Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου μόλις τώρα το είδα! Ήταν 9η μέρα αναμονής?? Ελπίζω να πολλαπλασιαστεί μέχρι την Παρασκευή, όπως και να χει! Επίσης μια πρόταση: να πήγαινες και σε δεύτερο διαγνωστικό την Παρασκευή. Να δεις και εκεί τι τιμή σου βγαίνει. Άσχετα με τον πιθανό διπλασιασμό του πρώτου διαγνωστικού.

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου ευχαριστω και πάλι

Αφου ειναι το εντερο καλύτερα το μπουκωμα που με ταλαιπωρει δεν με νοιαζει και τοσο..Το χθεσινο ηταν μαρτυριο, ειχα και κοσμο στο γραφειο για καταθεση δικ/κων μιας προκηρυξης και 2-3 χρειαστηκε να "πεταχτω να πλύνω τα χερια μου" (ετσι τους ελεγα..τι να εκανα????)

χαχαχα

εσύ καλά πηγές να πλύνεις ατ χεριά εγώ έλουζα

ένα κούκλο θεό παιδαρο ( ελευθερη τοτε )στο μαγαζί

και έπαθα το ακατονόμαστο

τον άφησα με τις σαπουνάδεσ δύο φορές:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

από την ντροπή μου την δεύτερη

δεν βρήκα από την τουαλέτα μέχρι να φύγει από το μαγαζί :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Καλημερα!

Εμεις ειμαστε καλα!Σημερα ειναι το πρωτο βραδυ που δεν εκανε καθολου τσισα.Κατευθειαν το πρωι.Του μιλησα κατα τη 1 πριν πεσω και μου ειπε οχι...λεω θα τα κανει πανω του διοτι ηταν πολυ κουρασμενος.Ε λεω οτι γινει ...κοιμηθηκαμε και το πρωι μου λεει ολο καμαρι:''καλο βρακι μαμα,παω τσαρακια(= ψαρακια,ειναι ενα καθισμα λεκανης με ψαρακια στο wc)!!!!!!

Eλπιζω να μην ηταν τυχαιο και να ξεμπερδεψαμε.

Νομιζω το μυστικο ειναι οτι εδωσα το γαλα κατα τις 9 και τα εκανε πριν κοιμηθει.Αλλες φορες το εδινα 10 και κατι και πιινει και πολυ.

Αχ νομιζω ξεμπερδεψαμε απο ολα.

Θα σας διαβασω με ηρεμια το μεσημερι και θα σχολιασω αναλυτικα.

Μπράβο στο παιδί πολύ χαίρομαι όταν ακούω για προόδους αν και εσείς έχετε ξεπεράσει τους πάντες

Πετρουλα σημερα σου περασε εντελως?Περαστικα και στο μικρο και μεγεια το κουρεμα.Κουκλος θα εγινε ειμαι σιγουρη ειναι και ξανθουλης!!!

Σαρδελακι τι γκαντεμια ειναι αυτη?Αχ ολα μαζι τυχαινουν συνηθως βρε παιδι μου...την υγεια μας να εχουμε.

Σουλιτσα δε θα ειναι η βαλβιδα αλλα το λαστιχο.Ποτε το αλλαξες τελευταια φορα?Καθε 2 χρονια θελει αλλαγη αλλιως τρεχουν νερα και οι ατμοι απο γυρω γυρω.

Λαζαρενια για μενα που ειμαι σκορπιος τι εχεις να πεις?το εχεις το θεμα λέμεεε!χαχσ

Ηλιανα σουπερ ο μικρος!Ειδες αρχισε και τα ρηματα.Παει λυθηκε και αυτος!!!

Βικακι αυριο ειναι τα γενεθλια?Αντε με το καλο!Ζηλεψα...

Πανμαρ κατσε θα ερθει η Νατασσα να συννενοηθουμε για αυριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρουλα μου με γεια το νεο λουκ του νεοσυλλεκτου.:D

Giovanna μου αν συνεχίζεις και πονάς μήπως να πάς σε κανα γιατρο?

