Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου μόλις τώρα το είδα! Ήταν 9η μέρα αναμονής?? Ελπίζω να πολλαπλασιαστεί μέχρι την Παρασκευή, όπως και να χει! Επίσης μια πρόταση: να πήγαινες και σε δεύτερο διαγνωστικό την Παρασκευή. Να δεις και εκεί τι τιμή σου βγαίνει. Άσχετα με τον πιθανό διπλασιασμό του πρώτου διαγνωστικού.

Την προηγούμενη Δευτέρα την έκανα,εάν πιάνει κ αυτη 10 αλλιώς 9.Θέλω να το πιστευω κ εγώ,μακάρι να γίνει!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να σου πω την αλήθεια.Εσύ πως είσαι;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη μου ειναι σαν την ιωση αιφνιδιου εξανθηματος ..ο πολυ πυρετος ξεσπαει σε εξανθηματα ...εμεις να φανταστεις δεν ειχαμε βαλει τιποτα και επειτα απο 3 μερες δεν ειχε τιποτα ..περαστικα στον αγοραρο μας

Νατασσα το τι γελιο εριξα χθες με τον Σωτο στο ιερο δεν περιγραφεται ...ξεχασα να το σχολιασω και οχι τιποτα αλλο ημουν στο γραφειο και γινομουν και ρεζιλι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσια και εμείς μέσα στην ατυχία είμαστε. Χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, παραγγείλαμε ένα ανταλλακτικό και δεν ξέρω πότε θα το έχουμε, κάηκε το λαπτοπ του καλού μου και πάμε για καινούριο, το πρωί παρολίγο να με τρακάρουν και τώρα στο γυμναστήριο έκανα διάδρομο, υπερθερμάνθηκε και σταμάτησε απότομα και εγώ έσκασα φαρφιά πλατιά κάτω. :(:(Τώρα πονάνε τα νεφρά μου. Οι υπεύθυνοι δε ούτε συγγνώμη δεν μου είπαν :evil::evil::evil::evil:

μια φιλη μου καηκε στη γαμπα της πριν χρονια στα βις βιταλις(τοτε δουλευα και εγω εκει).δεν ειχαν καλυμμενη μια πολυ θερμη επιφανεια και ακουμπησε εκει.τρελλο εγκαυμα επαθε και εχει ακομη σημαδι.

σιγα μη ζητησουν συγνωμη.

περαστικα κουκλιτσα μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τσιουαουα με πιντσερ ειναι.5 κιλα περιπου.ειναι 7,5 χρ.και πολυ ησυχος οσο δεν χτυπαει κουδουνι!!!

Αυτό δεν είναι σκυλί! Μπαταρίας είναι!!! Χα!Χα! Περίπου όσο το ένα μπουτάκι του δικού μου! Σε ηλικία κι εμάς το ίδιο είναι. Τον Σεπτέμβριο γίνεται οκτώ. Αλλά απ'ότι μας έχουν πει, για την ράτσα του, είναι υπερήλικας! Συνήθως, λέει δεν ξεπερνάνε τα 9 χρόνια...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα το καλοκαίρι είχαμε πάρει τέτοια μπομπο με βασιλικό, μιας και το ονόμασαν και Βασιλική το παιδάκι. Συνοδευόταν με βαζάκι με σπιτικό γλυκό. Πρωτότυπη ήταν, δεν λέω, αλλά μου χάλασε και στεναχωρήθηκα. Θα μου πεις κράτησε παραπάνω από τις άλλες, οπότε μια η άλλη ;)

μαμα γιατι δεν κανατε και σε μενα βασιλικο και κανατε μελισσουλα????:tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρια (πανμαρ)κανονιζετε βολτιτσα και συναντηση με τη Ριτα αν καταλαβα???Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

Η Ρίτα με τη Νατάσα το κανονίζουνε κι αν τα καταφέρω θα χωθώ κι εγώ!!

mrdIp3.png

Αχ Μαρινάκι εσύ γελάς αλλά εγώ τώρα πονάω πολύ. Εκείνη την ώρα ήμουν ζεστή και δεν κατάλαβα τόσο τον πονό. Τώρα όμως δεν μπορώ να ισιώσω την πλάτη και όποτε το προσπαθώ μου ρίχνει σουβλιές. Επίσης πονάω και χαμηλά σητν κοιλιά. Έτρεχα με μεγάλη ταχύτητα και τραντάχτηκα πολύ......έχω και το βάρος μου.

δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος κοριτσακι ετσι?

Καλημεραααα

Πηγαμε στη γιατρο χθες!!!ολα καλα!!ειδαμε τον σπορο μας και ακουσαμε και καρδια!!!πλακουντα ,τομη και λοιπα τα βρηκε ολα πολυ καλα ...απο την καινουργια γιατρο δηλωνω ενθουσιασμενη!!!Παααααρα πολυ καλη!!

