Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τι να πω ...οι εξετάσεις του θυρεοειδή που έκανα πριν ένα μήνα μου είπε κ η ενδοκρινολόγος οτι ηταν καλες...μπορεί κάτι να με επηρεάζει απ όλα αυτά τα χαπια..δεν είναι κ λίγα... παίρνω ημερησίως 6 χάπια ...θα δείξει...

Θα επανέλθω ...ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον κ τη βοήθεια.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρένια κάνε και καμιά πρόβλεψη για μένα που είμαι καρκινάκι χεχε...όσο για το μωρό "καρκίνο" ισχύει αυτό που λέει η Λαζαρένια. Κι εγώ είμαι πάντοτε χαδιάρικο μικρούλικο και δεν ξεκολλούσα από την αγκαλιά της μάνας μου...μέχρι και που έφυγα για πάντα από Γερμανία (26 ετών) πήγαινα τα βράδυα, ξάπλωνα στα πόδια της και της έλεγα "μαμά ξύσε με λίγο στην πλάτη...μαμά χάιδεψέ μου λίγο την πλάτη" (μαμόθρευτω ε;)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικακι τωρα ειδα και τη δικη σου κλήση :oops::oops::oops:

Με το τηλ. ομολογω πω εχω τις χειροτερες σχεσεις...

Να σε πάρω ή εχεις δουλεια???

παρε κοριτσακι οποτε θες.

περιμενω την μισθοδοσια αλλα θα αργησει...

εχουμε αυριο απεργια μονο εμεις.εχει γινει χαμος εδω.αλλοι λενε οτι πρεπει να μη βγαλουμε μισθοδοσια για να καταλαβουν οτι αν φυγουμε δεν θα προχωραει η δουλεια αλλα αλλοι λενε οτι δεν γινεται να μη πληρωθουμε.

μακαρι να ειμαστε ολοι καλα και να μην εχουμε απουσιες αυριο στο παρτυ.τα ατομα τα εχω δωσει και ειστε ολοι μεσα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

[quote name='κωνκων;407597

Λαζαρενια μου δηλαδη τα επομενα 12 χρόνια θα τα δω όλα? Μεχρι τωρα ήταν όλα καλά? χαχαχαχαχα Αυτη η δεκαετια που περασε ήταν πολύ ζορικη για μένα αλλά υπηρχαν και καλες στιγμες.

οχι δεν ειπα αυτο.ο πλουτωνας που ειναι ο πλανητης της αλλαγης και της μεταμορφωσης' date='αλλαζει καθε 12 χρονια ζωδιο.τωρα μπηκε στον αιγωκερο και επηρεαζει πιο πολυ τα ζωδια που προαναφερα.

δεν σημαινει καταστροφη απλα μεσα απο κουραση και κοπο ,θα καταφερουνε καποια πραγματα.

εγω ειμαι αιγωκερος με ωροσκοπο σκορπιο και οι πιο πολυ πλανητες μου ειναι στον αιγωκερο και στον σκορπιο!:shock: οποτε με βλεπω να ειμαι αυτη που θα υποφερει!!!:roll::roll::roll:

οχι μόνο εσύ πετρούλα μου...κι εγώ δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με το κινητό μου!

ουτε εγω εχω καλες σχεσεις με τα τηλ!!!

ριτα μου εσυ σαν σκορπινα φετος νομιζω οτι ηταν μια δυσκολη χρονια αλλα σαν πολυ δυναμικο ζωδιο ,θα τα καταφερεις.

αυτο που απασχολει εσας τους σκορπιους ειναι ενα επαγγελματικο και οικονομικο ζητημα.

σιγουρα παιζει ρολο και ο ωροσκοπος οπως και οι πλανητες.

πχ η σεληνη ειναι η ψυχη ,ο εσωτερικος κοσμος.

νομιζω οτι φετος το 2010 θα μπορουσε να εκφραστει ως μια δραματικη χρονια για ολους μας και ειδικα για την ελλαδα.(η ελλαδα ειναι υδροχοος και εχουμε μπει στην εποχη του υδροχοου)

οικονομικα σκαμπανεβασματα και σκανδαλα και πολιτικες αλλαγες λενε τα ζωδια.

ελπιζω να μην σας μπερδεψα...

1654096yn4fep17z7.gif

Βικακι αυριο ειναι τα γενεθλια?Αντε με το καλο!Ζηλεψα...

