνα!!!!!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω? Δεν προλαβαίνω ρε γμτ και να διαβάσω και να γράψω. Διαβάζω περιστασιακά και μέχρι να τελειώσω μετά δεν μπορώ να γράψω. Μου λείπετεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Λοιπόν εμείς είμαστε καλά!

Πετρούλα μου περαστικά σου. Μην το αφήσεις έτσι αν συνεχίσει, μίλα ξανά με τον γιατρό..φαντάζομαι εξάντληση που θα έχεις..:-(

Joa τι ωραία που όλα είναι καλά με το σποράκι σου!!!!!!Μπράβο κορίτσι μου! Περαστικά και σε σένα!

Κίκο και με σένα όλα καλά ε? Αχ πολύ χαίρομαι! Όσο γι'αυτό που τραβήξατε και εγώ σαν τον άντρα σου θα έτρεχα!:lol:

giovanna πως είσαι?

Μαρίνα η ιδέα με τα γλαστράκι είναι τέλεια! Η αδερφή του άντρα μου το είχε κάνει με δαφνούλες οι οποίες ήταν φούξια και μέσα στα καλάθια ήταν υπέροχες! Επίσης πολύ όμορφοι φαίνονται και οι βασιλικοί.

Για ξενοδοχείο με όλα στην Ευβοια είχαμε πάει μια χρονιά σ'αυτό, πριν την Εύα, είχε απειρα παιδιά και πολλές δραστηριότητες. Χάλια θάλασσα, υπέροχες πισίνες και μέτριο φαγητο

http://www.holidaysinevia.gr/resort_gr.htm

Κωνκωνακι μου είπε η Βίκυ τι πάθατε στο παρκο και έχω να σου πω ότι εμείς αν παθαίναμε κάτι τέτοιο και με αυτή τη ζέστη που είχε το σκ θα μέναμε εκεί από τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα που θα μας έβρισκαν! :lol:

Λαζαρένια-κα Πατέρα κρυφό ταλέντο ε??? Λοιπόν εγώ είμαι ζυγός. Έγινε κάτι στο ζώδιό μου? Καλά κατάλαβα? Για πες! Ωροσκόπο αλλος μου βγάζει τοξότη, άλλος σκορπιο, δεν βγάζω άκρη...ο καλός μου είναι λιοντάρι και το Ευάκι μας διδυμάκι..

Ποσταρω, πάω για ένα τσιγαράκι και αν προλάβω θα ξαναμπω. Αν δεν τα καταφέρω τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας, αλλά ελπίζω να το κάνω. Σήμερα πονάω λιγότερο ευτυχώς. Πήγα σήμερα και κατέθεσα εγγράφως τα παράπονά μου. Δεν περιμένω βέβαια να γίνει κάτι αλλά δεν μπορώ και να το αφήσω ασχολίαστο.

Σούλα είναι γυμναστήριο από τη μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στη χώρα και τις 'υπηρεσίες' τις πληρώνουμε χρυσάφι. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το όνομα εδώ......

Βικάκι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όχι δεν είμαι έγκυος, απλά όπως έσκασα κάτω μάλλον χτύπησα παντού.

Μαμαλευτεράκι δεν έχω κανένα θέμα με τα νεφρά. Από το τράνταγμα πόνεσα.

Κίκο και εσείς περιπέτειες χτες; Το είχε η μέρα. Ευτυχώς το σποράκι σου είναι καλά.

Ιωάννα καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου και επίσημα πια. Κορίτσαρος θα είναι :P:p:p:p:p

Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και θα ξανάρθω......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.

GO GO !!!!

Το ξέρατε αυτό;;;;;

Για πληροφορίες για ζώδια μπείτε εδώ. www.astrofree.com

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σαρδελάκι μου όλα μαζί σου χάλασαν? Τι να πω? Καλορίζικες τουλάχιστον οι καινούριες συσκευές!

