Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα μου ειλικρινά ορισμένες φορές απορώ με την υπομονή σου!!! Πως να μην σου ανάψουν τα λαμπάκια μ'αυτά που ακούς??? Τι να πω! Χαρά στο κουράγιο σου! Νομίζω καμιά μέρα θα κάνεις κανα ''μπαμ'' και δεν θα ξερουν από που να φύγουν! :lol:

Αχ αυτό το 'μπαμ' πολύ το φοβάμαι γιατι είμαι και τετοιος ανθρωπος.

Κανω γαιδουρινή υπομονή αλλα όταν φτανω στο αμήν "ποιος έιδε το θεο και δεν τον φοβήθηκε".

Παντως για το θεμα γιογιο εχεις δίκιο.Θεωρω και εγω ότι οσο πιο μικρα ξεκινήσουν κατι τοσο πιο ευκολα θα το σηνιθισουν και θα τους γίνει ρουτίνα.

Εγώ τώρα ξεκίνησα τις προσπάθειες με τη μικρή χωρις πίεση βεβαια.

Ακομα είμαστε στο στάδιο του να καθόμαστε παρεα στην τουλετα η καθεμια στη 'θεση της".

Τα Χριστούγεννα που εχω δυο εβδομαδες αδεια θα δοκιμασω λιγο περισσότερο.

Παντως την έβαλα να κατσει και χωρις παμπμερς και δεν αντεδρασε ασχημα.Δεν εκανε τιποτα βεβαια αλλα σιγα σιγα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το εχω διαβασει αλλα εγω δεν συμφωνω ...θεωρω οτι πρεπει να μπουμε σε αυτη την διαδικασια οταν ο Χρηστος ξερει συνειδητα τι ειναι το γιογιο ..και δεν νομιζω οτι μας πιεζει ο χρονος για να μπουμε σε αυτη την διαδικασια ..

Εσυ καλως πρατεις στον Γρηγορη εφοσον κρινεις οτι ειναι ετοιμος αλλα παιδακια 4 μηνων το θεωρω υπερβολη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλιτσα καλα η πεθερα ειναι αλλου για αλλου...

ας κανει αυτο που πρεπει με το παιδι και αστην να λεει..

Εγω εχω λιγο το λαιμο μου και θα δουμε...

Α ο γιος μου πηρε ενα κοκκινο κερι πανω απ οτην τραπεζαρια και εβαψε ολη την τζαμαρια του σαλονιου..εχετε δει κατι θριλερ που τρεχουν τα αιματα?ε ετσι ειμαστε...γκρρρ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα μου παντως τι να πω χαρας την υπομονη σου εγω θα τους τα ειχα πει χυμα και τσουβαλατα δεν μπορω καθολου κατι τετοια ακους εκει δεν σου εχει αδυναμια τα νευρα μου!!!!

ρε κοριτσια εχθες με προβληματισε η γιατρο μου με το εμβολιο αυτη ειναι υπερ του εμβολιασμου αλλα δεν μου ειπε οτι πρεπει να το κανω οπωσδηποτε μου λεει οτι θελεις αλλα καλο ειναι τα ατομα που ερχομαι σε επαφη να εμβολιαστουν δεν μπορω ομως να τους βαλω με το ζορι να εμβολιαστουν δεν ξερω εχω μπερδευτει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

το εχω διαβασει αλλα εγω δεν συμφωνω ...θεωρω οτι πρεπει να μπουμε σε αυτη την διαδικασια οταν ο Χρηστος ξερει συνειδητα τι ειναι το γιογιο ..και δεν νομιζω οτι μας πιεζει ο χρονος για να μπουμε σε αυτη την διαδικασια ..

Εσυ καλως πρατεις στον Γρηγορη εφοσον κρινεις οτι ειναι ετοιμος αλλα παιδακια 4 μηνων το θεωρω υπερβολη...

Καλα δε μιλαμε τωρα για τα δικα μας εννοειται οτι 19 μηνων ο Γρηγορης σιγουρα μπορει να καταλαβει τι ειναι το γιο γιο δεν εχω καμμια αμφιβολια για αυτο.