τα γενεθλια μας (μαζι με τον κωνσταντινουλη της συμπεθερας μου και τον νικολα της φαστ)ειναι την δευτερα 7/6

αυριο εχουμε το παρτυ για τους φιλους μας

ηρθε η ρημαδομισθοδοσια :twisted:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρένια κάνε και καμιά πρόβλεψη για μένα που είμαι καρκινάκι χεχε...όσο για το μωρό "καρκίνο" ισχύει αυτό που λέει η Λαζαρένια. Κι εγώ είμαι πάντοτε χαδιάρικο μικρούλικο και δεν ξεκολλούσα από την αγκαλιά της μάνας μου...μέχρι και που έφυγα για πάντα από Γερμανία (26 ετών) πήγαινα τα βράδυα, ξάπλωνα στα πόδια της και της έλεγα "μαμά ξύσε με λίγο στην πλάτη...μαμά χάιδεψέ μου λίγο την πλάτη" (μαμόθρευτω ε;)

να σου πω πρωτον μεγεια το ψυγειο και ναμηνεχεις καμια απωλεια απο δω και περα.

δευτερον συγχαρητηρια στον αστερακη.εμεινα που ειπες οτι ποδηλατει!

μπραβο του!

σαρδελινα μου εισαι καρκινος?

λοιπον φετος μεγαλες αλλαγες στα επαγγελματικα.

κανεις στροφη επαγγελματος και κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα.

θα κανεις αυτο που σε ευχαριστει .το πρωτο εξαμηνο της χρονιας ηταν δυσκολο για σενα ειδικα στα οικονομικα και θα εξακολουθησει να ειναι αλλα στο τελος θα εισαι η ευνοημενη της χρονιας.

εισαι σιγουρα χαδιαρα και ''μαμακιας'' γιατι οι καρκινοι ειναι παιδια της σεληνης.ευαισθητα και τρυφερα.

αλλα εχετε πολλα σκαμπανεβασματα.η διαθεση σας αλλαζει στο λεπτο.οπως το φεγγαρι,ποτε δεν ειναι το ιδιο..........

πες μου ωροσκοπο παρακαλω!!

Λαζαρενια καλε πες μου κι εμενα τι μας επιφυλασσει η χρονια!!!

Διδυμος εγω, υδροχοος ο αντρας μου!!!

Thankssssssssssssssssssss:-D

εσυ νατασσα μου να σταματησεις την γκρινια.ξερω κουραστηκες εχεις δικιο αλλα η γκρινια δεν αρεσει σε υδροχοο.

ο ιουνιος θα ειναι δυσκολος μηνας για διδυμο αλλα μετα τον ιουλιο θα ανασανεις!

ο υδροχοος θα επηρεαστει αυτες τι μερες αλλα θα ειναι προσωρινο!:wink:

μολις φυγει ο αρης απο τον λεων θα ηρεμησει.υπομονη λιγες μερες....

1654096yn4fep17z7.gif

λοιπον ας πουμε εδω τα ζωδια του καφε μας για να σας κανω αναλυση.

λαζαρενια : αιγωκερος με ωροσκοπο σκορπιο

κικο :τοξοτης

mαeleni :τοξοτης

κωνκων:ζυγος

rita79:σκορπιος

ana08:διδυμος

sardelina:καρκινος

soula33:παρθενος

πανμαρ :υδροχοος με υδροχοο

1654096yn4fep17z7.gif

εσυ νατασσα μου να σταματησεις την γκρινια.ξερω κουραστηκες εχεις δικιο αλλα η γκρινια δεν αρεσει σε υδροχοο.

ο ιουνιος θα ειναι δυσκολος μηνας για διδυμο αλλα μετα τον ιουλιο θα ανασανεις!

ο υδροχοος θα επηρεαστει αυτες τι μερες αλλα θα ειναι προσωρινο!:wink:

μολις φυγει ο αρης απο τον λεων θα ηρεμησει.υπομονη λιγες μερες....

Πωπω ρε Λαζαρενια, που το ξερεις οτι γκρινιαζω? Πραγματικα ειμαι ο αρχηγος της γκρινιας και του τη δινει τοοοοοοσο πολυ του αντρα μου! Τον βγαζω απο τα ρουχα του! Αλλα δε σταματαω, εκει ειναι το θεμα!

Αντε να ανασανω απο Ιουλιο, επηξα φετος!

Οσο για τον υδροχοο, για ποσες μερες θα επηρεαζεται ακομα? Οχι τιποτα αλλο, λειπει και θα γυρισει τη Δευτερα, οποτε το γλιτωνω! Μεχρι τη Δευτερα που θα ερθει θα ειναι οκ???

Τα οικονομικα μας πως θα ειναι φετος? Τα επαγγελματικα μας?

Πες καλε κατι παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

λοιπον ας πουμε εδω τα ζωδια του καφε μας για να σας κανω αναλυση.

λαζαρενια : αιγωκερος με ωροσκοπο σκορπιο

κικο :τοξοτης

mαeleni :τοξοτης

κωνκων:ζυγος

rita79:σκορπιος

ana08:διδυμος

sardelina:καρκινος

Αχ τι ωραιαααααααααααααααααα Ψοφαω για ζωδια!!!