Φιλάκι η αδερφή μου μου είπε ότι στο Γερμενό το σκ τους είπαν ότι είδαν σκυλοψαρο!:shock: Τους είπαν να μην ανοίγονται πολύ. Το δελφίνι δεν το είδαν

Lazarenia μου ευχαριστώ κουκλίτσα μου.

Πραγματικά πάντως το ονειρό μου είναι να φτιάξω μια ομορφη φάρμα να ζω ηρεμα με την οικογένεια μου και χωρις πολλές επαφες !!!!

Ποτέ μην λες ποτέ!!! Και αν την φτιάξεις θα μας στέλνεις κανι κανα φρέσκο προιόν! :lol:

Εμεις ειμαστε καλα!Σημερα ειναι το πρωτο βραδυ που δεν εκανε καθολου τσισα.Κατευθειαν το πρωι.Του μιλησα κατα τη 1 πριν πεσω και μου ειπε οχι...λεω θα τα κανει πανω του διοτι ηταν πολυ κουρασμενος.Ε λεω οτι γινει ...κοιμηθηκαμε και το πρωι μου λεει ολο καμαρι:''καλο βρακι μαμα,παω τσαρακια(= ψαρακια,ειναι ενα καθισμα λεκανης με ψαρακια στο wc)!!!!!!

Eλπιζω να μην ηταν τυχαιο και να ξεμπερδεψαμε.

Νομιζω το μυστικο ειναι οτι εδωσα το γαλα κατα τις 9 και τα εκανε πριν κοιμηθει.Αλλες φορες το εδινα 10 και κατι και πιινει και πολυ.

Αχ νομιζω ξεμπερδεψαμε απο ολα.

Μπράβο Ριτάκι! Άντε ξεμπερδέψατε! Έτοιμη για 2ο είσαι τώρα!:mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσακια σορυ αλλα ξαπλωσα κι εγω λιγο.καλα σημερα μονο εγω φαινομαι.ρεσιταλ εδωσα.αλλα δεν σας χαλω χατιρι...εσεις ποσες φορες με στηριξατε?

θελω και η κα φωτεινη και η βικυ να μου πουνε ζωδια.

νομιζω η γιαγια μας ειναι κριος?

Τι έγινε ρε κορίτσια? Λίγες ώρες έλειψα κι έχω να διαβάσω ολόκληρο τον "Αστρολόγο" του Ιουνίου!!!

Δεν προλαβαίνω τώρα γιατί μαγειρεύω. Μόλις κοιμηθεί η μικρή, όμως, θα φτιάξω καφέ και θα έρθω να μελετήσω!

Λαζαρένια μου, εγώ είμαι Υδροχόος με Ωροσκόπο Υδροχόο, η μικρή Ταύρος με Ζυγό και ο μπαμπάς μας Καρκίνος (ωροσκόπο δεν ξέρω). θα επιβιώσουμε?

Φιλάκια για την ώρα!

ναι ναι θα επιβιωσετε.!!!

εσυ σαν υδροχοος γνησια,νευρικηκαι αποτομη αυτο το διαστημα που ο ουρανος ειναι στον κριο,εισαι πολυ καλυτερα.

ειναι πολυ καλο διαστημα για μια μετακομιση!

ο συζυγος σου καρκινος ειναι μπερδεμενος πολυ .ειναι καποια πραγματα στασιμα αυτο το διαστημα που τον ζοριζουν.περιμενει απαντησεις?περιμενει απληρωτες επιταγες απο πελατες?κατι περιμενει παντως αλλα θα γινει συντομα.επισης σκεφτεται και αλλαγη καριερας .αυτα που ειπα και στην σαρδελινα.

αυτα πιανουν για τους γεννημενους του 1ου δεκαημερου πιο πολυ.(δηλ ιουνιου)

η μικρη ταυρινα σς ειναι ενα βολικο μωρο,φαγανο,ησυχο και ωριμο.δεν σας κουρασε τοσο που κι ετσι θα ειναι.αλλα καποιες στιγμες βλεπεις ενα απαιτητικο μωρακι.εκει ευθυνεται ο ζυγος!