Ααα και ειμαι 6 εβδομαδων και 4 ημερων και γυρω στις 5-10 γεναρη γενναω με ραντεβου(καισαρικη)

το κρυωμα παραμενει αν και ειμαι ελαφρως καλυτερα...ρωτησα την γιατρο και μου ειπε οτι ειναι σχετικα νωρις ακομη και προτιμα να μην παιρνω τιποτα στην παρουσα φαση..

Μπράβο γειτόνισσα!!! Είδες που είχες αγωνία? Όλα Καλά!

Αλλά 5-10 Ιανουαρίου βρε παιδί μου... Σου είπα κράτα λίγο παραπάνω να βγάλεις μια κόρη (γιατί κοριτσάκι είναι) Υδροχοάκι...

mrdIp3.png

Σκέψου πότε είδες τελευταία φορά τον Μητσοτάκη... Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!

εισαι θεα κοπελια!!!!!:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

πετρουλα μου καλα ειμαι .απλα οταν τρωω φρικη πλεον με πιανει το παραπονο!ελπιζω κι εσυ να εισαι περδικι.υποχωρησε και η καταροη?

ιωαννα μου τι ωραια νεα ειναι αυτα ?με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μελος.χριστουγεννιατικο θα ναι ε?

περαστικα και σε σενα και εγω συμφωνω να μην παρεις κατι.

στον χρηστακο το εχεις πει ή οχι ακομα?

σαρδελινα καλοριζικο το νεο σας ψυγειο.το αλλο δεν μας ειπες πως χαλασε?ξερεις γιατι ρωταω?εχω τρεις μερες που κανει ενα περιεργο θορυβο και το δικο μου.σαν να γουργουριζει γατα.:roll::-D εχει γουστο λεω να παθω τιποτα τετοιο τωρα?καηκα!

κωνκων μου πως εισαι?το νινακι μεγαλωνει?

οσο για τα ζωδια το χω το χω ,αφου λεω να ασχοληθω και παραπερα(λες?)

ο πλουτωνας μπηκε στον αιγωκαιρο ακι θα παραμεινει για 12 χρονια.επηρεαζει κριο-ζυγο-αιγωκερο -καρκινο.

δεν σημαινει οτι θα ναι κατι κακο αλλα σιγουρα μεταμορφωνει και αλλαζει ριζικα.μπορει να χασεις κατι αλλα να ανι για καλο εντελει.:-D

βικουλα και κα φωτεινη καλημερα.βλεπω βικουλα οτι λατρευεις τα ζωα.παντως μπραβο σου που το χεις μεσ το σπιτι.ειναι ενα δευτερο παιδι ενα σκυλακι ή ζωακι.θελει υπομονη.

αν ειχα σπιτι με κηπο σιγουρα θα ειχα ενα σκυλακι.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα & καλό μήνα να έχουμε , καλό καλοκαίρι και να είμαστε όλοι υγιείς να το ευχαριστηθούμε.

Πετρούλα ήθελα να σου φωνάξω για το υπέρδιπλο σεντόνι που έφτιαξες πρωί πρωί και μου πήρες τα ηνία αλλά είσαι αρρωστούλα και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Πάλι καλά που ξεμπέρδεψες με την τουαλέτα γιατί δεν θα άντεχες μετά τίποτα από την εξάντληση. Σιδερένια και τώρα ρίχτο στο φαγητό να πάρεις λίγο τα πάνω σου και μαζί με τα πάνω και κανένα κιλό για να με φτάσεις. Ο Αναστασούλης τι κάνει;

Ιωάννα ελπίζω να είσαι και εσύ καλύτερα και περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα από το γιατρό.

Γιοβαννούλα φαντάζομαι τον πόνο που θα τραβάς τώρα με το τράνταγμα που έφαγες , μέρα με τη μέρα θα είναι όμως καλύτερα.

Πικουλίνι με το καλό να κάνετε και εσείς τη βάφτιση την Κυριακή , καλορίζικο τα ρουχαλάκια σας και ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας.

ΜαΕλένη εφόσον δεν τίθεται θέμα αλλεργίας , θα περάσουν μωρέ σύντομα τα σπυράκια και γενικώς αν υπάρχει δερματικό πρόβλημα να πηγαίνεις κατευθείαν σε δερματολόγο , εγώ πλέον τον έχω καταργήσει τον παιδίατρο σε τέτοια θέματα γιατί έκαστος στο είδος του. Με τα ούρα τι έγινε γιατί δεν θυμάμαι αν το ανέφερες;

Σουλίτσα κοιμηθήκατε καλύτερα εσείς εχθές;

Κωνκων καλή ξεκούραση από εδώ και στο εξής και με το καλό να γεννήσεις.

Ρίτα Νατάσα και ΠανΜαρ με το καλό να συναντηθείτε και αναμένουμε τα νέα σας.

Λαζαρένια για πες τίποτα και για τους τοξότες επειδή εγώ είμαι παντελώς άσχετη.