Απλα εγκυκλοπαιδικα γινεται η συζητηση ετσι και αλλιως εμεις εχουμε ξεφυγει απο αυτη την ηλικια που αναφερει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι καλά έκανες και το έβαλες για να το συζητήσουμε. Εγώ ξέρεις που προβληματίζομαι σε τόσο μικρές ηλικίες? Πιστεύω ότι είναι χαμένος κόπος γιατί έτσι κι αλλιώς και να καταφέρουν να τα κάνουν στο γιο γιο είναι απλά θέμα συνήθειας. Είτε το βάλεις είτε όχι θα τα κάνει. Δεν πρόκειτε να κρατηθεί και να περιμένει να πάει στο γιο γιο. Δεν σημαίνει ότι θα κόψουν την πάνα πιο γρήγορα. Ενώ αν ξεκινήσεις τις διαδικασίες οταν το παιδί πια καταλαβαίνει και το κάνει συνηδητοποιημένα(όπως πχ τώρα ο Γρηγόρης) νομίζω πως μόνο τότε έχει νόημα να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Επίσης το θεωρώ λαθος και από την κινητική άποψη του πράγματος όπως είπε και το σαρδελάκι. Ένα μωρό 4 μηνών δεν μπορεί να καθήσει,πολλά δεν μπορούν καν να σταθούν γιατί λοιπόν να το βάλεις καθιστό στο γιο γιο?

Το βρίσκω λίγο ενάντια στη φύση βρε παιδί μου..

stone τι έκπληξη??? Ετοιμάζεσαι για την κόρη??? :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εγω βατραχακι μου επειδη το περασα εδω μεσα και ακομα δε ξερω τι μου ξημερωνει δεν ειμαι καθολου αρνητικη πλεον ..(για εμας μιλαω οχι για τον μικρο)

Αυριο εχω παιδιατρο και θα δω...

Εχω γραψει τη γνωμη μου εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=5211.msg68976#new

ειμαι η πρωτη απαντηση αν θελετε και δε βαριεστε διαβαστε το..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

Γιοβάννα, Stone και Εύα τα σπίτια σας είναι πάρα πολύ ωραία και τα δέντρα το ίδιο..εμείς τελικά θα στολίσουμε μάλλον το ΣΚ...

Σούλα μου και εμείς το ίδιο, όποτε πάω τουαλέτα έρχεται μαζί μου και κάθεται στο γιογιό της... όταν τη ρωτάω τι κάνει μου απαντάει "κακά" και φυσικά δεν κάνει τίποτα!!!!:tongue::tongue::tongue: Όσο για την πεθερά... εγώ το θέμα των ρούχω το έχω λύσει καθώς την Παρασκευή το απόγευμα που την κρατάει της βαζει άλλα ρούχα (που έχει κρατημένα στο σπίτι και αγοράσει η ίδια...) και όταν πάω να την παρω την ντύνει με τα ρούχα που την πήγα (βέβαια όλα αυτά πίσω απο την πλάτη μου αλλά ...τα μαθαίνω :rolleyes:) Τι να πει κανείς...άβυσσος :confused::confused::confused:

Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας, το πρόγραμμά μας είναι...καρμπόν!!!!;)

να σας πω και το δικο μας προγραμμα

9-9:30 ξυπναει και πινει γαλα

11:30 τρωει φρουτα οσο τρωει την φρουτοκρεμα θα του δινω γιατι ετσι τρωει περισσοτερο

2:30 μεσημεριανο

3:00 υπνο εως της 5:30

6:00 με 6:30 τρωει η κρεμα φαριν λακτε η 2 γιαουρτακια

10:00 γαλα 300μλ και νανι!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

δεν ξερω βρε ριτα μου δεν μ'εχουν πεισει ουτε οι μεν ουτε οι δε κι εχθες ψιλοφοβηθηκα με το τι μπορω να παθω αν κολλησω ασε που κι εδω στη καβαλα γινεται χαμος απο κρουσματα ολα τα σχολεια εχουν κλεισει.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εχθες με προβληματισε η γιατρο μου με το εμβολιο αυτη ειναι υπερ του εμβολιασμου αλλα δεν μου ειπε οτι πρεπει να το κανω οπωσδηποτε μου λεει οτι θελεις αλλα καλο ειναι τα ατομα που ερχομαι σε επαφη να εμβολιαστουν δεν μπορω ομως να τους βαλω με το ζορι να εμβολιαστουν δεν ξερω εχω μπερδευτει!