μια χαρα ωροσκοπιο εχει!!!

Λαζαρένια μου , Λαζαρένια μου μη μου φύγεις τώρα που σε βρήκα.

Λοιπόν μόλις ανακάλυψα τον ωροσκόπο μου απο τη μαμά μου και είμαι κριός.

Για λέγε για λέγε περισσότερες λεπτομέρειες.

δεν φευγω κοριτσακι μου. εισαι το διδυμο της φωτιας.

τοξοτης με κριο και ο αντρας σου λεων?ουαου!πως επιβιωνετε??????

σου αρεσει η ενταση πολυ και απορω πως εσυ τοξοτινα παντρευτηκες!συνηθως συμβιωνουν και δεν παντρευονται.δεν αντεχουν την φυλακη.

φετος ο κριος περναει ζορικη φαση...θα σας αναλυσω λιγο πιο κατω τους πλανητες να καταλαβετε γιατι αυτοι ειναι που παιζουν ρολο!!!

λοιπον ας πουμε εδω τα ζωδια του καφε μας για να σας κανω αναλυση.

λαζαρενια : αιγωκερος με ωροσκοπο σκορπιο

κικο :τοξοτης

mαeleni :τοξοτης

κωνκων:ζυγος

rita79:σκορπιος

ana08:διδυμος

sardelina:καρκινος

soula33:παρθενος

πανμαρ :υδροχοος με υδροχοο

joa:κριος

αρμα:ζυγος

γιοβανα:παρθενος με σκορπιο

βικυ:παρθενος

βατραχινα:ιχθυες

stone:καρκινος

1654096yn4fep17z7.gif

που σαι βρε γιοβανα?ολα καλα ετσι?

καλα εκανες και εκανες παραπονα!καλα θυμομουν οτι ασχολεισαι κι εσυ με ζωδια!

λοιπον κοριτσια λεω να κανουμε ενα πρωινο αεναντι απο μενεγακη!

παρουσιαστρια η πετρουλα!

αστρολογος εγω,

μαγειρισα η ριτα μας και την μοδα αναλαμβανει η σαρδελα.

η βικυ θα εχει θεμα με τα ζωα και η κα φωτεινη θα φτιαχνει δημιουργιες.κεντηματα κλπ.

στο πανελ μας θα καθησει η νατασα,η γιοβανα,η κικο ,η μαελενι,η joa.

στο εξωτερικο ρεπορταζ θα ειναι η σουλα,η αρμα και το φιλακι!

ξεχασα καμια?

1654096yn4fep17z7.gif

γεια σας!!!

καλε που να σας προλαβω μεχρι να σας διαβασω εχετε γραψει αλλα τοσα!

στονε μου παλι ρε γμτ σε επιασε;πως εισαι τωρα;

οσο για τον τιμο εχει προσαρμοστει πολυ και ειναι ολο αγαπες με τον μπεμπη!

Μαρινα ποσο 900;;;;;;;;;;;;παρα πολλα για ποτε αληθεια να κανετε την βαπτιση;

Ηλιανα μου τι πλοιο καλε;με φερυ μποτ πας στη θασσο απο κεραμωτη ειναι 30 λεπτα δεν νομιζω για τοσο λιγο να υπαρχει προβλημα.

Λαζαρενια μου οταν βρεις χρονο για δες και το δικο μας πλανο

εγω ιχθυεις ωρα γεν:20:00 Καβαλα

συζηγος αιγοκαιρος δεν ξερω ωρα

τιμος διδυμος ωρα 14:00 Καβαλα

μπεμπης κριος ωρα 15:15 καβαλα

γιοβαννα μου ακομη πονας;πηγες στο γιατρο;

κικο μου τι ταλαιπορια περασατε κι εσεις ευτυχως ειναι καλα το σπορακι σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

αστρολογος εγω,

η βικυ θα εχει θεμα με τα ζωα και η κα φωτεινη θα φτιαχνει δημιουργιες.κεντηματα κλπ.

