Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασχετο με τα ζωδια...Εχουμε ενα θεματάκι με τα παπουτσια μας...

Ο Κωνσταντίνος δεν θελει αλλα παπουτσια περα απο τα αθλητικά του, τα οποια έχουν φθαρει και είναι για πεταμα. Του πηρα καινουρια πεδιλα geox (αυτος τα διάλεξε) πολύ όμορφα με σχρατσ, όπως τα αθλητικά του, αλλά δεν τα θελει. Πως να τον δελεάσω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παρθενο εχεις σαρδελινα.

γερμανια γεννηθηκες?σε ποια πολη?

αν εχεις παρθενο οντως μεγαλες αλλαγες φετος.μην το βαζεις κατω.ειναι για καλο.

στην Γερμανία γεννήθηκα στην πόλη Φύρτη...βασικά κι εγώ νομίζω πως παρθένος είμαι...παλαιότερα μου το είχε βρει μιά φίλη

δεν το βάζω κάτω...θα κάνω επιτέλους το όνειρό μου πραγματικότητα...θα το παλέψω και θα τα καταφέρω!

m57Zp2.png

Αντε σαρδελακι μου και τα αστρα μαζί σου είναι!:D Ολα θα πάνε super!;)

ευχαριστώ βρε φιλενάδα...μακάρι να πάνε όλα καλά μιάς και το έχω άγχος αλλά ομολογώ πως είμαι και πολύ αισιόδοξη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μου ευχαριστώ.

Καλέ σαν κινέζικο είναι πω πω.Ναι καρδούλα μου εκεί γεννήθηκα.Οι γονείς μου ήταν μετανάστες και εζησαν εκει για 15 χρόνια.Την αδερφή μου την έστειλαν στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά και μενα επειδή δεν με ήθελαν (οι παπουδογιαγιαδες) με μεγάλωσε ο αδερφός της μαμας μου με τη γυναίκα του στην Αθήνα.

Πέντε χρονών με πήρανε πίσω!!!

Ντινα μου το θέμα με τα παπούτσια το εχουμε και εμείς.

Εχει κολλήσει σε κατι αθλητικα και δεν ξεκολάει.Φυσικά τις περισσότερες φορεςς δεν θελει ουτε αυτα .Με τις γιαγιάδες υπαρχουν μέρες που τη βγαζει χωρίς παπόύτσια.

Εγώ προσπαθώ ή με απειλές ή με κόλπα του στυλ "κοίτα θα φορας ιδια παπούτσια με τη μανούλα " και την καταφέρνω.

δεν τα ήξερα αυτά συμπεθερούλα μου...δεν νομίζω να το έχουμε ξανασυζητήσει έτσι; Δε μου λές...αύριο θα βρεθούμε στα γενέθλια της Φωτεινούλας;

Δεν θα ερθω γμτ.Φοβάμαι ακόμα με τη μικρή για τα αλλα παιδακια.

Πάντως θα κανονίσουμε οποσδήποτε μια αλλη φορα και μαλιστα στα κοντα.

Κι εγώ είμαι πάντοτε χαδιάρικο μικρούλικο και δεν ξεκολλούσα από την αγκαλιά της μάνας μου...μέχρι και που έφυγα για πάντα από Γερμανία (26 ετών) πήγαινα τα βράδυα, ξάπλωνα στα πόδια της και της έλεγα "μαμά ξύσε με λίγο στην πλάτη...μαμά χάιδεψέ μου λίγο την πλάτη" (μαμόθρευτω ε;)

Σαρδελάκι μου, αυτό εγώ το κάνω μέχρι τώρα που είμαι 35! Αν μου χαϊδεύει κάποιος πλάτη ή μαλλιά, έχω λιώσει... Και η μαμά μου το κάνει καλύτερα από τον άντρα μου γιατί εκείνος βαριέται γρήγορα!!! Περιμένω να μεγαλώσει λίγο το κοριτσάκι μου για να την βάζω να μου "χτενίζει" τα μαλλιά! Την πλάτη, έχει ήδη ξεκινήσει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ κατσε θα ερθει η Νατασσα να συννενοηθουμε για αυριο.