Λαζαρενια μου εγω δεν ξερω τι ωροσκοπο εχω, γιατι η μαμα μου εχει ψιλομπερδευτει και βγαινω ή σκορπιος ή ζυγος...:roll:

t7fQp3.png

μπράβο βρε λαζαρένια μου...μου έφτιαξες την διάθεση χαχα...πάντως όσες φορές άκουσα άστρα φέτος παντού για επαγγλεματική ανανέωση έλεγε κι ό,τι θα κάνω επιτέλους αυτό που θέλω...ωροσκόπο ε; πως μπορώ να τον βρω; ιδέα δεν έχω...

ο άντρας μου είναι ιχθύες....

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ και εχω κατι νευραααααααααααα!

Προσπαθώ εδώ και δυο μέρες να κανω μια δουλεια για τον αντιπροσωπό μας στην Ιταλία και ολα πανε στραβα.

Αυτος περνει συνεχεια τηλεφωνο και γκρινιαζει , το πρόγραμμα μου κολαει συνεχεια και ξερω οτι κανω τοση δουλεια για το τιποτα.

Δεν θα καθησει να τα δει και παλι θα με πρηζει!!!!!!

Συγνωμη για τη γκρινια αλλα ηθελα να πω τον πονο μου.

Μαργαρίτα λάστιχο δεν ειναι σιγουρα .Το αλλαξα πριν καμμια 20αριά μέρες και δούλευε αψογα μεχρι χθες!!!!!!!!!!

Lazarenia εγώ είμαι παρθένος.Τι λενε καλε για μενα τα αστρα οεο????????

Πωπω ρε Λαζαρενια, που το ξερεις οτι γκρινιαζω? Πραγματικα ειμαι ο αρχηγος της γκρινιας και του τη δινει τοοοοοοσο πολυ του αντρα μου! Τον βγαζω απο τα ρουχα του! Αλλα δε σταματαω, εκει ειναι το θεμα!

Αντε να ανασανω απο Ιουλιο, επηξα φετος!

Οσο για τον υδροχοο, για ποσες μερες θα επηρεαζεται ακομα? Οχι τιποτα αλλο, λειπει και θα γυρισει τη Δευτερα, οποτε το γλιτωνω! Μεχρι τη Δευτερα που θα ερθει θα ειναι οκ???

Τα οικονομικα μας πως θα ειναι φετος? Τα επαγγελματικα μας?

Πες καλε κατι παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχ αρε νατασακι γελαωωωω!

αφου ειμαι αστρολογος δεν ειπαμε?

τι κανω εδω περα τις κρυες νυχτες του χειμωνα μονη?μελεταω τα αστρα!!!:-D:-D

λοιπον ακου να σου πω.ο υδροχοος μετα τις 5 ιουνιου θα ηρεμησει.ισως αυτο το ταξιδι τον πιεσε τωρα πολυ και μολις γυρισει να ηρεμησει.ισως να ειναι αυτο.

παντως οι υδροχοοι και οι διδυμοι ειναι απο τα πιο εξυπνα ζωδια και πολυ εγκεφαλικα.

οσο για την γκρινια σου :-D:-D:-D σου ειπα ξερω.........:wink:

εσυ εχεις περισοτερο αγχος και γι αυτο ξεσπας ετσι.θες να σου πω αναλυση για φετος?

καθε προηγουμενος σου στοχος και καθε σου ονειρο ,φαινονται τελειως παλια και ξοφλημενα.

με την εισοδο του ουρανου που ειπα οτι ειναι ο πλανητης της αλλαγης,η καινουρια σου ατακα ειναι ''ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε''.

μην ξεχνας οτι ο πρωθυπουργος ειναι διδυμος:roll:.

χαλαρωσε και αφεσου στους νεους ανθρωπους που μπαινουν στην ζωη σου,

σκέψου διπλά το μαζί για ένα κοινό στόχο, άνοιξε τα μάτια στις καινούργιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, διάλεξε συνειδητά το δρόμο σου .

μεχρι τωρα ησουν σε διλημα και οποια κολονα εβρισκες μπροστα σου ηθελες να πεσεις.

ολα θα πανε καλα.

(τα οικονομικα φετος ειναι για ολους δυσκολα.στα επαγγελματικα κατι ψαχνεις .αυτες τις μερες σε απασχολει πολυ μια νεα επαγγελματικη προκληση?)

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου είσαι μια γλύκα, σε υπέρευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιέρωσες και ειλικρινά για τον μικρό λες και τον έχεις δει και τον έχεις γνωρίσει. Ακριβώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του βρε παιδάκι μου μέσα στο νεύρο και στη κίνηση αλλά το δάκρυ κορόμηλο αν του φωνάξω.