ξεχασα καμια?

εγω τι θα κανω καλε;

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:

Αρχές που συμβολίζει: Μεταμόρφωση, μεταλλαγή, εξουδετέρωση, αναγέννηση

Παρόρμηση που αντιπροσωπεύει: Παρόρμηση για ολική αναγέννηση του εαυτού μου, παρόρμηση να διεισδύσω μέχρι τον πυρήνα των εμπειριών της ζωής

Ανάγκες που συμβολίζει: Ανάγκη να εξευγενίσω τον εαυτό μου, ανάγκη να αποδεσμευθώ από το παρελθόν μέσω του πόνου

Θετική Έκφραση: Αποδοχή της ανάγκης να συγκεντρωθεί όλη η δύναμη κάποιου στην μεταμόρφωση του, θάρρος να αντιμετωπιστούν οι βαθύτεροι φόβοι, πόθοι και εμμονές και να μεταλλαχθούν συνειδητά μέσα από την προσπάθεια και την ένταση των εμπειριών

Πιθανές Αρνητικές Εκφράσεις: Ψυχαναγκαστική και ακόρεστη έκφραση των υποσυνείδητων και ασυνείδητων πόθων, σκόπιμη χειραγώγηση των άλλων για την επίτευξη προσωπικών θέλω, σκληρότητα ώστε με κάθε τρόπο να αποφευχθεί ο πόνος της αντιμετώπισης του εαυτού, πάθος με την άσκηση δύναμης και επιρροής

ΟΥΡΑΝΟΣ:

Αρχές που συμβολίζει: Ατομιστική ελευθερία, απελευθέρωση του Εγώ από την ταύτιση με την κοινωνία και την παράδοση

Παρόρμηση που αντιπροσωπεύει: Παρόρμηση για διαφοροποίηση, παρόρμηση για αυθεντικότητα και απελευθέρωση από την κοινωνική παράδοση

Ανάγκες που συμβολίζει: Ανάγκη για αλλαγή, έξαψη, πρόκληση των ηθών και προσωπική έκφραση χωρίς κανένα περιορισμό, ανάγκη για ιδεολογική ταύτιση με ευρύτερες κοινωνικές ομάδες

Θετική Έκφραση: Επικέντρωση στην αλήθεια, αυθεντικότητα, εφευρετικότητα, εστιασμένος πειραματισμός, σεβασμός της ελευθερίας

Πιθανές Αρνητικές Εκφράσεις: Σκοπιμότητα, νευρική ανυπομονησία, συνεχής ανάγκη για έξαψη και άσκοπη αλλαγή, εξτρεμισμός

Ζώδιο που κυβερνά: Υδροχόος (σύγχρονος κυβερνήτης)

βατραχινα μουυυυυυυυυ εσενα στο πανελ θα σε βαλω :-D:-D:-D

και η ηλιανα θα ειναι η προσωπικη μας κομωτρια:-D:-D:-D

θα σε αναλυσω κι εσενα.

1654096yn4fep17z7.gif

ξεχασα να σας πω καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!!!!

πηρα και τα αποτελεσματα απο την μαγνητικη σημερα τελικα δεν ειναι μονο ο μυνισκος ειναι και ο οπισθιος χιαστος δυο τα προβληματα τωρα να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος σε τι κατασταση ειναι και τα δυο.

αστρολογος εγω,

ξεχασα καμια?

Deleni, πανμαρ, pikoulini, Κωνκων, Μαρίνα, Vatraxaki, Μαμαλευτεράκι!!!! Α θα σε μαλώσω!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

βατραχινα μουυυυυυυυυ εσενα στο πανελ θα σε βαλω :-D:-D:-D

και η ηλιανα θα ειναι η προσωπικη μας κομωτρια:-D:-D:-D

θα σε αναλυσω κι εσενα.

χαχα να κανω τον Μουτσινα;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε περιμενω την αναλυση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...