Ριτάκι, αν δεν ταιριάξουν οι ώρες μας (γιατί θα φύγω το απόγευμα, το βράδυ μάλλον θα έρθουν κάτι φίλοι και αύριο θα είμαι απ'το πρωί Παγκράτι), θα σου στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρεις να μου πεις τι κανονίσατε!

Αν δεν έρθουν οι φίλοι μας το βράδυ, θα τα πούμε σήμερα.

mrdIp3.png

κοριτσια εγω ή θα παρω φορα και θα λεω πολλα ή την κατηφορα!!!

χαχαχαχα

ετσι ειμαι και σαν ανθρωπος.

ασπρο ή μαυρο !τιποτα ενδιαμεσο!!!

λοιπον θα κανω κι εγω ενα καφεδακι και θα σας αναλυσω .

προς το παρον να πω στην σαρδελινα καλη επυτιχια και ειμαι σιγουρη πως θα πετυχεις γιατι εισαι φιλοδοξη και αισιοδοξη.

το μονο που θες εσυ ειναι η στηριξη των γυρω σου!

παρεπιμπτοντως ο συζυγος μου ειναι καρκινος και το σκεφτεται για αλλαγη επαγγελαμτος.εγω φοβαμαι ομως........

1654096yn4fep17z7.gif

Αυτό δεν είναι σκυλί! Μπαταρίας είναι!!! Χα!Χα! Περίπου όσο το ένα μπουτάκι του δικού μου! Σε ηλικία κι εμάς το ίδιο είναι. Τον Σεπτέμβριο γίνεται οκτώ. Αλλά απ'ότι μας έχουν πει, για την ράτσα του, είναι υπερήλικας! Συνήθως, λέει δεν ξεπερνάνε τα 9 χρόνια...

πανμαρ σου κανω μια προταση ... βαζουμε τα 2 σκυλακια σε ενα χώρο να αναμετρηθουν για να δουμε πιο θα κερδισει:D:D:D:D:tongue: πλακα κανω ετσι για να τσιτωσω την κορουλα μου:):)

πανμαρ σου κανω μια προταση ... βαζουμε τα 2 σκυλακια σε ενα χώρο να αναμετρηθουν για να δουμε πιο θα κερδισει:D:D:D:D:tongue: πλακα κανω ετσι για να τσιτωσω την κορουλα μου:):)

Κα Φωτεινή μου δεν με συμφέρει (ούτε εσάς)! Σίγουρα της κόρης σας θα κερδίσει γιατί ο δικός μου είναι τόσο "βλακάκος" που δεν πρόκειται να τον πειράξει. Μόνο αν τον πατήσει κατά λάθος! Εδώ αφήνει και τις γάτες να του τρώνε το φαϊ και δεν ασχολείται. Το πολύ πολύ να τον κατουρήσει! Αγριεύει μόνο αν νοιώσει ότι κινδυνεύουμε εμείς ή αν του αγριέψει κάποιο μεγαλόσωμο (γιατί εκεί πρέπει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό!).

mrdIp3.png

Κα Φωτεινή μου δεν με συμφέρει (ούτε εσάς)! Σίγουρα της κόρης σας θα κερδίσει γιατί ο δικός μου είναι τόσο "βλακάκος" που δεν πρόκειται να τον πειράξει. Μόνο αν τον πατήσει κατά λάθος! Εδώ αφήνει και τις γάτες να του τρώνε το φαϊ και δεν ασχολείται. Το πολύ πολύ να τον κατουρήσει! Αγριεύει μόνο αν νοιώσει ότι κινδυνεύουμε εμείς ή αν του αγριέψει κάποιο μεγαλόσωμο (γιατί εκεί πρέπει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό!).

αχ πανμαρ μου ... ειχα μια ελπιδα μπας και ...... αλλα ατυχησα:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...