Νατάσα φοβερό αυτό που έγραψες, ότι κάποιος κάνει πλάκα στο σύζυγο γι’αυτό και εγώ χασκογελάω με κάτι τέτοια περιστατικά. Χάνει τα κιλά 5 πέντε. Άλλο ένα να του τύχει αυτό το μήνα και θα τον κάνω στυλάκι.

Ριτάκι όντως καλέ ολόκληρος άντρας έγινε ο σπόρος μου.χιχιχι , δεν σας είπα που έκανε και πιπίλα όμως το χέρι , εκεί μου τα χάλασε λίγο.

Συγχαρητήρια και στις μανούλες που ξεμπερδέψανε με το θέμα πάνας. Έτσι να παίρνουμε σειρά κάποτε και εμείς.

χαχαχαχαχ αρε νατασακι γελαωωωω!

αφου ειμαι αστρολογος δεν ειπαμε?

τι κανω εδω περα τις κρυες νυχτες του χειμωνα μονη?μελεταω τα αστρα!!!:-D:-D

λοιπον ακου να σου πω.ο υδροχοος μετα τις 5 ιουνιου θα ηρεμησει.ισως αυτο το ταξιδι τον πιεσε τωρα πολυ και μολις γυρισει να ηρεμησει.ισως να ειναι αυτο.

παντως οι υδροχοοι και οι διδυμοι ειναι απο τα πιο εξυπνα ζωδια και πολυ εγκεφαλικα.

οσο για την γκρινια σου :-D:-D:-D σου ειπα ξερω.........:wink:

εσυ εχεις περισοτερο αγχος και γι αυτο ξεσπας ετσι.θες να σου πω αναλυση για φετος?

καθε προηγουμενος σου στοχος και καθε σου ονειρο ,φαινονται τελειως παλια και ξοφλημενα.

με την εισοδο του ουρανου που ειπα οτι ειναι ο πλανητης της αλλαγης,η καινουρια σου ατακα ειναι ''ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε''.

μην ξεχνας οτι ο πρωθυπουργος ειναι διδυμος:roll:.

χαλαρωσε και αφεσου στους νεους ανθρωπους που μπαινουν στην ζωη σου,

σκέψου διπλά το μαζί για ένα κοινό στόχο, άνοιξε τα μάτια στις καινούργιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, διάλεξε συνειδητά το δρόμο σου .

μεχρι τωρα ησουν σε διλημα και οποια κολονα εβρισκες μπροστα σου ηθελες να πεσεις.

ολα θα πανε καλα.

(τα οικονομικα φετος ειναι για ολους δυσκολα.στα επαγγελματικα κατι ψαχνεις .αυτες τις μερες σε απασχολει πολυ μια νεα επαγγελματικη προκληση?)

Καλε Λαζαρενια, εσυ εισαι γκουρου!!! Χιλια ευχαριστω!

Ο αντρας μου γυρναει 7/6, οποτε θα ερθει ηρεμος! χαχαχχαχαχχα!

Οσο για τον πρωθυπουργο, ενα θα σου πω! Εχουμε την ιδια μερα γενεθλια! Την τυχη μου μεσα!:evil:

Νεους ανθρωπους δε βλεπω, ευκαιριες επισης δε βλεπω...:rolleyes: Ας ελπισουμε οτι θα τις δω...

Οσο για την επαγγελματικη προκληση, προσπαθω να σκεφτω κατι καινουριο να κανουμε, να μας δωσει μια παραπανω ανεση... Αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα... Σκεφτομαι ομως!:-D:-D:-D

t7fQp3.png

σουλιτσα μου τα ειπες ολα μολις.

παρθενακι ε?

κι εσυ επρεαζεσαι αυτες τις μερες πολυ.

βασικα εσυ ψαχνεις τροπο να ηρεμησεις.ωρες ωρες λες ''θα τα παρατησω ολα και θα παω σε ενα κτημα να ζησω ,ησυχα και ωραια,χωρςι κανεναν πανω απο το κεφαλι μου.

δεν θες να βλεπεις κανεναν συγγενη να σου τα πρηζει και ειδικα οταν ενε αυτα τα κρυα ανκδοτα(χαχαχα πως ξενερωνεις......)

σαν γηινο ζωδιο που εισαι ψαχνεις την σταθεροτητα και την αρμονια.

αυτο που θα σε συμβουλευα (και τα αστρα) ειναι να σταματησεις να εισαι τοσο τιμια με καποιους και αν θες (γιατι οχι μπορεις)εκμεταλευσου τους τωρα με οποιονδηποτε τροπο και γιατι οχι και οικονομικα??????

σκεψου το....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...