Ρίτα super ο Γρηγορης με το βρακακι του. Εμείς πάλι πίσω ρε γμτ. Δεν το θέλει με τίποτα.

Λαζαρενια μου δηλαδη τα επομενα 12 χρόνια θα τα δω όλα? Μεχρι τωρα ήταν όλα καλά? χαχαχαχαχα Αυτη η δεκαετια που περασε ήταν πολύ ζορικη για μένα αλλά υπηρχαν και καλες στιγμες.

Σουλίτσα μου πάει η χυτρα? Και εγω χωρις χυτρα δεν μπορω να κάνω πολλά.

sardelaki μου με γεια το ποδηλατάκι σας. Κ εγω ήθελα να του πάρω, πρεπει να φτάνει πιο ευκολα απ'ότι στο τρικυκλο ε?

κικο μου μια χαρα το νινι σου!:D Καλα τί τραβηξατε κ εσεις....

πανμαρ εχω γιουβετσάκι απο χθες οποτε σήμερα χαλαρωνω.

Ιωάννα μου με το νεο ετος θα έχεις και δωράκι ε? Τέλεια! Κ εγω λέω οτι θα είναι κοριτσάκι.:D

armaki μου που είσαι?

Σήμερα τελικά μας είπαν να τα πάμε τα παιδιά στο σχολειο και απο αυριο πάλι βλέπουμε.... Κανεις δεν ξέρει τίποτα ακόμα.

Πήγα μια βολτα Ν.Ιωνία να πάρω κανα μπλουζακι του Κωνσταντίνου αλλά ακριβά μου φάνηκαν. Πήγα και στα ΖΑΡΑ kids αλλα δεν είχε τιποτα.

Διαφημίσεις

Κων κων μου για το γιο γιο εσυ να του το υπενθιμιζεις συνεχεια,να διατηρεις τις πανες στεγνες και δελεασε τον και λιγο για να το ξαναπαρει ζεστα το θεμα.Μην εγκαταλειπεις θελει επιμονη και υπομονη.

Ξανανοιξε το σχολειο ή οχι?

Σαρδελακι μεγεια το ποδηλατο.Και εμεις ποδηλατουμε πολλους μηνες τωρα αλλα ακομα δεν του εχω παρει κανονικο.Δοκιμαζει ομως αλλα στις κουνιες και του αρεσουν πολυ.Θα του παρω!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στην τελικη κων κων παρτου ενα νεο φτηνο γιο γιο ή καθισμα για τη λεκανη για να του ξανακινησεις το ενδιαφερον .

Ηλιανα ευχαριστουμε εσεις πως πατε? σε τι φαση ειστε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου το καθισμα του γιογιο μπαίνει και στη λεκάνη την κανονική, θα το δοκιμάσω και έτσι. Απλά το έχει δει σαν παιχνιδι, σαν καρεκλακι αλλά για να βγάλουμε πάνα να καθησει με τιποτα. Με τα σχολεια ακόμα δεν ξερουμε τιποτα. Θα μας λενε κάθε μερα για την επομένη αν θα λειτουργούν ή όχι.

Παρε ενα νεο καθισμα για τη λεκανη απο τζαμπο 3 ευρω εχει για να το δει καινουργιο και να δελεαστει.Παρε και ενα σκαλακι και αυτο καπου 2,5 ευρω εχει για να του δειξεις να ανεβαονει και να κατεβαζει την πανα.Θα χαρει και θα κατσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κων κων κάνε και την μέθοδο που έκανα

αστών μονό με βρακάκι για δυο τρεις μέρες

ώστε να κατανόηση το στεγνό και βρεγμένο

μετα μια δυο φορες θα δεις θα τα κάνει και στο γιογιό

και το βασικό μην απογοητεύεσαι εσύ

μην δείχνεις ότι δυσαρέστησε που δεν τα κάνει στο γιογιό

απλα επισημανε του ότι τα μεγαλα αγόρια κάνουν στο γιογιό

όταν θα το κάνει θα δεις μεγάλη διάφορα στην αυτοπεποίθηση του

κάνε εσυ μπροστά του και πες του τι κανείς επίσης βαλε και τον άντρα σου αν το κάνει καλη αρχη

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Ρε κοριτσια, προς Θεου, πως να σας προλαβω?????????????

