Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η σημερινή μέρα είναι η 9η. Στην 9η μέρα αναμονής μια υποτιθέμενα ασφαλής τιμή είναι από 50 έως 100. Άρα, αν εσύ έχεις διπλασιασμό σε αυτό το διαγνωστικό, θα έχεις γύρω στο 60. Σε ένα αλλά διαγνωστικό όμως, μπορεί να έχεις πάνω από 100. Οπότε αξίζει θεωρώ να το τσεκαρεις. Καλά είμαι εγώ σε γενικές γραμμές. Αύριο 6η εβδομάδα και πάω για υπέρηχο. Έφτασε η ώρα! Οπότε αύριο θα δούμε αν υπάρχει και κάποιο εμβρυακι. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο χοριακες και σάκους βλέπουμε!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό δεν είναι σκυλί! Μπαταρίας είναι!!! Χα!Χα! Περίπου όσο το ένα μπουτάκι του δικού μου! Σε ηλικία κι εμάς το ίδιο είναι. Τον Σεπτέμβριο γίνεται οκτώ. Αλλά απ'ότι μας έχουν πει, για την ράτσα του, είναι υπερήλικας! Συνήθως, λέει δεν ξεπερνάνε τα 9 χρόνια...

πικρα!!!πολυ το σκεφτομαι το τελος.απο την πρωτη μερα που τον πηρα!!!28 ημερων ηταν το ζουζουνι μου και 280 γραμ.

στις 2 η 3 οκτωβρη κλεινει τα 8

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για το παρτυ ειναι σχεδον ολα ετοιμα.

σουλιτσα τελικα δεν θα ερθετε???

οι υπολοιπες φιλεναδες????

ιωαννα μου χαρηκα πολυ για το σπορακι σας!!!

λαζαρενια ναι τα αγαπαω παρα πολυ,ταιζω τα αδεσποτα και ευτυχως το εχω μεταδωσει και στην φωτεινη.λατρευει και τους σκυλους και τις γατες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Λαζαρενια βλεπω στα αστρολογικα θεα!!!!τρεμε Πατερα!!!μολις μετακομισει η Λαζαρενια Αθηνα στην εφαγε την θεση

:-D:-D:-D:-D λες να το ψαξω?

ευχομαι ιωαννα μου πανω απο ολα ενα γερο παιδακι και δευτερον η επυθιμια του χρηστακου να πραγματοποιηθει.αλλα και να μην ειμαι σιγουρη οτι θα το λατρευει!!!

(αιγωκερακι το νεο μωρακι):wink:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ξανά και καλό μήνα ξανά!!!! Πού είναι αυτό το καλοκαίρι οεο?????

Kiko έγραψες πάλι!!! Τι σεντόνι ήταν αυτό Παναγίτσα μου!!!!

Ωραία περιπέτεια κι εσείς χτες! Μπράβο στο σποράκι σας πάντως.

Εξετάσεις αίματος και ούρων θα τα πάρω σε λίγο γι' αυτό δεν έγραψα κάτι. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό πάντως.

Α η δερματολόγος πάντως είπε ότι αφού κάνει τέτοιου είδους αλλεργικές αντιδράσεις, κατά πάσα πιθανότητα έχει μια αλλεργική τάση, όπως ο πατέρας του. Γμτ αυτό ήταν ανάγκη να πάρει από τον μπαμπά του???????

Πετρούλα πετάς σήμερα κοπελιά! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Joa ωραία και για το δικό σας το σποράκι και χαίρομαι που βρήκες καλή γιατρό. Το πιο σημαντικό πράγμα μετά την εγκυμοσύνη!

Δεν ξέρω αν ήταν αυτή η ίωση ακριβώς, γιατί τα πρώτα σπυράκια τα έβγαλε την πρώτη φορά που πήγαμε στην παιδίατρο, τα είχε δει κι εκείνη. ΤΕΣΠΑ ελπίζω να περάσουν σύντομα.

Giovanna πως είσαι σήμερα κούκλα?

Lazarenia μου τι ταλέντο είναι αυτό???? Με κάλειψες πάντως λέγοντας στην Kiko για τους τοξότες;)

Παιδιά κι εγώ δεν ξέρω τι να του φορέσω. Εχει συννεφιά και ψιλοβρέχει, αλλά έχει και μια ζέστη!!!!! Το βράδυ τον κοιμίζω με κοντομάνικο φορμάκι, παντελονάκι και αναλόγως σεντονάκι ή πικέ, αλλά πάντα ξεσκέπαστο τον βρίσκω χειμώνα καλοκαίρι.

Είχαμε κι ένα βρωμοκούνουπο χτες δεν μας άφησε να κοιμηθούμε!

Φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

το ψυγείο ήρθε...από χθές φαντάζεστε τι χάος έχω μέσα στο σπίτι...γίνεται ένας πανικος κορίτσια..έστειλα την μάνα μου με τον Αστέρη στην πυλωτή να κάνουν ποδήλατο και δεν έχω καθίσει από χθες το πρωί γιατι όλο κάτι συμβαίνει.

Βίκυ με λουμπάγκο θα έρθω αύριο μάλλον στα γενέθλια χαχα

Λαζαρένια μου το ψυγείο ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει...δηλ. δουλευε αλλά όλα ήταν ζεστά μέσα στο ψυγείο κι επειδή ήταν παλιό δεν ήθελα να δώσω λεφτά για να μου το φτιάξουν και προτίμησα να πάρω καινούργιο.

Χθες οι γονείς μου αγοράσανε στον Αστέρη ποδήλατο για τα γενέθλιά του με βοηθητικές ρόδες...κορίτσια τον ανέβασα πάνω και έκανε αμέσως ποδήλατο...λες και έκανε χρόνια :shock:

m57Zp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε !!!!

Πετρούλα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα .Ταλαιπωρήθηκες κουκλίτσα μου αντε περαστικα και αγύριστα.

Ιωάννα μου συγκινητικο όταν ακούς την καρδούλα ε??Μπραβο κουκλα μου.

Συμπεθέρα μου τι εγινε καλε???Όλα μαζεμένα γμτ!

Ελενη μου ελπίζω να περάσουν τα σπυρακια του Γρηγόρη μας γρήγορα.

Τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν είναι αλλεργία.

Κική μου τι ωραία που περάσατε βρε καρδούλα μου και εσείς!!

Τέλεια με το μπεμπουλίνι σου!!!

Ιωάννα μου πως είσαι σήμερα πονας?? Ωραίο γυμναστήριο βρε!

Ντίνα μου καλή αδεια !!!!!Αντε να ξεκουραστείς να ηρεμήσεις και με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου.

Βικάκυ μου θελω τόσο πολύ να έρθω αλλα φοβαμαι γμτ.

Αν και είναι καλύτερα εχει ακόμα λίγη διαροια και δεν θελω να ερθει σε επαφή με παιδάκια.

Από την άλλη με τον παιδίατρο που μίλησα μου είπε ότι πλεον δεν κολαει (ακόμα και αν ηταν κολλητικό) αλλα προτιμω να είμαι σίγουρη!!!

Τα δικά μας .Η μικρή μου κοιμήθηκε χθες στις 12 !!!!!!!!!1Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αντε και στις 11 (χα χα) και ευτυχως ολη νύχτα.

Βέβαια το μεσημέρι την ξύπνησα δεν την αφησα να κοιμηθεί πολύ αλλα δεν ξερω αν φταει αυτό γιατι υπαρχουν φορές που το μεσημέρι κοιμαται μόνο μια ωρα και το βραδυ αντεχει και παλι!

Α στις απώλειες βαλτε και τη χυτρα μου η οποία χθες εβγαζε ατμό από παντου εκτός από εκει που επρεπε και ο ειδικός (ο αντρας μου ) αποφάνθηκε ότι χαλασε η βαλβίδα οπότε μαλλον παω για καινουργια γιατι χωρίς χύτρα είναι δεμενα τα χέρια μου.

Πολλά φιλια σε οσες δεν σχολιασα !!!!!

Πω πω πολλά είπα.

Κική ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!!!!!!!!!!!!

Λαζαρένια μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σου. Δηλαδή απ’ότι κατάλαβα 12 χρόνια πέρασα δύσκολα από ‘δω και πέρα θα βγάλω τα απωθημένα μου; είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια είμαι με τον άντρα μου; μου έφαγε ο άτιμος τα καλύτερα μου χρόνια.χιχιχιχι

Δεν θα σε αφήσω όμως έτσι , για πες και για τους Λέοντες (σύζυγος) και καρκίνος (ο μικρός) τι λέει για φέτος. Προς το παρόν όμως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάω βολτίτσα μετά.χιχιχι

Ιωαννίτσα με μια χρονοκαθυστέρηση , τέλεια τα νέα σου και όσον αφορά τη γιατρό που έμεινες ευχαριστημένη αλλά πάνω απ’όλα για το ζουζουνάκι σου.

Σαρδελάκι καλορίζικο βρε , κάθετι καινούργιο δεν παύει να μας ανανεώνει λίγο ψυχολογικά έστω και αν τα σκάμε.χιχι

Μαελενίτσα μακάρι να μην έχει κληρονομήσει ο μικρός αλλεργία τελικά από το μπαμπά του αλλά δυστυχώς στις μέρες μας και με όλα αυτά που καταναλώνουμε και εισπνέουμε δεν τη γλυτώνουν τα παιδάκια μας.