Εγώ όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο αντίθετη είμαι. Ειδικά για τις εγκύους. Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα που να λέει ότι είναι ασφαλές για το έμβρυο. Δηλαδή να ρισκάρεις αυτή την ψυχούλα που έχεις μέσα σου? Εδώ για να πάρεις ένα απλό ντεπόν στην εγκυμοσύνη που έχουν γίνει άπειρες έρευνες πρεπει να φτάσεις στο αμην! Θα ρισκάρεις να εμβολιαστείς? Εγώ αν ήμουν έγκυος και τώρα δλδ με την Εύα που εξίσου ''κινδυνεύει'' προτιμω να κλειστώ λίγο παραπάνω. Αποφεύγω τους κλειστούς χώρους και την πολυκοσμια. Προτιμώ να κάνω αυτό παρά να εμβολιαστώ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ριτάκι καλά έκανες και το έβαλες για να το συζητήσουμε. Εγώ ξέρεις που προβληματίζομαι σε τόσο μικρές ηλικίες? Πιστεύω ότι είναι χαμένος κόπος γιατί έτσι κι αλλιώς και να καταφέρουν να τα κάνουν στο γιο γιο είναι απλά θέμα συνήθειας. Είτε το βάλεις είτε όχι θα τα κάνει. Δεν πρόκειτε να κρατηθεί και να περιμένει να πάει στο γιο γιο. Δεν σημαίνει ότι θα κόψουν την πάνα πιο γρήγορα. Ενώ αν ξεκινήσεις τις διαδικασίες οταν το παιδί πια καταλαβαίνει και το κάνει συνηδητοποιημένα(όπως πχ τώρα ο Γρηγόρης) νομίζω πως μόνο τότε έχει νόημα να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Επίσης το θεωρώ λαθος και από την κινητική άποψη του πράγματος όπως είπε και το σαρδελάκι. Ένα μωρό 4 μηνών δεν μπορεί να καθήσει,πολλά δεν μπορούν καν να σταθούν γιατί λοιπόν να το βάλεις καθιστό στο γιο γιο?

Το βρίσκω λίγο ενάντια στη φύση βρε παιδί μου..

Εγω παλι Αρμα μου θεωρω οτι αυτη η συνηθεια που λες ειναι το κλειδι σε ολα τα θεματα.

Δε λυνει η συνηθεια φυσικα καμμια κατασταση απλα την ομαλοποιει και την προετοιμαζει για οταν ερθει η ωρα.

Ο πατερας μου ειναι 8 αδερφια μεγαλωσαν με μεγαλη πεινα και στερησεις ουδεποτε προσπαθησε η γιαγια τοτε να κοψει πανα(πανια δλδ διοτι πανες δεν ειχαν) κτλ ολα ηρθαν φυσικα και μαλιστα νωρις για ολα τα παιδια βλεπωντας το ενα το αλλο.

Αλλες εποχες θα μου πεις αλλα αν το καλοσκεφτεις ακομα πιο δυσκολες απο τις σημερινες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συμπεθέρα πέρασε το κεφαλάκι μου...έχω τα χάπια μου από Γερμανία που με βοηθάνε πάρα πολύ, ευτυχώς. Κάποτε είχα κάνει και μία θεραπεία για τις ημικρανίες μου και ηρέμησα λιγάκι...κι αν χρειαστεί θα την ξανακάνω!

Όσο για την πεθερά σου τι να πω! Με σύγχησε πρωί πρωί :evil: ας πάει αυτή να της πάρει ρούχα αφού τα ξέρει όλα καλύτερα.

m57Zp2.png

δεν ξερω βρε ριτα μου δεν μ'εχουν πεισει ουτε οι μεν ουτε οι δε κι εχθες ψιλοφοβηθηκα με το τι μπορω να παθω αν κολλησω ασε που κι εδω στη καβαλα γινεται χαμος απο κρουσματα ολα τα σχολεια εχουν κλεισει.

δε θα βγαλεις ακρη ακου που σου λεω..

Εγω παντως οφειλω να προστετεψω το παιδι και θα δω τι θα κανω..

Δεν ειναι καθολου μια απλη γριπη οπως την παρουσιαζουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...