Εχω πηξει τρελα σημερα και θα φυγω και νωριτερα, οποτε σεντονι δε με παιρνει να γραψω με τιποτα...

Να πω μονο συγχαρητηρια στο Ιωαννακι μας που ακουσε την καρδουλα του σπορου της!!! Ολα θα πανε τελεια Ιωαννακι!!!

Περαστικα στην Πετρουλα και στην Ιωαννα!

Κικο μπραβο στο νινι σου!!! Οσο για την ταλαιπωρια σας, νομιζω πως καποιος κανει πλακα στον αντρα σου!!! Για σκεψου το να γραψεις κανα βιβλιο, θα πιασει σιγουρα!

Ριτα μπραβο στον Γρηγορη! Ξεμπερδεψες οριστικα φιλεναδα! Φτου φτου!

t7fQp3.png

ριτα μπραβο σς.δεν νομιζω να ειναι τυχαιο.απλα ειναι αυτο που ειπες.

ολες οι μανουλες μου ειπανε να δινουμε το γαλα πιο νωρις ωστε να τα κανει πριν κοιμηθουνε.

εμενα προς το παρον μονο μεσημερι ειναι στεγνη αλλα σιγα σιγα θα κοπει και το βραδυ!

κικο μου νομιζω οτι ειστε το πιο φοβερο διδυμο με τον συζυγο σου.

λεων με τοξοτη!!!ουου φωτια!!!!

και ο λεων περασε δυσκολα τα προηγουμενα χρονια και νομιζω στα επαγγελματικα πιο πολυ που ειναι αυτα που τον ενδιαφερουν!

νομιζω οτι απο 5 ιουνιου που φευγει ο αρης απο το ζωδιο του ,θα ηρεμησει.

το καρκινακι παιδακια σας ειναι ενα υπερκινητικο παιδακι αλλα πολυ ευαισθητο.τα καρκινακια μωρα θελουν πολλες αγκαλιες και να τις προσφερετε απλοχερα.μην σας εκενευριζει η γκρινια του..

1654096yn4fep17z7.gif

Στην τελικη κων κων παρτου ενα νεο φτηνο γιο γιο ή καθισμα για τη λεκανη για να του ξανακινησεις το ενδιαφερον .

Ηλιανα ευχαριστουμε εσεις πως πατε? σε τι φαση ειστε?

εμείς είμαστε σε καλό δρόμο να φανταστείς την Κυριακή τον άφησα

στην πεθερά μου να πάω μια επίσκεψη

και μου τηλ να επιστρέψω άρον τι άρον

γιατί ζητούσε κακά :D:D:D:D:D

αλά δεν ήθελε αν καθίσει μπροστά στην γιαγιά με τίποτα

μαμά μου έλεγε και ξανά έλεγε

20 λεπτά έκανα να πάω και το πουλάκι μου κρατήθηκε

μόλις πήγα ούρλιαζε μέσα στην πλατειά μαμά κακά γιογιό

Άκουσα και τα κουλά τις πεθερά θα πάθει τίποτα το παιδί

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: γιατί το πιέζω λες και δεν μπορούσε να της τα κανει

μες την πλατεία πάνω στα ρούχα χιιχιχ

και χιλια ααλα χαζά που δεν άκουγα

γιατί ήμουν χαρούμενη που το παιδάκι μου έχει έλεγχο τον αναγκών του :-D:-D:-D:-D

να του πάρεις τότε ριτάκι...εμείς τώρα ανεβήκαμε πρώτη φορά σε ποδήλατο και έκανε κατευθείαν λες και έφτιαχνε χρόνια ποδήλατο. Ένα μικρό που είχαμε σαν αμαξάκι ούτε καν τα έβαζε τα πόδια του για να κάνει πηδάλια. Με το κανονικό ποδήλατο κατευθείαν.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...