Εμείς πάλι σκεπαζόμαστε με σεντονάκι (βέβαια είναι διακοσμητικό γιατί εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας) και μια πικέ κουβερτίτσα και κοντομάνικο μπλουζάκι με σορτσάκι , αλλά σηκωνόμαστε καμιά 10 φορές για να τον σκεπάσουμε. Αφού εγώ ζεσταίνομαι το βράδυ και δέχομαι μόνο το σεντόνι θεωρώ πως και για τον μικρό ισχύει το ίδιο.

Διαφημίσεις

Σούλα για κανόνισε , σήμερα είπα να είμαι επιεικής γιατί και η Πετρούλα παρεκτράπη αλλά την επομένη φορά δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ. Όχι τίποτε άλλο αλλά χθες μιλάγα με με τον Αλέξη και μου είπε αν του έχω καμιά υπόθεση γιατί τώρα με την κρίση έχει και αυτός αναδουλειές.:tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα σχέτικα με τον ύπνο της μικρής να ξέρεις επίσης ότι όσο περισσότερα μένουν ξάγρυπνα τα μικρά μας τόσο περισσότερη υπέρενταση έχουν και μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν με τίποτα. Θεωρώ ότι ένα 2ωρο το μεσημέρι είναι καλό και μετά κατευθείαν το βράδυ πάλι.

κοριτσια μου ευχαριστω και πάλι

Αφου ειναι το εντερο καλύτερα το μπουκωμα που με ταλαιπωρει δεν με νοιαζει και τοσο..Το χθεσινο ηταν μαρτυριο, ειχα και κοσμο στο γραφειο για καταθεση δικ/κων μιας προκηρυξης και 2-3 φορες χρειαστηκε να "πεταχτω να πλύνω τα χερια μου" (ετσι τους ελεγα..τι να εκανα????)

Ελενιτσα σε ευχαριστω για το μνμ, τωρα το ειδα που με πήρε ο αντρας μου να με ρωτησει πως ειμαι...

Ο μικρος ειναι και εκεινος με λιγες μυξουλες και ελαχιστο (παραγωγικο) βηχα

Σας ειπα;; απο χτες ειμαστε και νεοσυλλεκτοι, κουρευτηκε αρκετα και ολη τη μερα μου φαινοταν καπως, ετσι που τον εβλεπα...

Βικυ εμεις για αυριο ειμαστε 50-50 αλλα αν πρεπει οπωσδηποτε να απαντησεις στον παιδοτοπο, μη μας συμπεριλαβεις και ανεβασουμε κανενα πυρετο τελευταια στιγμη..Δεν θελω να σε κρεμασω

Ωχ Κικη ταλαιπωρηθηκατε γμτ!!!Ευτυχως με το σπορακι ολα καλά!!!Τι ΠΗΤ εχεις???πρεπει να σε εχω ξαναρωτησει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!Μαμαδες και παιδακια!

Αντε να γιανουμε επιτελους!

Βρε γιοβαννα τι ηταν αυτο?Πονεσα μονο που το σκεφτηκα.

Και εγω για αυτο αποφευγω τις γυμναστικες χαχα

Ιωαννακι μου αντε με το καλο !!!Τελεια νεα!!!!!Πολυ χαρηκα

Κικο μου καλε ο σπορος εγινε ανδρας ολοκληρος!!!Μπραβο!!

Εμεις ειμαστε καλα!Σημερα ειναι το πρωτο βραδυ που δεν εκανε καθολου τσισα.Κατευθειαν το πρωι.Του μιλησα κατα τη 1 πριν πεσω και μου ειπε οχι...λεω θα τα κανει πανω του διοτι ηταν πολυ κουρασμενος.Ε λεω οτι γινει ...κοιμηθηκαμε και το πρωι μου λεει ολο καμαρι:''καλο βρακι μαμα,παω τσαρακια(= ψαρακια,ειναι ενα καθισμα λεκανης με ψαρακια στο wc)!!!!!!

Eλπιζω να μην ηταν τυχαιο και να ξεμπερδεψαμε.

Νομιζω το μυστικο ειναι οτι εδωσα το γαλα κατα τις 9 και τα εκανε πριν κοιμηθει.Αλλες φορες το εδινα 10 και κατι και πιινει και πολυ.

Αχ νομιζω ξεμπερδεψαμε απο ολα.

Θα σας διαβασω με ηρεμια το μεσημερι και θα σχολιασω αναλυτικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα μανούλες

κάθισα να ακούσουμε λίγη μουσική

μόλις τέλιωσε το ταβάνι ο άντρας μου από την κρεβατοκάμαρα ο μικρός στεκόταν στην πόρτα....

και ρωτησε ..............

μπαμπαααααα μπαμπαααααααα αμπώ ?

όχι του λεει να μην μπεις ...!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γύρνα σ εμένα μαμά μπαμπασσσς ς οσι μπω

ʽ

Έχω πεθάνει στο γέλιο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...