Μαρινάκι και εγώ το σκεφτόμουν έντονα τη μπομπο βασιλικού στη βάφτιση αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Μακάρι να το κάνεις γιατί είναι πολύ πρωτότυπο δώρο.

Ντελενάκι πως είναι η μικρή Αναστασούλα;

Βίκυ με το καλό αύριο τα γενέθλια , εύχομαι να το ευχαριστηθεί η μικρή Φωτεινούλα όσο τίποτα.

Φιλάκι προκειμένου να διαπιστώσετε αν υπάρχει βελτίωση στην αλλεργία κάνετε εισαγωγή σε νοσοκομείο; Σε ρωτάω γιατί η κόρη της κολλητής μου έχει αλλεργία και εκείνη σε γαλακτοκομικά , αυγό, ψάρι και κάθε τόσο μπαίνουν στο νοσοκομείο να κάνουν έλεγχο, όλοι οι γιατροί τη διαβεβαιώνουν ότι με τον χρόνο θα σημειώσει σημαντική βελτίωση. Είναι κανένας από τους δικούς σου αλλεργικός;

Κυρία Φωτεινή σας καταλαβαίνω απόλυτα στο θέμα του σκύλου, εγώ που έχω τρέλα με τα σκυλιά δεν μπόρεσα ποτέ να αποκτήσω γιατί 1ον δεν έχουμε μεγάλο κήπο και 2ον η μητέρα μου δεν τα θέλει με τίποτα για μέσα στο σπίτι.

Αρμάκι που είσαι εσύ καλε , γιατί χάθηκες έτσι;

Σαρδελάκι να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό μωρέ και εμείς είχαμε αγοράσει πλυντήριο ένα χρόνο μετά το γάμο γιατί εγώ η χαζή είχα χάσει την εγγύηση.

Όποια ξέχασα ζητάω συγνώμη γιατί δεν θυμάμαι και πολλά ,βασίστηκα στο σεντόνι της Πετρούλας.χιχιχιχ

Λοιπόν να σας πω τώρα και τα δικά μας: εμείς πήγαμε εχθές στο γιατρό , έκανα το Αλφα τεστ και υπέρηχο , όλα καλά ο μπέμπης έκανε πιπίλα εμφανέστατα και είναι μόλις 162γρ το μανάρι μου. Είχαμε βέβαια και τα στραβά μας και εμείς. Που έτυχε και ζήτησα χθες να πάρουμε και τον μικρό μαζί αλλά να πάμε στο γιατρό με το μετρό. 1ον χάσαμε το μετρό για 2 λεπτό και περιμέναμε μισή ώρα με τον άντρα μου να κρατάει συνέχεια τον μικρό αγκαλιά μη του φύγει το παιδί και πέσει στις ράγες, αφού τελικά κάναμε την εξέταση και όλα καλά μετά στο γυρισμό πηγαίναμε στο σταθμό και γινόταν πορεία και είχαν ρίξει δακρυγόνα. Ο άντρας μου να τρέχει πανικόβλητος με το παιδί αγκαλιά και με ‘μένα αγκαζέ για να βρούμε ταξί μιας και η επίδραση των δακρυγόνων σιγά σιγά μας έπιανε , τα ταξί να μη σταματάνε και ότι και να σας λέω πάλι είναι λίγο. Καταφέραμε και φτάσαμε σπίτι στις 11 η ώρα με πολύ μουρμούρα σε όλο το δρόμο , εγώ να χαζογελάω πάλι σα χαζή και to be continued….

κικο μου οι τοξοτες περασανε τα δυσκολα.ο πλουτωνας εφυγε απο το ζωδιο σας που βρισκοταν εκει 12 χρονια.

περασε στον αιγωκερο.

τα προηγουμενα χρονια ειχτα μικρους και μεγαλους μεταφορικους ή μη θανατους.

απο δω και περα κοιταζετε να περνατε καλα και σας ενδιαφερει ο ερωτας ,η οικογενεια,η δουλεια.

σημερα μονο μη κανεις στοχους για το κοντινο μελλον.δεν ειναι ιδανικη μερα απλα πηγαινε μια βολτιτσα.......

καλημερα σου ειπα?????ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε σαρδελινα ..τι γκαντεμια ειναι αυτη??μεγια το ψυγειο ..

Για ατυχηματα σε γυμναστηριο..αμ για αυτο δεν παω γυμναστηριο ,αποφευγω τις κακοτοπιες ...χαχαχαχα..

Μαρια μου , υδροχοακι ειμαι και εγω αλλα δυστυχως πρεπει να βγει στην 38η εβδομαδα το τεκνο να μην εχουμε αλλα..

Στο χρηστακο του ειπαμε ..θες ενα αδλεφακι ??ναι μας ειπε ..τι θες μπεμπη ή μπεμπα?και απαντησε μπεμπα...σε 3 μηνες πρωτα οθεος θα ξερουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...